Kunnen we bijhouden hoeveel “complottheorieën” binnen een aantal maanden daadwerkelijk “waar” worden? De nieuwste staat in de The Wall Street Journal (WSJ) – “Voeden vaccins nieuwe varianten? Het virus lijkt zich te ontwikkelen op manieren die immuniteit ontwijken.”

Wat is dit voor godslastering? Deze farmaceutische producten zijn een geschenk van de goden, ze kunnen het toch niet erger maken… zoals de samenzweringstheoretici zeiden? schrijft Nakedemperor.

Allysia Finley, die het artikel schreef, begint met een beschrijving van de paniek over de nieuwe Omicron-variant – XBB. Deze verspreidt zich snel over de VS en hoewel hij waarschijnlijk niet dodelijker is, ontwijken de mutaties ervan de antilichamen. Volgens mevrouw Finley zijn er ook steeds meer aanwijzingen dat herhaalde vaccinaties mensen vatbaarder maken voor XBB en de snelle evolutie ervan voeden.

Wie had dat gedacht? Zeker niet de “samenzweringstheoretici” die vanaf het begin waarschuwden dat het trainen van het immuunsysteem op een specifiek spike-eiwit geen slim idee was. Antibody Dependent Enhancement (ADE) en/of Original Antigenic Sin (OAS) waren altijd al een punt van zorg, maar blijkbaar niet voor de grote wetenschappers die het beter weten dan de rest.

Wie had dat gedacht toen wij ruim een jaar geleden berichtten over officiële Britse gegevens waaruit bleek dat de geprikte mensen meer kans hadden om besmet te raken?

Samen met ADE en OAS waarschuwden we ook dat het massaal vaccineren van de hele wereld met een specifiek spike-eiwit niet verstandig was. Het creëert een evolutionaire druk die het virus aanzet tot mutatie. En terwijl met traditionele vaccins of natuurlijke infectie je immuunsysteem wordt getraind om meerdere delen van het virus te herkennen, ben je met specifieke spike-eiwitten terug bij af… als je geluk hebt, of kwadraat min honderd als dat niet zo is.

  Top dokters spreken zich uit tegen het Corona narratief

De WSJ citeert een studie in het tijdschrift Nature van 19 december:

“Zo’n snelle en gelijktijdige opkomst van meerdere varianten met enorme groeivoordelen is ongekend”. Onder selectieve evolutionaire druk lijkt het virus mutaties te hebben ontwikkeld die het in staat stellen zich gemakkelijker te verspreiden en te ontsnappen aan antilichamen veroorzaakt door vaccins en eerdere infecties.

…Volgens de studie is het virus aan het muteren om ook te ontsnappen aan antilichamen die door eerdere infectie zijn opgewekt, maar zoals hierboven opgemerkt, zou natuurlijke infectie het immuunsysteem moeten hebben getraind om ook antilichamen aan te maken tegen andere delen van het virus. Hoewel het dus mogelijk is dat het virus muteert om de natuurlijke infectie-immuniteit volledig te omzeilen, is het waarschijnlijker dat een eerder natuurlijk geïnfecteerd individu nog steeds voldoende bescherming geniet.

“Dezelfde studie stelt dat immuun imprinting kan bijdragen aan de virale evolutie. Vaccins trainen het immuunsysteem goed om de oorspronkelijke Wuhan-variant te onthouden en uit te schakelen. Maar wanneer nieuwe en duidelijk verschillende stammen opduiken, reageert het immuunsysteem minder doeltreffend.”

XBB is geëvolueerd om te ontsnappen aan antilichamen geïnduceerd door de vaccins en doorbraakinfecties. Daarom suggereert de Nature-studie dat “de huidige kudde-immuniteit en de boosters van het BA.5-vaccin de infectie van convergente Omicron-varianten mogelijk niet efficiënt voorkomen.

Ik wil niet blijven zeggen “Ik zei het toch”, maar het is zo frustrerend om te lezen.

