In dit artikel leg ik uit waarom ik denk dat een kernoorlog in het verschiet ligt. Ik weet dat de meesten dit niet willen horen. Maar als niemand het weet, is er nog minder kans om het te voorkomen, schrijft Paul Craig Roberts.

De kop van 29 maart luidt: “VS houden gegevens over kernwapens achter voor Rusland nu laatste verdrag instort”. https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-withhold-nuclear-weapons-data-russia-last-treaty-collapses

De propagandisten van Washington geven natuurlijk Rusland de schuld. Dat lukt bij patriotten die zich in de vlag wikkelen, maar niet bij het Kremlin. Het Kremlin ziet Washington een nieuwe stap zetten richting oorlog om het Russische obstakel voor Washingtons wereldhegemonie uit te wissen.

Kijkend naar het raadselachtige gedrag van Rusland in zijn conflict met Oekraïne, en nu met de NAVO en de VS, heb ik gezocht naar een verklaring die hout snijdt. Waarom weigert het Kremlin, zoals de lezers weten, het geweld te gebruiken om het conflict snel te beëindigen voordat Washington en zijn NAVO-marionetten te betrokken raken om het conflict los te laten? Het had geen zin totdat ik me realiseerde dat het Kremlin door de neoconservatieven van Washington ervan overtuigd is dat oorlog met de VS onvermijdelijk is, wat natuurlijk een kernoorlog betekent.

Het Kremlin is waarschijnlijk bezorgd dat als Rusland de conventionele kracht die het heeft gebruikt om Oekraïne uit te schakelen, het resultaat een directe interventie van de VS/NAVO zou kunnen zijn voordat Rusland grotere aantallen van zijn hypersonische kernraketten en zijn S-500 en S-550 luchtverdedigingssystemen heeft geplaatst, die de nucleaire raketten van Washington kunnen onderscheppen en vernietigen. In tegenstelling tot de Russische hypersonische raketten die willekeurig van koers veranderen en niet kunnen worden onderschept, kunnen de technisch inferieure raketten van Washington wel worden neergehaald.

  Oekraïne: Wat komt hierna?

Mijn conclusie is dat het Kremlin, overtuigd door de neoconservatieven van Washington en hun dominantie van elke Amerikaanse regering in de 21e eeuw, dat de VS de vernietiging van Rusland willen, zich aan het voorbereiden is op een kernoorlog. Poetin heeft meermaals publiekelijk verklaard dat het duidelijk is dat het Westen de vernietiging van Rusland beoogt. Het is onbegrijpelijk dat Washington zo roekeloos, zo onverantwoordelijk en zo volkomen dom is dat het Kremlin ervan overtuigd is dat Washington de vernietiging van Rusland beoogt. Het is buitengewoon dat de verklaringen van Poetin geen geruststellende woorden van het Witte Huis hebben opgeleverd.

Als Rusland voorbereid is, wachten de VS en de hoofdsteden van hun NAVO-knechten de vernietiging.

Probeer te begrijpen dat het enorme falen van het Amerikaanse buitenlandse beleid Rusland tot zo’n wanhopige conclusie heeft gebracht. Hier ziet u het gevolg van de overmoed en arrogantie, waarover ik uitvoerig heb geschreven, van de totaal onrealistische neoconservatieven die het beleid van de VS beheersen.

Ik zie geen uitweg. De neoconservatieven hebben de controle over alle belangrijke regeringsinstanties – de Nationale Veiligheidsraad, het Pentagon, het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij controleren de Amerikaanse media, de denktanks en de stichtingen. Zelfs de Republikeinen verzetten zich niet tegen hen. De Republikeinse senator Jim Risch, lid van de Commissie Buitenlandse Betrekkingen van de Senaat, verklaarde op 29 maart dat “ik absoluut voorstander ben van escalatie” van het conflict in Oekraïne. Als de VS niet escaleert, zegt Risch, zullen we verliezen. Het gaat om winnen of verliezen, niet om overleven. Risch geeft duidelijk aan dat het Congres geen idee heeft van het werkelijke risico in de situatie. https://sputniknews.com/20230329/us-senator-risch-says-he-supports-us-escalation-with-russia-to-win-ukraine-conflict-1108938498.html

  De roebel schiet omhoog nadat Poetin dollars en euro's heeft gedumpt voor Russische olie en gas

Het Kremlin heeft de balans opgemaakt en bereidt zich voor om de vijand, die de vernietiging van Rusland beoogt te elimineren.

Wat kan er gedaan worden? Het Kremlin gelooft of vertrouwt Washington niet meer, dus geen enkele verzekering dat dit alles een vergissing is, ook al wordt die gegeven, zal door de Russen worden geloofd.

Misschien kan een kernoorlog worden voorkomen als alle neoconservatieven uit de regering worden ontslagen, de Russofobe denktanks worden gesloten en het militair/veiligheidscomplex een president laat kiezen die onmiddellijk naar Moskou gaat, instemt met het herstel van alle verbroken overeenkomsten en de NAVO van de Russische grenzen weghaalt.

Maar kunt u zich voorstellen dat Washington zoiets doet? Het zou leiderschap vereisen dat de Amerikanen al heel lang niet meer hebben gezien. Het zou begrip vereisen in het Congres en bij het publiek, en er zijn geen media of deskundigen om begrip te kweken.

Geniet van uw leven. Stop met u zorgen te maken over de toekomst. De neoconservatieven hebben ervoor gezorgd dat u er geen heeft.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSuper-Duper raket op sterven na dood – Verbrijzelt Amerikaanse hypersonische ambities
Volgend artikelDe toekomst van West-Europa na Bakhmut
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. houd toch op met dit soort onzin berichten
  kernwapens bestaan niet,hyroshima was holywood film net als de maanlanding
  als er echt atoombom was ontploft dan was het 500 jaar niet bewoonbaar geweest,uiteraard niet gebeurd

 2. Sommigen geloven dat kernwapens niet bestaan maar helaas ze bestaan wel degelijk.
  En…. in enorme hoeveelheden!

  Kerncentrales bestaan ook.

