Regeringen over de hele wereld, die onder de controle van het Wereld Economisch Forum fungeren, voeren oorlog tegen onze kinderen. De Young Global Leaders van Klaus Schwab proberen systematisch pedofilie te normaliseren en seks met kinderen over de hele wereld uit het strafrecht te halen, schrijft Baxter Dmitry.

Het gebeurt vlak voor onze ogen en de mainstream media zijn medeplichtig in hun stilzwijgen.

Deze week heeft een rechter in het extreem-linkse Nieuw-Zeeland van Jacinda Ardern verklaard dat 12-jarige kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen. U hoeft niet terug te spoelen. U hebt het goed gehoord. In de zaak in kwestie ging het om een 45-jarige man, die zich verdedigde met de bewering dat zijn 12-jarige slachtoffer “het wilde.” Volgens de man van middelbare leeftijd zette het 12-jarige meisje hem onder druk om seks te hebben.

“Ik weet dat zij een kind was, maar de manier waarop zij naar mij toe kwam was als een volwassen vrouw. Ik weigerde haar, maar zij bleef bij mij terugkomen. Zij wilde dit echt doen,” zei de 45-jarige over het kind dat toen 12 jaar was.

In de laatste dagen van het proces ging rechter Earwaker in op de kwestie van toestemming voor een persoon onder de 16 jaar, volgens een verslag van de New Zealand Herald:

“Wettelijk gezien kan een persoon onder de 16 geen toestemming geven voor onfatsoenlijke handelingen, daarom hoeft u als jury alleen maar te beslissen of de onfatsoenlijke handelingen hebben plaatsgevonden,” zei hij.

Toen kwam de klap op de vuurpijl. De rechter zei tegen de jury:

“Maar wat geslachtsgemeenschap betreft, kan een persoon onder de 16 wel toestemming geven. U moet op grond van de bewijzen die u hebt, nagaan of de toestemming al dan niet gegeven is.”

Op maandag sloot rechter Earwaker het proces af, en drong er bij de jury op aan “volkomen onpartijdig” te blijven bij het beoordelen of het Openbaar Ministerie van de Kroon zijn zaak al dan niet bewezen had. Bedenk wel, dat we het hier hebben over een man die bekende seks te hebben gehad met een 12-jarige en dat rechtvaardigde met het argument dat zij “het wilde.”

“Het is niet genoeg dat de Kroon u ervan overtuigt dat hij hoogstwaarschijnlijk schuldig is, het moet buiten redelijke twijfel staan.”

Enge tijden in Nieuw-Zeeland. Maar bent u verbaasd? We hebben het hier over een extreem-linkse autoritaire staat, geleid door Young Global Leader Jacinda Ardern, waar de burgers te horen krijgen dat ze hun volledige vertrouwen in de regering moeten stellen.

Nieuw-Zeeland is gevallen.

Maar zij zijn niet de enigen.

Emmanuel Macron werd eerder dit jaar herkozen als president van Frankrijk, in een verkiezing die algemeen als verdacht werd beschouwd. Het is misschien geen verrassing dat hij ook een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab is en dat Frankrijk ook pedofilie aan het normaliseren is.

De regering van president Macron stemde in 2018 tegen het hebben van een toestemmingsleeftijd in Frankrijk, en werd daarmee een van de eerste naties die toegaven aan de druk van een internationale cabal die vastbesloten is om seks met kinderen over de hele wereld te decriminaliseren.

Dit betekent dat de federale wet in Frankrijk geen wettelijke leeftijd van toestemming kent, en dat volwassenen die seks hebben met kinderen van welke leeftijd dan ook, niet vervolgd zullen worden voor verkrachting, als het kindslachtoffer geen “geweld, bedreiging, dwang of overrompeling” kan bewijzen.

Het wetsontwerp tegen seksueel en op gender gebaseerd geweld, bekend als de Schiappa wet, werd op 3 augustus door het Franse parlement in wet omgezet, wat in Frankrijk tot verontwaardiging leidde omdat ouders en kinderrechtengroeperingen de regering Macron ervan beschuldigden de kinderen van het land te verraden.

Door het ontbreken van een toestemmingsleeftijd lopen miljoenen kinderen in Frankrijk ernstig gevaar om seksueel misbruikt te worden, aldus ambtenaren van de kinderbescherming.

Als dat al een understatement is. Maar moeten wij verbaasd zijn? Macron is, net als Jacinda Ardern uit Nieuw-Zeeland, een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab. Zij zijn allemaal vastbesloten om oorlog te voeren tegen onze kinderen.

Of u hem nu leuk vindt of niet, de Russische president Vladimir Poetin heeft ons jaren geleden al gewaarschuwd dat de wereldelite van plan is om pedofilie in het Westen te normaliseren. Volgens Poetin houdt de wereldelite zich bezig met Satanverering. “Doe wat gij wilt” is hun motto. Het blijkt dat hij gelijk had.

Ik zei al eerder dat de mainstream media medeplichtig zijn aan hun stilzwijgen. Meer geïnteresseerd in het promoten van Big Pharma producten en het optreden als de PR afdeling van de Democratische Partij, lijken de media totaal ongeïnteresseerd in de echte wereldproblemen die een directe invloed hebben op het leven van onze kinderen.

