Hier is het. De ziekenhuizen kunnen het niet aan. Iedereen heeft enige T-cel immuniteit, dus we krijgen geen mensen meer aan de beademing met Acute respiratory distress syndrome (ARDS), maar de apocalyps ontvouwt zich om u heen. De problemen zijn vergelijkbaar in Nederland, de regering schrapt de normen voor wanneer je een ambulance kunt verwachten. Duizenden COVID-patiënten worden hier naar huis gestuurd met zuurstofflessen, zodat ze niet in de statistieken voorkomen, schrijft Rintrah.

Merk trouwens op hoe de curve in de zomer van 2021 onderaan staat, dus het zijn niet alleen nadelige gevolgen van vaccins. Als u gevaccineerd bent, weet uw lichaam niet hoe het dit virus goed moet bestrijden, het verspreidt zich min of meer stilletjes in uw lichaam tot het een acute gezondheidscrisis veroorzaakt, die dan niet wordt geregistreerd als zijnde te wijten aan SARS-COV-2. Alle waargenomen oversterftegevallen in Singapore betroffen mensen die in de afgelopen 90 dagen waren geïnfecteerd.

Dit is het probleem waarmee u te maken heeft. In een bepaald jaar wordt 8% van de bevolking symptomatisch geïnfecteerd met griep. Hoe zit het met SARS-COV-2? Naar schatting krijgt u die nu gemiddeld twee keer per jaar. Met andere woorden, op basis van deze cijfers zou je verwachten dat de T-cel uitputting op bevolkingsniveau een orde van grootte groter is dan bij griep. Dat zou het risico van een positieve terugkoppeling kunnen inhouden, omdat de uitputting van T-cellen op bevolkingsniveau ons vatbaar maakt voor meer virale infecties.

De samenleving kan het gewoon niet aan dat mensen nog jarenlang twee keer per jaar dit virus oplopen. Als u aandacht hebt besteed aan wat ik heb geschreven, begrijpt u waarom mensen het blijven oplopen en waarom we nu geen kudde-immuniteit genieten. Ik zal u nogmaals laten zien wat de juiste weg was:

  Dr. Coleman: "Zij hebben een pandemie gefaket, zij hebben een test gefaket, en zij hebben een geneesmiddel gefaket"

En nu moet u deze gegevens aanpassen voor het simpele feit dat de geboosterde mensen vaker getest worden:

Klik voor groot

Het lijkt erop dat de ongevaccineerde 38% van de bevolking, ongeveer 5% van de infecties heeft. Met andere woorden: zonder deze vaccins zou u kudde-immuniteit hebben bereikt. Mensen zouden natuurlijk nog steeds vatbaar zijn bij blootstelling, ze zouden het zelfs kunnen doorgeven, maar de r0 zou dalen tot onder de 1. Met iedereen ongevaccineerd, krijg je in plaats daarvan een Algerije:

Bij elke stap probeerde de natuur de koers te keren, maar de mens was als een soort demonisch bezeten gek, die erop staat om met bovenmenselijke kracht in het verkeer te springen waardoor vier man hem niet kunnen tegenhouden. De natuur werd machteloos, niet in staat u te stoppen om de pest over u uit te storten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTikTok-video: Asielzoeker drijft de spot met Duitse energiecrisis door verwarming in asielcentrum op maximaal te zetten
Volgend artikel“Kan nooit meer goedgemaakt worden”: Getroffenen berichten van twee jaar verdeeldheid en uitsluiting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Wat is dit voor achterlijk artikel? Lijkt wel een promotie-artikel van de overheid. Heel dat hoaxvirus heeft nooit bestaan en dan zo’n artikel plaatsen? Van de week ook al zo’n idioot artikel waarin mensen worden afgezeken die niet GELOVEN in het bestaan van dit verzonnen “virus” en nu wederom zo’n achterlijk stuk. Ik vraag me steeds meer af wat het belang van deze website is bij deze artikelen… Chaos en boosheid creëren bij lezers? Lekker bezig.

