Vergaderingen van de G7 en de NAVO (boven) en de Shanghai Cooperation Organization (onder)

Uit een studie van de door de EU gefinancierde elitaire European Council on Foreign Relations blijkt dat het Westen politiek geen aansluiting heeft met de rest van de wereld. De meeste mensen in China, India en Turkije zien Rusland als een belangrijke bondgenoot, en ze willen multipolariteit, niet voortdurende “Amerikaanse wereldwijde suprematie”, schrijft Ben Norton.

Uit een studie van een door de Europese regering gefinancierde denktank van hoog niveau blijkt dat de Verenigde Staten en Europa weliswaar naar elkaar toegroeien, maar dat het Westen politiek gezien steeds minder aansluiting vindt bij de rest van de wereld.

In het rapport van de door de EU-lidstaten gefinancierde European Council on Foreign Relations wordt toegegeven dat het systeem van “Amerikaanse mondiale suprematie” snel afbrokkelt en dat veel mensen in het Mondiale Zuiden een nieuwe “multipolaire wereld” willen.

De reeks peilingen concludeerde dat de proxy-oorlog van de NAVO in “Oekraïne de hernieuwde centralisering van de Amerikaanse macht in Europa heeft bevestigd”, waardoor het Westen onder leiding van Washington is verenigd. Tegenwoordig hebben Europeanen en Noord-Amerikanen “veel gemeenschappelijke opvattingen over belangrijke mondiale vraagstukken”.

Maar deze “consolidatie van het Westen vindt plaats in een steeds meer verdeelde post-Westerse wereld”, aldus de studie. Het Zuiden beweegt zich in de tegenovergestelde richting.

Het rapport beschrijft “een brede kloof tussen het Westen en de ‘rest’ als het gaat om hun gewenste resultaten voor de oorlog en uiteenlopende opvattingen over waarom de VS en Europa Oekraïne steunen”.

Het rapport gaf toe dat, zelfs als Oekraïne er op de een of andere manier in zou slagen de NAVO-proxy-oorlog met Rusland te winnen, “het hoogst onwaarschijnlijk is dat een door de VS geleide mondiale liberale orde wordt hersteld”, en dat in plaats daarvan “het Westen zal moeten leven als één pool van een multipolaire wereld”.

De 13% van de wereldbevolking in het Westen staat buiten de “rest” van de wereld

Deze studie is uitgevoerd door de European Council on Foreign Relations (ECFR), een notoir oorlogszuchtige denktank die openlijk anti-Rusland en anti-China vooringenomen is.

De ECFR wordt gefinancierd door het Europees Parlement en tal van Europese regeringen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, België, Ierland, Noorwegen, Denemarken, Finland en Tsjechië, alsmede door de belangrijkste westerse bondgenoot Japan.

Voor het rapport heeft de ECFR opiniepeilingen laten uitvoeren in:

 • China
 • India
 • Turkije
 • Rusland
 • Verenigde Staten
 • Groot-Brittannië
  Financiële crisis en kinetische oorlog op kookpunt, resulterend in de ineenstorting van het Amerikaanse imperium

Er werden ook enquêtes gehouden in negen grote lidstaten van de Europese Unie, die samen de EU9 worden genoemd:

 • Denemarken
 • Estland
 • Frankrijk
 • Duitsland
 • Italië
 • Polen
 • Portugal
 • Roemenië
 • Spanje

De enquêteurs ondervroegen eind december 2022 en begin januari 2023 in totaal 19.765 volwassenen.

De steekproef van deelnemers in het Westen was representatief voor de algemene bevolking. Maar de studie onthulde dat in China, India en Rusland de ondervraagden in de peiling alleen uit grote steden kwamen, wat betekent dat de resultaten mogelijk niet de mening weergeven van degenen die op het platteland wonen.

De studie leed aan vooringenomenheid. Deze inslag was duidelijk toen het rapport de proxy-oorlog tussen de NAVO en Rusland in Oekraïne misleidend aanduidde als “de oorlog van Poetin” en “Russische agressie”, alsof het Westen geen fundamentele rol heeft gespeeld in het ontstaan van het conflict door in 2014 een gewelddadige staatsgreep in Kiev te sponsoren, herhaaldelijk beloften te schenden om de NAVO niet uit te breiden naar het oosten na de hereniging van Duitsland in 1990, de Minsk-akkoorden en vredesbesprekingen te saboteren, en het verzoek van Moskou om veiligheidsgaranties uit 2021 te negeren.

