Amerika is de waanzinnige bruut. De wereld beseft nu dat er geen plafond is aan de hoeveelheid schade die dit land zal aanrichten, en ze begrijpen het ergste van allemaal: dat je niet langer kunt verwachten dat het in zijn eigen belang handelt, schrijft Andrew Anglin.

Mensen worden nerveus en proberen alles te doen om de schade te voorkomen.

RT:

De Bank van Indonesië zal in mei haar binnenlandse kaartbetalingssysteem lanceren als onderdeel van een strategie om de afhankelijkheid van buitenlandse systemen te verminderen en transacties te beschermen tegen geopolitieke valpartijen, meldde persbureau RIA Novosti maandag.

Gouverneur Perry Warjiyo van de centrale bank zei naar verluidt dat het land officieel fysieke binnenlandse kaarten lanceert “in nauwe samenwerking met de regering en de Indonesische Credit Card Associatie (AKKI).”

In maart kondigde de toezichthouder aan zich voor te bereiden op de geleidelijke afschaffing van Visa en Mastercard, omdat het land streeft naar meer autonomie over zijn betalingsinfrastructuur door de rol van buitenlandse betalingsproviders te minimaliseren.

De Indonesische president Joko Widodo drong er eerder bij de regionale autoriteiten op aan om af te stappen van buitenlandse betalingssystemen en kaarten van lokale banken te gaan gebruiken. Hij voerde aan dat Indonesië zich moest beschermen tegen geopolitieke verstoringen en verwees daarbij naar westerse sancties tegen de financiële sector van Rusland in verband met het conflict in Oekraïne. “We mogen de sancties niet vergeten die de VS aan Rusland hebben opgelegd. Visa en Mastercard zouden een probleem kunnen vormen,” waarschuwde hij.

De VS mochten vrijwel altijd doen wat ze wilden, omdat ze het financiële systeem draaiende hielden.

Je stuurt er een paar apen op uit, zegt dat je iets hebt met wat poeder en wat geruchten waar je de bron niet van kent, en de wereld heeft zoiets van “ja zeker, ga je gang en begin een decennialange oorlog zonder reden en dood meer dan een miljoen mensen.”

Dan komt de wereld terug voor de tweede ronde: “En hé, als jullie apen gewoon door willen gaan met het willekeurig binnenvallen en periodiek vernietigen van landen, ga je gang. En als jullie leiders willen belazeren door hun eigen bevolking te gebruiken om ze omver te werpen, is dat ook goed. En 100% bommen gooien op willekeurige mensen met drones. En hey, je kunt ook doorgaan en overal ter wereld geheime martelplaatsen beheren, waar je mensen ontvoert en ze tientallen jaren lang zonder aanklacht in een gat in Polen gooit. En u kunt foto’s plaatsen van mensen die u martelt. Video’s van jezelf terwijl je mensen vermoordt. Wat dan ook, jongens. Maak je geen zorgen. Het is allemaal cool.”

Amerika is de waanzinnige bruut sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog.

  De doodsstrijd" van de euro? - Stort de Eurozone onder de sancties tegen Rusland in elkaar?

En de hele wereld tolereerde dat.

Nadat de USSR instortte, tolereerde Rusland zoveel. De wereld tolereerde zoveel, zoveel. Deze krankzinnige oorlogen tegen de moslims, waarvan iedereen wist dat ze alleen verband hielden met joodse paranoia, werden volledig getolereerd.

Maar toen, om een of andere reden – een reden waar we nog steeds niet echt een verklaring voor hebben – besloten de waanzinnige bruten om het geldsysteem waar zij voor moesten zorgen te bewapenen.

Dat veranderde absoluut alles.

Nu kan het tapijt onder je hele economie vandaan worden getrokken omdat Uncle Sam het in zijn hoofd haalt dat iets wat je hebt gedaan hem niet bevalt.

Ik wijs graag op de Wikipedia-pagina “Post-Soviet Conflicts”.

