Dr. Sherri Tenpenny staat nog steeds in de frontlinie van de waarheid en slaat alarm over het CV19 “vaccin” en de dood en invaliditeit die het gevolg zijn van het injecteren ervan bij miljarden mensen over de hele wereld. Het ziet er naar uit dat er al een nieuwe ronde van controle van een ander CV19 biowapen/vax pandemiezwendel op komst is, schrijft Greg Hunter.

Dr. Tenpenny merkt op:

“Nu, met de reactivering van wat ze proberen te doen met deze nieuwe (CV19) variant, het is onzinnig gedoe. Oh mijn god, we hebben al weer scholen die hun deuren sluiten en maskers opzetten, sociale afstand nemen en zichzelf in quarantaine plaatsen. Ik hoop alleen dat we in de afgelopen 2 ½ jaar, met wat jij en ik hebben gedaan … en steeds weer opnieuw, hebben gezegd dat maskers niet werken. Sociale afstand nemen is een middelbaar schoolmeisje wetenschappelijk onzinproject. Q-tips in de neus van gezonde mensen proppen is een teken van geestesziekte. Alle sterfgevallen in verband met deze prikken en alle invaliditeit die volgens Ed Dowd 11 standaarddeviaties boven de norm ligt. We hebben colleges die dit allemaal opnieuw doen. Ze hebben de TSA laten weten dat we allemaal weer maskers moeten gaan dragen. Ze gaan proberen om bedrijven te sluiten en dit land verder lam te leggen en te vernietigen. Ik denk dat het tijd wordt dat er deze keer minstens 50 miljoen mensen opstaan en zeggen: nee, dit doen we niet. Ik ga geen gezichtsluier omdoen, ik ga mijn personeel niet ontslaan en mijn bedrijf niet weer sluiten. Ik doe het niet.”

  De lijst wordt langer: COVID mRNA-vaccins: drie jonge piloten zijn de afgelopen drie weken plotseling overleden

Dr. Tenpenny zegt dat het hier niet gaat om het redden van levens of om echte geneeskunde. Het gaat 100% om controle.

Dr. Tenpenny legt uit:

“Het was voor hun een open deur dat er van niemand terugslag kwam en zelfs niet van de over het algemeen echt sterk patriottische soevereine types in Amerika. Toen Amerika overstag ging, zeiden ze ‘power down’. Nu is het tijd om de globalistische wereldeconomie in te voeren: één wereldreligie, één wereldregering, één wereldgeld. Nu is de tijd rijp, want we hebben een buitenkans, en we zullen elke centimeter die we kunnen krijgen grijpen, en dat hebben ze gedaan. Dit is gewoon het volgende niveau van de vraag hoeveel meer controle ze kunnen krijgen. Zullen er nog steeds mensen zijn die nog steeds overstag gaan? … De machthebbers gaan de “angstknop” steeds opnieuw indrukken om te zien hoeveel er in hun propaganda meegaan. Helaas zullen het er waarschijnlijk meer dan een paar zijn.”

Van Dr. Tenpenny is onlangs haar medische licentie in Ohio geschorst (maar niet ingetrokken). Dr. Tenpenny is er snel bij om erop te wijzen dat ze andere artsen met een goede reputatie in dienst heeft om patiënten te behandelen en dat ze nog steeds volop zaken doet in haar klinieken in Ohio en Californië. Dr. Tenpenny heeft niemand kwaad gedaan, maar er zijn meer dan 300 mysterieuze klachten die het Ohio Medical Board haar niet wil laten zien. Het Ohio Medical Board zegt dat de vergunning van Dr. Tenpenny “opgeschort” is omdat ze niet meewerkte aan hun “onderzoek”. Dr. Tenpenny zegt dat dat een leugen is, en ze zegt dat ze wel heeft meegewerkt en alles heeft gedaan wat ze vroegen. De medische gemeenschap, sommige van dezelfde mensen die een nieuwe ronde van waanzinnige Covid-controle willen starten, willen eigenlijk gewoon dat mensen zoals Dr. Tenpenny hun mond houden terwijl ze kwaadspreken over “Wij het Volk”.