Maar ondanks de vele gebreken van de ECFR-studie brengen de resultaten ervan een onmiskenbare boodschap over: Het Westen staat niet in contact met de rest van de wereld.

Het rapport erkent dit door als titel te kiezen: “Verenigd Westen, gescheiden van de rest“.

De in het onderzoek onderzochte westerse landen hebben samen bijna 1 miljard inwoners – ongeveer 13% van de wereldbevolking van 8 miljard.

Dit is slechts een fractie van de bevolking van China (1,41 miljard), India (1,39 miljard), Rusland (142 miljoen) en Turkije (83 miljoen).

Samen hebben deze landen een bevolking van iets meer dan 3 miljard – ongeveer 38% van de totale wereldbevolking.

De peiling van ECFR laat zien hoezeer de publieke opinie van de 13% in het Westen verschilt van die van de Euraziatische mogendheden.

De visie van het Westen op de oorlog in Oekraïne wordt niet gedeeld door de rest van de wereld

De European Council on Foreign Relations stelt in zijn rapport dat de proxy-oorlog in “Oekraïne zowel de consolidatie van het Westen als de opkomst van de lang geroemde post-westerse internationale orde markeert”.

“Velen in China stellen dat de Amerikaanse en Europese steun voor Oekraïne wordt ingegeven door de wens om de westerse dominantie te beschermen”, aldus de studie.

  Britse verzoeken om uiterste voorzichtigheid voor 'Challenger 2'-tanks maken ze nutteloos voor Oekraïense leger

“En voor de overgrote meerderheid van de Chinezen en Turken is de westerse steun voor Oekraïne ingegeven door andere redenen dan een verdediging van de territoriale integriteit van Oekraïne of van zijn democratie”, voegde het eraan toe.

45% van de ondervraagden in China, 38% in Rusland, 30% in Turkije en 23% in India zei dat de VS Oekraïne alleen maar steunen om “de westerse dominantie te verdedigen”.

Een meerderheid in deze Euraziatische landen denkt hetzelfde over Brussel.

40% van de ondervraagden in China, 46% in Rusland, 27% in Turkije en 23% in India zegt dat Europa Oekraïne steunt “om de westerse dominantie te verdedigen”.

Het rapport gaf toe dat “mensen in niet-westerse landen een duidelijke voorkeur hebben om de oorlog nu te beëindigen – zelfs als dat betekent dat Oekraïne grondgebied moet opgeven”.

54% van de ondervraagden in India, 48% in Turkije, 44% in Rusland en 42% in China vindt dat “het conflict tussen Rusland en Oekraïne zo snel mogelijk moet stoppen, zelfs als dat betekent dat Oekraïne de controle over gebieden aan Rusland moet afstaan”.

Ondanks de bevooroordeelde formulering van de enquêteurs zei nog eens 12% van de mensen in India, 8% in Turkije, 29% in Rusland en 12% in China dat “de westerse dominantie in de wereld moet worden teruggedrongen, zelfs als dat betekent dat de Russische territoriale agressie tegen Oekraïne moet worden geaccepteerd”.

Terwijl een meerderheid van de mensen in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en de EU Rusland beschouwt als een “tegenstander waarmee wij in conflict zijn”, is de situatie in India, China en Türkiye omgekeerd.

In India ziet 80% van de ondervraagden Rusland als een bondgenoot of partner (51% als een “bondgenoot die onze belangen en waarden deelt” en 29% als een “noodzakelijke partner waarmee we strategisch moeten samenwerken”).

In China ziet 79% van de ondervraagden Rusland als een bondgenoot of partner (35% als bondgenoot en 44% als noodzakelijke partner).

In Turkije ziet 69% van de ondervraagden Rusland als een bondgenoot of partner (14% als bondgenoot en 55% als noodzakelijke partner).

Een andere vraag in de peiling toonde aan hoe de westerse mediapropaganda de publieke opinie heeft gemanipuleerd.

Door de proxy-oorlog in Oekraïne lijkt Rusland sterker in India, Turkije, China en het land zelf, terwijl mensen in het Westen Moskou nu als zwakker zien.

  Hoera, Poetin heeft de klimaatverandering afgeschaft!

Dit was nog een voorbeeld van een situatie waarin de westerse opvattingen precies het tegenovergestelde waren van die in het Zuiden.

