Voor iedereen die heeft opgelet, is het nu overduidelijk dat de hele covid plandemie-zwendel een wereldwijd ontvolkingsproject is om mensen angst in te boezemen zodat ze de spike-eiwit biowapens injecties (“vaccins”) nemen die hen na verloop van tijd zullen doden, schrijft Mike Adams.

Wat de globalisten echter niet voorzien hebben, is het snelle ontwaken voor de waarheid dat zich nu als een lopend vuurtje verspreidt over het landschap van geneeskunde en wetenschap. Nu elke dag meer artsen, wetenschappers, verpleegsters en gezondheidswerkers wakker worden en aan de bel trekken, zijn de globalisten in paniek om snel de massa’s te vermoorden voordat de “Nieuwe Normalen” de oplichterij van de ontvolking door vaccins doorkrijgen.

Vandaar de waanzinnige rush naar een zogenaamde “booster” injectie die natuurlijk nog meer spike-eiwitten bevat om de massale dood over de planeet te versnellen.

De globalisten zijn zo wanhopig om de mensen angst aan te jagen teneinde een booster te nemen, dat ze nu openlijk toegeven dat de bestaande COVID-19 vaccins falen en gewoonweg geen blijvende bescherming bieden.

In een werkelijk verbazingwekkende bekentenis van dit alles, publiceerde de New York Times gisteren een artikel met de titel: “”Israël, Ooit het Model voor het Verslaan van Covid, wordt Geconfronteerd met een Nieuwe Toename van Infecties.”

In het artikel wordt openlijk toegegeven dat de COVID-19 vaccins die wereldwijd aan 2,5 miljard mensen zijn gegeven, niet langer goed werken, en dat de mensen die deze vaccins hebben genomen, nu degenen zijn die ziek worden en sterven. Uit het verhaal:

“Israël, een van de meest gevaccineerde samenlevingen, heeft nu een van de hoogste infectiecijfers ter wereld, wat vragen oproept over de doeltreffendheid van het vaccin.

  Dr. Coleman: Dit is waarom laffe artsen niet durfden op te staan en de waarheid over covid en de prik te vertellen

Een vierde golf van infecties nadert snel het niveau van Israëls ergste dagen van de pandemie van afgelopen winter. Het dagelijkse aantal bevestigde nieuwe virusgevallen is in de afgelopen twee weken meer dan verdubbeld, waardoor Israël een stijgende hotspot op de internationale hitlijsten is geworden.

De overgrote meerderheid van de oudere bevolking van Israël had eind februari twee doses van het vaccin van Pfizer-BioNTech gekregen, en inmiddels is ongeveer 78 procent van de bevolking van 12 jaar en ouder volledig gevaccineerd.

Maar sommige deskundigen vrezen dat het hoge aantal infecties in Israël onder vroege ontvangers van het vaccin erop kan wijzen dat de bescherming van het vaccin na verloop van tijd afneemt, een bevinding die heeft bijgedragen aan het besluit van de VS woensdag om vanaf volgende maand booster prikken aan Amerikanen aan te bieden.

En onder de volledig ingeënte mensen hebben Israëlische wetenschappers steeds meer aanwijzingen gevonden van afnemende immuniteit, vooral onder de oudere bevolking die als eerste werd ingeënt.

Uit gegevens die eind juli door het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid werden gepubliceerd, bleek dat de Pfizer-vaccinatie eind juni en begin juli slechts 39% effectief was tegen infectie in het land, vergeleken met 95% in de periode van januari tot begin april… deze plaag greep vooral om zich heen in goed gevaccineerde, middenklasse voorsteden.”

Zelfs de CDC directeur heeft nu de oorspronkelijke belofte van COVID-19 vaccins laten varen

Herinner je je het oorspronkelijke narratief over hoe vaccins absolute, permanente immuniteit en bescherming zouden bieden tegen covid? Dat narratief is nu in elkaar gestort. Zelfs de NYT beweert niet langer dat het vaccin blijvende immuniteit van welke aard dan ook biedt.

