De media en de politici zeggen dat het de komende winter over het algemeen goed zal gaan met de “gevaccineerden”, maar dat de ongevaccineerden het heel moeilijk zullen krijgen. Moeten de ongevaccineerden dan bang zijn voor de huidige “varianten” die er zijn, en voor de komende “varianten”?

Video en berichtgeving via Dailyexpose.co.uk.
Clip uit een recent interview met Professor Christian Perronne door UK Column

Professor Christian Perronne zegt:

“Precies het omgekeerde! Gevaccineerden lopen juist risico’s voor de nieuwe varianten. In verschillende landen is nu bewezen dat gevaccineerde mensen in quarantaine moeten worden geplaatst en geïsoleerd van de samenleving. Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Dat is nu bewezen in Israël, waar ik in contact sta met veel artsen. Ze hebben nu grote problemen in Israël: ernstige gevallen in ziekenhuizen komen voor onder gevaccineerde mensen. En in het Verenigd Koninkrijk had je ook een groter vaccinatieprogramma en daar zijn er [ook] problemen.”

Professor Perronne is de voormalige voorzitter van het Franse Specialistische Comité voor overdraagbare ziekten en van de Hoge Raad voor de Volksgezondheid. Hij was ook vice-voorzitter van de Europese adviesgroep van de Wereldgezondheidsorganisatie.

Hij is hoofd van de medische afdeling van het Raymond Poincaré-ziekenhuis in Garches, Frankrijk. Vanaf 1994 was hij afdelingshoofd Infectieziekten en Tropische Ziekten aan de universiteit, maar enkele maanden geleden werd hij uit die functie ontslagen wegens zijn publieke verklaringen die ingingen tegen een deel van het officiële regeringsbeleid inzake Covid-19 en vaccinaties.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klokkenluider uit Berlijns verpleeghuis: verschrikkelijke sterfgevallen na vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

  mRNA uitvinder: "Er is een groeiend besef bij veel mensen dat er hier iets fundamenteel kwaad aan de hand is"
Vorig artikelAmerikaanse CDC toont 12.791 doden en 682.873 gewonden na experimentele COVID-19 injecties
Volgend artikelDit geeft hoop: “Groene Paspoort” in heel Spanje verworpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Dat dringt nooit door bij de debiele houten knoppen in den haag, van het omt en van het RIVM. Ben benieuwd, zullen er wel weer een stompzinnige draai aan geven.

 2. En daar gaan we dan. Het moment van de bittere waarheid voor de arme mensen die door angst gedreven zijn geprikt. Maar om ze nu op te sluiten? Dan krijg je dezelfde situatie als ze van plan waren met ongevacineerden. Maar ik ben zelf ook voorzichtiger geworden rond de geprikte mensen.

 3. Als je op het Coronadashboard van de regering kijkt https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/ dan zijn het aantal zogenaamde ‘besmettingen’ al tijden stabiel rood de 2000 per dag. Per dag worden ook een vrijwel gelijk aantal personen gevaccineerd. Het vermoeden lijkt te bestaan dat een deel van de gevaccineerde wordt ‘besmet’ wordt door de vaccins zelf. Echte journalisten zouden hier eens in moeten duiken.

 4. De ongevaccineerden wordt het leven zuur gemaakt bedoelen de politici en de media.
  Maar de ongevaccineerden blijven gezond en zullen de gevaccineerden moeten begraven.

 5. Schande, dat criminele farmacie zo wreed is als de domme regering!!!
  Weerloze burgers, Ze hadden allang nooit Coronavaccin moeten kregen….

 6. Als de angst het geestelijke vermogen van je gaat overnemen dan komt de dood steeds korter bij en dat kan je gewoon zien aan de mensen die geheel verdwaast rondlopen en zich zelfs opsluiten, vanaf dat moment ben je zowel geestelijk als lichamelijk kapot en er gaan dan zelfmoord gedachten bij jou een rol spelen, En ik hoef dat niet te bewijzen of zo de geestelijke gezondheid diens moet mensen wegsturen door de drukte die er is van geesten zieken mensen.
  En daardoor zijn wij ook veel mensen een eind maken aan hun leven want als je dat krijgt dat is vele malen erger dan het griepje corona en je behoeft nog niet eens onderliggende ziektes te hebben angst is de grootste moordenaar van de mensheid altijd geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in