Kwh1050 / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0)

Vorige week verscheen een interessante studie van twee onderzoekers die de beleidsreactie op pandemieën over de hele wereld onderzochten. Het zijn Drs. Eran Bendavid en Chirag Patel van respectievelijk Stanford en Harvard. Hun ambitie was duidelijk. Ze wilden de effecten van overheidsbeleid op het virus onderzoeken, schrijft Jeffrey Tucker.

In deze ambitie hebben onderzoekers immers toegang tot een ongekende hoeveelheid informatie. We hebben wereldwijde gegevens over strategieën en maatregelen. We hebben wereldwijde gegevens over infecties en sterfte. We kunnen het allemaal bekijken aan de hand van de tijdlijn. We hebben precieze dateringen van thuisblijven-bevelen, bedrijfssluitingen, ontmoetingsverboden, maskering en elke andere fysieke interventie die je je maar kunt voorstellen.

De onderzoekers wilden alleen bijhouden wat werkte en wat niet, als informatie voor toekomstige reacties op virusuitbraken, zodat de volksgezondheid er lessen uit kan trekken en het de volgende keer beter kan doen. Ze gingen er vanaf het begin van uit dat ze zouden ontdekken dat ten minste een aantal matigingstactieken het doel bereikten.

Het is niet de eerste dergelijke studie. Ik heb tientallen van dit soort onderzoeken gezien en er zijn er waarschijnlijk honderden of duizenden. De gegevens zijn als kattenkruid voor iedereen in dit veld die empirisch is ingesteld. Tot nu toe heeft nog niet één empirisch onderzoek enig matigingseffect aangetoond, maar dat lijkt me een moeilijk te slikken conclusie. Dus besloten deze twee zelf een kijkje te nemen.

Ze gingen zelfs tot de volgende stap. Ze verzamelden en assembleerden alle bestaande gegevens op elke denkbare manier en voerden 100.000 mogelijke combinaties van tests uit die alle toekomstige onderzoekers zouden kunnen uitvoeren. Ze vonden enkele correlaties in sommige beleidslijnen, maar het probleem is dat telkens als ze er één vonden, ze een ander geval vonden waarin het omgekeerde waar leek te zijn.

Je kunt geen oorzakelijk verband afleiden als de effecten niet stabiel zijn.

Na enorme datamanipulatie en het bekijken van elk denkbaar beleid en resultaat, komen de onderzoekers schoorvoetend tot een ongelooflijke conclusie. Ze concluderen dat niets wat overheden deden enig effect had. Er waren alleen kosten, geen baten. Overal ter wereld.

  Is 'Toeval' de schuld van de plotselinge piek in doodgeboorten, pasgeborenen sterfgevallen, en menstruatiestoornissen? Of is het tijd om toe te geven dat de Covid Vaccins gevolgen hebben?

Laat dat even bezinken.

De beleidsreactie vernietigde ontelbare miljoenen kleine bedrijven, ruïneerde een generatie in leerverliezen, verspreidde een slechte gezondheid met drugsmisbruik, ruïneerde kerken die geen vakantiediensten meer konden houden, decimeerde kunst- en culturele instellingen, ontwrichtte de handel, ontketende een inflatie die nog lang niet over is, lokte nieuwe vormen van online censuur uit, vergrootte de macht van de overheid op een manier zonder precedent, leidde tot nieuwe niveaus van toezicht, verspreidde vaccinatieletsel en -sterfte en verbrijzelde anderszins vrijheden en wetten over de hele wereld, om nog maar te zwijgen van de beangstigende niveaus van politieke stabiliteit.

En waarvoor?

Blijkbaar was het allemaal voor niets.

Er is ook geen enkele serieuze afrekening geweest. De verkiezingen voor de Europese Commissie zijn misschien een begin, en sterk beïnvloed door de publieke oppositie tegen de Covid-controles, naast ander beleid dat naties berooft van hun geschiedenis en identiteit. De grote media kunnen de overwinnaars “extreem-rechts” noemen zoveel ze willen, maar dit gaat echt over gewone mensen die gewoon hun leven terug willen.

