De uitrol van de nieuwe C-Band 5G dienst door AT&T en Verizon, gepland voor 19 januari, heeft tot alarm geleid bij grote luchtvaartdirecteuren die hebben gewaarschuwd dat het zal leiden tot “catastrofale” interferentie met vluchtnavigatiesystemen en de veiligheid van piloten tijdens het opstijgen en landen. De risico’s zullen groter zijn bij slecht weer. Onder de waarschuwingen zijn grote verstoringen van de handel en de toeleveringsketen, het omzeilen van de elektronische veiligheidssystemen van vliegtuigen en radiohoogtemeters, en het aan de grond houden van vluchten waardoor “tienduizenden Amerikanen aan de grond zullen blijven”, schrijven Richard Gale en Dr. Gary Null.

Volgens CNN schatten de luchtvaartmaatschappijen dat dagelijks meer dan 1.000 vluchten zullen worden verstoord. De dreiging van 5G is vooral groot bij slecht zicht. Topmannen van American Airlines, United, Delta, Southwest en Jet Blue hebben geëist dat 5G wordt geblokkeerd in een straal van twee mijl rond grote Amerikaanse luchthavens. FedEx en UPS hebben zich ook aangesloten bij de klachten van de luchtvaartmaatschappijen. Buitenlandse luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates uit Dubai, Air India, Japan Air, Lufthansa en British Airways hebben hun vluchten naar de VS al gewijzigd of geannuleerd. Twee van ’s werelds grootste vliegtuigfabrikanten, Airbus en Boeing, hebben eveneens waarschuwingen afgegeven.

Dit is een voortdurende strijd geworden tussen de Federal Aviation Administration en de particuliere telecommunicatie-industrie en haar lobbyisten in Washington. De FAA waarschuwt al geruime tijd voor een verstoring van de navigatiesystemen van vliegtuigen door 5G. De onwil van de telecommunicatie-industrie om toe te geven is het meest verontrustend omdat de Biden-regering al heeft toegestaan dat 90 procent van de draadloze zendmasten volgens plan wordt geplaatst. Alleen in de buurt van grote luchthavens eisen de FAA en de luchtvaartmaatschappijen beperkingen in verband met de veiligheid. Maar zoals we de afgelopen jaren hebben gemeld, hebben de telecomgiganten, met name AT&T en Verizon, en hun belangrijkste woordvoerders in de media bij CNN en de New York Times, de risico’s van 5G ondermijnd en ontkend, vooral voor de menselijke gezondheid en het milieu, sinds draadloze technologieën voor het eerst werden gecommercialiseerd.

5G is voorbestemd om in het hele land een vaste plek te krijgen. Er is nauwelijks een kans om het te voorkomen. De duizenden medische en milieustudies die de gevaren van hoge EMV’s bevestigen en de petities die door duizenden internationale wetenschappers zijn ondertekend om de uitrol ervan tegen te houden, worden ondubbelzinnig genegeerd of erger nog, uitgestoten en geannuleerd.

  De ongerijmdheden van onze tijd zijn verbijsterend

Naar schatting zijn er meer dan 10.000 peer-reviewde klinische studies die melding maken van ernstig moleculair biologisch letsel en defecten aan organen, neuronen, cellen en cellulaire functie, en DNA-schade aan zowel planten, dieren als mensen. Alleen al tussen augustus 2016 en september 2018 werden meer dan 400 nieuwe studies over de risico’s van elektromagnetische straling verzameld door volksgezondheidsprofessor Joel Moskowitz van de Universiteit van Californië in Berkeley.

Ondanks de pandemie hebben lockdowns en sociale distantie de voortgang van 5G niet belemmerd om elke Amerikaan in zijn spinnenweb te verbinden. In december 2019 bereikte T-Mobile zijn doel van een landelijke 5G-dekking van meer dan 1,3 miljoen vierkante mijl (34 procent van de VS) en AT&T bereikte zijn mijlpaal om 179 miljoen mensen te bereiken. De uitrol van 5G is ook van cruciaal belang voor internationale globalisten om de Vierde Industriële Revolutie in te luiden.

De presentatie van het World Economic Forum, “Why is 5G Important for the Fourth Industrial Revolution,” schetst de miljardenimpact die geavanceerde connectiviteit zal hebben op productie, groothandel en wederverkoop, slimme steden en huizen, openbare diensten, vervoer, real-time bankieren, financiën en verzekeringen, land- en bosbouw, microchipbewaking, vastgoed, onderwijs, mijnbouw, gezondheid en geneeskunde.