Het ECFR-rapport gaf toe dat, terwijl de Amerikaanse “president Joe Biden de oorlog [in Oekraïne] heeft gekaderd als een strijd tussen democratie en autoritarisme”, dit niet is hoe de mensen in het Zuiden het zien.

De enquêteurs vroegen de deelnemers welk land volgens hen “het dichtst bij een echte democratie komt”. Ook deze vraag weerspiegelde de vooringenomenheid van de studie, waardoor de enquête een wedstrijd werd om te zien welk land zogenaamd het meest democratisch is van allemaal.

Ondanks deze beperkingen was meer dan driekwart van de ondervraagden in China (77%) van mening dat hun land “het dichtst bij een echte democratie komt”.

Uit een afzonderlijk onderzoek dat in 2022 werd uitgevoerd door een andere door de westerse overheid gesteunde organisatie, de aan de NAVO gelieerde Alliance of Democracies Foundation, bleek dat 83% van de mensen in China hun regering als een democratie beschouwt, en 91% zei democratie belangrijk te vinden. (In de Verenigde Staten daarentegen zegt slechts 49% van de mensen dat hun regering een democratie is).

De ECFR-studie erkent ook: “De meeste mensen in grote niet-westerse landen zoals China, India, Turkije en Rusland voorspellen dat het Westen binnenkort slechts een van de vele mondiale polen zal zijn. Het Westen zal misschien nog steeds de sterkste partij zijn, maar het zal niet hegemoniaal zijn”.

Een meerderheid van de ondervraagden in China (30%) en Rusland (33%) denkt dat de wereld steeds multipolairder zal worden.

Dit staat in schril contrast met de meerderheid van de ondervraagden in Groot-Brittannië (29%), de EU (28%) en de VS (26%), die de wereld zien terugkeren naar een bipolair systeem van concurrentie uit de koude oorlog tussen een door de VS geleid blok en een door China geleid blok.

De ECFR schreef:

Het Westen is nu misschien meer geconsolideerd, maar het heeft niet noodzakelijk meer invloed op de wereldpolitiek. De paradox is dat deze nieuwe eenheid samenvalt met de opkomst van een post-westerse wereld. Het Westen is niet gedesintegreerd, maar zijn consolidatie komt op een moment dat andere mogendheden niet zomaar zullen doen wat het Westen wil.

Vorig artikelRusland heeft het wettelijke recht om Duitsland binnen te vallen, maar zal dat niet doen omdat het niet agressief is: Duitse politicus
Volgend artikelRusland lanceert ‘Leopard Jager’ UGV’s; Duits rapport geeft toe dat op AI gebaseerde indicatoren grote bedreiging vormen voor Oekraïense tanks
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. Ongelofelijk dom om te denken dat de Verenigde Staten en Europa naar elkaar toegroeien, dat terwijl Amerika druk bezig om de economie in Europa kapot te maken en leeg te zuigen !!!
  Waaruit weer blijkt dat we geregeerd worden door politieke leeghoofden zowel in Nederland als in de rest van de EU !!

 2. Het “westen”, voornamelijk Europa, is “pro” de VS omdat de VS met de financiële Marshall Plan na WO II de Europese “economie” weer op poten heeft “geholpen”. Daarmee komen we terecht op, “Wie betaalt, die bepaalt”! Europa heeft dus een “economisch en psychisch” schuld/verplichting aan de VS! Rusland heeft daar van af gezien. De VS heeft vanaf dat moment Rusland altijd zwart gemaakt in de door de CIA gecontroleerde westerse media. Lees het verhaal van de vermoorde Duitse journalist Rolf Uldenkotte, na bekend making van de CIA inmenging in de westerse media,

  • De Duitse journalist dr. Udo Ulfkotte schreef in 2014 ‘Gekochte journalisten’ (uitgeverij De Blauwe Tijger) over de invloed van de CIA en Duitse geheime dienst op de media en dit past precies in het Mockingbird press/ newspeak/ msm-plaatje. Kort na het uitkomen van dit boek is Ulfkotte ‘gezelfmoord’.

 3. Mooi plaatje voor een vuurpeloton 😉 In keer van een groot probleem af.
  En dan de slaafjes die voor hun werken 😉
  Langzaam stort het kaartenhuis in elkaar. Zoals ze hier al verteld hebben.