  • Het virus bestaat weldegelijk. Ik heb er na een paar dagen uitgeteld op bed nog weken lang nasleep van gehad qua geurperceptie, eerlust, algehele fitheid etc. Het virus, dat inmiddels bewezen uit een lab komt, was alleen niet zo gevaarlijk als beweerd werd, zeker niet na de eerste variant.
   Ik ben niet gevaccineerd tegen covid omdat ik die mRNA technologie niet vertrouwde, ik was wel bereid om sinovac te nemen, maar die kon ik in Europa niet krijgen.

   • Zeker weten. Mijn beide ouders zijn nog nooit in heel hun leven zo ziek geweest. En die leven zeer gezond . Gaan nooit naar een dokter.

   • Beste Gerrit, heer Dekzeil,
    Vergeef mij. Ik heb de afgelopen 5 jaar onder een steen gelegen en ben een beetje bleu. Maar waarop baseert u de stelling dat er überhaupt geen ‘virus’ zou bestaan?
    met vriendelijke groet,
    De heer A. Tent.

    • op tientallen artikels/wetenschappers die zegen dat het gewoon een nieuwe naam voor de griep is
     de PCR test die aan de basis ligt van deze bang makerij het verschil niet kent tussen de griep en covid en geen onderscheid maakt tussen een levend fragment en een dood fragment en valse positieven produceert zoals een brand spuit water

  • Twee keer gelezen ook. De titel wordt gevolgd door, ‘Hier is het’ !
   Er is een stille apocalyps gaande.
   Als niemand gevaxt zou zijn dan hadden we nu groepsimmuniteit bereikt. De gevaxten kunnen het jaar rond blijven besmetten met allerlei verkoudenheden . Dat houdt niet meer op. Daar waar eerder je slechts een jaarlijkse piek had.
   Moet je uit de buurt van gevaxten blijven?

  • Juist. Mijn vrouw werkt in de zorg, en er mocht niet over griep gesproken worden. (nog niet) Ze is ook de enige niet gevaccineerde met veel overuren omdat de rest van de gprikte collega’s vaak snotterend thuis zit. Ik ben zelf ook flink aan de beurt geweest, maar heb geen moment aan het woord ‘cojona’ gedacht. En iedereen die er thuis over begon heb ik de toegang tot m’n huis ontzegd. Inclusief familie, en zgn. vrienden. Zij zijn verantwoordelijk door meegedaan te hebben en hebben laten zien dat de overheid nog veel verder kan gaan. Klootzakken. No mercy

  • Ik heb covid gehad een jaar geleden en nog steeds is mijn geur en smaak aangetast, er is zeker iets geweest dat men Corona/covid noemde maar het was niet zo dodelijk /gevaarlijk als men ons wilde doen geloven.

   • covid is een groepsnaam…en omvat quasi ALLE luchtweginfecties van virale aard…snotvalling, sinusitis, griep, bronchitis van virale aard……ALLEMAAL COVIDS……wat het ‘coronavirus’ betreft, dergelijke virussen ZIJN coronavirussen…..(zo genoemd wegens hun vorm)…men heeft slechts zo’n 32.000 ‘nieuwe’ genomen gevonden, dit terwijl een doorsnee virus er zo’n 10.000 keer meer heeft, wat betekent dat men te maken heeft met een mutatie van een BESTAAND virus (hoogstwaarschijnlijk de ordinaire griepvirus..reden ook waarom die ‘sceptici’ er ook naar verwijzen als dusdanig) met een mortaliteitsratio LAGER dan de ordinaire griepvirus….(de griepvirus staat 122ste gerankt qua mortaliteit, deze ‘variant’ staat op 125)
    het was een hysteriepandemie, niets meer, niets minder…
    ps…nadenkertje, wat belziek betreft waren er tot begin maart 2020 zo’n 1.768 griepdoden geregistreerd…opeens TWEE JAAR LANG NIETS….
    hmmm lol

 2. De Apocalyps is dat de aanwas van de mensheid vernietigd is, omdat baby’s doodgeboren of na de partus vroeg of laat overlijden en bovendien de jeugdigen onvruchtbaar worden en geen baby’s meer kunnen krijgen.

