Pas op voor het spike-eiwit! Pas op voor mRNA injecties! Daarom is het absoluut noodzakelijk te voorkomen dat u het mRNA “niet-vaccin” neemt of daartoe gedwongen wordt. Het experimentele gentherapie. Want dat is wat het is. Het experiment ben jij, schrijft Peter Koenig.

Dit is hoe Josh MIttledorf het zegt:

Het spike-eiwit is het deel van de virusstructuur dat in contact staat met de gastheercel. SARS 1- en SARS 2-virussen hebben beide spike-eiwitten die zich binden aan een menselijke celreceptor, ACE-2 genaamd, die veel voorkomt in longcellen, maar ook in andere delen van het lichaam. Binding aan de ACE-2 receptor van de cel is als de wolf die aan de deur klopt van de grootmoeder van Roodkapje. “Hallo, oma. Ik ben je kleindochter. Laat me alsjeblieft binnen”. Het virus is een wolf met een rode cape en capuchon, die zich voordoet als een ACE-2 enzymmolecuul dat toegang tot de cel zoekt.

Zie, https://joshmitteldorf.scienceblog.com/2021/05/10/unthinkable-thoughts/

De uitvinder van het mRNA-vaccin, Dr. Robert Malone, zegt dat het vaccin ervoor zorgt dat lipide nanodeeltjes zich ophopen in verschillende orgaanweefsels, en speciaal “in hoge concentratie” in de eierstokken, wat betekent dat het onvruchtbaarheid veroorzaakt en/of vaak miskramen bij zwangere vrouwen.

Zie deze video: https://childrenshealthdefense.org/defender/mrna-technology-covid-vaccine-lipid-nanoparticles-accumulate-ovaries/ – inclusief een 15 min. durend video-interview met Dr. Malone en evolutiebioloog Dr. Bret Weinstein.

Wat het mRNA “niet-vaccin”, beter aangeduid met de naam die het CDC eraan heeft gegeven – experimentele gentherapie – zo gevaarlijk maakt, is dat het in elke cel van het menselijk lichaam spike-eiwitten aanmaakt.

De oorzaak van deze snelle en vaak dodelijke verspreiding van het spike-eiwit is wat Dr. Jane Ruby, medisch deskundige en farmaceutisch onderzoeker, “Magnetofection” noemt, een agressief magnetisch gel-afgiftesysteem, dat in de injectie is opgenomen – om het spike-eiwit met “warpsnelheid” in elke cel van het menselijk lichaam te transporteren.

  Na sterfgevallen - aanklagers willen AstraZeneca aanklagen voor doodslag

De Duitse fabrikant, Chemicell GmbH, Berlijn (https://www.bionity.com/en/companies/7076/chemicell-gmbh.html) van deze speciale magnetische gel zegt dat deze niet voor gebruik bij mensen is bestemd.

Toch gebruiken Moderna en Pfizer het in hun experimentele mRNA-gentherapie, waarover zij liegen en die zij ten onrechte een “vaccin” noemen.

Bekijk de 9 minuten durende video van Dr. Jane Ruby, https://fromthetrenchesworldreport.com/dr-jane-ruby-warns-covid-jab-includes-diabolical-magnetofection-techhnology/287364

Dit magneto-infectie transportsysteem is zo krachtig dat mensen die gevaccineerd waren, magneten op hun lichaam konden plakken.

De COVID “niet-vaccin” geïnjecteerde lipide nanodeeltjes vertellen het lichaam om het spike-eiwit te produceren.

Dankzij de magnetische gel verlaten ze snel de injectieplaats en hopen ze zich op in organen en weefsels.

Zie deze video van Dr. Alex Pierson, https://omny.fm/shows/on-point-with-alex-pierson/new-peer-reviewed-study-on-covid-19-vaccines-sugge

De spike-eiwitten die in vrijwel elke cel van het menselijk lichaam worden geactiveerd, overweldigen het immuunsysteem van het lichaam en bestrijden het, in plaats van het te versterken.

Dit kan na verloop van tijd tot talrijke complicaties en infecties leiden.

Sommige daarvan, zoals bloedstolsels, resulterend in trombose en andere hartkwalen – en de dood – kunnen na de inenting de onmiddellijke gevolgen zijn.

Andere potentieel fatale gevolgen, vele van neurologische aard, zullen zich misschien niet onmiddellijk openbaren, maar pas na verloop van tijd – na één, twee of drie jaar?

Het zal dan moeilijk zijn om de door het spike-eiwit veroorzaakte ziekte terug te voeren op het vaccin.

In een overtuigende video van 1 minuut waarschuwt Dr. Mike Yeadon, voormalig vicepresident en hoofdwetenschaper van Pfizer:

Iedereen die het experimentele vaccin neemt, kan niet aan de dood ontsnappen.

Zie deze video https://www.brighteon.com/60df203c-4de2-469d-8d2c-03dd86e581e5

  Omicron profiteert van massavaccinatie: Een vergelijking tussen landen

Wij kunnen alleen maar hopen dat deze “gecompromitteerde”, meestal westerse regeringen tot bezinning komen en zich op tijd realiseren wat zij de bevolking aandoen die hen heeft verkozen – en die voor hun levensonderhoud betaalt.

