Krachtige woorden van een lid van het Europees Parlement, Christine Andersen, over de stand van zaken in onze wereld: “Je kunt je niet conformeren aan een tirannie.”

“In de hele geschiedenis van de mensheid is er nog nooit een politieke elite geweest die zich zorgen maakte over het welzijn van gewone mensen,” zei Andersen.

“En dat is nu niet anders,” benadrukte ze. “Je kunt je niet aan tirannie met gehoorzaamheid ontworstelen. Dat is onmogelijk. Als je dat probeert, voer je alleen maar een gigantische alligator in de hoop als laatste opgegeten te worden. Maar raad eens? Jouw beurt komt nog wel,” waarschuwde Andersen.

Andersen waarschuwde ook. “Spreek je uit! … Stop met gehoorzamen – begin met rebelleren,” spoorde ze aan. “Om met deze onvrije wereld om te gaan, om deze onvrije wereld te trotseren, heb ik besloten om zo absoluut vrij te worden dat mijn bestaan zelf een daad van rebellie is. En dat is wat we allemaal moeten doen.”

Hier is de video:

Via Hal Turner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Hoeveel mensen hebben door dat het enige plan van de staat massale ontvolking en controle over de rest van de mensheid is? Niet genoeg!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

mRNA-uitvinder: "WEF orkestreert pandemieën om een Nieuwe Wereldorde in te luiden"
Vorig artikelSchok: Wetenschappers bewijzen duidelijke verschillen tussen Covid en griep
Volgend artikelDeep State drukt op CV19 angstknop voor controle – Dr. Sherri Tenpenny
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

39 REACTIES

  • Betreft slapende mensen.
   Deze zijn door de overheid TOTAAL in ANGST gebracht, hun hele ZELFBEWUSTZIJN hebben ze uit ANGST overboord gegooid, precies wat de Overheid wil, Slapers.
   Ik zit wel eens in een groepje, en dan zeg ik, de wereld verandert, hoe denken jullie er over.
   De eerste 5 minuten zegt niemand wat, en kijken ze elkaar aan, dan wordt er onduidelijk een beetje gebromd.
   Dan vraag ik, en wat vinden jullie van de verandering?
   Alle antwoorden komen tegelijk, voor mij hoeft er niets te veranderen, ik zeg dan, maar het is toch onrustig in de wereld, ja is dan het antwoord, maar het beste is dat het zo blijft.
   Ik weer, vindt je wat Amerika doet goed, zei met ze alle, ja we hebben toch een wereld politie nodig, O is dan mijn reactie, en is Amerika dan de beste Politie, alle weer, voor mij hoeft het niet te veranderen.
   Mijn vraag dan, zijn jullie BANG, een wereld zonder Politie, alle weer, ja maar ben je echt bang voor verandering, alle weer, ja heel bang, en laten we er maar niet meer over hebben.
   Dan zeg ík, misschien als we niets doen gaat het van zelf over, alle, dat denken wij ook.
   Conclusie: LEVEN IN EEN TOTALE ANGST WERELD, niet mee te converseren, en dat zijn de hier besproken slapende schapen, maar het zijn dus door de OVERHEID GEHERSENSPOELDE ANGST HAZEN, Zielig.

  • Weet je wat je wel kunt doen?
   Dit filmpje delen, of nog beter, zelf laten zien aan de slapende/twijfelende mensen.
   En er een gesprek aan vast knopen.
   Dat is wat ik doe.
   Weinig maar voor mij steeds vaker doeltreffend.
   Ik blijf zaadjes planten, anders zal ik nooit meer iets kunnen oogsten.
   Succes.

   • Deus creator et liberator, recreator meus est augustus 23, 2023 at 16:55

    Ach beste Deus Frontnieuws is de enige site waarop ik doe reguren, Twitter aan de kant gegooid door een shadowban kwammen mijn Tweets bijna niet meer aan, bewust gecreëerde verlies van honderden volgers door Nederlandse Twitter moderators enfin het verraad van Musk dat er gewoon aan zat te komen toen hij Twitter overnam, enfin het werd steeds minder leuk om op zo’n manier je gedachten kwijt te kunnen.

    Groeten Deus.

  • Juist, ik kijk niet meer naar die corruptie, wat ik weet is, dat er veel domme mensen rond lopen, die niets anders doen dan hun kop in het zand steken…en wat ze niet zien is er niet….proficiat Mevr. Andersen…geef niet op…we hebben U nodig…

   • en wanneer komt er beweging we moeten met zen allen tegelijk zonder masker buiten komen op de dag dat ze willen beginnen en niet toegeven ook al dreigen ze met torenhoge boetes spring je vrienden bij als ze willen overgaan tot arresten wijs ze op je rechten ze kunnen ons niet allemaal opsluiten indien ze je onder dwang prikken steek ze later dood ze hebben je langzaam de dood gegeven niet meer twijfelen, ze willen je toch dood.