  • Das jammer, juist de meeste prikken weigeraars dit (iplv gezond-verstand, btw) vanwege religie hun geloof ontzien.

   En helaas het juist precies ook deze groep is die zich voortplant met de ‘de snelheid van het licht’. Juist die groepen duz veel weigeraars kent..

   Los van wtf voor zinnigheid deze ‘journalist/corspondent’ denk te beschrijven.. Inderdaad wat off-shore..
   Maar gestoort, dat geld natuurlijk voor de hele virale-onzin, de cov-hype als smoes voor n shitload aan ilegale dwanmethodes etc enzo (en bla enzo..) een vreemde gang van zaken allemaal best ziek en/of welzo gestoort, volgens mij dan..
   ..tja tis ergens ook inderdaad netzo gestoort zoals, dat wat het ‘artikel’ wellicht wordt bedoeld(kep geen id, de schrijver n duidelijke visie van hoe het zit, en (naast/los van) wat bedoeld mee is?? Raar verhaal lijkt, maar n raar/compleet offshore verhaaltje met daarintegen of zo in vergelijking met de virale uitvoer aan maatregels uit t smoezen-boek19 en dubbele avenda’s waar dd complotgestoorde nog aardig van zullen kunnen eh tja wat dan ook..Zo bekijkt dan zolijkt het nog aardig meevalt wat er wordt getypt hierzo of geen eens zover de plank mist relatief mbt de uitvoer int echt een veel zieker plaatje dan een ofshore verhaal van een gestoorde spychopaat ildie zich voordoet als reporter…). Wellicht uit nood spychologische wanhoop die de virale-bullshit en maatrgels zgn globaal n mischien of eigenlijk nog veel zieker beeld; de realiteit?? Noch zicht op, betreft.. Ik zelf ondertussen ook haast bijna zou gaan twijvelen, nie betr zou weten. En kep geen id, btw, ook ook dat!

   (Vooral de maatregels en zieke prikkeplicht; en Pasje op!

   Ze zijn echt te ver gegaan, en vele van iedereen (weer, wellicht ook neto ’toevallig’ een ruime 80% of zgn dus) en deed willoos mee! De meeste, dan..
   Uitgezondering; n Paar intelecten, nog een groepje enkelingen, dwarsliggers en vooral religie, op deze na dan..is het, zo lijkt tot zo ver, aardig gelukt. Gelukt de doorvoer complete wettelose bullshit, for no good reason, zonder enig rede noch bewijs gewoon via de media geimplimenteerde beeldvormende maatschappelijke waarheid, perceptie vervormende mondkapjes het destress-sigjal op voorhand aangekondigde teken van nood etc, de ‘wijsheid’ dragen voor gehersenspoelde zombies, of (wat dan ook voor) vooringenomen opzet, t blijft gissen.
   Maar tis bullshit! En je ziet waartoe het inspireert(tekst hierboven verwijs, dus ook btw)

   En verder;

   Fijne dag, dag!

 3. Er zijn een hoop verwarringen ontstaan wat wat is. De seizoensgriep is omgedoopt in Covid. Door diverse woordspelingen lijkt het heel erg te zijn. Maar de feiten zijn: besmettelijkheid of geïnfecteerd bestaan niet, dit zijn medische termen voor dingen die de medische wetenschap aannemen dat het bestaat. Maar nooit bewezen zijn met waarheidsbeproevingen.

  Mensen die bij hoog en laag beweren dat zij covid hebben opgelopen, geloven in deze sprookjesverhalen en noemen hun eigen verkoudheid nu ineens covid. Zodra je grieperig voelt kan dit vele oorzaken hebben, je eigen lichaam is zelf helend en zal eventueel met verhoogde temperatuur (wat we koorts noemen) zorgen dat de verontreinigingen in het lichaam geneutraliseerd worden. Dan zul een paar dagen beroerd voelen, dat is alles.

  Vaccins zijn zijn altijd vergiftigingen voor je lichaam met o.a. zware metalen zoals aluminium, kwik.
  Nu met het computer project Sars-Cov-2 is geen enkel mens ziek van geworden. Alle zogenaamde besmettingen zijn gebaseerd op de computer simulaties. Daar kun je uitstekende tabellen van laten zien, maar dat heeft enkel een propaganda effect. Mensen die waarde eraan hechten zijn al gehersenspoeld en zien geen verschil meer tussen de werkelijkheid en de illusie.