Het is interessant om te speculeren over hoeveel mensen er precies betrokken waren bij het in brand steken van de wereld. We weten dat het paradigma eerst werd uitgeprobeerd in Wuhan en vervolgens werd gezegend door de Wereldgezondheidsorganisatie. Wat de rest van de wereld betreft, kennen we enkele namen, en er waren veel cohorten in het volksgezondheids- en gain-of-function-onderzoek.

Laten we zeggen dat het er 300 zijn, plus veel ambtenaren van de nationale veiligheid en inlichtingendiensten plus hun zusteragentschappen over de hele wereld. Laten we er gewoon een nul bij optellen en dat vermenigvuldigen met de grote landen, ervan uitgaande dat zoveel anderen copycats waren.

Waar hebben we het hier over? Misschien 3.000 tot 5.000 mensen in totaal met beslissingsbevoegdheid? Dat zou wel eens veel te hoog kunnen zijn. Hoe dan ook, vergeleken met het enorme aantal mensen over de hele wereld dat getroffen is, hebben we het over een heel klein aantal, een micopercentage van de wereldbevolking of minder, dat nieuwe regels maakt voor de hele mensheid.

  Britse schokcijfers: 9 van de 10 Corona-doden meerdere keren gevaccineerd

Het experiment was zonder precedent op deze schaal. Zelfs Deborah Birx gaf het toe. “Weet je, het is een soort van ons eigen wetenschappelijk experiment dat we in real time doen.” Het experiment had betrekking op hele samenlevingen.

Hoe heeft dit in vredesnaam kunnen gebeuren? Er zijn verklaringen die berusten op massapsychologie, de invloed van farma, de rol van de inlichtingendiensten en andere theorieën over cabals en samenzweringen. Zelfs met elke verklaring lijkt het geheel ongeloofwaardig. Het zou zeker onmogelijk zijn geweest zonder wereldwijde communicatie en media, die de hele agenda in alle opzichten versterkten.

Hierdoor konden kinderen niet naar school. Mensen in openbare parken moesten binnen cirkels blijven. Bedrijven konden niet op volle capaciteit openen. We ontwikkelden krankzinnige rituelen zoals je maskeren als je loopt en je ontmaskeren als je zit. Oceanen van ontsmettingsmiddel werden op alle mensen en dingen gedumpt. Mensen werden bang gemaakt om hun huis te verlaten en klikten op knoppen om boodschappen op hun stoep te laten belanden.

Het was een wereldwijd wetenschappelijk experiment zonder enig bewijs. En de ervaring veranderde onze rechtssystemen en levens volledig, introduceerde onzekerheden en angsten als nooit tevoren en ontketende een misdaadniveau in grote steden dat een vlucht veroorzaakte van inwoners, bedrijven en kapitaal.

Dit is een schandaal voor de eeuwigheid. En toch lijkt bijna niemand in de grote media geïnteresseerd om dit tot op de bodem uit te zoeken. Dat komt omdat, om bizarre redenen, te zorgvuldig kijken naar de schuldigen en het beleid hier wordt beschouwd als voor Trump zijn. En de haat en angst voor Trump is op dit moment zo voorbijgestreefd dat hele instellingen hebben besloten om achterover te leunen en toe te kijken hoe de wereld in brand staat in plaats van nieuwsgierig te zijn naar wat dit in de eerste plaats heeft uitgelokt.

In plaats van een eerlijk verslag van de wereldwijde omwenteling, krijgen we de waarheid druppelsgewijs te horen. Anthony Fauci blijft getuigen voor hoorzittingen in het Congres en deze extreem slimme man gooide zijn oude medewerker onder de bus door te doen alsof David Morens een malafide werknemer was. Deze actie leek ex-CDC directeur Robert Redfield ertoe aan te zetten om naar buiten te treden en te zeggen dat het een laboratoriumlek was van een door de VS gesubsidieerd laboratorium dat “dual purpose” onderzoek deed naar vaccins en virussen en hij suggereerde sterk dat Fauci zelf betrokken was bij de doofpotaffaire.