  • We hebben een aantal hackers nodig die de NPO om 20:00 voor een paar minuten kunnen overnemen, en die dan kunnen vertellen hoe het werkelijk zit.

 1. Tijd dat de wappies voorbeeldgedrag gaan tonen. Vriendelijk doch duidelijk, ALLES WEIGEREN. Geen angst voor boetes of een beetje weerstand. Ga staan voor waar je in gelooft! Geen ruzie, geen strijd, maar in alle kalmte weigeren en de ander aanspreken op zijn/haar onmenselijke liefdeloze gedrag. Niks is krachtiger dan een rustige strijder die zich niet laat intimideren! Strijden vanuit rust straalt natuurlijk leiderschap uit, daar kunnen de schapen en handhavers helemaal niks mee.

  Regeer ze, bestuur ze, neem de regie met de kennis die je hebt en gebruik je hart!!! WIJ zijn zo krachtig, maar zolang we bang blijven komt dat er niet goed uit. Laat je angst los en blijf de kalmte zelve. Stop met gehoorzamen, ga niet discussiëren, maar stel vragen en deel dingen mee. Realiseer je dat schapen en handhavers onwetende idioten zijn die geen handboek hebben voor mensen die het spel van boosheid en angst niet meespelen. Gedraag je als hun meerdere. Sommeer ze hun meerdere in te schakelen en blijf ten alle tijden rustig… totale rust. Maar laat ze elke keer opnieuw een gigantische berg rustige weerstand zien. Laat ze maar werken om jou uit te leggen waarom ze je als onmens mogen behandelen en waarom ze bevelen opvolgen die ze zelf eigenlijk ook krankzinnig vinden… WANT DE MEESTE HANDHAVERS GELOVEN HELEMAAL NIET IN DE REGELS DIE ZE HANDHAVEN.

  Vraag ze maar hoe ze het zouden vinden als hun familie en vrienden zo werden behandelt en vraag ze maar waarom ze niet naar hun geweten luisteren. En deel ze mee dat ze geen macht meer over je hebben obv artikel 120!!! Ze zijn in overtreding van de grondwet en dat is niet mis. Ze hebben geen mandaat, het zijn geen bevoegde ambtenaren, ze zijn burgers die als huurlingen voor een bezettende macht werken. Artikel 120… lees je in en sta je mannetje/vrouwtje en blijf ten alle tijden rustig. Jij/wij/ik hebben het gelijk aan onze zijde, laat hen zich maar verantwoorden! Blijf cool, dan kunnen ze je niks maken.

   • @ Antichrist Zit in´t Vaticaan augustus 23, 2023 at 18:53,
    Haar meisjes naam is Albrecht. Dat geeft haar de doorslag van haar frauduleuze carrière. Plagiaat plegen bij haar script om de artsentitel te behalen, werd door de vingers gezien. Als Duitse minister van Defensie het gehele departement verwaarlozen en er flink op bezuinigen, waardoor de defensie daardoor niet meer functioneel meer was. Wordt haar niet aangerekend. Nu met haar functie als hoofd voorzitster van de Europese Unie alles laten corrumperen, miljarden uitgeven zonder iets vast te leggen en niets in overleg te doen. Alsof ze alles mag en kan, omdat zij een Albrecht is. Von der Leyden is haar mansnaam, zodat het niet opvalt bij het grote publiek. Het is net zo met haar Amerikaanse tegenhanger van Nuland, wat ook haar meisjesnaam een Albrecht is.

 2. Politiek is het systeem van de corrupte elite – onder elke naam, zeker ook onder de naam van ‘democratie’. Alle politiici zijn zetbaasjes van de topcriminelen, Rockefellers (Rockenfelders) ‘and such ilk’ – net als het Engelse koningshuis – allemaal Germaanse en waarschijnlijk Romeins-Joodse roots. Rome en Jeruzalem zijn nog steeds het monsterverbond tegen ‘de HEER en zijn Gezalfde’ (Psalm 2) – beide tegenstanders worden de komende zes jaar volledig weggevaagd – na een de meest kolossale en wereldwijde samenzwering ooit, waarvan je kunt lezen in Openbaring (12, 13, 17 — ondergang in 16, 18, 19)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rockenfeld

 3. Je hebt maar 1 leven. En niemand heeft het recht jouw leven te bepalen of te verzieken of jou bevelen te geven. Wat doet een dier als het bedreigd wordt door ander dier? Als je niet kan vluchten wat doe je dan? Rebelleren is een beetje kinderachtige term, alsof je kattekwaad uithaalt. Het is opstaan voor je godgegeven levensrecht. De Agressors zijn je medemensen! Wat geeft hun het recht jou te onderdrukken? Wat staat er onderaan de FN website…

  • Immortal,
   Wat kun of wat kunnen we doen van achter de laptop, mobiel volgens jou m.b.t. verzet, ik zelf zou het niet weten, hopelijk heeft U of iemand anders een idee, ook al weet ik ook wel dat men hier meeleest, echte vrijheid is toch een illusie dus dat realiseer ik mij wel, gaarne een antwoord of van een andere FN’er, groet van vrijdenkende Flar!!!