  De Val van de Cabal – Complete reeks [Nederlands] Iets met verdwenen kinderen.
  En koningshuizen die er vuistdiep inzitten, alles wat ik aan geschiedenis geleerd heb op school, kan zo bij het oud papier. De geschiedenis zal opnieuw geschreven moeten worden, het is 1 Grote leugen…!

  https://www.bitchute.com/video/sVbpkJ7ouEAc/?fbclid=IwAR2ZtoIq2eYK9L5PtSxC0gAtrwOHOBhU4aJp0M-sC8y1IdTOkQyUm8B1Ibs

 4. Als “ het westen “ zo omschreven wordt als in dit artikel dan zit er een grote fout in het onderzoek.
  Het westen is geen eenheid, en dat komt om dat wij een continu gebrek hebben aan objectieve en JUISTE informatie.❗️

  Hoe voelt de bevolking van Duitsland zich naar de aanslag van Amerika op HUN EIEGENDOMMEN❓Wat zeg ik een directe aanslag op hun hele economie ❗️
  Zou dit ook een rol kunnen spelen in de vermeende eenheid van het westen…….
  DE VRAAG STELLEN IS HEM BEANTWOORDEN. JA JA EN NOG EEENS JA……❗️❗️❗️Amerika vind dat Europa te groot en economisch te sterk wordt dus moet het vernietigd worden…… ❗️
  Alle REGERINGS leiders weten dit van het bombardement van de pijpleidingen……. ……❗️ook de boef Rutte ❗️

  De gewone arbeider heeft geen weet van deze corrupte infiltratie die heeft het al moeilijk genoeg met de dagelijkse boodschappen en de energie…… en Amerika spint met het gebrek aan kennis daar garen mee.

  Maar waarom krijgen wij geen OBJECTIEVE INFORMATIE❓
  De pers is volledig weggedreven van de bevolking. OMGEKOCHT❗️
  Zij worden betaald door de systeemdenkers en voeren trouw uit wat hun “ opdracht is” ❗️Walgelijk❗️

  Bovendien is “ het westen” zeer verdeeld. ………
  Polen werd altijd door de EU aangemerkt als een niet voldoende democratisch land, en hing er in de EU samen met Hungary zomaar een beetje bij, altijd veto’s en sancties’ maar nu lijkt het alsof het DOOR Amerika, jawel dat SUPERCORRUPTE LAND een bevoorrechte positie te krijgen in Europa. Polen wordt op “ HUN SCHILD GEHESEN “
  AMERIKA ZAAIT TWEEDRACHT IN EUROPA, OM EUROPA TE VERDELEN EN DAARNA TOE TE SLAAN……DOOR POLEN TE BEVOORADEN MET ENORM VEEL WAPENS VAN ALLERLEI SOORT……‼️

  Nu de oorlog in Ukraine “ afneemt” is Polen tot de nok toe bewapend door de USA.!!!! Amerika hoef maar te knikken en Polen kan zijn gang gaan….. …. Wil zich nu ook eens laten gelden tegen de hen immer afkeurende e.u……
  Ik heb het oorlogstuig zien arriveren en vervoerd worden naar Polen. ‼️
  Dat waren enorme hoeveelheden……. . Ik vroeg mezelf af waar dat zou blijven maar dat is nu duidelijk,
  Het is een streek van Amerika om Europa NOG VERDER TE VERZWAKKEN en daarna toe te slaan.
  Het verzwakken van Duitsland alleen, was dus niet voldoende, Duitsland vocht terug en zocht zijn energie elders en heeft het heel moeilijk……

  En dit oorlogstuig is niet in de strijd met Ukraine / Rusland beland, nee Polen wordt OVERBEWAPEND DOOR DE USA. OM DE OVERIGE E.U. LANDEN WEER IN HET GAREEL TE KRIJGEN.
  Om Duitsland het zwijgen op te leggen. ( Vergeet niet dat onze Nederlandse economie geheel verweven is met Duitsland b.v. Toelevering en vervoer enz enz )

  En dit oorlogstuig in Polen is ook Om Macron te laten zien dat hij niets te vertellen heeft…..
  Om Engeland in het gareel te houden en indirect te zeggen “ wij zijn hier de baas “ wij zijn de NAVO “
  Amerika zoekt nu een NIEUW STEUNPUNT IN DE E.U. OM HUN SMERIGE PLANNEN UIT TE VOEREN.
  En dat lukt hen aardig.