Maar als je aan de oppervlakte krabt, besef je dat de media op meer manieren medeplichtig zijn dan alleen maar hun ogen te sluiten.

De poging om pedofilie te normaliseren speelt zich al jaren voor onze ogen af. En wie kunnen de massa’s beter ontvankelijk maken dan hun favoriete sterren.

Oprah grijpt nu al jaren elke gelegenheid aan om de traditionele gezinswaarden stilletjes en bedrieglijk te ondermijnen. Volgens Bill Maher is een relatie tussen een dertiger en een kind van 12 helemaal in orde en moet de samenleving ophouden zo gespannen te zijn.

En uiteraard grijpt CNN elke gelegenheid aan om wat pro-pedofilie inhoud tussen de rest van de rotzooi die zij rondstrooien te stoppen. Volgens Jeffrey Toobin, de juridische hoofdanalist van het netwerk, die in 2020 kort geschorst werd omdat hij live masturbeerde tijdens een Zoom-gesprek, zouden pedofielen die betrapt worden met kinderporno tegenwoordig lichtere straffen moeten krijgen omdat… het internet hen ertoe aanzette?

Dit kunt u niet verzinnen.

We zijn nog niet eens aan de kop van de slang toegekomen. Hollywood. De amusementsindustrie. Verantwoordelijk voor het hersenspoelen van de massa’s gedurende tientallen jaren, wordt algemeen aangenomen dat Hollywood gecontroleerd wordt door satanische pedofielen.

Ontmoet John Paul Rice. Hij is een filmproducent uit L.A. die aan Jerry Bruckheimers Remember the Titans gewerkt heeft, voordat hij een reeks veelgeprezen films produceerde.

Volgens Rice wordt de amusementsindustrie geleid door elitaire pedofielen die kinderen verhandelen en opofferen voor hun eigen verdorven plezier. En de meeste van die kinderen worden niet ouder dan 7 of 8 jaar.

Beschamend spul.

Als u in een wereld wilt leven die veilig is voor onze kinderen, dan is het tijd om stelling te nemen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ringVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Kremlin heeft laten zien dat Rusland terughoudend is om doortastend op te treden
Volgend artikel1 op elke 246 gevaccineerden is gestorven binnen 60 dagen na de Covid-19 vaccinatie in Engeland volgens de Britse regering
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

83 REACTIES

  • Ja en Huig Plug werd op gepakt toen hij klapte uit de school heeft een aantal weken vast gezeten en kijk daar waar zijn jullie nou kut volk mijn vraag blijft steeds wanneer geven jullie eens toe dat jullie lafaards zijn bang voor de waarheid zijn maar jullie zijn niet meer dan het volk dat Demink heet ook een van de grootste pedofielen en kijk er was eens een persoon die wilde een pedofielen partij oprichten en die werd terecht uit gesloten maar zijn idee is over genomen door het vies links en de VVD allemaal smeerlappen dat is mijn mening en daar moeten jullie het maar mee doen. RIP.

 1. Volgens de talmoed, die de meeste gelovige joden als heilige boeken beschouwen :

  Sanhedrin 54b : if one commited sodomy with a boy of less than nine years old, no guilt is incurred.
  Sanhedrin 54b : a jew may have sex with a girl as old as three years old.
  Sanhedrin 55b : a jew may mary a three year old girl.

  Het is veelzeggend dat ik zowat de enige ben die dit soort feiten voor het voetlicht breng. De meesten worden onwetend gehouden of zijn lafaards, vooral die met ’truth’ channels. Het heeft niets met politiek links of recht te maken. Dat is afleiding. Het is de VVD geweest die pedofilie ( onder andere Ed Nijpels) en sex met dieren (onder andere Rutte) in de wet vastgelegd wilde hebben.

   • Nou ik ga eens kijken, Rutte is zelfs nog meer als een viespeuk, hij bevredig Jette in zijn reet en Kaag krijg van hem een kaars in haar hol haar hol is helemaal uit gehold want Binladen heeft zich nog een tijd in haar verscholen voor al die andere viezerikjes van Den Haag tot America zij wilde hem vermoorden omdat hij zijn buit niet wilde delen met het Europees tuig en de kleine kindertjes graag voor zich zelf wilde houden en dat heeft veel kwaad bloed gezet bij onze pedofielen zij moesten ingrijpen was hun spreuk Bin was een viespeuk maar zie Rutte neuk kont Jette en heeft hem zelf graag in zijn kont en dat zijn onze leiders met hun moraal, ik zeg pluk dat tuig helemaal kaal. Dat is mijn uitspraak over viespeuk Rutte. RIP.

   • Hier wat zinnen uit die prachtige talmoed die je me aanbeveelt :

    Rav Yosef says : Come and hear a resolution from a mishna : A girl who is three years and one day old whose father arranged her betrothal is betrothed with intercourse, as the legal status of intercourse with her is that of full-fledged intercourse. And in a case where the childless husband of a girl who is three years and one day old dies, if his brother engages in intercourse with her, he acquires her as her wife : and if she is married, a man other than her husband is liable for engaging in intercourse with her due to the prohibition of intercourse with a married man.
    Da’s mooi, want overspel met je drie jaar oude vrouw kunnen we niet hebben natuurlijk.

