Dr. Tau Braun, een klinisch psycholoog en adviseur van de Nationale Terrorismebestrijding en Emergency Management van de Verenigde Staten, deed deze bewering in een interview met James Grundvig tijdens de 6 april aflevering van “Unrestricted Truths: Defcon 5” op het American Media Periscope netwerk, schrijft Kevin Hughes.

Volgens Grundvig zijn de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) al lange tijd betrokken bij het leger en bij het predictive programming van zombie-apocalyps en bereiden zij het Amerikaanse volk voor op een zombiepandemie.

Grundvig en zijn co-host Josh Reid bespraken met Braun waarom het menselijk ras zombies gaat worden en hoe dit verband houdt met de vaccins tegen het Wuhan coronavirus (COVID-19).

“De zombie-apocalyps vindt al plaats. Het heet vaccinschade. Het gebeurt al met deze mensen die zichzelf voor het grootste deel long haulers (lange covid-lijders) noemen,” zei Braun.

Long haulers verwijzen naar mensen die lange COVID hebben. Braun merkte op dat de lijst van long haulers steeds korter wordt omdat de hersteltijd om over de blootstelling aan het chemisch en biologisch wapen COVID-19 heen te komen anders is dan wanneer het in een lipide nanodeeltje wordt geplaatst. Dit hoog geladen kationische lipide nanodeeltje dat in het menselijk lichaam wordt gebracht, beweegt zich door elk orgaan om aan het menselijke immuunsysteem te ontsnappen.

Mensen bevinden zich nu in een soort zombiegevecht

Braun wees erop dat een doelbewuste aanval met laagwaardige, kalmeringsmiddelachtige vaccins is gedaan om het gedrag van de bevolking te beheersen.

“En in zekere zin is dit als het bespuiten van een populatie met mensen. En we zitten op dit moment allemaal in een soort zombiegevecht. We zijn niet onszelf. We reageren niet op dezelfde manier. Ons gedrag is traag voor de hoeveelheid dreiging die ons boven het hoofd hangt,” zei Braun. “We zijn het spreekwoordelijke hert in de koplampen en het is overal omdat het spike-eiwit nu alomtegenwoordig is. We moeten dus voortdurend vechten tegen dat effect van zombificatie.”

  Het strafblad van het Amerikaanse Johnson & Johnson vaccinbedrijf

De klinisch psycholoog merkte op dat de biologie van iemand die door het vaccin is verwond, vergelijkbaar is met iemand die is vergiftigd. Het gif in het vaccin bootst het effect van een winterslaap na en brengt mensen in een vorm van uitgestelde animatie, of een zombietoestand.

In deze zombietoestand repliceert het gif het spike-eiwit, dat parasitisch gedrag kopieert terwijl het zich voortplant in het menselijk lichaam dat in het winterslaapproces is uitgeschakeld. “Denk aan alles wat we nodig hebben om levende mensen tegen te gaan die in wezen hun ziel hebben verloren,” zei Braun.

Reid waarschuwde de kijkers dat deze agenda aan het Amerikaanse volk zal worden opgedrongen. Hij zei dat er op een gegeven moment weer een plandemie op komst is en dat de mensen daarachter iedereen voorbereiden op het digitale slavensysteem.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de zombie-apocalyps die nu in Amerika plaatsvindt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke ZombiepandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkende plannen voor ontvolking en een wereldwijd totalitair systeem meer dan 50 jaar geleden onthuld
Volgend artikelDeagel’s depopulatie voorspellingen voor 2025 opnieuw bekeken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. “Grundvig en zijn co-host Josh Reid bespraken met Braun waarom het menselijk ras zombies gaat worden en hoe dit verband houdt met de vaccins tegen het Wuhan coronavirus (COVID-19)”

  Hier haak ik af nog steeds wordt in de Amerikaanse media over het Wuhan coronavirus gepraat terwijl veel insiders weten dat het “Wuhan” virus in Fort Detrick Maryland is gemaakt en met de Military Games in oktober 2019 naar Wuhan is gebracht door zgn. atleten die aan deze wedstrijden mee gingen doen.