De invasie van de Oekraïne in 2022 is nummer 38 op die lijst. Het is het 38e item. U kunt de lijst bekijken. Er staan items op die duidelijk veel belangrijker zijn, op zichzelf, veel belangrijker, en veel moeilijker te rechtvaardigen dan deze invasie van de Donbass. Natuurlijk weten we dat dit een machtsgreep is tegen Rusland, een land dat de Joodse oligarchie wil onderwerpen, maar de daad om dit tot het belangrijkste conflict sinds WOII te maken had net zo goed kunnen zijn omdat Creepy Uncle Sam met het verkeerde been uit bed stapte.

Stelt u zich eens voor hoeveel belangrijker de Krim was in termen van elke metriek. Was dat het belangrijkste dat ooit gebeurde, toen Poetin in 2014 de Krim innam? Of hadden de mensen er zelfs maar aandacht voor? Was het zelfs het topnieuws van die maand?

En toen besloten de VS voor de allereerste keer om het dollarsysteem volledig te bewapenen tegen Rusland als een manier om hen te straffen voor vermeende overtredingen tegen “de op regels gebaseerde orde”.

De wereld, die zoveel had getolereerd, raakte in paniek.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Duitsland nooit uit de BIS gezet. Dit financiële systeem, en de Amerikaanse controle erover, was heilig.

Daarom heb je deze nieuwe totale alliantie tussen Rusland en China. Daarom heeft China vrede gesloten tussen Iran en Saudi’s en een einde gemaakt aan de oorlog in Jemen (die, in tegenstelling tot de Oekraïense grensschermutseling, een echte oorlog was). Daarom probeert nu de hele planeet, met uitzondering van griezelige Uncle Sam’s schandknapen in Europa, een manier te vinden om uit de weg te gaan van de waanzinnige bruut.

Als bloedvijanden als Iran en Saoedi hierdoor vrienden kunnen worden, is er geen reden waarom China en India hierdoor geen vrienden kunnen worden. Er is geen enkele reden waarom de hele wereld niet samen kan komen om de waanzinnige bruut te isoleren.

Het huidige probleem is dat de wereld nog steeds gedollariseerd is, en dat kun je niet zomaar laten verdwijnen. Maar het is nu de missie van de machtigste en dichtstbevolkte landen ter wereld om dat te laten verdwijnen.

Dat is de echte inzet van de oorlog in Oekraïne. Ik weet niet of Rusland “Bakhmut” sneller had moeten innemen. Het lijkt erop dat ze dat hadden moeten doen, maar ze vochten tegen de hele NAVO. We weten niet hoeveel Amerikaanse PMC’s er zijn, afgezien van alle wapens. Ik heb geen idee of Rusland Odessa of Kharkov zal innemen. Eerlijk gezegd weet ik niet eens of Zelensky de Krim zal binnenvallen. Misschien heeft hij de vloot van kapitein Jack Sparrow ingehuurd.

  Poetin belooft "bliksemsnelle" reactie op strategische bedreigingen voor Rusland

Ik doe niet mee aan oorlogsvoorspellingen. Iedereen verliest in dat spel, zwaar. Er zijn een paar mensen die ik in het echte leven ken die hebben gezegd “het zal jarenlang een kruipend loopgravengebeuren blijven”, maar ik ken geen enkele belangrijke figuur die in het Engels schrijft of andere mediaoptredens doet die dit heeft gezegd. Vrijwel iedereen voorspelt een naderende overwinning voor de ene of de andere partij.

Maar het zit zo: het maakt niet uit. Zolang Rusland niet zo erg verliest dat het een kleurenrevolutie in hun land veroorzaakt (wat niet mogelijk is – daar is het nu te laat voor), zijn de militaire bewegingen totaal irrelevant. Beide partijen kunnen blijven beweren dat ze David en Goliath zijn en alles wat niet naar hun zin gaat wegverklaren terwijl Oekraïense kinderen en Russische gevangenen elkaar in loopgraven afmaken.

Ondertussen is de hele wereld gericht op het vinden van een uitweg uit dit dollarsysteem, waarbij de wereld niet wordt gegijzeld door een land van waanzinnigen.

Het is niet heel anders dan de plot van de derde Dark Knight-film, waar Bane een kernkop bewapent in het centrum van de stad. Er gebeuren verschillende gebeurtenissen en verschillende intriges tussen verschillende figuren, maar alles komt neer op de kernbom in het centrum van de stad, die Bane uiteindelijk de macht geeft om te doen wat hij wil.