We mogen geen valse hoop koesteren dat de Biden-regering zich uiteindelijk aan de zijde van de luchtvaartmaatschappijen zal scharen omwille van de veiligheid. Tijdens de verkiezingen voor 2020 ontving de Biden-campagne 97 miljoen dollar uit de sector communicatie/technologie tegenover de 18 miljoen dollar van Trump. Alphabet (Google), Microsoft, Amazon, Facebook, Apple, AT&T en Comcast hebben massaal bijgedragen aan de oorlogskas van Biden.

Het Amerikaanse publiek wordt misleid met flagrante onwaarheden om 5G te omarmen als een noodzakelijke en innovatieve technologie die ons leven ten goede zal komen en zal verbeteren. Maar de echte waarheid is precies het tegenovergestelde.

De volgende informatie is ingekort uit wetenschappelijke literatuur die volledig is gevalideerd en herhaaldelijk is verklaard door internationale experts zoals Drs. Devra Davis en Martin Pall over de schadelijke effecten van EMV aan regeringsleiders en nationale wetgevers. Dit overzicht is door Dr. Martin Pall, emeritus hoogleraar biochemie en medische wetenschappen aan de Washington State University, aangeboden aan de National Institutes of Health. Dr. Pall wordt wereldwijd erkend als expert op het gebied van EMV en de schadelijke effecten van 5G op biologische systemen en de ziekten die verband houden met draadloze technologieën.

  EU wil vaccinpaspoorten nog EEN HEEL JAAR handhaven

Lagere vruchtbaarheid: Verandert de structuur van de testikels en eierstokken, verlaagt het aantal zaadcellen en het aantal eicel follikels, verhoogt spontane abortus en verlaagt de niveaus van drie geslachtshormonen.

Neurologische en neuropsychiatrische effecten: Sinds de komst van mobiele telefoons, het internet en draadloze technologieën is er een dramatische toename van de volgende aandoeningen: slapeloosheid, vermoeidheid, depressie, hoofdpijn en cognitieve disfunctie, angst en geheugenverlies. Dierstudies hebben aangetoond dat EMV’s grote veranderingen in de hersenstructuur teweegbrengen, wat waarschijnlijk gebeurt bij iedereen die dagelijks uitgebreid wordt blootgesteld aan EMV’s

 • Cellulaire DNA schade: Er zijn drie soorten DNA-schade waargenomen bij blootstelling aan EMV’s: enkelvoudige en dubbele DNA-breuken en geoxideerde DNA-basen. Deze kunnen kanker en mutaties in de geslachtelijke kiembaan veroorzaken.
 • Apoptose: EMV’s dragen bij tot geprogrammeerde celdood die op zijn beurt leidt tot reproductieve en neurodegeneratieve aandoeningen.
 • Oxidatieve stress: Schade door vrije radicalen die in verband wordt gebracht met tal van gezondheidsproblemen, waaronder kanker, diabetes, reumatoïde artritis, hartinfarct, beroerte, chronische ontstekingen, Parkinson, multiple sclerose, celdood en veroudering.
 • Endocriene effecten: Volgens Dr. Pall wordt elk hormonaal systeem in het lichaam nadelig beïnvloed door blootstelling aan EMV.
  Overmatig Intracellulair Calcium: Ca2+ is essentieel voor cellulaire activiteit
 • Kanker: Er zijn 35 afzonderlijke wetenschappelijke reviews van peer-reviewed literatuur die bewijs leveren dat EMV’s de carcinogenese verhogen, de ontwikkeling van tumoren bevorderen en bevorderen en bijdragen aan metastase.

Er zijn ook andere medische aandoeningen waarvan is aangetoond dat zij waarschijnlijk verband houden met blootstelling aan EMV’s:

 • Cardiale effecten: EMV’s verstoren de elektrische aansturing van het hart, wat kan leiden tot tachycardie, bradycadie, aritmie en abnormale hartkloppingen.
 • Vroeg begin van Alzheimer en dementie: In de afgelopen jaren en parallel aan de toegenomen blootstelling aan EMV’s, worden tekenen van symptomen die in verband worden gebracht met Alzheimer waargenomen bij mensen van 30 jaar en jonger. Dr. Pall heeft dit “digitale dementie” genoemd.
 • ADHD en autisme: De epidemie van ADHD en autisme die in elke jongere generatie wordt waargenomen kan worden veroorzaakt door late prenatale en vroege postnatale blootstelling aan EMV. Elk van deze neurologische aandoeningen wordt in verband gebracht met de toename van calcium dat de celwand binnendringt als gevolg van EMV-pulsen en de vorming van synapsen verstoort.
  Toenemende oversterfte nu ook onder jongeren: Houdt geen verband met Corona

Iedereen zal worden getroffen door de straling van 5G. Maar er zullen geen drie decennia nodig zijn om de schadelijke effecten ervan waar te nemen. In tegenstelling tot sigaretten, heeft niemand de keuze of je al dan niet aan 5G wil worden blootgesteld. 5G’s EMF straling is alomtegenwoordig.