Een New England Journal of Medicine studie die vorige maand werd gepubliceerd, levert meer bewijs voor de kwetsbaarheid veroorzaakt door immuun inprenting. Neutraliserende antilichamen van mensen die het bivalente middel hadden gekregen, waren 26 keer zo hoog tegen de oorspronkelijke Wuhan-variant als tegen XBB en vier keer zo hoog als tegen Omicron en de BA.5-variant.

Evenzo bleek uit een studie deze maand in het tijdschrift Cell dat de antilichaamniveaus van mensen die vier injecties hadden gekregen 145 keer zo hoog waren tegen de oorspronkelijke Wuhan-stam als tegen de XBB-variant. Een bivalente booster deed de antilichamen tegen XBB slechts licht toenemen.

En eindelijk, na voortdurend te horen dat de “complottheoretici” desinformatie spuwen, worden de rollen omgedraaid. Het artikel zegt dat deskundigen beweren dat de boosters de bescherming tegen deze laatste variant hebben verbeterd, maar “dat is desinformatie, om hun favoriete term te gebruiken.”

Het WSJ-artikel gaat vervolgens in op het onderzoek in Cleveland, waarover de afgelopen weken uitgebreid is bericht.

  SCRIPTED: Nieuwe vaccins zijn al ontwikkeld en opgeslagen voor een grieppandemie die nog niet eens bestaat

Met name werknemers die meer doses hadden gekregen liepen een hoger risico om ziek te worden. Degenen die drie doses meer kregen, hadden 3,4 keer zoveel kans om besmet te raken als ongevaccineerden, terwijl degenen die twee doses kregen “slechts”2,6 keer zoveel kans hadden.

“Dit is niet de enige studie die een mogelijk verband vindt tussen meer eerdere vaccindoses en een hoger risico op COVID-19,” merkten de auteurs op. “We moeten nog veel leren over bescherming door COVID-19 vaccinatie, en naast de effectiviteit van een vaccin is het belangrijk om te onderzoeken of meerdere vaccindoses die in de loop van de tijd worden gegeven misschien niet het gunstige effect hebben dat algemeen wordt aangenomen.”

Yep, jullie moeten nog veel leren, dus misschien was het injecteren van de halve wereld met iets waar jullie nauwelijks iets van weten niet het beste idee.

De auteur van het WSJ-artikel is duidelijk red-pilled en heeft genoeg van deskundigen die niet luisteren. “Deskundigen weigeren toe te geven dat boosters steeds minder voordelen hebben opgeleverd en zelfs individuen en de bevolking als geheel kwetsbaarder hebben gemaakt voor nieuwe varianten zoals XBB”.

Zij wijst op het “toeval” dat de meest gevaccineerde en geboosterde regio’s en landen momenteel de grootste Covid-pieken vertonen.

Gelukkig reageren de T-cellen van jongere mensen vooralsnog goed genoeg om voldoende bescherming te bieden. Oudere mensen hebben echter zwakkere T-cellen, die sneller uitgeput raken en dus vatbaar zijn wanneer antilichamen hun werk niet meer doen.

Het artikel sluit af met de vraag die twee jaar geleden gesteld had moeten worden, maar die niet gesteld werd (nou, ja, wel, maar alleen door ‘complottheoretici’).

Het baart de deskundigen geen zorgen omdat zij ofwel te geïsoleerd zijn in hun kleine vaccincircuits om te beseffen wat er gebeurt, ofwel omdat zij precies weten wat er gebeurt maar alle schuld willen ontlopen.

Te oordelen naar de commentaren hebben veel mensen door wat er gebeurt en weten ze precies wie de schuldige is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volgens rapporten van de Britse regering ontwikkelen de volledig gevaccineerden snel het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNBA-speler zegt dat “duizenden” atleten zijn gestorven door COVID-vaccinatie
Volgend artikelSchokkend laboratoriumonderzoek van COVID-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Hetzelfde gebeurt met een spook, afhankelijk van waar het loopt te spoken verandert het van gedaante. Jammer alleen dat niemand de spoken kan zien. (Serieus hoor. Maar je moet ergens in geloven, toch?)