 4. In ons eigen politieke huis rommelt het nog steeds;

  In een schokkende onthulling heeft FVD-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen aan het licht gebracht dat de partijvoorzitter van de gloednieuwe partij ‘Nieuw Sociaal Contract’, opgericht door niemand minder dan Pieter Omtzigt, een fervent aanhanger is van de beruchte SDG-regels.

  Bron; De dagelijkse standaard

 5. De zwendel gaat vele male dieper in het konijnenhol. Alle zionisten zijn afstammelingen van de Kazaren uit wat we nu Oekraïne noemen. Zo is Kiëv ontstaan als een maffiastaat. Waar ze de religie van Joden hebben aangenomen, daar waar de moedernaam de doorslag geeft i.p.v. de vaderskant. Op die manier is het niet via de geregistreerde achternamen te controleren voor een buitenstaander, wie de afstammelingen werkelijk zijn. Deze misdaadsyndicaat is als een octopus wereldwijd vertakt in alle lagen van bestuur en financiën. Die de levende bevolking maximaal illegaal uitbuiten. Alles wat zij niet kunnen krijgen met hun roof, plunder en omkoop mentaliteit zal vernietigd worden, zonder pardon. Deze doodcultus beschouwen dan ook dat de mens altijd ondergeschikt zullen zijn aan hen. Zo gebruiken ze vele symbolen en cijfer/letter combinaties en zijn ze verplicht om ons te waarschuwen wat ze van plan zijn. Maar deze waarschuwingen doen ze in hun symbolen in combinatie met cijfers en letters. Als je een beetje onderlegd bent daarin, kun je met hun master script meelezen. Alleen dat wordt weer door de onwetende naast hun neergelegd en afgedaan als onzin of fake nieuws. Waar je soms moedeloos van wordt van die eigenwijze onwetende, die alles beter denken te weten.

  Ik heb inmiddels geleerd dat je maar bij enkele geselecteerde die informatie door kunt geven en dat het niet voor iedereen die je kent weggelegd is. Want die eigenwijze onwetende leven in hun eigen utopia bubbel, die ondoordringbaar is voor alles wat niet met hun utopia overeenkomt.

  • Beste Qviic,
   Ik kan mij helemaal vinden in jouw reactie.
   Het is alleen zo verdomde jammer dat wij hier voor eigen parochie preken.
   De mensen die het zouden moeten weten komen hier niet lezen.
   Liever NOS, dat snappen ze, dat is op hun level.

  • @Qvic

   zo is het! ik zou het wel uit willen schreeuwen maar dan heb je weer een busje voor je deur, een geruisloze heli, je auto die onklaar wordt gemaakt je uit de rij wordt gehaald op het vliegveld en ze je minimaal een uur in een cirkel plaatsen waar je niet uit mag, je computer onklaar maken etc….. alleen maar omdat je de waarheid voor jezelf helder wilt krijgen. Daarom dank! voor het plaatsen en ik nu toch reageer want ik ben het zo zat om gecontroleerd te worden alleen maar om wat is waar! en recht heb op een menselijk bestaan!
   lieve groet

 6. Geweldig goede politica : een echte volksvertegenwoordiger : Christine Anderson.

  En haar slogan : Stop met gehoorzamen, begin met rebelleren –
  moeten we allemaal verspreiden.

 7. Ter info, vanmorgen de eerste kassamiep hier in la dictature France met een vernederende deuglap gesignaleerd.

  Wat kan ik doen tegen opkomende agressie????
  De wereld is ziek….zo jaloers op een paar bekenden die net voor de wereldstaatsgreep zijn overleden….

 8. De relevante wetten afdrukken op een A4 en plastificeren.

  Onder de neus drukken van elke deugkwal die zijn bek opentrekt, en dan: “ta gueule!”. Werkt uitstekend.

 9. Dan verliezen hun inkomen en belasting oordelen, en nog meer.
  Stemmen worden ook gekocht en duur….
  Zeg maar dat een geroutineerde MP toch gauw op 25.000 per maand komt…..dat verliezen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in