De mainstream media, met name de New York Times, die een samenwerkingsovereenkomst heeft met de toonaangevende 5G-aanbieder Verizon, zijn niet van plan het publiek te waarschuwen voor een van de hierboven genoemde wetenschappelijke bevindingen. Er is een groeiende consensus in de wetenschappelijke en medische gemeenschap dat 5G een ziekte-epidemie zal inluiden die nooit eerder in de menselijke geschiedenis is vertoond. Het is te moeilijk om voorspellingen te doen. Niettemin, als het vroegere en huidige onderzoek naar de schadelijke effecten van EMV’s op de gezondheid en het milieu in de afgelopen 50 jaar een indicatie zijn, gaan we een nieuw tijdperk in van ziekten en neurologische aandoeningen waar de mensheid totaal niet op voorbereid is om mee om te gaan.

Dit is een gevolg van wat er gebeurt als een hele natie gevangen zit in het achteloos vertrouwen op gekozen presidenten en wetgevers wier campagnes worden gefinancierd door de telecomgiganten en Silicon Valley, en een media-imperium dat wordt geregeerd door serie-leugenaars en meesters in desinformatiecampagnes voor particuliere bedrijfsbelangen. Dit is aasgier kapitalisme op zijn ergst.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Activering van 5G-masten kan mensen doden die COVID-19-vaccins hebben genomen, waarschuwen analistenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMK-Ultra: Gedragsverandering door drugs en marteling
Volgend artikelGeen nepnieuws: Ongevallenverzekering ADAC weigert dekking voor vaccinatieschade als gevolg van gemandateerde massavaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Als we de logica van de machthebbers doortrekken zal sluiting van luchthavens wel op de agenda staan.

  5G lijkt inderdaad een groter gevaar voor mens en dier dan we nu onderkennen. Meer inzichten o.a. van Nick Begich en José Delgado. De laatste is een soort grondlegger van inplantaten met microtechnologie.

  • Mensen lees op BURGERFRONT.NL grafeenoxyde in vaccins nu bewezen en toegegeven na rechtszaak.

   vaccin in combi met 5G .. duidelijk genocide

   • Ja. En ik denk dat die covid “ziekte” ook een techno-virus is. Een combi van troep die ingeademd is, en frequenties. Het ziekteverloop is namelijk heel anders dan die van de griep. Maar ze hebben die “ziekte” als Trojan Horse met de griep mee laten draven, om de angst er in te krijgen. En de gifspuit uiteraard.

 2. “Ze” zullen alle leven op aarde vernietigen, als “ze” hun zin doordrijven. Word nog gezellig, als alleen “zij” overblijven. Dan kan de strijd onderling beginnen. Nergens word rekening mee gehouden “ze” maken de bevolking ongezond. De bevolking betaald btw andere soorten van belasting,. Het is gemakkelijk andermans geld uit te geven, met prachtige beloften .Maar. als de gezondheid achteruit holt is er veel gezondheidszorg nodig. Waar.”ze” geen rekening mee houden, is het grote plaatje. Mensen zullen overlijden. Telkens als er G masten in gebruik werden genomen, zijn er nieuwe ziekten opgedoken. Dus minder bevolking die belasting betaald ,.minder werknemers die voor de grote winsten zorgen. Is een social credit system het antwoord? Nee want met minder zullen “ze” nooit genoegen nemen. M.i.z. staan “ze” niet met beide voeten op de grond. Te vol van zichzelf om de gaten in hun plannen te zien. Hoogmoed komt voor de val. 5g masten op een van leven beroofde planeet.

 3. De C band is net onder de 4Ghz, inderdaad kritish voor de luchtvaart. Maar waarom Halen de protesterende burgers allerlei BT e Wifi spul in huis ? Werkt allemaal op 2.5GHz en 5GHz!!!

 4. Ik vraag me iets af… Op 1 januari 2011 gebeurde er iets vreemds met duizenden vogels die uit het niets neerstortten in het donker. Deze vogels waren nogal mysterieus, met paarse vlekjes op hun snavel.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-1344913/Animal-death-mystery-8k-turtle-doves-fall-dead-Italy-blue-stain-beaks.html

  Het neerstorten van vogels gebeurt nu regelmatig. Hier is een video:

  https://www.youtube.com/watch?v=OctqgZEvG20

  En recentelijk gebeurde het in NW Spanje. Goegel op “birds falling from sky” voor meer info. Het heeft imo te maken met het gebruik van EMF op de hogere luchtlagen, tbv de ruimtevaart en satelliet lanceringen etc. (Maar er zal uiteraard wel een prima verklaring zijn voor mijn “complottheorie”. hihi. die komt heus wel.)