  • Ik raadt je aan om henrymakow.ca te bezoeken. Daar halen zowel Niburu als ook ninefornews veel van hun onderwerpen vandaan. Onderwerpen die ze daarna vertalen voor de enkeling die de Engelse taal niet machtig is..
   niburu heeft er handje van bron regelmatig te vergeten..

 2. 1 ding is nu wel heel duidelij:het medich experiment is MISLUKT dus stop hiermee en gooi al die gifspuiten in de verbrandingsoven, samen met de voorrraden nutteloze maskers, die ook ziek maken.
  Stuur derekening naar diegenen die er 100% van overtuigd waren dat de “vaccins” 100% veilig (zouden) zijn terwijl nu blijkt dat zegeen enkel bewijs hiervoor hadden.
  De grote vraag die straks gesteld moet worden is deze: is dit een bewuste misdaad of is het pure lompigheid, gebaseerd op angst, door diegenen die hebben meegedaan aan deze zware mishandelingen en pogingen tot moord en zelfs moord ook erbij.
  Als ze proberen hier mee weg te komen is het eerste deel van de vraag van toepassing.
  Onderzoek in dat geval ook de geldstromen. Dan wordt de aanklacht ; genocide met de (figuurlijke*) doodstraf tot gevolg.
  (* ik ben tegen de doodstraf, maar iemand die moorden pleegt verspilt al zijn/ haar burgerrechten dus levenslang in de cel zonder ook maar de minste luxe , dus geen tv, internet en dat soort leuke dingetjes en willen ze eten zullen ze er voor moeten werken.)

 3. Ik zou willen zeggen dat het medisch experiment nog altijd aan het uit rollen is en meesterlijk slaagt. Giorgia Quidestones :remain population under etc

 4. Complottheorieën komen een voor een uit, als vrijdenker weggezet worden door de bestuurlijke elite en hun henchers die dag in dag uit het overheids narratief op een uiterst irritante manier de huiskamers inloodst en de spelprogramma’s voor totaal gedegenereede idioten die het werk John de Mol zó fantastisch vinden, afleiding van het werkelijke gevaar dat ons allemaal bedreigt, nou ja op de elite na dan.

  Doorlopen mensen er is hier niets te zien: nieuwe auto’s uitgerust met kill switch

  In 1998 werd een aflevering van de serie The X-Files uitgezonden, getiteld Kill Switch, over een kwaadaardige kunstmatige intelligentie. Hoewel dit sciencefiction lijkt, kan de Amerikaanse overheid autofabrikanten binnenkort mogelijk dwingen om auto’s te voorzien van een kill switch zodat de autoriteiten ze op afstand kunnen uitschakelen.

  https://www.ninefornews.nl/niets-te-zien-hier-nieuwe-autos-uitgerust-met-kill-switch/

  • Ik meen ergens gelezen te hebben, dat dit voor 2035 gerealiseerd moest zijn. Oa daarom die elektrische auto’s. En omdat, als ze elektra uitschakelen, je niet erg ver komt. Nou ja voordeel van stilstaan is wel dat je je footprint verkleint…..
   Maar 2035, ik vrees dat de wereld er dan heel anders zal uitzien.

 5. Het echte leven zoekt niet buiten zichzelf maar in zichzelf en valt anderen niet lastig.
  Echter in deze afgelopen 2 eeuwen was/is de ingrediënten Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is van Vissen naar Waterman periode.
  https://www.brettlarkin.com/the-aquarian-age/

  INTELLIGENCE vs INTELLECT explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/Z5z_FPI-K9U

  The narrative on vaccination started from stating that it would stop transmission, to acknowledging that the vaccinated can still get COVID, to conceding that health officials knew from the very beginning that the vaccine would not protect against infection.
  https://www.theepochtimes.com/health/10-ways-covid-changed-how-people-think-about-health-part-1_4952692.html?utm_source=brightnoe&src_src=brightnoe&utm_campaign=bright-2023-01-02&src_cmp=bright-2023-01-02&utm_medium=email&est=L2tOOqvsFwdmhrzCmUchMrp1QexD3RRcwYbRm%2BpVzLw0h3DjpFzA68vXT1zk1VWz9%2FNDbH2lbLii

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in