  Dubbel gevaccineerde COVID-patiënten vullen ziekenhuis in VK

Maar het wordt nog erger: de directeur van de CDC, Dr. Walenksy, geeft nu openlijk toe dat vaccins het risico op ziekte vergroten. Ze werken niet alleen niet, ze maken de ziekte zelfs erger. Hier zijn de negen seconden van Walenksy die dit toegeeft:

Dit betekent dat wanneer de eerste golf van vaccins een versnelde ziekte en dood veroorzaakt onder de 2,5 miljard wereldburgers die al zijn geprikt, we een golf van ziekenhuisopnames en sterfgevallen onder de gevaccineerden zullen zien. (De ziekenhuizen van de wereld zullen overspoeld worden.)

Door de frauduleuze mainstream media “doorbraakgevallen” genoemd, zijn deze in werkelijkheid het gevolg van “dodelijke injecties” van vaccins, die zijn ontworpen om de menselijke bevolking te verminderen.

Maar de mensen worden zich bewust van de zwendel, dus ze haasten zich met het geven van nieuwe vaccinaties om de massa te doden voordat ze in opstand komen.

Vanwege alle doden, gewonden en regelrechte fraude via PCR-gediagnosticeerde “gevallen”, worden de mensen van de wereld snel wakker voor de verbijsterende waarheid van dit alles: het is een zwendel om wereldwijde ontvolking en autoritaire controle over de mensheid te bereiken.

Terwijl de lockdowns toenemen, gaan de mensen de straat op en eisen een einde aan het bedrog. Honderdduizenden mensen protesteren nu in Frankrijk, waar het establishment ongevaccineerde mensen uit de supermarkten buitensluit, in een poging om de ongevaccineerden letterlijk uit te hongeren. Dit zal alleen maar leiden tot een nog snellere ontwaking van de mensen, waardoor de ontevredenheid die nu over de hele planeet explodeert, nog groter wordt.

  Europa's nieuwe golf van Covid-autoritarisme heeft een gevaarlijk nieuw precedent geschapen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldvermaarde Harvard psychiater: “Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGevaccineerd bloed vertoont ‘stapeling’, kenmerkend voor bloedkanker
Volgend artikelIn Italië is het vaccin niet langer legaal goedgekeurd voor gebruik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Daar waren wij hier ook al weer een tijdje achter, dat dat het uiteindelijk doel is.
  Maar aangezien zo’n 60% bloedstollingen beginnen te ontwikkelen kan het nooit lang meer duren voordat de eerste slachtoffers gaan vallen.
  En met een beetje mazzel blijven ze levenslang invalide.
  En wat er in zit, gaat er nooit meer uit.

 2. Ongelooflijk. En dan te bedenken dat er zoveel mensen pro vaccinatie zijn. Allemaal gehersenspoeld. Maar ik wist dat dit eraan zou komen. De gevaccineerden kunnen niet meer rekenen op hun door god gegeven immuniteit. En nu worden ze eigenlijk afhankelijk van boostershots. Ik heb ze zo gewaarschuwd. Maar de meeste mensen wilden gewoon weer hun vrijheden terug. En als zo’n prikje erbij helpt. Niemand heeft de kans gekregen om een duidelijk beeld te vormen van de gevolgen. En nu het wel duidelijk wordt is het voor velen te laat. Ik zei nog..maar het veranderd je op dna niveau. Maar dat begrijpt toch ook bijna niemand. En de meeste mensen zijn op dit moment drukke met de taliban. Ook zo fantastisch. Die hebben nu de buit van Amerika in handen. Maar de militairen zijn terug gehaald om de orde van de nieuwe wereld te handhaven terwijl Amerika schandalig in de schulden zit vanwege de oorlog met de taliban. Dus nu komt er oorlog op 2 manieren. Hartelijk dank Amerika

  • @Josien Harms,
   Covid is een intelligentie test.
   Wie zakt voor de test wordt gevaxxed.
   Meer kan ik er niet van maken.
   Waarom heeft een behoorlijke groep wel de intelligentie om NIET te vaxxen en de rest niet?
   Waarschuwen heeft geen enkele zin want dan wordt men het liefst uitgesloten van het sociale leven.
   Trouwens, iedereen heeft de kans gekregen om alles uit te zoeken.
   Dus waarom steeds medelijden hebben met de gevaxten?
   Als ze de kans zouden krijgen zetten ze het liefts de ongevaxten tegen de muur want die zijn “gevaarlijk”.