  Long Covid: Dit is wat we weten over spike-eiwitten die voor altijd blijven hangen

Onder deze groep naderen we snel het punt van “ieder voor zich.” Het is fascinerend om naar te kijken, voor degenen onder ons die diep geïnteresseerd zijn in deze kwestie. Maar de mainstream media besteedt hier helemaal geen aandacht aan. Ze doen alsof we gewoon moeten accepteren wat er is gebeurd en er verder niet over na hoeven te denken.

Dit grote spel van pretenderen is niet houdbaar. Om zeker te zijn, misschien is de wereld wel meer kapot dan we weten, maar iets in kosmische rechtvaardigheid suggereert dat wanneer een wereldwijd beleid zo schandalig, zo schadelijk, zo belachelijk verkeerd, alle kwaad en geen goed doet, er consequenties zullen zijn.

Niet onmiddellijk, maar uiteindelijk.

Wanneer zal de hele waarheid aan het licht komen? Het kan nog tientallen jaren duren, maar dit weten we al zeker. Niets van wat ons werd beloofd over de grote matigingsinspanningen van regeringen bleek ook maar in de verste verte te bereiken wat ze beloofden. En toch blijft de Wereldgezondheidsorganisatie zulke interventies als de enige weg voorwaarts beschouwen.

Ondertussen is bijna alles tegenwoordig doordrongen van het paradigma van slechte wetenschap gesteund door macht, van klimaatverandering tot medische diensten tot informatiecontrole.

Wanneer zal bewijs er weer toe doen?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Massavormingspsychose: Jogger aangevallen in park wegens ‘overtreding’ van sociale afstandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe zomer van gevaarlijk leven
Volgend artikelVN roept op tot waterrantsoenering om ‘klimaatrechtvaardigheid’ te garanderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Die kleine groep moet dus zorgvuldig onder de loep genomen worden. Wie zijn het? Wat hebben ze gedaan? En hoe krijgen we ze voor een eerlijk gerecht?

  Zoals de situatie nu is richten mensen zich op de zichtbare aanstichters van de problemen. Ook belangrijk uiteraard.

  Net zoiets als in een moordzaak… Iemand heeft de trekker overgehaald, maar veel interessanter nog is wie de opdracht gegeven heeft, en welke organisatie zit daarachter?

  Het doet me denken aan die Italiaanse serie De Octopus, met die bijzondere detective… inspecteur Cattani.

 2. De term “gevaarlijk virus” wakkert nu eenmaal veel angst aan. Daar hebben film en beleidsmakers, medicijnfabrikanten, banken en medische wereld wel voor gezorgd. Sinds begin vorige eeuw, het begin van farmacie, is er onophoudelijk pseudowetenschap en angst de wereld in geslingerd. De laatste 40 jaar is Hollywood medeplichtig hieraan, (CIA?). Op dit punt kun je (bijna) iedereen van alles wijsmaken en voila, daar is je pandemie. Er is kennelijk weinig voor nodig om een wereld op z’n kop te zetten. Beetje zoals oorlogsretoriek, ze trappen overal in.

 3. Hoe heeft dit in hemelsnaam kunnen gebeuren !!!!!?
  Het complot van het tegenwoordige rampzalig slechte onderwijs en de daaruit volgende slaafse wijze van denken van bijna elke Westerse bevolking hebben hiertoe geleid ?
  Wie dit nu nog niet ziet is achterlijk.
  Rampzalig slecht onderwijs is dan met name het geval op Universiteiten, neem daarvoor de dokters opleidingen als maatstaf.
  Geen enkele kan nog zelf een diagnose stellen.
  Alles is voorgekauwde farmaceutische-industrie-rotzooi.
  We kennen allemaal de oorzaken!
  Rockefeller e.a.
  Het hele onderwijssysteem zal moeten heruitgevonden worden.
  Vervolgens zal elke Westerse overheid te pretentieus zijn om ook maar iets toe te geven.
  Ze zijn ook zeker te lomp, Frankske Vandenbroeke,
  Alexander de Croo, Teflon Rutte, Macron, enz.
  Te lijst is schier eindeloos
  En het ziet er niet goed uit voor een zachte overgang naar betere tijden, helaas !

