“Als er iemand zou moeten sterven, zou ik het zijn”

Zesjarige held riskeerde zijn leven om zijn kleine zusje te redden van een aanvallende hond. Zijn gezicht verscheurd door hondenbeten.

2
Bridger Walker met kleine zusje. Foto: Nicole Walker/Instagram.

Een week geleden redde het zesjarige jongetje Bridger Walker in Cheyenne, Wyoming (VS) zijn zusje van een mogelijke dood door een aanvallende hond.

Het was op 9 juli dat een agressieve hond op het punt stond zich op Bridger’s kleine zusje te storten toen hij zich tussen de hond en zijn zusje plaatste.

Na verschillende keren in het gezicht en op het hoofd gebeten te zijn, pakte hij de hand van zijn zusje en rende met haar weg om in veiligheid te komen.

“Als er iemand zou moeten sterven, zou ik het zijn”, zei Bridger later.

Nadat hij met ongeveer 90 hechtingen was gehecht door een bekwame chirurg, mocht hij uiteindelijk thuiskomen om uit te rusten, zegt Bridger’s tante Nicole op Instagram.

Nicole zegt dat ze haar neefje meerdere keren heeft bezocht sinds het incident en dat hij zich nu veel beter voelt. Bridger is goedgehumeurd en “zijn geweldige persoonlijkheid is ongedeerd”, schrijft ze.

Hij kan nog niet breed glimlachen, maar trekt een beetje een lachend gezicht als hij alle bemoedigende woorden van familieleden en vreemden hoort.

Bridger’s vader Robert overpeinst de teleurstelling van zijn zoon bij het niet winnen van een medaille, en het “slechts” op de vierde plaats eindigen bij zijn eerste jiujitsu toernooi de week ervoor.

Robert weet niet zeker of zijn twee jaar vechtsport training iets betekende in de situatie, of dat het geheel “zijn kleine krijgershart” was en zijn grenzeloze liefde voor zijn zusje die hem zijn leven voor haar liet riskeren. Ongeacht waar Bridger zijn innerlijke kracht vandaan haalde, heeft de familie natuurlijk Briger als de winnaar van de familie benoemd.

  Democraten in de VS ongerust dat de rellen Trump een verkiezingsoverwinning bezorgen

“Hij heeft de titel van onbetwiste winnaar in onze familie gekregen”, schrijft Robert op Instagram.

Naast vechtsporten is Bridger erg geïnteresseerd in geologie en leert hij veel over verschillende soorten rotsen, mineralen en gesteenten.

Voor de huidige generatie jongeren: “Lieve kinderen, we maken ons zorgen over jullie”

Vorig artikelDeelstaat Berlijn reclamefilm: “Antifa is liefde”
Volgend artikelMigrantenbende duwt blanke Franse jongen in het riool
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Een broertje met karakter; je zou zo’n broer hebben! Het zou je kind maar zijn. Dan ben je behalve geschokt tevens – en volkomen terecht – supertrots. Slechts zes jaren oud en nu al een kanjer. Dit ventje verdient een podium en applaus.

    – Applaus !!!! –

  2. Inderdaad, wat een moedig jongetje. En tevens een goed voorbeeld dat de belangrijkste dingen in het leven zoals moed, respect en naastenliefde niet op school te leren valt.(maar eerder nog kwijtraakt) We worden ermee geboren..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in