   • Dat vooral het niet willen weten of willen lezen snap ik niet.
    Ook al ben ik het met iemand niet eens, dan nog lees ik waarom iemand iets vind ergens over en waar het vandaan komt.
    En misschien veranderd mijn mening ergens over dan wel.
    Maar als ik niks wil weten, dan kom ik er ook nooit achter.

    • @Bert,
     Ooit op @MartinVrijland een commentaar gelezen over bezielde- en niet bezielde mensen. Niet bezielde mensen zou je kunnen beschouwen als soort van zombies en helemaal tevreden met hun huidige slavenbestaan en ook met de hen besodemieterende (r)overheid.
     Iedereen die ze daaruit (uit de matrix) probeert te halen moet weg uit hun omgeving want men is tevreden en wil/kan niet meer nadenken want dat geeft onprettige en enge stress gevoelens.
     De angst voor een NIET bestaand virus is zo enorm groot dat men het geen enkel probleem vindt om aan de genetische manipulatieve chemokuur te sterven (want dood ga je toch een keer zeggen ze dan als verweer), zo lang ze maar het idee fix hebben van “beschermd” te zijn.
     Eigen familie (zussen) idem dito hoor.

      • Friesland schijnt onder gelopen te zijn van de regen.
       Hier, het midden van het land, heeft het een beetje gespetterd.
       Als ik wil wat voor weer het wordt dan kijk ik in de luctht
       Ik volg geen weerberichten.

     • Exact ik ben uitgemaakt voor de ergste dingen familie wilde mij niet over de vloer vanwege Wappiestatus en niet ingespoten met het gif.
      De meeste zullen binnen no- time het loodje leggen en echt ik kan er niet meer mee zitten.
      Wie nog geen 15min eigen onderzoek wil doen en zo dom is zich in te laten inspuiten met dit MRNA Genocide Gif vraagt er gewoon zelf om geen medelijden meer mee ook niet wat eigen familie betreft allemaal zeker 3x de spuit gehaald voor een Niet bestaand Virus.
      Zo ontzettend triest

 3. Of ze de booster shots versneld invoeren en of dat komt omdat dat komt omdat de mensen wakker worden betwijfel ik. Ze hebben reeds lang geleden aangegeven vervolginjecties te geven en landen hebben die ook alvast besteld. En ze hebben de SPARS pandemic vanaf 2025 aangekondigd. Deze kabbalistische zelfverklaarde Gods uitverkorenen die vinden dat de wereld uitsluitend hen toebehoord hebben velle pijlen op hun boog en veel ervaring met genocide en vernietiging van wat goed en puur is. Desnoods creëren ze een derde wereldoorlog.

 4. Die haast is al zichtbaar vanaf feb mrt.
  In sept okt zullen de resultaten (bijwerkingen) niet meer onder tafel geveegd kunnen worden. Wat er dan gebeurt, als er doorbreekt dat men belogen en bedrogen is, is onvoorstelbaar maar zal voor alle partijen niét aangenaam zijn.

 5. Ik heb mensen in mijn (directe) omgeving meer dan eens willen waarschuwen, maar men wilde geen “discussie” met me aangaan. Ik ben door mijn jeugd en levensloop in staat mijn gevoel uit te schakelen voor mensen die mij niet serieus wilden nemen.
  Ik treur zeer zeker wel voor die mensen die op wat voor `n wijze dan ook, niet zelf in staat waren zelf te beslissen over de injectie (zeer oude en / of dementerende mensen).
  Moge god, wanneer ie eens tijd heeft zich over deze schatten ontfermen, ik red me wel.

 6. Het is inderdaad niet te geloven dat het zomaar door kan gaan. En Noel. Er is een God. Maar eerst zal de grote macht van satan nog van zich laten weten. En uiteindelijk heeft God ons de vrijheid van eigen wil gegeven. Dus omdat er straks geen sprake meer zal zijn van vrije wil..dan zal hij optreden. Maar eerst zal het nog veel erger worden. Ik weet ook niet waarom. Maar in 2019. Ergens in mei toen nog niemand iets wist van corona werd ik al gewaarschuwd dat we allemaal vergiftigd zouden worden en dat de getekenden zouden vallen als vliegen. Heel erg eng. Ik ben naar de kerk gegaan en toen werd ik schizofreen verklaard. Maar nu…ik heb medicijnen gekregen waar ik 30 kilo van ben aangekomen om het beeld dat ik voor ogen werd weerspiegelt zou vergeten. En nu leven we er middenin. Dus God waarschuwt echt wel. God zij met u allen

