Screenshot

De ultralinkse geweldgroepering Antifa wordt gehuldigd in een officiële reclamefilm van de stadstaat Berlijn, meldt Junge Freiheit.

In de film uit het stadsdeel Friedrichshain-Kreuzberg, die op de officiële website van Berlijn is gepubliceerd, vertelt de lokale milieuactiviste Clara Herrmann over de strijd van de stad tegen “racisme”.

Een van de getoonde berichten is onder andere een sticker met de slogan “Antifa is liefde”.

In de video kondigt Herrmann de winnaars van de antiracistische, zogeheten ‘Silvio Meier Prijs’ van de stad aan. Een van de winnaars is DFC Kreuzberg, die de milieuactiviste beschrijft als “een voetbalclub voor vrouwen, lesbiennes, transgenders en interpersoonlijke mensen” met als doel “de door cis-mannen gedomineerde voetbalwereld op zijn kop te zetten”.

De club heeft “een sterke betrokkenheid bij seksisme, racisme, homofobie en andere vormen van discriminatie in het voetbal”, legt Clara Herrmann uit.

Kreuzberg was vroeger een getto voor Turkse immigranten, maar is de laatste jaren gerenoveerd en immigranten hebben moeten verhuizen als gevolg van de stijgende huizenprijzen. Tegenwoordig wordt de wijk vooral bewoond door welvarende blanke linksen, waarvan velen extreemlinks zijn. De Groenen partij is de grootste partij in Kreutzberg.

VN gedwongen om pro-Antifa tweet te verwijderen na massieve publieke terugslag

Allahu Akbar nu ook verkrijgbaar bij IKEA

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here