© zirconicusso / Freepik

Ik heb het gevoel dat het momentum aan het versnellen is… Hier zijn drie belangrijke nieuwe ontwikkelingen waarvan je op de hoogte moet zijn, schrijft Steve Kirsch.

Hier zijn enkele stukken uit het elkaar vallend narratief die onlangs onder mijn aandacht werden gebracht.

Hier zijn de nieuwe waarheden:

1. De vaccins maken de kans groter dat je COVID krijgt: het was de bedoeling dat de dingen beter zouden worden, maar we verplichten je eigenlijk om een prik te nemen die de kans op infectie vergroot. Dat is totaal krankzinnig, maar dat is wat we aan het doen zijn. Bekijk de grafieken hier. Geen leeftijdsverwarring deze keer: UK Government Data proves the Covid-19 Vaccines DOUBLE your chances of catching Covid-19.

2. De vaccins zijn niet veilig: ik hoor nu veel van prominente voorheen pro-vax dokters dat ze zich tegen het vaccin keren. Dit is geweldig nieuws. Niemand maakt het nog publiekelijk bekend, maar ze zijn allemaal kwaad en beseffen dat ze misleid zijn. Het zal niet fraai zijn. Dit is natuurlijk geweldig nieuws.

3. Doekmaskers werken niet: de CDC geeft eindelijk toe dat de doekmaskers waarvan ze zeiden dat ze werkten en die iedereen droeg (inclusief Rochelle Walensky) niet echt werken. De andere maskertypes werken ook niet, maar het zal wat langer duren voordat ze dat doorhebben. P100 ademhalingsmaskers werken wel, maar slechts een klein percentage van de mensen weet dat. Ik kan niet wachten om Rochelle Walensky een P100-masker te zien dragen; zij zou tenslotte het goede voorbeeld moeten geven.

4. Kinderen moeten geen boosters krijgen: top WHO wetenschapper geeft eindelijk toe dat kinderen geen boosters moeten krijgen! Toch zullen de Amerikaanse hogescholen en universiteiten zich niet terugtrekken. Iemand heeft het hier helemaal mis en voor één keer is het niet de WHO.

Hoe Google en Wikipedia u hersenspoelen

Hier zijn wat oudere mythes die al lang uit elkaar hadden moeten vallen, maar nog steeds blijven hangen:

1. Remdesivir werkt niet: dit is de standaardprocedure in de VS, maar iedereen met wie ik praat zegt dat het niet werkt en eerder patiënten doodt dan redt. Artsen worden door het ziekenhuisbeleid gedwongen het te geven.

2. Sociale distantie werkt niet: de MIT studie kwam uit in april 2021 en toonde aan dat sociale afstand geen verschil maakt. 2 meter of 20 meter maakte geen verschil. Mensen hebben dit nog steeds niet door.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

ALLE premiers en presidenten van de wereld worden gecontroleerd door de Wereldbank en een PFIZER contractVolg Frontnieuws op Telegram

11 REACTIES

 1. Remdesivir zorgt voor orgaanfalen. Het is de pest voor je nieren. Dit gif hadden ze nooit mogen voorschrijven, maar het was natuurlijk de bedoeling om er in de ziekenhuizen zoveel als mogelijk over de kling te jagen.

  • Remdesivir is voor de mens wat Roundup is voor de natuur. Een verwoestende uitzaaiende kanker die alles sloopt wat het tegenkomt. Degenen die Remdesivir voorschrijven of Roundup gebruiken moeten in de hoogste boom gehangen worden.

 2. Logisch. Je hele immuunsysteem is naar de knoppen door en die gifspuit en door al die onzinnige regels. Elk virusje wat nu voorbij komt is super gevaarlijk voor de gefaxte blinde vinken.

 3. Kijk, corona is niet langer te handhaven dus ze hebben iets anders nodig : cyber aanval, klimaat lockdowns, nieuw virus, etc etc of nieuwe oorlog starten.

  Maar als het volk weigert om soldaten te leveren om zich dood te laten schieten, zich te laten verminken door de elite die geen ene moer om ons geven, als wij het volk weigeren om soldaten te leveren dan komt er geen oorlog !!!!

  Wij het volk hebben de macht niet onze criminele politici of corrupte Rechtspraak. Wij moeten blijven demonstreren in nog grotere getalen en in vrede. Laat u niet tot geweld provoceren want dat is precies waar de politiek op uit is. De politiek zal nog vaker romeo’s inzetten en zullen pallets stenen klaarzetten en hopen op die manier dat de vlam in de pan gaat….. nogmaals laat je niet uitlokken want dan verliezen wij de strijd…. vreedzaam demonstreren daar gaan we het mee winnen.

  Steeds meer mensen beginnen wakker te worden. Laat u niet voor de gek houden want de meeste politici zijn in dienst van de criminele organisatie die WEF heet ( World Economic Forum)

  • Inderdaad, als dit in elkaar stort, wat is dan het volgende op hun lijst? Klimaat, economie (dollar/euro), gas, elektriciteit, kernoorlog…? En vergis je niet, de lange termijn schade komt nog… ik denk dat er nog veel en veel meer mensen door die spuiten gaan omvallen komende maanden en jaren, ook als ze vandaag met die spuiten zouden stoppen.

 4. https://f.eu1.jwwb.nl/public/u/a/w/temp-vsxsecbolfaualxmckal/mondkapvangaas.jpg

  Het perfecte masker heb ik een poos geleden al gemaakt. In de winkel zei de verkoper dat het niet geldig is dus ik zei hem ‘kijk eens op de verpakking van de doos met blauwe maskers’ en dat deed hij en daar stond duidelijk op geschreven dat de maskers niet geschikt zijn om virussen tegen te houden. Daar was hij heel verbaasd over en toen zei ik dat er vaak aluminium in vaccins gebruikt worden en mijn masker van aluminium gemaakt is dit de virussen al meteen dood maakt voor ze goed en wel in mijn longen terecht komen en ging helemaal mee met mijn (onzin) verhaal.
  Feit is dat ik met mijn masker constant zuivere (nou ja, ligt er aan waar ik ben) inadem, zeker niet mijn eigen uitgeademde co2.
  Maar ik gebruik het niet meer want ik laat me niet graag muilkorven en laat mijn vrouw de boodschappen doen.

 5. Het is aantoonbaar dat de theorieën van het medische establishment omtrent wat zij ‘ziekte’ noemen onjuist zijn; dat medicijnen niet genezen; dat vaccines geen ziekte voorkomen en dat zogenaamde ‘ziekteverwekkers’ (zoals bacteriën en virussen) geen ziekte veroorzaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here