Dit is de kop van het artikel van gisteren over CBS's "Arming Ukraine"

Op een bepaald moment in de afgelopen 24 uur, na het afblazen van CBS’s “Arming Ukraine”, is de hele zaak helemaal in de vergeetput verdwenen.

In een artikel eerder vandaag, probeerde ik het in te sluiten en het verscheen niet. Ik klikte door en ontdekte dat de tweet door de auteur verwijderd was, schrijft Andrew Anglin.

Ik dacht “nou, misschien hebben ze de tweet gewoon verwijderd omdat hij een beetje te veel ophef kreeg.” Dus ik zocht rond.

Het is inderdaad op YouTube op privé gezet:

En de pagina voor de documentaire op CBS ziet er nu zo uit:

De enige verklaring van CBS die ik heb kunnen vinden is een draad van drie tweets, waarin staat dat zij het verwijderd hebben omdat de Amerikaanse regering hun gezegd heeft dat het verkeerd is. Zij zeiden dat zij het gaan bewerken en opnieuw uitbrengen volgens de normen van de Amerikaanse regering.

Dat is nogal wat, en voor zover ik weet is dat nog nooit voorgekomen in de geschiedenis van de mainstream media. U kunt vast gevallen vinden van kranten die verhalen lieten vallen tijdens de Tweede Wereldoorlog of zo, maar in het internettijdperk is dit nog nooit gebeurd, voor zover ik weet.

Dit is schokkend, eigenlijk. Ik begrijp niet hoe deze documentaire gemaakt kan worden, dan door de redactie van CBS goedgekeurd kan worden om uitgebracht te worden, en dan gewist wordt als hij viraal gaat, nadat de regering van de VS naar buiten gekomen is en gezegd heeft dat het verkeerd was. Dit is ongelooflijk slordig van de kant van de Amerikaanse regering. Het op zo’n ongekende manier verwijderen van zoiets geeft alleen maar geloof aan wat er in de documentaire gezegd wordt.

Gelukkig voor u, mijn waarde lezer, hebben wij een kopie.


Video Link

Wie weet hoe lang die nog te zien zal zijn, dus ik raad aan hem nu te bekijken.

Het feit dat de regering van de VS het als onwaar aan de kaak heeft gesteld, bewijst volgens mij dat het waar is. Alles wat deze mensen zeggen is een leugen.

Belangrijker dan wat dan ook in die documentaire is echter deze les: het is de media verboden om iets te publiceren dat niet voor 100% overeenkomt met de officiële lijn van de regering van de VS. Er komen hier en daar wel wat dingen door – vooral die dingen die met Tucker Carlson te maken hebben – maar over het geheel genomen zijn de mainstream media volledig op slot, volledig gecontroleerd door de regering van de VS, in een mate die verbijsterend is.

Ik vond deze informatie 20 minuten geleden, en ik ben nog steeds in shock dat ze dit niet alleen verwijderd hebben op verzoek van de regering van de VS, maar dat ze zelfs een tweet geplaatst hebben waarin ze zeggen “de regering van de VS zei dat we verkeerd zaten, dus verwijderen we dit.”

Als ik de regering van de VS was die CBS News vertelde dat ze iets moest verwijderen, dan zou ik zeggen “zeg gewoon niet dat wij jullie gezegd hebben dat jullie het moesten doen.” Maar ik denk dat zij op een bepaald niveau willen dat de mensen weten dat de regering van de VS de media actief censureert.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wij zijn nu allemaal RussenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom wordt Zelensky’s voortdurende bombardement met anti-personeelmijnen op woonwijken niet gemeld?
Volgend artikelHet Kremlin heeft laten zien dat Rusland terughoudend is om doortastend op te treden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in