  Dus het westen lees : de EU wordt militair verdeeld door “ onze NAVO vriendjes “, en de orders voor een “ systeem wereld regering” .o.a. Op gebied van geld en gezondheid, en wat te denken van het klimaat……… zullen spoedig volgen.

  Het is niet vreemd dat niet westerse landen dit inzien.
  Het is zo kinderlijk eenvoudig als je ziet waartoe dat tuig in Amerika toe instaat is…. Duitsland KALT STELLEN…. DUITSLAND OPOFFEREN VOOR HUN DOEL‼️ Imperialisme ten top!!!!!

  Zuidelijke landen Zij moeten hard werken om hun soevereiniteit t.o.v. Amerika te behouden.
  En tegengas wil Amerika niet maar deze landen beginnen de tactiek te doorzien
  Amerika wil wereld heerschappij en daar vechten ze tegen. Moedig hou vol ‼️
  Hou die landen in het vizier want zij hebben de toekomst, met grond stoffen en nu ook met het hele monetaire stelsel, de Dollar gaat ten gronde. Het kan nog even duren maar geleidelijk aan zie je het al.
  ( krijgen we ook geen info over )

  We zijn nog niet klaar met de oorlog het westen gaat dit niet winnen, maar het zal een hele tijd een zeer onrustige chaos worden……

 5. ´Uit een afzonderlijk onderzoek dat in 2022 werd uitgevoerd door een andere door de westerse overheid gesteunde organisatie, de aan de NAVO gelieerde Alliance of Democracies Foundation, bleek dat 83% van de mensen in China hun regering als een democratie beschouwt, en 91% zei democratie belangrijk te vinden.´

  Gezien bovenstaande lijkt het dat ik op een heel verkeerd spoor zit. China als rolmodel voor ´democratie´. Precies ook in de lijn van de Rothschild´s en aanverwante Clans. Wanneer het niet om te huilen was, zou ik er om kunnen lachen. In een dictatuur kun je het volk van alles laten beweren om het leven te behouden. Wat een klucht.

  • In een dictatuur en in wat ze bij ons een zogezegde democratie noemen. Wat zou bijvoorbeeld de uitslag van een volkspeiling zijn op deze vragen? Heeft Rusland de oorlog met Oekraïne begonnen? Hebben de Russen MH17 met een Buk neergeschoten? Is de Navo er alleen om ons te verdedigen? En zo kunnen we een ellenlange lijst voorleggen over de “voorgeschreven waarheid”.

   • Wat betreft het neerschieten van de MH17 op 17.07.2014 het volgende: 17 x 7 = 119 en als je dit 180 graden draait, krijg je 911 m.a.w. 9/11. MH17 is een overduidelijke actie van de Deep State/ cabal/ khazaarse maffia.

   • Luc,
    De media of een stel onderzoekers sturen het proces en de antwoorden graag zoals zij ze willen hebben, in sommige Zuid Europese landen zijn de mensen wel kritischer op de VS dan wij hier in het Westerse deel van Europa, of het Noordelijke deel denk ik trouwens.

    • Dank u, dat is precies wat ik bedoel, heel de meute met een mondkapje, heel de meute met een geel/blauw vlaggetje enz… De voorgeschreven waarheid, wie niet meestapt wordt verstoten.

 6. De ‘democratie’ van Joe Biden is ook geen democratie. Het is autoritairisme pur sang. De wil van het WEF is wet. Hetzelfde geldt voor de EU. Ook dat is een klucht.

 7. Tegenwoordig hebben Europeanen en Noord-Amerikanen “veel gemeenschappelijke opvattingen over belangrijke mondiale vraagstukken.
  OM DE DOOIE DOOD NIET !!!!

 8. Wat we de Deep state noemen, zijn er 2 kampen binnen deze Deep state. De Good gay’s en de Bad gay’s.

  De ene is het zionisme (het westen met het unipolaire hegemonie imperium) die met het communisme/marxisme iedereen willen onteigenen en zo iedereen behalve hun eigen soort willen degraderen tot de eeuwige slaaf. Om dit te kunnen verwezenlijken schuwen zij geen geweld en zijn bereid om de wereld totaal te vernietigen als zij hun zin niet krijgen. Ze beschouwen zich zelf als de uitverkorende en zo dat alleen zij daar recht op hebben omdat te mogen doen.