  *

  SARS-2 geopolitiek biowapen. Amerikaanse energieafdeling geeft China de schuld, maar verbergt de rol van Fauci, Darpa & Gates
  Twee bronnen zeiden dat het ministerie van Energie in het inlichtingenrapport beoordeelde dat het “weinig vertrouwen” had dat het Covid-19-virus per ongeluk ontsnapte uit een laboratorium in Wuhan

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/03/sars-2-geopolitical-bio-weapon-against-china-us-energy-department-blames-but-hides-fauci-darpa-gates-role/
  *
  Door de mens veroorzaakte SARS-Cov-2 voor gouden VACCINS: Metabiota, CIA, Biden, Gates, Rockefeller geïntrigeerd in Oekraïne, China en Italië
  Het enorme perceel begon in 1999 in de luxueuze Villa Serbelloni aan de oevers van het Comomeer

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/04/manmade-sars-cov-2-for-golden-vaccines-metabiota-cia-biden-gates-rockefeller-intrigued-in-ukraine-china-and-italy/
  *
  Enorm NWO-PLOT om de hersenen onder controle te krijgen: SARS-Cov-2 door Fauci, grafeen door Darpa-Obama, vaccins door Gates-Biden-EU

  DE HOOFDSTUKKEN VAN HET ONDERZOEK 1 – Ter nagedachtenis aan Franco Trinca en Domenico Biscardi 2 – De gevaarlijkheid van lipide nanodeeltjes 3 – Sars-Cov-2 Kunstmatig van de Fauci’s Apprentice Sorcerers 4 – Barack Obama’s Darpa Brain Project 5 – Grafeenmicrosensoren en de hersenen 6 – Genetisch Gemodificeerde cellen die reageren op licht 7 – In Europa onderzoeken naar grafeenvlokken in de hersenen 8 – Experimentele genensera van Biden & Gates 9 – Grafeen in de anti-covid-vaccins

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/04/huge-nwo-plot-to-control-brains-sars-cov-2-by-fauci-graphene-by-darpa-obama-vaccines-by-gates-biden-eu/
  *
  COVID uit Oekraïne? Pentagon in doofpot van oorlogsmisdaden in Oekraïne – NYTimes
  Jonas E. Alexis, hoofdredacteur – 7 april 20230
  Massamoorden op burgers, gerichte moorden op religieuze leiders, pers- en vakbondsleiders, marteling van krijgsgevangenen en massale beschietingen van burgers… dat en medeplichtigheid aan het maken van bio-oorlogswapens, waaronder COVID 19.

  https://www.vtforeignpolicy.com/2023/04/covid-from-ukraine-pentagon-in-coverup-of-ukraines-war-crimes-nytimes/

  • @Adriaan, in 1968 is in David Rockefellers (1915 – 2017) buitenhuis Villa Serballoni aan het Comomeer de (Deep State-) Club van Rome opgericht i.s.m. o.a. Aurelio Peccei en Alexander King.

  • Juist. Dank Adriaan. het gaat er om het bewustzijn (the human consciousness) onder controle te krijgen. Zodra je dat hebt, heb je wereldwijde macht. Wat meer moet nog gezegd worden. Lees hier over de pijnappelklier en de Pfizer troep. Heb het al uitgelegd.

 2. Ik denk dat de zombie Apocalyps vooral komt door het massale antidepressiva gebruik…de mongolen die ahcter het stuur zitten en wezenloos de meest achterlijke manoeuvres uithalen is steevast meermaals per dag te bew3onderen.

  • Men kan zich niet voorstellen dat onze overheid het zo slecht met de burgers voorheeft. Dáárom geloven ze de wappies niet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in