    En zo’n soort text kwam ik ook tegen wat betreft sex met negen jaar oude jongetjes, maar mijn vingers worden lam en m’n maag draait om. Wat een zieke geesten om vele hoofdstukken nodig te hebben wat je in één regel kan vastleggen : geen sex met kinderen. Het uitverkoren volk, pffff.

     • Bevorderen, goedkeuren, maak jou dat moreel gezien iets uit ? Als het antwoord ja is dan maak je waarschijnlijk deel uit van die cult.
      En ontken je de inhoud van de door jou aangeleverde text, door mij opgeschreven in m’n vorige reactie ?

      • @Tom
       Yeah sure. Praten als ‘gentile’ met een rabbijn die mij als een dier in een menselijke gedaante beschouwd, als afvalproduct van de schepping die uitsluitend op aarde is om hun te dienen en zich in de nabije toekomst heeft te houden aan hun zeven noahide wetten, met onthoofding als de enige straf op ‘overtreding’ van die wetten voor de niet-joden. Maar dat zal ik ook wel verkeerd geïnterpreteerd hebben, not.
       Dat is wat dit soorten joden doen met hun dubbele moraal, recht proberen te praten wat krom is om uiteindelijk te krijgen waarvan ze vinden dat ze als zelfverklaarde uitverkorenen recht op hebben. Ze zijn niet allemaal even erg, voor de chabbad lubavitch cult en de luriaanse kabbalistische Sabbatean Frankist cult moeten zelfs joden vrezen.

      • @Tom,

       Laat maar joh, Jerome is “heilig” overtuigd van zijn gelijk. Echt grondig onderzoek en begrijpend lezen is niets voor Jerome weggelegd, die leest een paar zinnen en daarmee is de kous af. Als meneer (net zoals velen) in het ongelijk wordt gesteld, dan gaat men over op beledigingen 🤣

      • Praten met een rabbijn, je begrijpt het nog steeds niet. Deze gaat jou (goyim) echt niet vertellen hoe zij de wetten interpreteren. Overigens volgen ze de Talmud als richtlijn, niet de “bijbel” oid.

     • alleen met toestemming van de sanherdin 55b
      maar daarna moet het kind of baby , of dier of stok/plant/boom wel ter dood gebracht worden omdat het de vroomste van het zelfverkozen heilige volk , geen eigenaars zijn van hun daad of gedachten die hiertoe heeft geleden.
      immers dat is de schuld van het slachtoffer.
      wel alleen voor goyim/dieren/wij maar das logies toch?

    • Hebben jullie allemaal liggen slapen

     The Noahide Laws are seven ancient laws that many people view as the basis of civilized society. They govern morality and represent the “bare minimum” of what God expects of humanity. They are called the “Noahide” laws because they are thought to have been given in their fullness to Noah after the flood. They are also called the Noachian laws, the Seven Laws of Noah, or the Seven Commands for Noah’s Sons (in Hebrew, Sheva Mitzvot B’nei Noach).

     The idea of a formal set of laws given to all humanity (all the sons of Noah) comes from the Talmud and is therefore extra-biblical. Some scholars believe the Book of Jubilees contains a possible mention of the Noahide Laws. But, again, the Book of Jubilees is not inspired Scripture. However, the basic seven Noahide Laws are based in biblical principles.

     Here are the Noahide Laws:

     1. Do not deny God (no idolatry).
     2. Do not murder.
     3. Do not steal.
     4. Do not engage in sexual immorality.
     5. Do not blaspheme.
     6. Do not eat of a live animal (no eating flesh taken from an animal while it is still alive).
     7. Establish courts and legal systems to ensure obedience of these laws.

     According to Jewish tradition, the first six of these seven laws were given to Adam in the Garden of Eden (the sixth law, to not eat live animals, was extraneous, since Adam did not eat any animals). When God established His covenant with Noah, He added the seventh (and the sixth became applicable). Each of the seven Noahide Laws is seen as a summary of more detailed laws, about 211 total.

     According to Judaism, a Gentile does not have to follow the Mosaic Law; however, all Gentiles are obliged to follow the Noahide Laws. The laws given to Noah’s children are universally binding. A non-Jew who abides by the Noahide Laws is considered a “righteous Gentile,” according to Judaism, and will earn a reward in the afterlife, if his obedience is coupled with a knowledge that the laws come from God. A “righteous Gentile” might also be called a “Hasidic Gentile” or simply a “Noahide.”

     Nowhere does the Bible record what laws God may have given Adam, other than the command to fill and subdue the earth and the prohibition against eating of the tree of knowledge of good and evil (Genesis 1:28; 2:17). After Noah and his family exited the ark, God gave the following three commands to him: “Be fruitful and increase in number and fill the earth” (Genesis 9:1); “You must not eat meat that has its lifeblood still in it” (verse 4); and “Whoever sheds human blood, / by humans shall their blood be shed; / for in the image of God / has God made mankind” (verse 6). After that, God repeats His command to “be fruitful and increase in number; multiply on the earth and increase upon it” (verse 7). Other than Noah being told not to eat raw meat, there is no hint of the traditional Noahide Laws in these passages.