  • @Jan Zonder Vrees…

   ONDERwijs heeft niks met scholing te maken.

   ONDERwijs is waar ze ons programmeren tot egoïsten… onbewuste zombie soldaten van het kwaad. ONDERwijs is puur en alleen maar om ons uit de voeding van onze ouders te halen en ons te programmeren.

   ONDERwijs is echt alsof je je kind aan satan geeft om hem door satan te laten programmeren.

   • Excuseer mij, maar dit is nu echt een reactie die averechts werkt op zo ongeveer alles wat een deugdelijk georganiseerde maatschappij kan zijn.
    De belangrijkste insteek moet zijn dat Jan modaal overal inspraak in heeft.
    Voorts moet politieke macht en eender welk gezag onder een vergrootglas worden bekeken en dit door eender wie zich hiervoor geroepen voelt.
    Het gajes dat tegenwoordig de macht uitoefent moet achter de tralies, inclusief al hun vazallen van de pers, media, onderwijs en internationale organisaties ook koningshuizen en clerus.
    Je kunt er natuurlijk altijd voor pleiten om terug te keren naar het niveau van de duistere Middeleeuwen.
    Maar doe dit dan alleen a.u.b.

    • @Jan Zonder Vrees…

     Op wie reageer je?

     Jij denkt dat wij in de middeleeuwen onderontwikkeld waren? Toen leerden kinderen rekenen, lezen en schrijven… de vaardigheden waarmee ze vervolgens zichzelf konden ontwikkelen.

     Het huidige onderwijs is letterlijk totale hersenspoeling. U leeft nog in de fantasie dat wij momenteel excelleren. Kijk eens om U heen!!! Kinderen kunnen amper nog rekenen, lezen en schrijven, maar ze worden allemaal getraind om activisten te worden die de deepstate agenda afdwingen.

     Och och och… Jan Zonder Vrees… wij leven in een periode die ver ver ver ver lichtjaren ver onder het niveau van de middeleeuwen ligt. In de middeleeuwen maakten wij nog mooie dingen, anno 2024 wonen mensen in legbatterijen en eten ze kunstmatig kankerverwekkend voedsel. De zogenaamde heksen uit de middeleeuwen beoefenden geneeskunde, de doktoren van nu dealen in giftige of verslavende medicijnen die niks genezen. In de middeleeuwen werd je in de praktijk geschoold door een mentor/een echte vakman… nu wordt je in klaslokalen geprogrammeerd door idioten die in de praktijk faalden. Ooit zocht je zelf scholing bij de beste vakman, nu worden je creativiteit en EIGENwijsheid in het ONDERwijs kapot gemaakt tot je een circusaap bent die kunstjes doet voor bananen.

     Wakker worden Jan… wij leven in de middeleeuwen en we hebben geleerd dat alles voor ons slechter was, terwijl het omgekeerd is. Wij leven op het einde, op het dieptepunt van de menselijke ontwikkeling en op dat dieptepunt zijn er mensen die uit het ego vallen en herinneren wat wij zijn… levende leermachines die je niks hoeft te leren, wij zijn zelflerend!!! Maar ook dat is ons afgeleerd en ons is wijsgemaakt dat een mens niks zelf kan leren… we vinden het heel normaal dat je geboren wordt en dat je dan niks zelf kan leren. Krankzinnig!!!

     We worden voor 99% geprogrammeerd. Het WEF schept openlijk op dat ze ons hebben gehackt. En jij wil in hun systeem blijven omdat je denkt dat we anders terugvallen??? Pfff… Jan… we zitten in een sekte die ons leert dat wij superieur zijn terwijl we eigenlijk amper nog mensen zijn. Wij zijn anno 2024 nog net geen vee, omdat we volledig worden geprogrammeerd.

