Vanochtend stelde Pfizer investeerders teleur door te zeggen dat het verwacht dat de verkoop van zijn mRNA Covid-prik in 2024 opnieuw zal instorten. De jaarlijkse verkoop van Pfizer’s injectie en anti-Covid medicijn Paxlovid zal volgend jaar met 35 procent dalen – na een instorting van 80 procent dit jaar.

De aankondiging is een schande voor de leidinggevenden van Pfizer, omdat het de derde keer is in slechts drie maanden tijd dat ze de verwachtingen voor de verkoop van Covid naar beneden moesten bijstellen, schrijft Alex Berenson.

Investeerders verwachten van beursgenoteerde bedrijven dat ze hun verkoop minstens zes maanden tot een jaar van tevoren kunnen voorspellen. Maar de instortende vraag naar mRNA blijft Pfizer verrassen.

De herfst komt ondanks een slimme reclamecampagne met Kelce, de Kansas City Chiefs tight end (nu vooral bekend als de beau van Taylor Swift).

Kelce’s “twee dingen tegelijk“-spot moedigt mensen aan om zowel griep- als Covid-injecties te nemen tijdens hetzelfde doktersbezoek – waarbij op onopvallende wijze een link wordt gelegd tussen de mRNA’s en de oude, geïnactiveerde griepprik, die veel minder bijwerkingen heeft.

Maar potentiële ontvangers laten zich niet voor de gek houden. Terwijl de vraag naar mRNA’s is ingestort, blijft de vraag naar griepprikken stabiel (ondanks sterk bewijs van hun nutteloosheid).

Nog maar twee jaar geleden behoorden de mRNA’s tot ’s werelds meest gewilde producten en hipsters brandmerkten zichzelf trots als “Team Pfizer” of “Team Moderna”.

(De prik houdt niet van jou, lieverd.)

BRON

Nu is de bloei van de mRNA-roos ver te zoeken.

  "Neurenberg 2.0": De roep om consequenties voor het Covid-beleid wordt wereldwijd luider

In 2022 rapporteerde Pfizer een jab-omzet van 38 miljard dollar – de hoogste jaaromzet ooit geregistreerd voor een product uit de farmaceutische industrie – samen met een Paxlovid-omzet van 19 miljard dollar, voor een totaal van 57 miljard dollar aan Covid-buit.

Volgend jaar verwacht het bedrijf een omzet van $8 miljard voor de twee producten. Zelfs die daling van 85 procent onderschat de daling in het aantal doses dat van elk van beide zal worden gegeven, omdat Pfizer er nu veel meer voor in rekening brengt dan in 2022.

Ondanks wat we alleen maar een gecoördineerde propagandacampagne van de overheid en de media kunnen noemen om de injecties te promoten, samen met de eigen advertenties van Pfizer en Moderna, willen mensen deze injecties gewoon niet.

Investeerders hebben het gemerkt. Pfizer-aandelen sloten vandaag op $26,72 – een daling van bijna 7 procent vandaag en 50 procent dit jaar, en een dieptepunt in vijf jaar.

(Het lijkt erop dat Pfizer wel wat Viagra kan gebruiken…)

Nu de Covid-buit grotendeels weg is, is Pfizer van plan om zijn jaarlijkse uitgaven met $4 miljard te verlagen, een doel dat waarschijnlijk zal resulteren in duizenden ontslagen.

Maar laat geen tranen voor Pfizer chief executive Dr. Albert Bourla (volledige openbaarmaking: ik heb Bourla aangeklaagd in Berenson v Biden, mijn rechtszaak over mijn Twitterverbod en censuur). Zijn salaris voor 2023 is nog niet bekendgemaakt, maar Bourla verdiende ongeveer $ 33 miljoen in 2022, tegenover $ 24 miljoen in 2021.

Mooi werk als je het kunt krijgen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe studie & vertrouwelijke Pfizer-documenten bevestigen dat mRNA ‘Vaccin Shedding’ heeft plaatsgevonden met schokkend gevaarlijke gevolgenVolg Frontnieuws op Telegram

  Weinig zwangere Zweedse vrouwen nemen vaccin - vrouwelijke verpleegkundigen worden gedwongen hun mond te houden

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne wankelt als proxy/coalitie oorlog uit elkaar valt
Volgend artikelWesterse beleidsmakers raken in paniek omdat er geen plan B was als het tegenoffensief zou mislukken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. De mensen die het niet willen, zullen het niet nemen.
  En de mensen die het wel nemen worden er langzaam steeds minder.
  Dus de markt ging toch instorten.

