Het Russische leger heeft opnieuw een Britse huurling gevangengenomen die na het begin van de Russische speciale operatie naar Oekraïne kwam om in de gelederen van de Kievse strijdkrachten te vechten.

Op 29 april heeft RT een interview uitgezonden met de huurling die zich identificeerde als Andrew Hill. Nadat hij gewond was geraakt tijdens gevechten samen met de Kievse strijdkrachten in de buurt van de stad Nikolajev, gaf Hill, een inwoner van Plymouth in Engeland, zich over aan het Russische leger, bericht Southfront.org.

Het Russische leger verplaatste Hill naar een veilige plaats, waar hij de medische zorg kreeg die hij dringend nodig had.

In een interview zei Hill dat hij eerst naar Oekraïne was gekomen om als vrijwilliger aan de grens met Polen te werken. Terwijl hij aan de grens werkte werd hem een kans aangeboden om naar de frontlinie te gaan en tegen het Russische leger te vechten. Hill nam het aanbod aan. Hij kreeg een aanvalsgeweer en werd spoedig daarna in de frontlinie gegooid.

Hill gaf toe dat hem geld was beloofd voor “hulp”. Hij beweerde echter dat hij en de rest van zijn groep uiteindelijk geen geld hebben gekregen.

“Ze moeten er echt over nadenken … Dit gaat ons niet aan,” antwoordde Hill op een vraag over wat hij zou willen zeggen tegen andere Britten die in Oekraïne zouden willen gaan vechten.

Hill is de derde Britse huurling die door het Russische leger gevangen is genomen. De Britse huurlingen Aiden Aslin en Shaun Pinner, die in de gelederen van de Oekraïense 36e Mariniersbrigade vochten, werden beiden begin april gevangengenomen in de stad Mariupol.

Na twee maanden stilte deelt Prigozjin een oproep uit Afrika

Andere westerse huurlingen hadden niet zoveel geluk als Hill, Aslin en Pinner. Op 28 april werd de Britse huurling Scott Sibley, een voormalig lid van het Britse leger, door het Russische leger gedood. Op 29 april doodden Russische troepen de Amerikaanse huurling Willy Cancel, een voormalige marinier die in Oekraïne met een particulier militair aannemingsbedrijf vocht.

Naar verluidt vechten meer dan 20.000 buitenlandse huurlingen in de gelederen van de strijdkrachten van Kiev. Rusland waarschuwde dat buitenlandse huurlingen niet als krijgsgevangenen zullen worden behandeld. Deze huurlingen zullen waarschijnlijk in de Volksrepubliek Donetsk, de Volksrepubliek Luhansk of zelfs in Rusland berecht worden wegens oorlogsmisdaden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Helikopter met buitenlandse huurlingen neergeschoten boven Mariupol – Frankrijk woedendVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLaatste situatieverslag uit het door oorlog verscheurde Oekraïne – Video’s van de massale overgave van de Oekraïense strijdkrachten in Donbass en meldt de toekenning van het Britse staatsburgerschap aan Zelensky
Volgend artikelVACCIN AFREKENING: Meer dan 66% van de “volledig gevaccineerde” Israëli’s lijden nu aan bijwerkingen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Goed plan Alice. Hey Rusland, hier in NL hebben wij massaal tegen associatie met Oekraine gestemd. Daarna werden wij gesmoord, zo democratisch gaat het er hier aan toe. Wij willen Oekraine niet, niet bij de EU en ook geen associatie, Oekraine is een voormalige Sovjet-staat en aan Rusland om de boel op te bouwen … niet te verbouwen door de NAVO!

  In NL hebben wij ook een Putin nodig, eentje die eens omkijkt naar het Nederlandse volk en haar belangen dient! Wij willen stabiliteit en betaalbare olie en gas. Oekrainers en Russen zijn broeders en ook onze broeders.

 2. Militaire dienst moet in z’n geheel worden afgeschaft over de heele Wereld

  Hier wordt de jeugd getriggert Negatief te gaan denken
  Worden die kinderen gewelddadig gemaakt

  Als èèn land de voortouw neemt
  Het goede voorbeeld geeft dan volgen er meer
  Net als met samenbundeling van losse landen tot een èènheid , gemeenschap te komen
  Zo ontstaat barmhartigheid

  Universele liefde wordt wakker in de mens

  Liefde is geen sex bedrijven
  Fokkerijen stichten
  Voor wat voor Ziels belichamingen dan ook
  Inclusief het dier die met het grootste waanbeeld leeft van Superioriteit
  Te weten de mens
  Nee
  Liefde is
  Zonder dwang alles delen met elkaar

  Dank U

 3. Laat die kikes hun eigen oorlogen uitvechten..
  Maar dat laten ze natuurlijk graag aan anderen over. Je hoeft alleen maar naar de VSvA INC. te kijken om te beseffen wie daar aan de touwtjes / teugels trekken.
  Juist ja: Kikes..

 4. Dit zijn mercenaries, het laagste van het laagste, en verdienen niet gespaart te worden. Dit zijn geen helden welke voor de “vrijheid” vechten. Het gaat hun alleen voor het grote avontuur en de grote beloning. Uitschot zonder meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in