Voormalig NBA-speler zegt dat hij weet heeft van “honderden” zo niet “duizenden” professionele atleten die zijn overleden als gevolg van het COVID-19 vaccin.

Stockton, voormalig verdediger van de Utah Jazz, kwam vorige maand voor een interview naar de podcast “Sideline Sanity” om een eerdere bewering te herhalen dat meer dan honderd professionele atleten “dood waren gevallen” als gevolg van het vaccin, schrijft Jamie White.

“Ik denk dat het vrij zeker is dat er 150, ik denk dat het nu meer dan 100 professionele atleten dood zijn. Professionele atleten, in de bloei van hun leven, vallen dood neer door vaccinatie, op het speelveld, op het veld, op het veld,” had Stockton vorig jaar gezegd.

Nu heeft Stockton zijn claim verdubbeld en zelfs uitgebreid door te beweren dat hij nu gelooft dat “duizenden” atleten zijn gedood door de vaccinatie.

“Ik ben teruggegaan en heb gekeken; ik heb namen, foto’s, gezichten, waar ze speelden,” vertelde Stockton aan presentatrice Michele Tafoya. “Ik had er meer dan 300 op dat moment, dus ik voelde me vrij zeker met mijn 150, en opnieuw moesten mensen naar buiten komen en het bespreken. Ik had het bewijs in handen: een stuk papier met de namen erop.”

“Nu is het veel meer dan dat,” vervolgt hij. “Ik denk dat het er nu duizenden zijn, maar citeer me niet. Ik zeg niet dat het er 1000 of meer zijn, maar het zou kunnen. Het is een groot aantal.”

Stockton had eerder kritiek geuit op de vaccinfabrikanten vanwege hun geschiedenis van het toedekken van hun medische “fraude”.

“Het is verbazingwekkend hoeveel bescherming ze hebben, en zelfs met dat, zijn het seriemisdadigers,” zei Stockton over de farmaceutische bedrijven in 2021. “Ze zijn bijna allemaal over de hele linie veroordeeld en hebben astronomische bedragen betaald voor de fraude die ze hebben gepleegd en toch lijkt het niet bekend te zijn.”

De 60-jarige had ook zijn steun toegeworpen aan Brooklyn Nets-speler Kyrie Irving nadat hij weigerde zich te houden aan het vaccinatiemandaat van de NBA.

  Covid gevaccineerden testen positief op HIV, waarschuwen meerdere studies

“Je hebt veel supporters, Kyrie,” zei Stockton tegen mede-vaccinsceptische podcasthosts Chad Fisher en Tony Farmer. “Ze kunnen je niet allemaal te grazen nemen, en jij kunt ze niet allemaal te grazen nemen, maar er is een meerderheid die achter je staat. Ze zijn alleen niet zo moedig als hij. Ik ben trots op hem als individu om dat soort individuele risico’s te nemen en zo moedig te zijn voor wat je voelt dat goed is.”

Sinds de uitrol van het COVID-vaccin in 2021 hebben veel atleten, piloten en militairen, die allemaal onder het vaccinmandaat vielen, de omvang van de bijwerkingen onthuld die zij ondervonden na het nemen van de prik.

Hartontstekingen komen zo vaak voor bij gevaccineerde sporters dat zij nu in veel gevallen worden gescreend op bijwerkingen van het COVID-vaccin.

Niettemin is het aantal gevallen van anderszins gezonde personen die plotseling zijn overleden de afgelopen jaren blijkbaar sterk toegenomen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat gevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates begint te stotteren als hem een lastige vraag wordt gesteld
Volgend artikelDe zoveelste “complottheorie” wordt bewaarheid – Vaccins voeden varianten en veroorzaken ziekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. “NBA-speler zegt dat “duizenden” atleten zijn gestorven door COVID-vaccinatie”

  het is volgens Main Stream Media toch een complot theorie, nep nieuws et cetera.

  Bill Gates: “COVID-vaccins zijn de definitieve oplossing (Endlösung)” ADL: “Dat is antisemitisch!”

  De Anti-Defecation League heeft geëist dat Bill Gates zijn excuses aanbiedt voor het noemen van COVID-vaccins “de definitieve oplossing”.

  Op een persconferentie in Bazel, Zwitserland, las ADL-chef Jonathan Greenbutt een voorbereide verklaring voor waarin hij Gates hekelde vanwege zijn ongevoeligheid voor joods lijden. ‘Er is maar één definitieve oplossing,’ zei Greenbutt, ‘en dat is de heilige Holocaust met zes miljoen slachtoffers. Als Bill Gates denkt dat hij de herinnering aan Hitlers zes miljoen joodse slachtoffers kan wissen door zes miljard mensen te vermoorden en dat de Endlösung te noemen, dan moet hij weten dat hij… hoe zal ik het zeggen… antisemitisch is.’

  https://www.veteranstoday.com/2022/12/31/bill-gates-final-solution/

  • NineForNews is controlled opposition en heel veel berichten, die niet in hun santenkraam van pas komen – daar kan ik over meepraten – worden eenvoudigweg niet gepubliceerd.

   • Kan Ron Swart ook uitleggen waarom hij denkt dat NineforNews controlled opposition is? Kan hij met concrete voorbeelden komen? Kan hij zeggen welke berichten niet in de santenkraam van pas komen? Als je iets beweert moet je ook leveren en dat doe je niet.

   • Ron Swart januari 2, 2023 at 17:18

    Veel reguurders werden vroeger gejorist omdat ze onwelgevalligheden schreven, moderators waren uiterst selectief verontwaardigd wanneer ze een reguurder in het vizier kregen, die andere denkbeelden verkondigde dan hun verhaal toestonden, ik durf te stellen dat bijna elk forum/site gemodereerd wordt door moderators, op Twitter krijg men een shadow ban.

    Dan er reageert bijna niemand meer op de reaties die bijv. ik de laatste tijd plaats, geeft niet, blijf gewoon de artikelen van Frontnieuws plaatsen, lauwe reacties van veel Tweeps, lezen meestal de koptekst en dat is het dan. En dan de buitengewone, stuitende domheid van de meesten en het Trollen leger dat dag in dag uit aanwezig is, het mooiste is dat je ze kan blokkeren dan ben je gelijk van hun gezeik af.

   • >>> NineForNews is controlled opposition <<<

    Dan was mijn 'onderbuik gevoel' wel goed..
    Benieuwd hoe het zit dan met niburu waar daar zijn ze uiteindelijk uit voortgekomen voor zover ik weet..
    Grappige is wel dat ik amper nog wat lees over de voorspelleingen van ene meneer Poorterman mbt komst 'planet X' 😆

 2. Update hier uit de VS; football player 5 minuten geleden op het veld in elkaar gezakt, cpr gehad, ambulance heeft hem net meegenomen. Eerste keer dat dit gebeurd is in de VS tiijens een belangrijke wedstrijd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in