Pfizer WIST dat deze covid injecties veel mensen zouden doden, maar bracht ze toch uit. Misdaden tegen de Mensheid.”

Hallo, het is de Epigenetische Fluisteraar die uit de as herrezen is. Het gerucht gaat dat hij in het verleden een # grote aanhang had, maar het regime besloot dat het beter was de waarheid te deplatformeren, schrijft Epigenetic Whisperer.

Uw kans om aan een hartaanval te sterven door dat vaccin is, volgens hun eigen studies, is 500% groter dan wanneer u niet gevaccineerd bent, dus ze wisten dat ze veel mensen zouden doden, en ze deden het toch.

Pfizer WIST dat deze covid injecties veel mensen zouden doden, maar bracht ze toch uit. Misdaden tegen de Mensheid!

Er was een samenzwering met voorbedachten rade om 💀 door Pfizer & Moderna te plegen. Zij wisten precies hoeveel schade hun injecties veroorzaakten in de schijnproeven. Misdaden tegen de mensheid!

Nooit in de geschiedenis hebben wij een gezonde wereldbevolking opgesloten. Dit was opzettelijk. Het was destructief. Het is onaanvaardbaar.

  Duitse ziekteverzekeringscijfers tonen duidelijke parallellen tussen COVID-19 vaccinaties en ziektemeldingen

Zieken thuishouden als ze ziek zijn? Iedereen thuis houden met een kleine % kans dodelijkheid van de ziekelijk getroffen burgers? Tirannie.
Ik ben verdomme verpletterd.

Ongelooflijk!

Kan één tweet/thread de wereld veranderen?

Misdaden tegen de mensheid.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

  Vragen, heeft u antwoorden?
Vorig artikelOekraïens medisch hoofd beveelt castratie van Russische krijgsgevangenen – “Het zijn kakkerlakken”
Volgend artikelZelensky wil de hele wereld verwoesten door het Westen in een kernoorlog met Rusland te trekken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Momenteel zie ik nog geen alarmerende cijfers en ook de sterftecijfers van het CBS schieten nog niet in de rode cijfers. Het kan maar zo dat het echt jaren duurt voordat vele mensen alsnog het loodje gaan leggen of permanent uitvallen. We blijven het in de gaten houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in