     The only other place in Scripture where a Noahide law might be mentioned is Acts 15:29. The context of this passage is the Jerusalem Council, which met to address the issue of the Gentiles’ place in the early church. Specifically, the question before the council was, “Must Gentiles be circumcised according to Mosaic Law in order to be saved?” (see Acts 15:1). The apostles in Jerusalem answered with a resounding “no.” We are not saved by keeping the Law (see Galatians 2:16). However, to promote peace within the early church, the council advised Gentile believers to avoid four things, including the eating of “blood” and sexual immorality (Acts 15:29). Neither of the other two instructions correspond to any of the Noahide Laws.

     As an ancient moral code, the Noahide Laws have been a major influence in many cultures. In fact, in 1991, both houses of Congress passed a bill, signed into law by President George H. W. Bush, that declared the Noahide Laws to be “the bedrock of society from the dawn of civilization” and the “ethical values and principles . . . upon which our great Nation was founded” (H.J.RES.104.ENR).

     Are the Noahide Laws found in the Bible? No, not as a definitive list, and they are certainly not associated with either Noah or Adam. Are the Noahide Laws congruent with biblical teaching? The basic seven laws are congruent with Old Testament revelation. The Talmud calls for capital punishment for Gentiles who violate the Noahide Laws, and this has led to some debate as to whether or not Christians (who worship Jesus Christ) are guilty of violating the first Noahide law and therefore deserving of the death penalty. The modern consensus is that Trinitarianism is acceptable among Gentiles. In any case, it is important to note that we are not saved by rule-keeping; God requires faith in His Son (John 3:18).

  • Ed Nijpels stond in de vorige eeuw samen met Boris Dittrich op de barricade voor seks met kinderen, en alle twee vonden ze kinderporno kunst.

  • Lol, niet iedereen bekijkt het als een discussie!
   Al die gelovigen liggen vooral overhoop met andere gelovigen en minimaliseren hun eigen stront tot een discussie… of advies…
   Voor elke link die jij kan tonen kan ik er 10 tonen die het tegenovergestelde zal tonen…
   Vooral Joden en Moslims lusten daar enorm de pap van, haha.
   Al die heilige boeken staan loodrecht op de rechten van de mens… maar een gelovige wilt daar niks van weten!!!
   Je moet gewoon naar de echte feiten zien, vooral je afvragen waarom er zoveel pedo-paters in de kerk rondlopen. Voor die in de moskee ’s moet je nog even wachten want dat is daar nog groot taboe waar slachtoffers zich nog steeds niet durven uit te spreken.

   • Al die onzin over verzonnen goden en man made bijbels/lectuur en al die omliggende religieuze onzin heeft nog nooit iets goeds gebracht. It’s all about control, net als wat er nu aan de gang is maar dan met Cojona. Religie zet inderdaad mensen tegen elkaar op, dat is al zo sinds mensenheugenis. De geschiedenis is overladen met religieuze oorlogen en folteringen omwille van geloof. Kun je nagaan hoe de meerderheid van de mensheid volledig is gebrainwashed en nu nog steeds zijn vanwege een verzinsel. Het is triest!

    George Carlin – Stand Up About Religion:

    https://www.youtube.com/watch?v=2tp0UNcjzl8

 2. De pedofiele homo’s die de vorige eeuw op de barricade stonden voor seks met kinderen hebben nu de macht. In die tijd wilde bijna elke politieke partij de leeftijd voor seks met kinderen verlagen, liefs zo jong mogelijk. In de Nederlandse en Europese politiek stikt het van de pedo homo’s en voorvechters van de homorechten, er gaan alweer stemmen op om de leeftijd voor seks met kinderen te verlagen naar 12 jaar. Niemand kan er wat aan doen, de homo’s gaan niet meer weg.

  • Ach kijk gewoon eens om je heen. Het barst van de pedo’s. Alleen al in jouw eigen straat, je eigen vriendenkring.
   Zet eens tien vrouwen van 40plus op een rij met ene niet al te lelijke jonge deerne van 15 ertussen, laat alle mannekes van 40+ anoniem per billet kiezen. Dan weet je vast wel wat eruit komt.

   • PRCIES DIT WAT JIJ ZEGT MinaJanee !!!

    Ze zijn overal …..

    Maar het mooie is; ze zullen allemaal ontmaskerd gaan worden…

    Past niet meer bij deze tijd…..

    Kijk naar Kim Kardashian…. met Pete Davidson.. die jongen is 28 (!!!!) En zij is over de 40 met 4 (!!!) kinderen !!!

    GROOMING noemen we dat….

    Zogenaamd willen beide partijen het maar ondertussen is het niet willen onderdoen voor de ander….

    MEnsen zien elkaar als prooi…..

    Gelukkig gaan we een HELE andere tijd in nu waar mensen hun maskers afvallen en anders TREKKEN we die er wel af…..