     • Nooit gezegd dat ik in hun systeem wil blijven. Lees een keer wat er staat, dat volstaat !
      Ik ben het met iedereen hier eens dat zo goed als alles tegenwoordig rot tot op het bot is.
      Maar maak mij niet wijs dat iedereen leerde lezen en schrijven in de middeleeuwen.
      Maak dat een volgende generatie idioten wijs.
      Ooit van “lijfeigenschap” gehoord.
      Ooit iets gelezen over vroegere tijden.
      We zijn stelselmatig hele kleine stapjes vooruit gegaan.
      En nu weer een verschrikkelijke stap achteruit.
      Dat gebeurt helaas steeds weer.
      Wat het onderwijs betreft kan ik alleen maar beamen dat het een verschrikking is, maar dit is al heel lang zo, en dan gaat het specifiek over het gebrek aan zelf nadenken en het gehalte van indoctrinatie dat vanzelfsprekend een complot moet genoemd worden, klimaat, gender enz.

      • @Jan Zonder Vrees…

       In het westen kunnen nagenoeg alle ouders hun kinderen zelf leren rekenen, lezen en schrijven… daar heb je geen ONDERwijs voor nodig.

       We gaan geen stap terug, we gaan de verrottte corrupte wereld loslaten en vooruit. Wat jij vooruitgang noemt, noem ik juist achteruitgang. Kijk waar we zijn aanbeland. In de middeleeuwen die zogenaamd (volgens de geschiedenis die de satanisten ons leren) horror en ellende was, werden toevallig de mooiste gebouwen, muziek, kunst en kwaliteitsspullen die na 100den jaren nog bestaan. Wij zijn op het dieptepunt Jan. En als we ontwaken gaan we heel veel rommel loslaten, dat lijkt nu achteruitgang omdat we helemaal niet beseffen dat we in basis weinig nodig hebben. Kwantiteit is geen vooruitgang en je kan de vooruitgang ook niet meten adhv de geschiedenis, want er klopt niks van de geschiedenis. Wij leren dat alles alsmaar beter is geworden, maar in realiteit is alles alleen maar slechter geworden. Tot op een punt dat veel mensen amper nog menselijk zijn.

       We leven in een mentale gevangenis, waar ze nu een fysieke gevangenis van maken. De enige weg uit die gevangenis, is mentaal alles loslaten en fysiek opnieuw beginnen. Uitwijken en weigeren en buiten het systeem treden… pionieren hoe het anders kan.

     • De middeleeuwen stonden in het teken van kerkelijke dominantie. Alleen de adel en de geestelijken konden lezen en schrijven. Het “överheids “verhaal werd vanaf de kansel verkondigd en owee als je niet luisterde. Maar.. domheid heeft niets met lezen of schrijven te maken, is een aangeboren gegeven. Ook nu is dat zo, je kunt je ontwikkelen, maar toch dom zijn. Kijk maar naar onze politici.

 4. Er valt niets te onderzoeken

  Het is een wereldwijd fijnmazig netwerk
  Stelling Dat het gaat om 3000 mensen .
  Het naar boven laten kijken is wederom de strategie.

  Het is de nazi , een netwerk, in Nederland Bekend als NSB .
  Om anderen erin te luizen.

  als je erin zit, zitten er regels aan vast.
  Vandaar dat iedereen, nooit uit de school klapt.
  Werd 25 jaar geleden , reeds een ding ,
  “Ze” werden op plekken gezet , de normalen ‘ moesten het veld ruimen.
  Aan de buitenkant, aardig om te zien
  Van binnen ‘de übermensch’
  Psychopatische kenmerken , DIT is de REGEL.