  • Wanneer er meer mensen zouden zijn die het Woord van God werkelijk zouden bestuderen, had het er vandaag de dag anders uitgezien. Vandaag de dag heeft de massa Boeddhabeelden op de vensterbanken staan en God is een vies woord geworden. Kerken – de meeste – zijn medeplichtig via een overeengekomen/afgedwongen convenant met het Vaticaan de mensen zand in de ogen te strooien inclusief zichzelf in onwetendheid te brengen. Zolang er nog goede Bijbels in omloop zijn en discipelen als Todd White is er hoop, maar dan zullen de mensen wel ff wakker moeten worden en voor wat betreft een deel van de Hol-landers ff een cursus Engels volgen want al die ondertiteling heeft velen onkundig en lui gemaakt en gehouden. Hoe zou het zijn met Duitsland waar het gros op de Tell A Vision nagesynchroniseerd is? Hier laat ik het maar even bij …

 7. Daarom ben ik ook niet meer lid van enige kerk. De kerken hier worden nu omgebouwd tot studenten flats. De nieuwe religie. Want die mensen die niet de kans hebben gehad op educatie zijn de nieuwe goddelozen in de ogen van de nieuwe wereld. En ik ben echt geschokt dat Israël nu ook een fascistische maatschappij is geworden. Zij Zij voor 99 procent geprikt. En nu zijn ze gewoon ook geslachtofferd.

  • In Israël wonen vele ongelovigen. Voor wat betreft de Joden zijn er velen die Christus tot aan de dag van vandaag niet hebben aangenomen en zich ook niet in Zijn leer hebben verdiept; deze eerder verketteren om een aantal voor de hand liggende redenen. Voor wat betreft de Israëlische regering(en) what can I say? Dus mij verbaast het niet echt dat de bevolking is geslachtofferd doordat de regering het op een akkoordje gooide met Pfizer – Rockefeller en het militair systeem werd ingezet om de wensen van Gates of Hell uit te voeren.

 8. Oh ja en Henkie. Toen ik opgenomen was en een paar dagen niesbuien had werd ik geïsoleerd. En toen werd ik getest. De test was binnen een paar uur terug. Negatief. Maar nu weten we dat de tests ook deeltjes bevat die vrijkomen bij lichaamstemperatuur. Ik heb nu al een hele tijd last van een ontstoken oog en daar heb ik een behandeling voor gekregen. Maar toch blijft het steeds terug komen. Naast het taaislijm uit m’n keel. Zonder verdere ziekte beelden. Dus wie weet wat er toen al is gebeurd. En dat moest gewoon anders bleef ik in isolatie. Dus..ik blijf zeggen. De mensen die geprikt zijn kunnen net zo goed slachtoffer zijn. Vanwege de lange termijn van onwetendheid. Ik ben er toch ook pas achter gekomen toen ik massa sterfte zag bij m’n buren. En wie weet wat ik zelf heb opgedaan met die stomme test. Nooit meer een test. En nu kan ik ze gratis krijgen. Weg met die troep.

 9. Wist je trouwens dat de rooms-katholieke kerk is onstaan onder caesar constantijn. Met politieke bedoeling. Het was zoveel simpeler dan het aanbidden van 365 verschillende goden. Plus de familie goden. Maar dat heeft ook geleid tot geweld en oorlog om de hele wereld om te gooien. Maar dat heeft niets te maken met wat de echte God bedoeld heeft. Dus het Vaticaan is eigenlijk een restje van het oude Rome.

  • Klopt als een bus. Constantijn was de hogepriester van de zonnegod aanbidding en hij zag er wel brood in om het christendom te vermengen met zijn afgoderij. Hij riep zijn nieuwe religie uit tot staatsreligie en een ieder had zich te houden aan zijn sprookje. Velen zijn gevlucht. Kerken en kathedralen, inclusief het Vaticaan zijn op zo’n manier gebouwd dat de stralen van de zon op de hoofden vallen van de predikers op de kansel. Sabbath op zaterdag werd verhuisd naar zondag – zonaanbidding – Nimrod – en volgens het Vaticaan is dit de onderstreping dat de kerk boven de Bijbel staat. Sinds een 500 jaar is de Bijbel toegankelijk voor het volk en dat heeft een zee aan bloed gekost.