  De bijbel belooft ook dat één derde van mensen door vuur en zwavel zal sterven.

  1 + 1 = 2

 3. “Kijkend naar het raadselachtige gedrag van Rusland in zijn conflict met Oekraïne …”
  Het gedrag van Rusland is helemaal niet raadselachtig. Het zorgt er namelijk voor dat het Westen wordt ontmaskerd (of beter gezegd: het ontmaskerd zichzelf), zodat de hele wereld het ware gezicht van het Westen ziet. Briljant.

 4. Daar ben ik ook bang voor ! Rusland beperkt de schade op het front en hoop dat het westen uitgeput raakt en weer tot zinnen komt ! Als niet dan is het gedaan en dan gaan wij richting kernoorlog , de Russische lucht verdediging is veel beter en de minutman Poseidon en andere racletten zijn obsolete t.o.v de russische

  • Pietka,
   Amerikanen leven met hun aan land gestationeerde atoomwapens in silo’s, nog in een Floppy tijdperk. Duurt 12 minuten om tegengas te geven (Voorbereiding). Weg VS..

 5. De atoombom is volgens Benjamin Creme ontdekt met behulp van de meesters van wijsheid. De kennis zou telepathisch aan de Amerikanen doorgegeven zijn toen er een nek-aan-nekrace ontstond met de Duitsers wie er het eerste bij was. Ik ontmoette in die context via een kennis onder anderen Kistemaker, die directeur was geweest van FOM (Fundamenteel Onderzoek Materie, in Amsterdam) en een pionier op het gebied uraniumverrijking, die aan de basis stond van de Nederlandse kerncentrale, maar over wie ook geschreven is als medewerker aan de Duitse atoombom in Parijs. Kistemaker had het zelf uitgezocht maar zijn bevindingen werden bevestigd in de VS, dat zijn kennis niet zomaar weggaf, begrijpelijk; inmiddels hebben meer dan 20 landen de atoombom. Een meisje stuurde me uit de VS liefdesbrieven op officieel papier van het Los Alamos Laboratorium, waar de eerste atoombom werd ontwikkeld. Ze noemde me Oppenheimer.
  Benjamin Creme (die ik met verschillende wetenschappers besprak, geen zwevers) beweerde met de ‘Meesters’, de ‘Mahatma’s’, in contact te staan die de kennis destijds aan de geallieerden zouden hebben doorgespeeld, en dat er een besluit bij was betrokken van Sanat Kumara, de Heer van de wereld (de vertegenwoordiger van ‘God’, de Logos). Om die reden, zo werd geschreven speelt Sanat Kumara nog steeds een rol bij iedere potentiële actie op het vlak van het atoom. De meesters zeiden trouwens via Creme dat kernenergie, gebaseerd op de atoombom, niet veilig is en de meetapparatuur ontoereikend om de fijnere lagen van straling (die het meest schadelijk is) op etherisch vlak te kunnen meten. Ze noemden het misbruik. Ufo’s die zelf van etherische materie zijn zouden het grootste deel binnen de wet van karma vooralsnog voor ons opruimen. We zijn hen enorm veel verschuldigd volgens Creme. Ze krijgen niet veel dank, maar ze hebben op kritieke momenten toen we aan de rand van een atoomoorlog stonden geïntervenieerd.

  • John,
   Jonge, jonge, jonge.. wat kan die Creme uit zijn nek lullen, zeg.. De Verenigde Staten hebben hun hele geschiedenis gejat. Dus ook de atoombom van de Duitsers. Word wakker man.

 6. Beste Mensen

  De M&Ms Van Chocolaaa trallallaaa Smelten Alleen in de mond
  Niet in de Hand
  De goedkoop gefabriceerde troep van A & de Rest van Eu zijn niet gemaakt onder het mom van
  Laat ter plaatse verroesten en Exploderen
  Dus worden er listen verzonnen om die ondingen weg te kunnen gooien
  Als die voorgenoemde in de monden van de door ons gemaakte vijanden
  Wij weten niks beter
  Daar hebben wij zoveel moeite voor gedaan
  Zoveel boeken gelezen
  Diplomas behaald
  Waarvoor ?
  Het maken van dingen tot Zelfvernietiging
  Boemmmmmm & Zooo
  Wat zijn wij Europeanen toch Slim Intellectueel Geweldig Schouderklopjes voor onszelf

  Dank U

 7. De enig onberekenbare gek in dit “spel”is Amerika.
  Die hebben verloren; militair en economisch.
  Een crisis als nooit tevoren dreigt in USA
  Die zijn pis en pis nijdig; willen “wraak”.

  De kans is groot dat die atoombommetjes gaan gebruiken.
  ==================================
  Tot nu toe heeft Poetin zich niet laten provoceren; ook al issie pisnijdig.
  Dat maakt hem tot goed leider.

  Biden is een oorlogzoekende gek; dat maakt hem tot kolere lijder.

  • Pierre H.M. van de Kletersteeg,
   Alle Presidenten van Amerika zijn oorlogvoerende gekken, als het om het buitenlandse beleid gaat.. Zo staat het in het Handvest van de Verenigde Staten, die iedere President ter inzage krijgt, voor de eed word afgelegd.

 8. Of de bom nu wel of niet bestaat, China heeft markten nodig om te exporteren. US ook. Rusland ook. Te grof geweld gaat leiden tot een stop van de wereld handel: dat overleven de macht wellustelingen aan de top nergens. Dus niet waarschijnlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in