Vergeet niet dat hij de bruggen opblies en iedereen in de stad opsloot met de bom. Hij predikte ook bevrijding.

Alle gebeurtenissen in de film draaiden om de bom, en de verschillende gevechten betekenden weinig.

Eigenlijk is het allemaal precies zo, behalve dat Bane cool is en nooit iemand zou dwingen homoseksuele anale seks te hebben, of anaal te fisten – laat staan dubbel fisten.

Vreemd genoeg lijken de VS te geloven dat zij dit op de een of andere manier kunnen winnen op het slagveld. De Oekraïne is op zich irrelevant, maar als de NAVO zou binnenvallen, zou dat vrijwel zeker betekenen dat ook China zich zou engageren. Ondertussen is er voortdurend sprake van het idee van een invasie van Taiwan (het uitlokken of ensceneren van een Chinese invasie om een Amerikaanse invasie te rechtvaardigen).

Dit scenario is voor mij onzinnig. Ik heb enkele van de verschillende documenten van RAND en CSIS doorgelezen, en die lijken niet te zijn geschreven voor het doel waarvoor ze beweren te zijn geschreven, evenmin als de war games lijken te zijn ontworpen om daadwerkelijk bruikbare gegevens te produceren. Ik veronderstel dat de voor de hand liggende implicatie zou zijn dat ze zijn ontworpen om de Chinezen te misleiden, om te proberen een invasie uit te lokken, om ontevredenheid te veroorzaken in de gelederen van het CPC-leiderschap, maar als ik dat kan begrijpen, dan kunnen de Chinezen het zeker begrijpen, en de Amerikanen kunnen zeker begrijpen dat de Chinezen het kunnen begrijpen.

  Het Westen staat politiek los van de rest van de wereld, zo blijkt uit een door de EU gefinancierde studie

Er bestaat geen scenario van een oorlog met China waarbij de Verenigde Staten de controle over Taiwan behouden, laat staan een regimewisseling in Peking. Het lijkt waarschijnlijk dat zij ook de controle over Zuid-Korea, Japan en de Filipijnen zouden verliezen, en mogelijk zelfs zouden eindigen met een symbolische schande in Australië.

Er zijn slechts twee opties:

 • Het leiderschap van de Verenigde Staten is volledig losgeslagen, en wordt volledig bevolkt door ontspoorde mensen die dom en/of geestesziek zijn (als je kijkt naar mensen als Jake Sullivan of Ned Price, of, wat dat betreft, Victoria Nuland, lijkt dit heel logisch), of
 • Het leiderschap van de Verenigde Staten doet alsof het totaal niet onder controle is.

Als het eerste het geval zou zijn, zouden alle niet-ontaarde mensen die binnen de regering opereren dit te horen krijgen en gewoon aannemen dat het tweede het geval is.

Ik heb eerder geschreven (op plaatsen die ik momenteel niet kan terugvinden) dat het vrijwel onmogelijk is om een ingewikkeld systeem volledig op leugens te laten draaien, omdat een ingewikkeld systeem een vorm van openhartige communicatie vereist. In dit systeem wordt elke persoon die de waarheid spreekt (of iets zegt wat de leiding niet aanstaat, of het nu waar is of niet) ontslagen. Kijk naar de manier waarop Mark Milley op zijn tenen loopt, deze kleine dingen zegt en terugloopt.

Milley lijkt te geloven dat de Verenigde Staten bijna geen paraatheid hebben. Dus om ervoor te zorgen dat hier sprake is van een niet-afwijkende situatie, zou Milley moeten doen alsof het leger niet paraat is, vermoedelijk om de Russen en Chinezen in verwarring te brengen. Maar hoe kan het apparaat van denktanks op de hoogte zijn van deze schijnvertoning?