 10. Ach zoveel tegenwoordige feestdagen zijn gebaseerd op de oude heidense tradities. Alleen onder een andere naam. Maar desondanks blijf ik wel in God geloven. En niet alleen omdat ik christelijke opvoeding heb gehad. Dat heeft mij juist een zwart schaap gemaakt. Ik ben opgegroeid als Jehova’s getuige. En dat werd er door m’n moeder ingeslagen. Plus alle pesterijen van de kinderen uit de buurt. Maar daar gaat het niet om. Ik heb in de bijbel 1 ding geleerd en dat is altijd een levens motto gebleven. Onderzoek alles en behoud het goede. Nou. Er is in veel religies goed te vinden. En in oorsprong waarschijnlijk ook uit 1 religie ontstaan. Maar als je het verhaal van Babel kent is iedereen uit elkaar gedreven omdat ze elkaar niet meer konden verstaan. En dat is tot op heden nog steeds zo. Mensen met verschillende culturen begrijpen en verstaan elkaar niet. En ik denk dat God daarop wacht. En zo niet..dan zal hij wachten tot het nog veel erger is dan nu. Want wat het plandemie is is het streven naar ontmenselijking en in feite boven God uit te groeien. En dan zal hij afrekenen. Dus dat duurt nog wel even. Het great reset plandemie is voor 2030. Dan moet het gelukt zijn voor de elite om de wereld te herscheppen. We zullen zien

  • Nimrod – de zichzelf benoemde zonnegod is de initiatiefnemer geweest om de Toren van Babel te bouwen; hij voelde zich groter en machtiger dan God.

 11. Hartelijk dank greengo. Ik zal het zeker nakijken. Maar ik wilde nog iets kwijt. Omdat ik nu al zoveel buren verloren heb aan de prikken. Ik herinner me met afgrijzen hoe het vroeger al ging in zorg huizen. Ik had een oude dame leren kennen. Aartje. Ze had ziekte van parkinson en kon niet meer zelf eten. Ik wilde zo graag dat ze in een huis in de buurt kwam. Maar haar dochter wilde haar in de buurt. De schat kwam 1 keer in 2 maanden langs om dr haren te kappen. Terwijl ze om de hoek woonde. Ik kwam 2 keer per week om dr nagels te verschonen. Omdat ze namelijk bij het eten niet werd geholpen. Dus zagen haar nagels er zo vies uit omdat ze met dr handen moest eten. En toen ze bijna overleed liep haar dochter zo vreselijk te huilen. Ach moedertje toch..ik kan je niet missen. Nee…waar was ze dan al die tijd dat ze misschien nog eens een beetje had kunnen helpen alleen al bij het eten. En ik woonde te ver weg. 1.5 uur heen en q.5 uur terug. Ik bedoel maar. Later heb ik nog vrijwilligers werk gedaan ook bij demente mensen. En ik mocht eigenlijk niet maar vanwege tekort aan personeel kwam ik toch op de bewoonde etages. En daar zag ik hetzelfde. Mensen met hun onveschoonde luiers die ik eigenlijk kwam halen voor de leuke tijd beneden. En gewoon geen drinken genoeg. Er werd zo vaak om water gevraagd. Ik heb het werk ook niet lang vol kunnen houden. Want ik kwam eigenlijk al op afdelingen wat verboden was en ik wilde juist plezier komen brengen. Heel naar. Ik vraag me af of dit niet ook deel uit maakt van het plandemie via de regering. Om zo van de oudjes af te komen

 12. Oh ja. Greengo. Mijn Engels is buitengewoon goed. Ik ben in Engeland gehuwd. En m’n schoonmoeder was de directrice van een prive meisjes school. Dus ze heeft mij naast m’n school Engels verdere educatie gegeven. En ik heb ook bij de erasmus universiteit gewerkt in het onderzoek. Dat is allemaal in het Engels. Vanwege eventueel publiceren in de Journal of science. Waar onze club regelmatig in terecht zijn gekomen Vanwege ons revolutionair werk. Ook toevallig op het veld van de hersenen. Dus ik kan het lezen en spreken. Godzijdank! Thanx for the info

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in