  Echter, ook Nick Begich heeft over de EMF bombardementen op de ionosfeer reeds langere tijd geleden geschreven in zijn boek “These Angels dont play HAARP”. Een boek dat iedereen zou moeten lezen. Je maakt je zorgen over 5G? maak je maar zorgen over die EMF bombardementen op het dak van ons huis…Die zijn ook de ware reden achter de global warming hoax.

  Ach ja, allemaal conspiracy… TOT het te laat is. (Zoals we keer op keer zien.)

 5. Het hele debat over 5G is in de doofpot gestopt, onderin de la verdwenen. Alle protesten zijn verstomd. Rechtszaken afgewend. Allemaal afgeleid door de ‘pandemie’. Is er dan niemand die zich nog inzet tegen 5G?? Dat is de Stichting Stop5GNL, en zij kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. Ze werken momenteel mee met een objectief onderzoek door het RIVM en hebben plannen voor een buitenparlementair onderzoek, omdat de regering alles doodzwijgt. Apeldoorn is al bestemd om de eerste smart city te worden. De rest van Nederland is daarna aan de beurt. Als we nu niet in actie komen is het te laat. Lees verder: https://www.stop5gnl.nl/

  • Okay bedankt. Ik hamer er ook vaak op, maar niemand reageert. Die frequenties hebben ook te maken met de covid “ziekte”. Dat zei ik lang geleden al, maar niemand reageert. Het is niet interessant. Lang leve de gifspuit. De 5G is de ver van mijn bed show voor de meesten, dus het zal wel. Maar ik weet dat dit een integraal onderdeel van het programma is. Dus het betaamt mensen die nog kunnen nadenken om daar wat energie in te steken. Puntje: als het RIVM dit onderzoek doet, wat is het nut dan van het 5G debat?

   • Het RIVM heeft opdracht gegeven aan een objectief onderzoeker die alle kanten van de 5G-kwestie gaat onderzoeken. Ze gaat met alle partijen praten, zowel voor- als tegenstanders. Het eerste gesprek met Stop5G is reeds geweest en zij hadden daar een positieve indruk van. De onderzoekster is werkelijk neutraal. Dus wellicht biedt dit enige hoop. Inderdaad, niemand luistert, het is niet interessant, maar 5G is inderdaad een integraal onderdeel van het hele programma. Het is essentieel dat hier meer bewustzijn over komt, want als 5G volledig wordt uitgerold zijn we allemaal de dupe. Je wordt 24/7 gevolgd, een nachtmerrie.

 6. Hopelijk blijft de samenwerking positief en levert het wat op. Als de uitrol op zijn minst uitgesteld kan worden totdat gedegen onderzoek is uitgevoerd, is dat al heel wat. Soms vraag ik me af of het mensen werkelijk een moer interesseert. Zo vaak krijg ik te horen dat 5G “niet door muren kan” dus veilig is, neem ik aan dat ze bedoelen, maar niemand neemt het potentieel in acht van deze manier van pulseren. 24/7 op de radar staan is al heel erg, maar om ook nog eens aanstuurbaar gemaakt te worden, dat is te ziek voor woorden. En dat staat ook op het programma.

  • Super. Bedankt. Ik heb het ook al zo lang over deze zaken, maar niemand heeft interesse. Hopelijk zal deze video eens wat ogen openen. Ik raad iedereen aan deze video eens door te nemen, omdat het inzicht geeft in wat er met electromagnetische frequenties (EMF) gedaan kan worden, en hoe het jou ook treft. Wat in 2013 “conspiracy” was, is nu van pas gekomen.

  • p.s. het filmpje heeft minder dan 7000 views. Ook al staat het er sinds 2013. Zo zie je waar de prioriteiten liggen, en de interesses. Ik heb er ook geen zin meer in de kudde aan het denken te zetten, want het interesseert ze toch geen moer wat er om ze heen gebeurt. En zo gaat alles naar de verdommenis… Maar eigenlijk dat is ook uiteindelijk de bedoeling van de natuur – het hele zieke programma dat we nu geopenbaard zien worden is uiting van de entropie waaraan alles onderhevig is. Je kan het satan noemen of niet, na verloop van tijd zal het eea zich weer herstellen tot orde. Het is alleen zeer lullig voor mensen die nog een beetje normaal kunnen denken, dat zij hier nu de dupe van worden. Wie heeft namelijk het recht onze wereld te kapen voor zijn eigen gulzige en dominante doelstellingen, en wat is het recht van de kudde om daar passief mee in te stemmen? Het is dankzij de psychopaten en de debielenkudde dat alles een teringzooi aan het worden is.

   Dit kan echter niet lang meer doorgaan zonder dat er iets barst, en dan is iedereen de haas. Het zal niet zo lang meer duren voordat de echte aap uit de mouw komt, en die is heel anders dan je denkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in