  De andere zijde zijn de bolsjewieken die een multipolaire machtsstructuur nastreven, waar ieder land een autonoom is. Die een socialistische democratie heeft en hun legers moeten afschaffen, zodat er een vrije handelseconomieën tussen de autonome landen opgebouwd kunnen worden. De enige overkoepelende organisatie die alle autonome landen in hun gareel moet houden is de Russische Federatie. Want zij zijn van mening als ieder land zijn eigen cultuur, zijn eigen waarde en gebruiken en hun eigen kunnen en kennis in hun eigen snelheid moeten ontwikkelen. Zodat alle autonome landen zich zelf kunnen bedruipen, zonder elkaar leeg te plunderen. Zij zijn van mening dat iedereen vrede wil en in harmonie met andere willen leven. Met dit idee waar iedereen een win – win situatie creëert.

  Wat we nu afspeelt op de aarde is deze botsing tussen beide kampen. Maar uiteindelijk zal er maar 1 overblijven. We kunnen ons alle op voor bereiden dat we nog enkele jaren tussen grote tegengestelde krachten moeten leven als gewone mensen.

  • Bolsjewieken is een benaming van voor tachtig jaar geleden, die na WOII werd vervangen door communisten. Dat tijdperk is voorbij; zelfs in China is enkel nog de benaming overgebleven. Men zou misschien kunnen zeggen dat het geëvolueerd is, maar Bolsjewieken kan in het museum. Het gebruik van de term vandaag ontneemt de goesting om voort te lezen.

 9. En niemand heeft ze ooit gekozen en staan alleen maar voor hun eigen belang en is mach en controle houden.
  Ondermijnt ieders eigen gezag en begon ooit in Nederland bij de Friezen. Zoodra de Friezen hier gevestigd waren, zich uitbreidden en vooral sedert zij met de Romeinen in betrekking kwamen, hadden zij behoefte aan Opperhoofden, die met de oudsten en de priesters de weinige algemeene belangen regelden.

  DER FRIEZEN AANDEEL IN DE KRUISTOGTEN NAAR HET HEILIGE LAND. 1096-1270.
  In het laatst der elfde eeuw werden de Christenen van het westen en ook de Friezen opgeroepen tot deelneming in een strijd, welke geheel Europa in beweging bragt. Palestina of het Heilige land, waar de stichter van het Christendom geleefd en geleden had, waaraan godsdienstige eerbied zoo vele heilige herinneringen verbond, bevond zich in de magt der Saracenen of Turken. De kwellingen, welke deze de Christenen aandeden, wekten in Europa den godsdienstijver van vorsten en volken op tot het doen van een kruistogt, om Palestina weder in de magt der Christenen te brengen. https://www.spanvis.com/historie-friesland/geschiedenis-van-friesland-1-eerste-tijdvak-1/geschiedenis-van-friesland-4-tweede-tijdvak-2

  Het is ons niet geleerd = Liefde = Presentatie van Carel Heebink & Steven van “Steven’s Real News Corner”
  https://article.wn.com/view/2022/07/18/presentatie_van_carel_heebink_steven_van_steven_x27s_real_ne/ maar hoor ook van de Nazi’s in die in the USA terecht kwamen en willen ze weer One World Government en zegt ie in het begin dat de tweede wereld oorlog gewoon door ging en zij ik zelf ook altijd.
  Er zijn er maar 15 Duitsers berecht en de rest hebben zich snel omgekleed en is bijna 60 % van de USA Duitser.

  Nazi’s in Amerika en hoe Amerika een thuishaven bood aan Hitlers mannen. Een schokkend, onbekend verhaal over niet-berechte nazi’s in Amerika https://www.meulenhoff.nl/producten/nazis-amerika-9789402304183 How the CIA ‘found’ Hitler alive in Colombia in 1954 https://youtu.be/1ek9G0lCgic

  Albert Speer’s smirk/laughed at the end… So scary. Albert Speer Hitlers Architekt https://youtu.be/Lce_qm17fFs

  Traudl Junge. Ik was de secretaresse
  Ze heeft een tijd gehad wat niemand zou vergeten, hoe erg dat moest zijn geweest. Hoe groter de last, het schuldgevoel wordt. Het gevoel dat ik zo onnadenkend geleefd heb…..bedrukt me steeds meer.
  https://youtu.be/A4JocGlO6M8

  Ukrainian Collaboration with Germany in World War II (1941 – 1945) https://youtu.be/Cll91vfc_3Q