    Die mensen moeten zichzelf echt gaan genezen want anders loopt het niet goed af met ze…

    • @Lee1990.
     Je blért wat af .
     Steeds zijn jouw draadjes schreewerig en niet onder bouwt, je zegt Quote”anders TREKKEN we die er wel af” WE ??
     Wie ben jij dan wel om over een ander te oordelen?
     Je toonzetting is Aanmatigend
     Respectloos = 1) aanmatigend 2) Onbeschaamd 3) Onbeschoft 4) Oneerbiedig 5) Ongegeneerd. Assertief = 1) aanmatigend 2) Heel zelfverzekerd 3) Mondig 4) Voor zichzelf opkomend 5) Weerbaar 6) Zelfbewust 7) Zelfverzekerd. Arrogant = Let op: Spelling van 1858 aanmatigend, trotsch, opgeblazen, eigendunkelijk. Arrogance, arrogantie, aanmatiging … Take yer pick.
     Quote”Kijk naar Kim Kardashian…. met Pete Davidson.. die jongen is 28 (!!!!) En zij is over de 40 met 4 (!!!) kinderen !!!” doe even normaal of neem een zetel bij D666 >😎 Of ga een potje janken bij de radio ..
     Je bent assertief woke ?

    • Een man van 28 is toch geen kind meer? Die beslist zelf wel wie hij gebruiken wil en met wie hij geen kinderen meer hoeft te maken omdat ze er al 4 heeft. Daar hoeft hij ook niet voor op te draaien als ze hem weer aan de kant zet. Die jongen is lang niet gek.

 3. “De Young Global Leaders van Klaus Schwab proberen systematisch pedofilie te normaliseren en seks met kinderen over de hele wereld uit het strafrecht te halen”

  Wat een gelul, dit is een op zichzelf staande zaak. En als die bewering wel zo was, waarom zit Ghislaine Maxwell dan voor 20 jaar achter de tralies, om maar even een enkel voorbeeld te noemen.

  Oh, en kijk eens, legal ages of consent (Leeftijd van toestemming) by country. En ja, zelfs vanaf 12 jaar, onder andere in Angola en de Filipijnen, in Nigeria is dat zelfs 11 jaar.

  https://www.ageofconsent.net/world

  Tsja, je zal maar Moslim zijn, dan heb je zowaar een vrijbrief voor sexuele activiteiten met kinderen onder de leeftijd van 11 jaar, maar goed, daar hoor je Baxter Dmitry natuurlijk niet over.

  Hier nog maar even eentje ter verduidelijking:

  https://www.worldatlas.com/articles/age-of-consent-around-the-world.html

  • Ik weet het meeste nog, heb het bewust meegemaakt dit proces, om kotsziek van te worden.
   Mijne inziens mogen ze hiervoor de doodstraf geven zonder pardon. Soms heb ik zin om die trut martine is op te gaan zoeken. 💪

  • Druif, het gaat niet over Moslims… het gaat erover dat deze smerige mensen overal in de wereld rondlopen.

   Van Handlers tot aan de oom van de familie tot de buurman of buurvrouw…. die mensen moeten uitsterven wat mij betreft. Het is echt afgelopen met al die stiekeme dingen die gebeuren in het donker, onder een steen, komen gelukkig aan het licht.

   In de Filipijnen en Angola rijden de meeste NL vrachtwagen chauffeurs naartoe hé… weet dat…. om KINDEREN te misbruiken…..

   Ja ONS volk ja …..
   VOORAL ons volk…. !!

   En dan de culturele achterlijke handelingen in landen zoals Iran en Irak en India, TJA…. dat is een kwestie van ACHTERGSTELDE ONTWIKKELING….. ze zijn blijkbaar in bepaalde culturen gewend of in bepaalde ACHTERGESTELDE familie’s… MENTAAL achter gesteld….

   Dit bericht is voor alle PEDOFIELEN: STOP met excuses maken dat een KIND JOU LEUK VINDT… doe normaal……. JIJ bent daarmee bezig en niet een kind !! Die denken daar niet aan !!

   V.w.b. de kinderen die door de Elite misbruikt zijn… VERSCHRIKKELIJKE TAFERELEN VINDEN ER PLAATS DAAR……. EN HEBBEN ER PLAATSGEVONDEN.. maar ik kan maar 1 ding hopen… en dat is dat die kinderen GEREINCARNEERDE DICTATORS ZIJN DIE IN HUN VORIGE LEVEN 1000NDEN MENSEN HEBBEN MISBRUIKT/ VERMOORD……

   Andere verklaring heb ik er niet voor….. NIEMAND verdient het om door smerige volwassen mensen die PRECIES weten wat ze doen en dan doen alsof ze het normaal vinden maar wel STIEKEM erover doen.. niet aan de grote klok hangen.. KOM DAN….. vertel het dan openlijk tijdens een verjaardag of tuinfeest.. wat je doet met kinderen….

   Zul je zien wat er met je gebeurt…..

   Dus nee…lekker stil houden..

   Wat zijn ze toch “Elite” die mensen…

 4. Beste Mensen

  Seksss six sex
  Het moment bepaald
  Zodra een Kind volwassen genoeg is
  Zowel lichamelijk als Geestelijk

  Dan heeft niemand het in de Hand

  Pas later realiseert men wat er heeft plaats gevonden

  En of dat slecht was of goed ?!