  • De terreur op basis scholen was er reeds 25 jaar geleden .
   Mbt ‘ het milieu ‘ men hoefde uit goed fatsoen hier geen vraag over te stellen ;
   Men werd met grond verbaal direct gelijk getrapt.
   “ Dit is de gedachte, dus is het zo “
   Bij wie dit is aangeslagen ( brainwash van kinds af aan) zijn wellicht burgers geworden die een afspraak bij de ggd hebben gemaakt.

   • Ik blijf benadrukken
    De gevaxten , zijn SLACHTOFFER
    De zogenaamde gevaxten , terroristen
    kwaadaardig , misleidend, vals volk .
    uw buurtgenoten, uw collega’s,
    uw ‘ vrienden’ , A-media die uitzoemt op de overheid of het legt bij Hogere sferen in talk shows.

    Het is terrorisme, aanslagen op individuen, zie wie er -overtuigend- getroffen zijn en wie niet.
    Praatjes zijn lucht kastelen.

 5. De waarheid staat op het punt de schapen te bevrijden.

  Als voorbeeld van wat vrije mensen doen in plaats van nutteloze oorlogen voeren, kijk eens naar de massale boomplant beweging die wortel schiet in Afrika. Duizenden boeren werken aan het veranderen van onproductieve velden in rijkelijk begroeide, gemengde bostuinen die families voeden, de grond verbeteren en de grond bedekken met bomen. Dit maakt deel uit van het Great Green Wall initiatief van de Afrikaanse Unie, een historische 8.000 kilometer lange grens van vegetatie die de oprukkende woestijn tegenhoudt. Volgens de Guardian “zal dit de grootste natuurlijke structuur zijn op de planeet.” https://www.thecooldown.com/outdoors/trees-for-the-future-africa-reforestation/

  Dat is slechts een klein voorproefje van het soort dingen die mensen zullen doen wanneer ze eenmaal hun eigen toekomst mogen bepalen in plaats van samengedrongen te worden in de vergetelheid door Satanisten

  Wanneer het Westen eenmaal is geheeld van haar Satanische infectie, zal het alle kwaad dat uit hun naam is aangericht goed maken. We zullen al snel naar de sterren reiken.

 6. Het grootste probleem zijn niet eens die zg. beleidsmaker die al de gekkigheid en terreur omzetten in regeltjes. Nee, het zijn de 85% domme schapen en andere hersendode volgers die deze gekkigheid en terreur opvolgen en zelfs verdedigen. Met zulke sukkels in die hoeveelheden is er nog een lange weg te gaan.

 7. De combinatie : Pentagon, Bug Phartma, VN / WHO, WEF.
  En : Gates Foundation, e.a.
  Jarenlang in de planning. ‘Gain of function’ ontwikkeling. Nieuwe technologie : nano particles, e.a.

  Globalistische machts-elite.
  Openlijk begin hiervan : ‘Event 201’, oktober 2018, N.Y.

 8. Het ONDERwijs is waar deze zieke sekte begint. En we brengen onze onbevlekte kinderen allemaal braaf naar het ONDERwijs, om de EIGENwijsheid te vervangen door op afstand bestuurbaar egoïsme.

  We worden allemaal volledig gehersenspoeld en het begint in het ONDERwijs. Alles moet de prullenbak in!!! Ouders moeten hun kinderen zelf opvoeden met liefde ipv kinderen laten programmeren in het ONDERwijs.

  Zucht… wake up allemaal… alles in onze wereld is FAKE omdat ze ons in het ONDERwijs in een fake wereld opsluiten, het ego.

 9. Inderdaad, het is koffiedik kijken wie echt gevaccineerd is ?
  Velen van een zekere stand veinzen hun vaccinatie-status.
  Ze konden ook moeilijk anders.
  Lafheid en gebrek aan recht voor de vuist eerlijkheid zonder achterliggende agenda is niet bepaald een deugd die kenmerkend is voor de hogere klasse of machthebbers.
  Dit strookt eerder met een gewoon burgerprofiel.
  Hoewel het “houd je kop en probeer gewoon te overleven” ook een normale reflex is de afgelopen 3 jaar.
  Ik heb het van in het begin geprobeerd om rechtuit mijn mening over Corona uit te bazuinen, tot op zekere hoogte ging dit en gelukkig was ik zelfstandige, maar soms ben je verplicht je bek dicht te timmeren.
  Helaas.
  Toch heb ik velen een beetje doen twijfelen aan de narratieven en dus wat doen nadenken.