 10. There are more World Leaders Caught Talking About Trump | The Daily Show https://youtu.be/NEoOJ0uRskY when you think it are your friends….
  Allemaal willen ze One World Government eveneens Nederland samen met de USA en tekende Lubbers al in 1992 hier de contracten met agenda21 voor en later Rutte met Agenda2030 15 minuten steden zonder de Nederlanders hierover te informeren https://www.brighteon.com/73ea34a3-f021-4a5d-b67e-8776e31ea897

  Dwongen ze ons op onze knieen met een Histopathological reevaluation serious adverse events and deaths following COVID-19 vaccination https://rumble.com/v290q9s-histopathological-reevaluation-serious-adverse-events-and-deaths-following-.html and https://rumble.com/v2alosk-histopathological-reevaluation-serious-adverse-events-and-deaths-following-.html

  SAFE AND EFFECTIVE A SECOND OPINION – The HighWire https://www.brighteon.com/0dca6959-ebc7-440b-839b-a78376bdf451

  In iedere cycli er altijd weer een opstaat die de grootst mogelijke macht wil pakken met totale heerschappij over de wereld hoe gek het ook klinkt. Het is altijd al de bedoeling geweest als volk hier tegen in opstand te komen echter is dat in de afgelopen 2 eeuwen nooit meegegeven dat dit de bedoeling is en elkaar te helpen om in je kracht te komen staan. Echter in de Waterman periode is de energie op aarde veranderd en zitten we nu in 2 eeuwen light met de Golden Yuga zoals deze navenant is aan de Waterman periode en hetzelfde inhoudt. Het Waterman-symbool is metaforisch qua inhoud – wat ‘sluiting in water’ betekent. Water vertegenwoordigt het collectieve onderbewustzijn dat de rasterprogramma’s creëert van onze fysieke realiteit. Velen verbinden het Aquariustijdperk met de terugkeer van de godin, priesteres of vrouwelijke energieën – die energieën die boven/sneller vibreren dan de fysieke frequentie. Dit is de terugkeer naar hoger bewustzijn, het ontwaken van hogere geest en denken in de alchemie van tijd.

  Met andere woorden, Universeel Humanisme zal het kenmerk zijn van het Aquariustijdperk.

  Maar dat zat in de aardse energie tot eind 2019 Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht (STELEN), wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. Alles is tijdelijk en als leerles ter kennisgeving nemen en niet tot je. De weg naar voren vind je in je eigen Hart https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/

 11. Als je dit soort praktijken er op nahoudt en als goedheid voor de mens beschouwt ben je niet echt een gezonde wereld leider……

  Skull & Bones Orde en de Bush familie
  Volgens diverse auteurs is Skull and Bones machtig geworden in de oorlogsjaren toen er door het Amerikaanse grootkapitaal grof geld is verdiend aan de nazi’s. De schandelijke rol die de grootvader van de voormalige Amerikaanse president George W.Bush, daarin heeft gespeeld wordt uitvoerig belicht. De Bush familie speelt sowieso een belangrijke rol in het hele Skull and Bones verhaal. Naast Bush junior en senior, telt het genootschap nog vijf leden uit de Bush dynasty. Onder de prominente leden bevinden zich ook Bill Clinton, John Kerry en de huidige vice-president Joe Biden.

  Ik schat dit laatste niet onwaarschijnlijk, zeker als men kijkt naar de invloed van Bones nu met Biden…

  https://www.bol.com/nl/nl/p/skull-bones/1001004004726938/
  Satanic Agenda Behind leaders and Governments Exposed https://youtu.be/NIRPMvi_fXk

  Small minds discus people!!!! We are not your children. We are the sons and daughters of life’s desire for itself. They don’t come from you, but they don’t belong to you either. And though they be with you, yet they do not belong to you. You may give them your love, but not your thoughts. Because they have their own thoughts. You may shelter their bodies, but not their souls. For their soul dwelleth in the house of tomorrow, which you cannot visit; not even in your dreams. You may strive to be like them, but not try to make them like you.Average minds discus events, Great minds discus ideas for a better outcome in his one life…..A true master does not create followers and does not want to be worshiped or have control over you. A true master shows you the way to mastery. Your mastery! If we connect we win….

  “THE SECRET OF FIVE” | The Hidden Knowledge Of Vibration
  When karma comes back……There is so much natural healing that we should be learning and practicing from childhood. https://youtu.be/n83PW7d-Qgs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in