Deze zogenaamde “wereldleiders”, stel je voor, 193 regeringen die lid zijn van de VN volgen allemaal hetzelfde script, iets wat niet helemaal klopt, niet past in de agenda van de bescherming van de gezondheid, maar eerder past in een kwaadaardig plan tegen de mensheid – als deze “wereldleiders” doorgaan met het volgen van de dictaten van hun duistere satanische meesters, kunnen zij terechtkomen in een Neurenberg 2.0 soort Hof van Justitie voor misdaden tegen de mensheid.

Dr. Reiner Füllmich, Duits-Amerikaanse advocaat en vooraanstaand lid van de Duitse Corona Onderzoekscommissie, heeft reeds verscheidene rechtszaken aangespannen, waaronder collectieve rechtszaken in Canada en de VS, en heeft gerechtelijke vervolging ingesteld tegen personen en instellingen voornamelijk in Europa.

Zie deze video’s – Misdaden tegen de Mensheid – https://www.bitchute.com/video/zlVZoZ68Q5Iq/ en dit https://albertapressleader.ca/?p=32211.

Socioloog, filosoof, leraar en schrijver, Ed Curtin, had het volgende te zeggen:

Ik weet dat de experimentele mRNA “vaccins” die aan iedereen worden opgedrongen, geen traditionele vaccins zijn, maar gevaarlijke experimenten waarvan de gevolgen op lange termijn onbekend zijn.

En ik weet dat Moderna zegt dat haar boodschapper-RNA (mRNA) niet-vaccin “vaccin” functioneert “als een besturingssysteem op een computer” en dat Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA vaccin technologie, zegt dat de lipide nanodeeltjes van de injecties zich door het hele lichaam verplaatsen en in grote hoeveelheden in meerdere organen terecht komen waar het spike-eiwit, omdat het biologisch actief is, enorme schade kan aanrichten en dat de FDA dit heeft geweten.

Bovendien weet ik dat tienduizenden mensen nadelige gevolgen van deze injecties hebben ondervonden en dat vele duizenden eraan zijn overleden en dat deze cijfers sterk worden onderschat als gevolg van de rapportagesystemen.

Ik weet dat met dit aantal slachtoffers in het verleden deze experimentele injecties al lang zouden zijn stopgezet of nooit zouden zijn gestart.

Dat dit niet gebeurd is, overtuigt mij ervan dat er een radicaal kwaadaardige agenda aan de gang is waarvan het doel schade is en niet gezondheid, omdat de verantwoordelijken weten wat ik weet en nog veel meer.

Zie de volledige tekst van Ed’s essay hier https://www.frontnieuws.com/maar-uiteindelijk-na-veel-lijden-en-dood-zal-de-waarheid-over-deze-kwade-agenda-zegevieren-en-zal-er-veel-geween-en-knarsetanden-zijn/

  De helft van alle "coronavarianten" sterfgevallen bij gevaccineerden

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Clown World verleidt sukkels om geprikt te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMesaanval in Duitsland: ten minste drie doden en zes gewonden
Volgend artikelSteeds meer berichten van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen bij kinderen na COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Neurenberg 2 moet zo spoedig mogelijk worden opgestart.
  Waarom staan de artsen niet massaal op?
  Daar ligt de oplossing om uit deze shit te komen.

  • Omdat de meeste artsen/proff via hun opleiding en beroep via instituten colleges etc [ons kent ons
   Weet je wel! Belangenverstrengeling centjes etc] in de vrijmetselarij val gewandeld of lid geworden zijn.
   Zij kunnen niet anders meer.Geen mogelijkheid om eruit te stappen zonder kwalijke gevolgen voor
   hun en familie etc

 2. Ja ik heb het gezien het blijft maar doorgaan en er zullen nog vele slachtoffers meer volgen aan dit
  moslim lijkendrek.
  Leuk joh!
  Zo wil nu mijn salafistiche moslim buurman na een van de zoveelste aanvaring die hij zelf uitlokt
  Mij nu ook omleggen.nu ja hij probeert het maar.Alleen tja off hij er zelf gezond vanaf komt.
  Nee denk het niet.Wat? Dit bij de politie melden laat me niet lachen.

 3. Dat is eigenlijk een van de grootste problemen: De absolute corruptie van de “macht”.
  Hulp zoeken bij instanties waar je hulp zou moeten verwachten zitten tot hun nek in die corruptie of zijn gecorrumpeerd. Geld is in deze een machtig middel, vooral als ze dit als een worst wordt voorgehouden. Dat ze waarschijnlijk zelf bij het grof vuil worden gezet als de deep state binnen heeft wat ze willen hebben ze niet door. Marionetten.

 4. De mensen zijn slachtoffer geworden van hun eigen daden,kapitalisme,eigenbelang en egoïsme zal de ondergang betekenen..veel is niet genoeg,het kan niet op..wat erg om in zo’n wereld te moeten leven terwijl je niks kan veranderen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in