  Weet men nog steeds niet

  Nooit een misdaad als een weldaad beschouwende oordelen

  Dus er kunnen mensen van oudere leeftijd aanzet geven tot bepaalde in voordeel uitpakkende handelingen door aan een Kind

  Dat moet alleen worden uit gezocht
  En die oudere persoon goed gepast straf opleggen

  Zoals aan Kinderlokkers Kinderverkrachters
  Flikkers , Lesbiënnes

  Normale menselijke gedachtengangs mensen komen nooit op rare ideeën
  Ze denken altijd
  Wat een ander word aangedaan
  Kan ook met mij gebeuren

  Dus blijven die ver van zulke taferelen

  Dank U

 5. Ik moet het niet weten, zodra ik er bij uit kom of eentje ontdek, niks politie, heft in eigen handen 🙀🤬die kunnen het nooit meer navertellen. Ben ik heel fel op, zulke zieke geesten. Gelijk opruimen die viezeriken . No merci. Hebben zij ook niet met hun prooi.
  Keihard aanpakken.💪😖

 6. VAN KINDEREN AFBLIJVEN… TOCH ZEKER TOT 23 JAAR WETEN ZE ECHT NIET OF ZE IETS DOEN OM DAT HET ZO HOORT , OF UIT ONZEKERHEID.

  OPZOUTEN !!!

  MOETEN ECHT KAPPEN MET DIE ONZIN HOOR… IK TYP HET HELE TOETSENBORD KAPOT ZO VAN FRUSTRATIE DAT DIT UBERHAUPT EEN ONDERWERP IS BIJ DE ELITE MAAR OOK GENEERIEK AL DIE SMEERLAPPEN DIE ZELF OOIT MISRBRUIKT ZIJN EN DAN AAN KINDEREN GAAN ZITTEN…

  WEGWEZEN… MAAK JEZELF TEN EINDE….

  HIER OP FN LOPEN ER OOK EEN PAAR ROND TROUWENS>>. ZEER SHOCKING !!

  HEB DESBETREFFENDE PERSOON AL GECONFRONTEERD>.. walgelijk volk… die pedo’s.

  • Eindelijk is iemand die 23 durft te noemen, een 28 jarige met een 18 jarige vind ik ook heel vies.
   Zo had ik een viooldocent die van zijn leerlingen homotjes maakte, kwamen op les als ze 7 jaar waren en tegen dat ze 17 waren, had hij ze zo versjirt in hun hoofd en bespeeld dat ze bij hem introkken, is hem 3x gelukt. De smerige pedo….tot die mij tegen kwam en zijn lesgeven en carriere naar de klote was. Bah walgelijke vent was dat. Mijn kindjes zijn heilig en daar nog maar naar kijken was voor mij vroeger genoeg om op je bakkes te rammen. Dat heeft hij geweten ook.
   Een jongeren van 21 die bespeelt word door een 40 plusser is heel fout. Inderdaad onder de 23 afblijven of anders…..🤬

  • @Lee 1990,

   Quote, Lee 1990 “VAN KINDEREN AFBLIJVEN… TOCH ZEKER TOT 23 JAAR WETEN ZE ECHT NIET OF ZE IETS DOEN OM DAT HET ZO HOORT , OF UIT ONZEKERHEID.”

   Yeah right! Breezertje? 🤣🤣🤣

  • Zo ging ik eens als jonge tiener van 13,5 een jeansbroek kopen en een klein Amerikaans Stockhuisen en liep ermee naar de paskamer.
   De mooie verkoopster was schat ik rond de 45 jaar en vroeg of ik mijn rits kon sluiten.
   Ik antwoorde “nee” en die begon aan de rits te wriemelen zodat ik een erectie kreeg.
   Die heeft mij gepijpt(ontmaagd) in amper 1 min en kan je verzekeren dat het hemels was.
   Moet die mevrouw nu dood want ik was geen 23?
   Mijn moeder vroeg waarom ik zoveel jeansbroeken nodig had, haha.
   Was een zalige tijd!

   • @Jossi,

    Dat bedoelen ze dus met betalen in “natura” 🤣 Goh, wat zal die Lee1990 nu uit zijn dak gaan zeg! Hahaha… Ben benieuwd wat zijn erectie, oops 😇, ik bedoel reactie nu weer is.

 7. Jammer dat epstein zogezegd zelfmoord heeft gepleegd in zijn cel

  Hij zou het boekje van Gates en consoorten kunnen blootleggen hebben

 8. Wat zijn Pedo’s?

  Het laagste van het laagste!
  Ja nou, wie zegt dat de baby er niet van heeft genoten, of die zwaar verstandelijk gehandicapte!
  Wie zegt dat de baby er niet van heeft genoten, of die zwaar verstandelijk gehandicapte, toen men op de intensive care lag?!

  Feit:
  Een goede vriend, had een Canadese op het internet ontmoet.
  Hij is veranderd van iemand in een rolstoel die het zich niet meer kon schelen, in iemand die naar Canada is geremigreerd.
  Zijn hert had het daar moeilijk mee.

  Hij kwam op de Intensive Care in Nederland terecht.
  Hij had net zo’b grote muil als ik.
  Op de Intensive Care werd zijn beademing stil gezet, als men moeite had met hem.
  Mensen ik loop en spreek moeilijk, mijn verschijning wordt opgemerkt!
  Ik ben de koffiekamer binnen gestapt en heb gezworen dat ze meer problemen met ademen zouden krijgen, als ze het nog een keer flikte!