 10. Het begint al goed: Ze wilden overheidsbeleid op het ‘virus’ onderzoeken.
  Op WELK virus? Op een getallencombinatie in een computer?

  Volgens mijn info bestaat dat virus niet. Dus is onderzoek naar het beleid daarop eigenlijk onmogelijk. Het onderzoek ken wel gedaan worden en zal wel aantonen dat er weinig goeds aan het beleid was, maar de hoofdvraag is wellicht: waarom? Wie heeft baat bij al die narigheid?

  Uiteraard is de bedoeling achter het spel nu wel een beetje duidelijk aan het worden:

  De kleine middenstand afschaffen, propageren internet aankopen, installatie smart apparatuur, het overhoophalen van de economie, overgang naar contactloos betalen, mogelijk maken start realtime medische controle, gewenning van het volk aan volgzaamheid, afnemen van goede wetten, instellen slechte wetten, het tweespalt zaaien tussen mensen, scheiding werk en privé verminderen, mogelijk maken bizarre zaken op de scholen, uitproberen nieuwe politie tactieken, testen psychologische en sociale wetenschap zoals NLP, en nog meer zaken die ik liever niet noem, enzovoorts.

  Uit de lijst bedoelingen (die veel uitgebreide is) kan worden waargenomen wie er baat bij hebben.
  Misschien is het handig de aanstichters grondig onder de loep te nemen en te zien in hoeverre daar criminele actieviteiten zijn ontplooid en daarbij aanbevelingen te doen hoe zaken terug te draaien die ondemocratisch in een maatschappij in rep en roer zijn ontwikkeld. Dus, hoe verweren we ons als samenleving in de toekomst tegen de firma leugen en bedrog en hoe krijgen we onze rechten weer terug.

 11. Als je eigen leven niet interessant genoeg vindt ga je op anderen letten en veelal bekritiseren is de onbewuste geest die weinig tot niets onthoud en meent zijn dag hiermee te moeten vullen.

  Aa n het einde van je leven kom je dan tot de conclusie dat je heel veel tijd hebt verloren door almaar met anderen bezig te zijn en eindig je met een onvervuld leven en wellicht spijt.

  The Shift is the Biggest Invitation Ever.
  De grootste uitnodiging ooit is NU. Open alle deuren en ramen en omarm het bekende onbekende. Het verleden is slechts een verhalenboek als je er neutraal tegenover durft te staan.
  Realiseer je dat je bewustzijn bent, net als al het andere in dit universum.
  https://youtu.be/bua63zWhGQ8?si=xo5YhEx5Od5IIRTD

  Iedere ziekte, los van vergiftiging of ongeluk, ontstaat ten gevolge van een conflictschok (trauma) en is vanuit biologisch perspectief een zinvol proces, bedoeld om ons te helpen overleven in de gegeven biologische situatie.

  Geneeskunde hebben een lange gemeen- schappelijke weg achter zich en een gemeenschappelijk doel: het welzijn van de mensen? Nou ja, in ieder geval hun eigen welzijn.

  De angst voor de eeuwige verdoemenis heeft de mensen eeuwenlang onderdrukt gehouden.
  Voor artsen was het belangrijk de massa dom en onwetend te houden.
  Daartoe diende het elitaire Latijn: voor het volk niet en daardoor een perfecte bescherming tegen kritiek.

