Screenshot

De ultralinkse geweldgroepering Antifa wordt gehuldigd in een officiële reclamefilm van de stadstaat Berlijn, meldt Junge Freiheit.

In de film uit het stadsdeel Friedrichshain-Kreuzberg, die op de officiële website van Berlijn is gepubliceerd, vertelt de lokale milieuactiviste Clara Herrmann over de strijd van de stad tegen “racisme”.

Een van de getoonde berichten is onder andere een sticker met de slogan “Antifa is liefde”.

In de video kondigt Herrmann de winnaars van de antiracistische, zogeheten ‘Silvio Meier Prijs’ van de stad aan. Een van de winnaars is DFC Kreuzberg, die de milieuactiviste beschrijft als “een voetbalclub voor vrouwen, lesbiennes, transgenders en interpersoonlijke mensen” met als doel “de door cis-mannen gedomineerde voetbalwereld op zijn kop te zetten”.

De club heeft “een sterke betrokkenheid bij seksisme, racisme, homofobie en andere vormen van discriminatie in het voetbal”, legt Clara Herrmann uit.

Kreuzberg was vroeger een getto voor Turkse immigranten, maar is de laatste jaren gerenoveerd en immigranten hebben moeten verhuizen als gevolg van de stijgende huizenprijzen. Tegenwoordig wordt de wijk vooral bewoond door welvarende blanke linksen, waarvan velen extreemlinks zijn. De Groenen partij is de grootste partij in Kreutzberg.

VN gedwongen om pro-Antifa tweet te verwijderen na massieve publieke terugslag

  "Unvaccinated Lives Matter": zijn ongevaccineerden de nieuwe zwarten?
Vorig artikelTrump: Meer blanken gedood door de politie
Volgend artikel“Als er iemand zou moeten sterven, zou ik het zijn”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in