 2. Welk moordwapen zullen de globalisten nu gaan inzetten? Deze genocide heeft niet hun doel bereikt. Op naar de 500.000.000 slaven. Dat is hun doel toch?
  Een CO2 spuit? Of fosfaatvrij? Of stikstofspuit? Of de start van WO3?
  De waanzin die de mensheid treft is niette beschrijven. En dat alleen maar om een stel krankzinnigen te bevredigen

  • wellicht dit? uit meerdere bronnen als je er die internet/stroom storingen ala KlauSS bij meeneemt, ja het klinkt als uit een SF movie, maar zo hebben we al een paar zaken voorbij zien komen en ondervonden wereldwijd:

   The next phase of the plan, called Project Zyphir is scheduled for 2024 and 2025. It is the extermination. Goldberg says they are going to tag people for anti-semitic speech, charge them with crimes and eliminate them completely…What they are talking about now is power outages followed by a purge. They are going to come to you in a military vehicle and place you in a camp. It is a very, very big operation that they are planning. They will do it under the cover of night during one of these brown blackouts. They have a three-day blackout, they have a nationwide blackout that lasts two days and a lot of localized blackouts. They are going to blame it on Iran. They are planning this next year and the year after. They are not done tracking and identifying everyone.<

   https://benjaminfulford.net/the-us-is-headed-for-gunfight-at-the-ok-corral/

 3. “Met behulp van mRNA en saRNA ‘vaccins’ wordt namelijk voor het eerst rechtstreeks ingebroken in de genetische code van de menselijke cellen, wat in ieder mogelijk orgaan in het menselijke lichaam kan optreden. Cellen worden veranderd en geprogrammeerd om een toxisch spike eiwit te produceren, het gevaarlijkste onderdeel van het coronavirus. Hiermee wordt het eigen lichaam tot vijand gemaakt, waardoor het immuunsysteem – hetzij onmiddellijk, hetzij na langere tijd – zich tegen de ontvanger zal keren, met tal van ernstige kwalen (en/of de dood) tot gevolg.”

  -Xander

 4. Het spike eiwit dat door de mRNA en saRNA “vaccins” aan wordt gemaakt zal voor velen een langzaam tikkende tijdbom zijn, zó zat ik maandag morgen rustig in de kamer aan de straatkant te computeren, mij viel op dat er 7 tot 8 de sirenes van de hulpverleners gillend naar het adres van de ongelukkigen reden, natuurlijk gelde dit ook voor de andere buurten die buiten mijn gehoor afstand liggen.

  • Nog een opmerkelijk nieuwtje is dat de glazenwassers altij met zijn tweeën waren een die de voorkant doet de andere de achterkant, de baas vertelde mij in 2020 dat hij het Pfizer ‘vaccin’ had genomen, nu is er maar 1 glazenwasser die de ene week de voorkant doet en de andere week de achterkant, no questions, no answers…is the game.

  • Beste Adriaan,
   Ik had gister ergens gelezen dat de ambulance hun sirenes gedurende de hele weg aanlaten.
   Voorheen was dat alleen bij kruisingen, tijdens inhalen en drukte.
   De medewerkers kregen daar de opdracht van hogerhand voor om dat te doen.
   De gedachte van de opdrachtgevers zou zijn dat door die sirenes vaker, en langduriger te horen, de angst voor dat ‘ dodelijke virus’ aanwezig blijft en niet verzwakt.

   • Tigron december 14, 2023 Bij 14:32

    Er reageerde op Frontnieuws eens een dame die naast de ambulance garage/standplaats woont zij vertelde de ambulances zetten hun sirenes niet meer aan bij het uitrijden om de omgeving niet al te veel belasten, nu is het verschil tussen een ambulance, Brandweer en Politie moeilijk op gehoor te onderscheiden maar zelf ga ik er vanuit dat het ambulances zijn of brandweer die mensen uithijsen, meestal door het slaapkamer raam.