  De magistrale kennis en inzichten die dr. Hamer ons aanreikt zijn in alle opzichten baanbrekend, vooral ook omdat zij op voorspelbare wijze de oorzaak onder ziekte en het ziekteverloop laten zien, en daarmee de specifieke sleutel tot heling aanreiken. Ik heb gezien dat de media de massa niet correct informeren, maar de massa enkel de ideeën voorschotelen van sommige personen die menen je te vertellen wat dee waarheid is maar is doorkletsen van een andermans verhaal als je je eigen leven niet interessant genoeg vindt om te ontdekken dat je meer bent dan de ander.

  Het eerste deel van dit boek geeft een algemeen overzicht van Hamer’s 5 Biologische Natuurwetten (5BN). IN het tweede deel worden de meest voorkomende ziektebeelden beschreven en verklaard. Dit lijvige naslagwerk is geordend naar de organen en beschrijft oorzaken, verloop, betekenis en daarmee therapeutische mogelijkheden van de meest voorkomende ziektebeelden. De kennis is royaal onderbouwd met meer dan 300 reële casussen!

  Onderstaande paradigma’s illustreren het wezenlijke verschil tussen de moderen reguliere ‘geneeskunde’ en de nieuwe medische basiskennis die Hamer ons brengt.
  https://www.bol.com/nl/nl/p/zielsoorzaken-van-ziekte/9200000086098228/

  Een zeer nodige nieuwe kijk op geneeskunde. Echte geneeskunde dus geen allopathie. Oftewel weg bewegen van het pappen en nathouden, zoals nu het geval is in de reguliere geneeskunde.

  Waar word je nu wel ziek van als het niet van virussen en bacteriën is, zoals nu gepropageerd wordt in de RG. Daar gaat dit boek over. Over daadwerkelijk problemen bij de oorzaak aanpakken en niet de symptoombestrijding die we de afgelopen decennia hebben mogen meemaken.

  Prachtig boek, helder en mooi vorm gegeven. Maar de inhoud steekt met kop en schouders uit boven alle andere boeken, die zich richten op werkelijke gezondheid.

  ‘JE LEEFT ALS EEN GEHEEL en toch INDIVIDUEEL’.
  JAN BOMMEREZ, FELIX VAN DER WISSEL, HANNAH CUPPEN.

  ‘Als je niet in je lijf kunt voelen… kun je ook niet helen’

  HANNAH CUPPEN EN JAN BOMMEREZ – “Als we het licht durven brengen naar die verwonding, dan gaat alles stromen. En op het moment dat we ergens vanaf willen, drukken we iets weg. En dat komt hoe dan ook als een boemerang vroeg of laat weer bij ons terug.”
  https://youtu.be/MWLkJrE63U4?si=mXtllv-WXC9TgskJ

  Insight in relation forms who we can met in our lives.

  Karmic/Toxic partner= Not wanting to develop……is liever met het leed van anderen bezig dan zichzelf eindigend in een niet geleefd leven maar dat van een ander in manipulatief gedrag is karma opbouwen de onbewuste geest die zijn eigen problemen liever bij anderen neerlegt zonder zelf actie te ondernemen als zijn dit de meest simpele dingen.
  Fantasy partner = Flights of development
  Soulmate = Developing together from 3D/4D/5D/6D/7D/8D/9D/10D/11D/12D til 2030
  Is going to each chakra and can be filled with old emotions from the past in the deeper layers
  of your body depending if one is more indulged in greed, lust, anger, hate, violence, or in the actions in which energy flows outwards into the world instead of let go old anger from the unconsciousness to become consciousness in open for transformation.

  ‘Gaslighting is een verborgen probleem. Het komt veel voor, vaak binnen liefdesrelaties, maar ook tussen ouders en kinderen, in vriendschappen en werkverhoudingen. Het verloopt zó subtiel dat degene die er middenin zit het niet doorheeft.
  https://www.psychologiemagazine.nl/artikel/zo-herken-je-een-gaslighter/

  Understand these 12 dimensions as we are in dimension six the blocked emotions from the past that no longer serves our highest potential is dive deeper where did this come from and why it hurts as we not blaming others and transform our own thoughts in self reflection and be open for peace.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in