  De mens is een elektromagnetisch wezen, alles in ons lichaam wordt met elektrische pulsjes aangestuurd. Maar de doorsnee mensen zijn bot weg te dom om dat te beseffen. Die omarmen hun WIFI, Hun Smartphone die een verlengstuk van hun zelf zijn geworden. Omarmen het 4,4+ en het 5G netwerk. Sommigen gaan al helemaal op in hun virtuele games, waardoor ze af en toe geen verschil meer zien tussen fysieke werkelijkheid en die virtuele werkelijkheid.

  WIFI zendt uit op 2,45 GHz. de zelfde frequentie als je magnetron, die een glas water binnen een minuut aan het koken krijgt. Daar de mens nog voor 75% uit water bestaat (vroeger was dat een groter percentage) Denk wat het in ons lichaam die hoge frequenties doet. Van het WIFI hebben we inmiddels ook de 5GHz. Voor de smartphone 4GHz. = tot 12GHz. 4+ = 15GHz. 5GHz. = tot 300GHz. Met deze frequenties hebben we ons land verandert in 1 grote magnetron. En dan klagen de jongeren over de klimaatopwarming? Het is niet voor niets dat we steeds dommer en achterlijker worden, want met deze hoge stralingen raken alle levende wezen uit hun balans en kunnen zo minder zuurstof opnemen, alles in ons lichaam wordt daardoor verstoord. Al ons voedsel is gedegradeerd, waardoor we de benodigde vitamines, mineralen e.d. nu onttrekken aan ons eigen lichaam. Waardoor we sneller allerlei kwalen krijgen, zoals kanker, orgaanvallen, schimmels en huiduitslag, slechtere ogen etc. etc., moeilijker kunnen concentreren, moeilijker iets kunnen onthouden, agressiever naar de andere zijn. Met die zogenaamde experimentele vaccins waar grafeenoxide e.d. inzit wordt dit fenomeen met een factor van 1000x versterkt. Hierdoor is de mogelijkheid dat we herprogrammeert kunnen worden. Omdat we eerste instantie uit onze eigen balans zijn gehaald door die hoge frequenties. Iedereen die 3 injectie hebben gehad, zijn inmiddels al verbonden met het internet, dat bestuurd wordt met het A.I. Elke volgende injectie is in wezen een update, om je steeds verder te intrigeren met het internet of things. Zodat je langzamerhand omgebouwd wordt tot een transhumaan of te wel een cyborg. De meeste zijn inmiddels al onvruchtbaar geworden en hebben al een karakter verandering ondergaan. Al deze veranderingen zijn helaas niet meer ongedaan te maken. Zij zijn alsware opnieuw geboren in een cyberwereld die hen 24/7/365 controleert en manipuleert, waaruit ontsnappen niet mogelijk is.

  Het nadeel van de ongevaccineerde is dat de gevaccineerde nu alsware een lopende zendmasten zijn geworden, zonder dat zij dat zelf beseffen. Deze hoge uitzendingen van frequenties verstoren bij de ongevaccineerde mensen hun eigen bioritmes. Wat tot resultaat kan geven bij vrouwen, dat hun menstruatie van slag raakt. Telkens als er ongevaccineerde in het bijzijn van gevaccineerde komen, raken de ongevaccineerde van slag door die hoge frequenties die de gevaccineerde nu uitzenden. Dat zijn geen besmettingen, zoals de medische wetenschap beweerd. De gehele medische wetenschap is gebaseerd op aannames, maar aannames is geen wetenschap maar fantasie en wensdenken.

 4. Tussen 1995 en 2001 bestond in de VS een maandblad over politiek & cultuur met de naam ‘George’. Vanaf het begin tot zijn dood in juli 1999 was John F. Kennedy jr. (1960) de uitgever.
  In het februarinummer van 1997 had Kennedy een interview met Bill Gates en Gates voorspelt, dat de wereld in het voorjaar van 2020 te maken krijgt met een virus dat het heeft voorzien op de luchtwegen. Omdat zeer veel mensen ziek zullen worden zal door de WHO een pandemie worden uitgeroepen en verplichte vaccinatie is vervolgens de enige remedie.