  Dit onwijze ziekelijke gedrag, blijkt veel voor te komen.
  Ik zit momenteel zelf in een situatie waarin een looser van een gozer, denkt dat “het” macht over me kan hebben!
  Ik heb enige ervaring, dus zulke sukkels, zijn echte sukkels die over een maandje weer hun psychiater moeten bezoeken.
  Omdat ze niet kunnen zijn, die ze proberen te zijn!

  Die kindermisbruik willen normaliseren, ze te zwak om zichzelf te controleren.
  Ze lijden aan schizofrenie.
  Ze kunnen niet overweg met het leven.
  Help, een pilletje alstublieft, of een spuit!

  Als er te veel mensen op de wereld zijn.
  Laat dan deze zieke mensen zich opofferen voor de wereld!
  Zo’n Obesitas Pedo, zo’n burgervader of zo’n favoriete EU politici.
  Het hoeft zich maakt een keer in te spannen en de massa blijft beweging.
  Een kind zal het minste energie kosten!

  Wat vreet het?!
  Hoeveel CO2 stoot het uit?!

 9. Een kind vreet energie! Vraag het maar aan de ouders. En dan daarbij nog alles wat je voorhanden moet hebben voor zo’n kleine. Het doet denk ik niet onder voor een volwassene hoor! Die kan zijne schijt tenminste nog inhouden en kan fietsen ipv met de auto

 10. Ik heb dat ook en inderdaad nog veel meer vanaf het begin van hun schriften en jaartelling en ook ik kon hun wanstaltige schriften niet verder aan… het zijn Geen mensen het zijn Geen dieren…als er een Hell bestaat dan zijn het deze Creaturen🤮🤮🤮

 11. Eerst maar even betekenis van woorden.
  Een pedofiel is iemand die op kinderen valt die nog niet geslachtsrijp zijn; homo-pedo of hetro pedo.
  Een pederast is iemand die op geslachtsrijpe jongeren valt; grofweg 12–18 jaar

  De “vrije”leeftijd is 18 in NL.
  Maar als iedereen die onder de 18 is en die vandaag een nummertje maakt een enkele euro wil geven, moet je milionair zijn.

  De leeftijd van “met toestemming zou moeten zijn zo’n 14 jaar; maakt niet uit hoe oud de partner is.
  Motief: als een meisje een half jaar regelmatig menstrueert is zij sexueel volwassen; rest is cultureel bepaald.

  Daarnaast: wat iedereen schijnt te vergeten: de islam.
  –De hoogste moefti van Iran heeft gezegd, dat een vader met zijn dochter kan trouwen, direct na haar geboorte;
  (note: Iran”betekent: land van de beschaafden….)
  –De hoogste imam van Jemen heeft gezegd dat “thying”mag vanaf de geboorte van een kind.
  (kleermakerszit, erectie, baby met de dijen om die erectie heen; knietjes bij elkaar knijpen en op en neer bewegen)
  –sex met met dieren mag; zie ook Marokko, waar een ezel het hele dorp besmette….en maar ontkennen dus….

  Lauren Southern heeft een leuke video gemaakt.
  Zij zegt daarin: meiden worden rijk geboren en groeien arm; mannen worden arm geboren en groeien rijk”. Dit met de sexuele markt waarde.
  https://www.youtube.com/watch?v=oxHIftZVfrQ

  Van de week was er de potenparade. Daar werd bijna alles wat abnormaal is als nomaal gepresenteert.
  In het rijtje van sexuele devianties is een pedrast nauwelijks interessant.
  De meiden van Epstein waren geen slachtoffers, maar hun klanten wel; immers zij moesten zwaar betalen voor sex met een jonge meid.

  Wel eens bij een disco gekeken? Waar jonge meiden 12–15 4 keer of meer op een avond een nummertje maken ?
  ——————————
  In een heleboel landen/streken- b.v. Servie–is het een compliment voor het meidje als de man jaartje of 20 ouder is; immers, hij heeft de tijd gehad een bestaan op te bouwen.
  Bij anderen–b.v. de Mongolen- werden verhoudingen met oudere vrouwen aangeprezen.

  Ik denk dat leeftijdverschil minder deviant is dan
  homofilie, cross dressing en alle andere devianties die op de potenparade als normaal werden gepresenteerd.

  Er is alijd homofilie geweest.
  Maar reclame ervoor maken is een zieke waanzin; en dat is nou net wat Putin stelt.

 12. Waarom druk maken om een paar pedo’s?
  Om pederasten: daarom druk maken is onzin, als je weet, dat moslims nog steeds de geslachtsdelen van meiden afsnijden…….en meiden verkocht worden–ook in NL–voor “huwelijk” …..

 13. Maar stel je voor, je bent bejaard, en je hebt verzorging nodig, en je bent GEEN sielugge vluchteling; dan heb je een probleem.
  Of je koopt een Marokkaanse voor 3–5000 euro, waarvoor de staat je beloond met hogere AOW, en je bent 3 jaar verzorgd plus een interessant sexleven.

  Na drie jaar wil Miepie haar eigen gang gaan, en dan scheiden, en eventueel een andere kopen; zij zal je daarbij wel helpen….

 14. Als iemand wie het ook mag zijn aan een van mijn kleinkinderen komt dan zal hij de dag later begraven al zijn want dat doe ik zelf ik verdedig mijn kinderen en mijn gezin en er is geen enkele rechter die mij daar van af kan houden.