  Joe Biden gaat overheidsmedewerkers dwingen zich te laten vaccineren

Tenpenny zegt:

“Ze doen hun uiterste best om mij het leven zuur te maken en mij mijn mond te laten houden. Ik ben al 23 jaar een van de leiders die over Covid en vaccins en al dit soort dingen praten. Als ze mij tot onderwerping kunnen intimideren, wie komt er dan achter mij staan? Welke andere artsen gaan een standpunt innemen en zeggen NEE, dat ga ik niet doen.”

Dr. Tenpenny vertelt ook over behandelingen die werken bij vaccinbeschadigingen, zoals zeoliet en Ivermectine. Ze legt ook uit waarom mensen zich zouden moeten verzetten tegen de komende ronde van Deep State Covid controle als ze weer op de “angstknop” drukken.

Er staat nog veel meer in het 30 minuten durende interview.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Grote Reset houdt een ontvolkingsholocaust in, waarschuwt Mike AdamsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLid van het Europees Parlement: “Stop met gehoorzamen. Begin met rebelleren”
Volgend artikelDesinformatie klootzakken van de wereld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Logisch want in 1945 werden 50.000 Nazi’s naar de VS geëxfiltreerd (Generaal Müller bvb. werd hoofdraadgever van President Eisenhower en SS-generaal R. Gehlen werkte in 1945 voor de Geheime dienst van het Amerik. leger …). Amerika is fiscistisch geworden. Hopelijk kan President D. Trump de macht herwinnen in 2024 en alle kriminelen in de gevangenis werpen en de sleutel wegwerpen !

 1. Dat bedoel ik ……deze dame heeft het lef om haar mond open te doen…..en ze ziet het scherp.

  Wie nu nog buigt voor het tuig is het leven niet waard.

 2. Het blijft wonderbaarlijk fascinerend om te bestuderen hoe sommige onderzoekers alsmaar trachten duidelijk te maken dat virologie echt alleen maar een economisch interessante pseudowetenschap is, gebaseerd op een heleboel veronderstellingen, fraude en interpretaties waarvan de correctheid met geen mogelijkheid kan worden bepaald omwille van het feit dat zogenaamde virussen altijd alleen maar indirect kunnen worden bestudeerd. Als het al bestaat, is het slechts een complexe eiwitmolecule, dus geen levend organisme dat zelfstandig kan bestaan. Hoe kan je iets doden dat niet leeft om te beginnen en hoe kan zoiets “besmettelijk” zijn? Wat is dus het nut van al die massa’s handengel bij de ingang van winkels en hoe kan een muilkorf werken om partikels van rond de 100 nanometer tegen te houden? Hoe kunnen er varianten bestaan van een origineel waarvan het natuurlijke genoom nog nooit is geïsoleerd en hoe kan je dan dus een test maken zonder een duidelijk vastgestelde referentie (namelijk het origineel dat nooit is geïsoleerd, ook wel gouden standaard genoemd)?

 3. Ben opgehouden met vragen stellen. ……en er gaan er geheid een paar naar de plaats

  waar het vuur niet dooft

  En de worm niet sterft

 4. Amerikaanse verkiezingen per post zeker?
  Pffffft, I couldn’t care less.
  Het zal de laatste ronde zijn voor de virocraten, we zullen zien of ze gered worden door de gong dan wel of ze knock-out tegen de vlakte gaan.

  • Zeker weten, de verkiezingen komen er aan en ze zijn wanhopig. Trump mag niet winnen dus alles wordt uit de kast getrokken. Gegarandeerd dat ze met de stembiljetten, (per post, want alles gaat op slot) gaan rotzooien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in