Je kunt natuurlijk een miljoen verschillende vragen stellen, en voor zover ik kan nagaan, kom je er nooit uit. Op zijn minst begrijpt de overgrote meerderheid van de Amerikaanse regering en haar diverse apparaten niet wat er aan de hand is of wat hun plannen zijn – anders dan dat zij een bewapende neutronenbom hebben in de vorm van het mondiale financiële systeem, maar dat die uiteindelijk ontwapend zal worden als zij niet iets doen om te voorkomen dat de Chinezen zich volledig vestigen als het centrum van de mondiale economische en politieke macht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De 16 grootste leugens die uw regering vertelt over de oorlog in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Vrouwen gruwelen als ze ontdekken dat het ijs dat ze net hebben gegeten, gemaakt is van maden
Volgend artikelMike Stone – Breid de boycotten uit naar alle woke bedrijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Nehemia april 27, 2023 at 11:08
   Eigenaardig niet? Echter, als de parasieten er op staan een derde, alles-vernietigende wereld oorlog uit te lokken, dan heeft het zin om Ome Vladi uit te schakelen. Want dan komen zijn veel fellere agenten in actie. En dan krijgt Ziomerica zijn zin. Lekker op afstand de wereld in de fik zien gaan, om dan weer als de grote redder op het toneel te komen en de hele boel in te pakken – rotzooi of geen rotzooi, het is nu van hun. Was dat niet al eeuwenlang het ideaal en het hoogste streven van dat parasietencircus de Khazaren, de huidige Ziodievenbende? Reaguurder Glimworm, zeg het nog eens keer…

   Rusland doet er beter aan hier niet publiekelijk op te reageren. Het antwoord komt nog wel.

   • Het toont aan dat die smerige nazi’s tot alles in staat zijn en tegelijkertijd is het een wanhoopspoging omdat ze zo goed als door hun soldaten heen lijken te raken. Ongetwijfeld zal de CIA bij deze actie betrokken zijn.

 1. het zijn orgieën van waanzin en geweld… verheven boven alles zullen zij steeds terug willen keren naar elke bijeenkomst van zij die alle remmen losgooien pure onuitsprekelijke waanzin en ze hebben elkaar..en hun gouden kalf…steeds weer tot iemand van de berg komt met de vernieuwde wetten..anders zullen ze zich verbranden aan hun zon..want na de verandering zal er voor hun geen schaduw meer zijn…

 2. denk beiden het geval
  •Ontspoorde mensen die dom/ geestesziek zijn
  • de VS doet alsof. acteert

  1. domheid/ geestesziek kan, als je lang genoeg is een ‘ carrière tredmolen ‘ mee draait met de zucht naar meer – waanvoorstellingen door (zelf) indoctrinatie. Verboden tot nadenken/ mening ventileren: lig je eruit. Status/ geld boven ethiek.
  In een circuit dat DIENEND zou moeten zijn van onderuit nog wel .
  In deze tredmolen ligt de nadruk op rollen die gespeeld worden ipv mensen met kennis.

  Mijn naam is Biden/ Mark , heeft u dat gezegd,
  Mijn naam is Toeslag, na 15 jaar neus in toeslag, ‘t 🤭 k l o p t niet. En daar betaald men een riant salaris aan .
  Mijn naam is BBB, vindt dat CO2 een waarde heeft in CO2 print, zegt voor 👨‍🌾 te zijn,
  in 1500 na chr. Had men andere ideeën over Randdebielen 🧙‍♀️

  • 150 randdebielen, in WEF business, en/ of hun partners, familie.
   17 miljoen overige stemgerechtigde randdebielen
   Stemmen op hysterica’s die jaren niet gefunctioneerd hebben.
   Oh wat heeft hij/ zij het goed gedaan !
   -Er is geen enkele gerechtigheid …. – maar … hij/zegt er wel wat van. ..

   • Voorbeeldfiguren; de moeder die haar kind van school haalt bij een juf met haar gender -, sex les, digi all-in Barbie in de buurt. Onderscheidingsvermogen.

 3. In een grote radius rondom Poetin zijn altijd “jammers”actief; alle draadloosverkeer is onmogelijk.

 4. Zelfs pres. De Gaulle, FRA, zei al :

  “Uiteindelijk zal iedereen de Amerikanen haten, om hun vuile trucs, inmengingen en militaire operaties”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in