 15. Maar veel interessanter de hobbies van we binnenhaalden: de islam.
  Weet je nog die meer dan 1000 aanrandingen/verkrachtingen/berovingen in Keulen met oud en nieuw?
  Politie had geen “bewijs”.
  De meesten hebben smart phone met blue tooth–de centrale kan op meter en minuut nauwkeurig zeggen waar die was……
  Taharrush: verkrachtings spel.
  Mag in DE en in Zweden. Op klaarlichte dag. In publiek.
  https://youtu.be/6kVH7TeU2s0

  • …en zo zijn er vanaf 2015 honderden voorbeelden; en van rechters die “vluchtelingen niet veroordelen, zelfs niet voor moord, en die zwaar criminelen niet uitzetten, want ze zijn zo “ge-integreerd”.
   Zij zijn hier, als resultaat van contract met Saoudie 1974, en treaty van Barcelona, met de herhaling ervan; alles in dienst van WEF en NWO.

 16. Maar de invloed van de elite is niet zo zwaar.
  Wat zwaarder, veel zwaarder weegt: de sexlessen aan kinderen–homo technieken met negers- en soortgelijke zaken; maar ook de poten boten.
  De laatste is pure promotie voor allerlei verziekte devianties.

  Dat er homofilie is: ok; is er altijd geweest; maar het is nog steeds abnormaal, en moet zeker niet gepromoot worden.

  Orban en Putin hebben gelijk daarin.

 17. Is het ook werd = daarmee een van de eerste naties die toegaven aan de druk van een internationale cabal die vastbesloten is om seks met kinderen over de hele wereld te decriminaliseren.

  FALL OF CABAL – Discover the criminal network that terrorizes humanity
  https://stopworldcontrol.com/cabal/?inf_contact_key=f5f61f448cfda4d9a7f984df5189c85b09c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832

  LUCIFER’S REBELLION explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/pcSkKjFdre0

  Heeft zijn eigen clubje en is deze What is the ‘Bilderberg Group’?
  Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY en gingen bijstellen
  The Bilderberg Meeting In Your Face Live With World News Report Today June 4th 2022! https://youtu.be/_ooXQoouVDk for the agenda till 2030 and the previous agenda you see here https://youtu.be/3rc6YWOWgpM

  Their main rule is Own Nothing. https://youtu.be/RpVWnUcOM6E

  Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY an after all those crisissen = We are all Ancestors?
  Why? Because We Are All Related So basically wars are just huge family arguments https://youtu.be/BhtgINeaJWg

  Why are we here https://www.youtube.com/c/LIFEexplainedMedia People are not suffering life. They are suffering the two most fantastic faculties that human beings alone have – a vivid sense of memory and a fantastic sense of imagination.

  Bilderberg Group – Does It Matter If They’re Lizards?
  https://youtu.be/Bz04gWJFkOo

  Davos is back! And now Klaus Schwab and the WEF want kids to learn all about curbing climate change…. in the metaverse! So, what are the WEF up to now, and how dangerous could their central role in the Metaverse be? https://youtu.be/Ks_qkWXW-ho

  Rutger Bregman zorgt voor ophef op World Economic Forum
https://youtu.be/U2blLMgt9kA een van de weinige die er wat van zei…..

  Kortom Nederland speelt een heel belangrijke bijdrage met een schaduwagenda van ongekende aard wat je niet in de 2e kamer hoort maar in de achtergrond al sinds de jaren 70 speelt.

  Praten we gewoon over landjes pesten en anderen de schuld geven en zelf niet oplossen maar de hele wereld voor je karretje spannen als we dit hebben Arrested/Seized by Dutch Government! https://youtu.be/aFcCCP2ucMw
  Fourteen yachts were seized by Dutch authorities, the Netherlands’ government on Wednesday. Twelve of the yachts were still under construction, while two are undergoing maintenance, a minister said.
  The vessels can’t be delivered, transferred or exported under sanctions, he added.

  Gaat het dus om rekeningen blokkeren, bootjes pikken, sancties opleggen, eigendommen confiskeren etc, etc en wordt de wereld mee opgezadeld wat slechts een paar enkelingen veroorzaken op zeer hoog niveau en de onschuld spelen……….

 18. Er is op dit moment commotie omtrent een lespakket uitgegeven door het COC (ca. 95 procent gesubsidieerde organisatie) aangeboden aan scholen voor de onderbouw groep 3 en 4 vanaf zesjarigen aangaande lhbt en genderideologie. Seksuele voorlichting op scholen zou verplicht zijn opgenomen in het lessenpakket waar ook scholen met christelijk onderwijs aan zouden moeten deelnemen (…). Hoe zou dat zijn aangaande islamitische basisscholen? (…) Er zijn discussies en petities in omloop.

 19. De grote profeet Mohammed gaf de hele wereld het voorbeeld door met zijn negenjarig nichtje te huwen.
  In de meeste derde wereld culturen betekent geslachtsrijp ook dat men seksueel rijp is om te huwen.
  Toen mensen in de vorige eeuwen gemiddeld 40 jaar oud werden, was dat ook in het Westen de norm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in