Beste [EU] commissie, trek aan de noodrem voor deze vaccins en stop deze experimenten op mensen. Ik smeek u!” – Europarlementariër Joachim Kuhs.

Op 16 september 2021 heeft Europarlementariër Joachim Kuhs de gevaarlijke respons van de Europese Unie op het coronavirus scherp bekritiseerd. De afgevaardigde van de Alternative für Deutschland (AfD) uit Duitsland smeekte hen te stoppen met hun experimenten op mensen, schrijft Rairfoundation.com.

Er is een verwoestend aantal sterfgevallen door Covid-19 vaccinatie, stelde Europarlementariër Kuhs.

“Wist u dat er dit jaar meer mensen zijn gestorven aan de bijwerkingen van het Covid-19 vaccin dan aan de bijwerkingen van alle andere vaccinaties bij elkaar in de afgelopen 20 jaar,” vroeg de Europarlementariër.

Kuhs vroeg zich af waarom we zo weinig horen over de bijwerkingen van het vaccin? Wat verbergt de regering voor het publiek, vroeg hij. Waarom hebben de vaccinproducenten volledige immuniteit gekregen voor alle wettelijke aansprakelijkheid?

Het Mexicaanse griepvaccin werd snel van de markt gehaald toen de gevaren duidelijk werden, aldus Kuhs. Maar waarom worden de experimentele Covid-19 “vaccins” niet uit de roulatie genomen, gezien het aantal sterfgevallen en gezondheidsproblemen die ze veroorzaken, vroeg de Europarlementariër.

Bekijk de krachtige toespraak van Europarlementariër Joachim Kuhs:

Via RAIRFoundationUSA Rumble-account

Video Transcript:

Hartelijk dank, mijnheer de Voorzitter, mevrouw de commissaris, dames en heren.

Mevrouw Montserrat verdient de eer dat dit belangrijke onderwerp vandaag op de agenda staat.

Hartelijk dank daarvoor. Er is veel gesproken over het onderwerp ontwikkeling, aanschaf en distributie van Covid-vaccins, maar vragen over de soms verwoestende gevolgen van vaccinatie zijn buiten beschouwing gelaten. Ik wil hier graag iets over zeggen.

  Volledig gevaccineerd zijn is een eindeloze weg naar een twijfelachtige bestemming

Wist u dat er dit jaar meer mensen zijn overleden aan de bijwerkingen van het Covid-19 vaccin dan aan de bijwerkingen van alle andere vaccinaties bij elkaar in de afgelopen 20 jaar?

Hoe zit het met de ontelbare verwondingen door vaccins, waarvan sommige ernstig?

Waarom horen we daar zo weinig over? Wordt hier iets verzwegen?

Toen de vaccinatie tegen de Mexicaanse griep een paar jaar geleden negatieve gevolgen had, werd het vaccin snel uit de roulatie genomen.

Ook nu nog ondervinden duizenden mensen, vooral jongeren, de gevolgen van die vaccinatie.

Ik ken een jongere die destijds werd gevaccineerd en die nu aan narcolepsie lijdt.

Hij heeft zijn opleiding voltooid en zou graag werken. Hij mag echter geen rijbewijs hebben omdat hij voortdurend het gevaar loopt plotseling in slaap te vallen, en hij kan geen werk vinden. Helaas wordt zijn ziekte niet erkend als een vaccinatieverwonding.

De fabrikant van het vaccin werd vrijgesteld van aansprakelijkheid voor de gevolgen van het vaccin.

Het is duidelijk dat vandaag weer hetzelfde gebeurt. Ondanks de massaal toenemende vaccinatieschade, waarvan we, zoals gezegd, niets of nauwelijks iets horen, gaat het vaccineren door alsof er geen morgen is. We gaan gewoon door met vaccineren.

Waarom worden deze vaccins niet uit de roulatie gehaald, zoals ooit het Mexicaanse griepvaccin?

En wie is er eigenlijk aansprakelijk voor deze steeds duidelijker wordende vaccinatieschade?

Beste [EU] commissie, trek aan de noodrem van deze vaccins en stop deze experimenten op mensen. Ik smeek u!

Ik smeek u, geef alstublieft duidelijkheid over de aansprakelijkheidskwestie en de vele vaccinatieslachtoffers zullen u dankbaar zijn.

  Het naïeve geloof in de welwillendheid van de overheid

De AfD blijft eisen:

• Covid-19 vaccin blijft vrijwillig.
• Fabrikanten worden aansprakelijk gesteld voor bijwerkingen.
• De coronavirusbeperkingen onmiddellijk beëindigen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Arts vraagt naar sterfgevallen “met” vaccinatie: massa’s reacties choquerendVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFelicity Jackson weggevaagd door het vaccin
Volgend artikelVolledig gevaccineerd met Pfizer? Je hebt 6 tot 13 keer meer kans om Delta te krijgen dan iemand met natuurlijke immuniteit, zegt een studie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Wat een goed persoon. Maar helaas beseft hij niet dat de gifspuit de yellow brick road naar controle is. Zijn verwondering zou dus meer op de gedwongen qr code gericht moeten zijn. Zo dom kan die man toch niet zijn.
    Ophouden met de gifspuit houdt in dat de qr code (het “teken van het beest”) niet meer uitgerold kan worden. Ook verliezen de pharma’s veel poen. Pas als de schapenkudde besluit om er mee op te houden, dan houdt het experiment op.

  2. Waar blijven de meldingen van sterfgevallen en bijwerkingen in VerNEEderigNSBland, “ons eigen gave LALA land” (volgens Rutte dan), sterker nog we vernemen zowat niets wat op z’n minst doet vermoeden dat hier de hele zaak met censuur is dicht gekit. We hebben hier het BPOC maar die worden zowat als wappie’s verguist en onlangs werd er vermeld in de MSM dat het klachten regende van vrouwen met menstruatie problemen maar of dat nou aan het “vaccin” ligt, dat is natuurlijk niet duidelijk … zo stelt men. Het ziet er klaarblijkelijk ook naar uit dat het VerNEEderigNSBlandse spuitschaap immuun is voor de experimentele medische behandelingen, zo gezond en sterk dat het brave, volgzame en gehoorzame calvinistische volkje alhier toch ook is … dus kom maar op met die “boosters” – LOL.

  3. Ik heb dat ook al herhaaldelijk aangekaart hier. Waar zijn de meldingen van de incidenten door de gifspuit in NLaLaland. Ook vraag ik me af waar die Europarlementariërs zijn die meneer Kuhs bijstaan. Ik hoor niemand piepen, en toch is er een lange lijst van namen met dit soort jobs in NL.

  4. Net las ik in de Epoch Times dat de antibodies tegen de coronagriep minstens 12 maanden aanwezig zijn in een voormalig geinfecteerde. Dit verhaal is wel gebaseerd op het bestaan van deze griepvirus, waar we dus nog niet over uit zijn (oftie wel of niet bestaat).
    “Antibody levels were higher in subjects who experienced severe COVID-19 disease. Compared to those who had mild disease, these subjects had two to seven times as many antibodies for at least 13 months after infection.” Maar: “Despite the robust and lasting protection after an infection, CCP virus vaccine mandates in the United States offer no exemptions based on acquired immunity.” Dus iedereen moet en zal de gifspuit nemen, ondanks de robuuste, natuurlijke immuniteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in