 5. Know your enemy….
  In de laatste dagen zullen alle werken van de duisternis aan het licht komen. De wereld word, menselijk gezien, bestuurd door een select clubje machtswellustige satanisten die het allerbelangrijkste vergeten.. ze geloven de vader van de leugen! hij heeft maar 1 doel, alle mensen kapotmaken en beroven van hun identiteit, dus ook die van dat selecte clubje idiote, en dat is hem al gelukt. Kinderoffers, jachtpartijen op kinderen, verkrachting, gruwelijke mishandeling en moord om vervolgens hun bloed te drinken en de meest heftige high ooit te ervaren..
  Weet wie je tegenstander ten diepste is en laat je niet misleiden door angst, terreur, gendergelul en weet ik wat voor idioterie en ga onderzoeken wat en vooral Wie de waarheid is. Ik zegen ons allen met vrede in je hart en rust in je denken en vooral met wijsheid en inzicht in Jezus naam.

  Mijn volk gaat ten onder door gebrek aan kennis..Hosea 4:6
  Dat was toen al en nu nog! Ken je vijand lieve mensen

 6. Even over long-covid…Inmijn omgeving zijn toch ook wel mensen die corona serieus nemen omdat ze bijv iemand kennen die long-covid heeft.
  Eerder was het zo dat een fikse griep ( influenza?) ook voor een forse nasleep kon zorgen. Als mensen dan na verloop van tijd dan maar naar een alternatieve behandelaar gingen omdat de huisarts niks voor ze kon doen, werd bijna altijd gezegd dat het om resten van een griepvirus ging en dan werden ze daar voor behandeld. En genazen!
  Ik denk zelf dat die enkele, die long-covid krijgt (natuurlijk komt die uitgebreid op TV) , gewoon die griepresten nog heeft waar hij bij een homeopaat of biophotonen-therapeut uitstekend voor behandeld kan worden.

 7. Hoe t ook zit met wel virus geen virus wel lab niet lab: vorig jaar zeiden sommige ‘wappies’: zou t niet waar zijn van die bijwerkingen? Ik hoor of zie er niets van. Nu 1 jaar verder… say No more… als ik zie en hoor in mijn naaste omgeving: in 1-2 maanden tijd in mijn straat (6 woonblokken= 36 huizen) 2 doden, 1 in elkaar zakker, 1 herseninfarct. En dat is alleen nog maar van wat ik weet/gehoord heb. En in de kennissenkring die zich braaf hebben laten injecteren 2-3 weken na spuit 5 1 grote berg zieken (ook onder degenen die minder spuiten hebben genomen) en ‘positieven’. Maar ziende blind en horende doof: komt door corona. Zonder de spuit was ik veel erger ziek geworden. Tuurlijk, droom lekker verder.
  Oftewel: die apocalyps is er al en wordt gaandeweg de jaren alleen maar erger vanwege de langetermijn schade. Alleen ze hebben met dat ‘vaccin’ het erg goed gedaan door t als t paard van Troje in te zetten: alle ziektes die erdoor veroorzaakt worden, bestonden voor die tijd ook al. Ga maar bewijzen dat t van het vaccin komt. Al is het bewezen, mensen zullen altijd weer een smoes verzinnen om dat te ontkennen.
  Ik scherm me gewoon af voor al die lulkoek. Ik weet voor mezelf overduidelijk hoe het zit, ben kerngezond en focus me op hele andere (veel leukere dingen) dan deze hele poppenkast. Heel af en toe deel ik een speldenprik uit door quasi verbaasd te vragen: maar je bent toch gevaccineerd? Dan zou je toch niet ziek worden, besmettelijk zijn enz? Dan zie je kortsluiting in t hoofd en een glazige blik, want die vragen komen niet overeen met de leugen die ze geloven. Das wel grappig te zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in