 5. Ach, Who Cares? Wie gaat er iets aan doen dan!? De massamoordenaars gaan gewoon hun ongoddelijke gang, gaan er gewoon mee door om toch vooral hun ’targets’ te halen!

  We staan erbij te kijken en laten het gewoon gebeuren. We hebben het allemaal aan ons zelf te danken.

  • Gerard december 14, 2023 Bij 15:17

   Heb je zelf een idee, plan of een pragmatische oplossing dan, de kiezers zijn weer aan zet geweest een herhaling van 2021 dreigt weer herhaalt te worden, enfin blij dat ik mijn stem niet ten gelde heb gemaakt, elk volk verdient de leiders die ze momenteel hebben.

    • Thierry Baudet geeft hier even een cursus staatsrecht, de stilte is oorverdovend

     FVD-voorman Thierry Baudet wilde woensdag even iets zeggen over ‘dat geneuzel’ over de Grondwet.

     “Dat is namelijk echt heel dom en getuigt van een volkomen gebrek aan begrip van het staatsrecht. Dat is toevallig het onderwerp waarop ik gepromoveerd ben, dus ik weet daar iets van, denk ik. Het is vanuit het Nederlandse staatsrecht onmogelijk voor de Tweede Kamer om ongrondwettelijk te handelen. De Tweede Kamer kan per definitie geen ongrondwettelijke beslissingen nemen. Dat kan helemaal niet,” zei Baudet. Video >>>

     https://youtu.be/AQIU0gz9nN8

     • De verkiezingsuitslag van 22.11.2023 is m.b.v. dominion natuurlijk doorgestoken kaart, want de partij met de meeste leden & heel veel volgers op tiktok haalde slechts 3 zetels en dan heb ik het natuurlijk over de boreale Minervapartij van atlanticus puur sang Thierry B.

   • Hoi,

    Ik heb pragmatische oplossingen. Voordat er iets serieus veranderd moet het huidige systeem echt falen, totaal falen. Dan leert de meute dat het voor zichzelf moet zorgen en de ”elite” die verantwoordelijk is voor de ellende niet te vertrouwen is.

    De Russen hebben goed laten zien dat wat je het gemakkelijkst kan doen. Nee zeggen en daar naar handelen en uitdragen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan moet ik bekennen en dat heeft me de afgelopen jaren best wat gekost maar wat het voor mijn ziel heeft opgeleverd is veel meer waard en zou het zo weer doen.

    Alleen jij kan bepalen hoe en waar je je ”kont tegen de krib gooit”.

    Groeten,
    Hugo

 6. Dit is gewoon beurswerking.
  Ze zorgen dat ze straks zelf de aandelen weer heel goedkoop op kunnen kopen en dan komt de volgende gedwongen gifronde en megawinsten voor de arme miljardairs.

 7. Wereldwijd staan er, vooral op papiergeld, volop ondubbelzinnige vrijmetselarij-symbolen.

  https://fitzinfo.net/2023/12/13/masonic-symbols-and-brethren-on-world-currency-according-to-the-grand-lodge-of-russia/

  Volstrekt logisch, gezien het keiharde en door ’top-vm-ers’ toegegeven feit dat zij in dienst staan van het Wereldwijde Koshere Grootkapitaal.

  Welke zijn laatste ‘natuurlijke vijand’ in de vorm van de Russische Tsarenfamilie, de Romanovs, (letterlijk) wist te executeren in juli 1918.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_de_Romanovs

  En toen lag de “weg naar de wereld” wijd open hè ?

  ps(sst !) : de veelgebruikte term “Bro.” in bovenstaande artikel is natuurlijk een afkorting van “vrijmetselaarbroeder”. U weet wel, één van de miljoenen Nuttige Idioten Wereldwijd.

  ( maar goed, de kandidaten daarvoor presenteren zich vanzelf wanneer je er in slaagt een énorm deel van de mensheid te laten ge-lo-ven dat ze van apen afstammen, er noch een Schepper noch een Oordeel is enz )

  Voor de “gravertjes” onder ons : http://freepdf.info/index.php?post/Lina-Juri-Under-the-Sign-of-the-Scorpion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in