Medeoprichter van Microsoft Bill Gates is voorstander van plannen om koeien te modificeren als onderdeel van een beweerde poging om “klimaatverandering tegen te gaan” door de “methaanuitstoot” van vleesvee te verminderen.

Gates deed deze oproep toen hij sprak op de derde editie van het “Rendez-vous de Bercy” evenement van het Franse ministerie van Financiën in Parijs, schrijft Frank Bergman.

Het globalistische evenement wordt om de twee jaar gehouden om verschillende kwesties met betrekking tot de Franse, Europese en wereldeconomieën te bespreken.

Tijdens een paneldiscussie klaagde Gates dat geen enkel land snel genoeg is met het ontwikkelen en innoveren van oplossingen voor hernieuwbare energie om de zogenaamde “klimaatcrisis” aan te pakken.

De derde editie van “Rendez-vous de Bercy” was gewijd aan milieukwesties en economische groei in het licht van “klimaatverandering.”

Gates vertelde de top in Parijs dat landen wereldwijd niet snel genoeg vooruitgang boeken om de doelen van de “netto-nul” doelstellingen van het World Economic Forum (WEF) te halen.

“We lopen achter op onze kortetermijndoelen” om de globalistische groene agenda te bevorderen, waarschuwde Gates.

“Rijke landen zijn het de wereld verschuldigd om de kosten voor groene technologie laag te houden,” zei hij.

De filantroop liet een positiever geluid horen toen hij sprak over de COP28 wereldwijde klimaattop van de Verenigde Naties, die op 12 december werd afgesloten in de Verenigde Arabische Emiraten.

Hij zei dat er dit jaar veel meer aandacht was voor innovatie dan op eerdere bijeenkomsten.

Tijdens zijn opmerkingen op de top in Parijs betoogde Gates dat kunstmatige intelligentie (AI) de landbouwsectoren in ontwikkelingslanden helpt.

  De komende genocide van schadelijke Covid-vaccinaties en wiens schuld het is

Hij beweert dat AI boeren in de derde wereld helpt om betere weersvoorspellingen en analyses van gewassen en klimaat te krijgen.

Gates beweerde vervolgens dat “methaanuitstoot” van de vleesproductie een grote bijdrage levert aan “klimaatverandering”.

Hij ging verder met het promoten van plannen om koeien te manipuleren door middel van “fokken” om hun “methaanuitstoot” te verlagen.

Gates suggereerde dat koeien “andere inputs” zouden kunnen krijgen die vermoedelijk hun genetische toestand zouden veranderen zodat ze geen scheten en boeren meer zouden laten.

“Nee, ik zie twee nieuwe, zeer verbazingwekkende benaderingen,” zei Gates nadat hij het gesprek naar de vleesproductie had geleid.

“Door het fokken van koeien te verbeteren en ze andere inputs te geven, kunnen we hun methaanuitstoot verminderen.

“En deze nieuwe prioritering van het methaanwerk juich ik toe, want in termen van de temperatuurstijging op de korte termijn speelt methaan een zeer grote rol.”

Kijk::


Dit is echter niet de eerste keer dat Gates plannen promoot om de “methaanuitstoot” van koeien aan te pakken.

In januari sloot Gates zich aan bij een reeks miljardairs die investeren in een Australische startup op het gebied van klimaattechnologie.

Volgens Bloomberg is het bedrijf van plan om de methaanuitstotende landbouwindustrie te ontwrichten met een in het laboratorium gekweekt toevoegingsmiddel voor diervoeding.

Breakthrough Energy Ventures LLC, geleid door de oprichter van Microsoft Corp., en Andrew Forrest’s Harvest Road Group namen volgens een verklaring deel aan een $12 miljoen fase 2 financieringsronde voor Rumin8 Pty.

Het bedrijf uit Perth ontwikkelt een supplement voor vee dat gemaakt is van synthetisch gerepliceerd bromoform, het actieve ingrediënt dat gevonden wordt in een rood zeewier.

  Echtscheiding Bill en Melinda Gates heeft mogelijk banden met Jeffrey Epstein

Het bedrijf stelt dat het “gefocust is op het ontwikkelen en implementeren van de kritieke klimaatoplossingen die onze wereld nodig heeft om tegen 2050 netto-nul-uitstoot te bereiken.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

EU steunt het plan van Bill Gates om “de opwarming van de aarde tegen te gaan” door de zon te blokkerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesterse beleidsmakers raken in paniek omdat er geen plan B was als het tegenoffensief zou mislukken
Volgend artikelWaarom liegt de Amerikaanse inlichtingendienst over de oorlog in Oekraïne?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

  • Een hersenEXTRACTIE, JÁáá !
   ÌK WIL GERUST DE SCALPELS EN ZAAG HANTEREN !

   Nú begrijp’k nog dès te béter, dat ze Mill Bates in India
   dus niét alléén maar voor z’n misdrijven tegen de mensen
   ‘bij verstek’ terdood veroordeeld hebben, maar bijna al
   evenzééér omdat die màfketel ook nog eens de heilige onschuld
   van hun koebeesten ‘aan ‘t gat wou gaan’ (Vlaams gezegde) ….
   …. ‘kwáád wou doen’ …. kkkk

   ‘r Is ‘n tijd voor alles ….. : de kraaien brengen ‘t uit !

   “* Vero Nihil Verius *” …. 19 DEC. 2O23 O3:54

 1. psychopaat Bill Gates vergeet dat hij ook 29 scheetjes daags laat vliegen , het zijn dus niet enkel de koeien waar wat aan moet gebeuren om het klimaat veranderen te stoppen .

 2. Zonder de meevreters uit zijn geldruif zou hij nog slechts papieren vliegtuigjes kunnen vouwen van zijn geld.
  Zonder medewerking van anderen, krijgt Billy niets voor elkaar.
  Volgens mij kan hij niet eens fatsoenlijk een ei bakken.

  Het grote kwaad is niet zozeer Bil Gates.
  Het zijn de mensen, instellingen en regeringen die graag zijn geld willen voor eigen gewin.
  Zonder volgzaam volk zou Hitler niet hebben kunnen doen wat hij heeft gedaan.

  • Hmmmm, u bent al de zoveelste die deze mening heeft.
   Heeft u daar een bron van? Wordt hier erg nieuwgierig van.
   Hetzelfde zou gelden voor Beatrix, Paul mc. Cartney, Willem Alexander? (Ik heb nog vele namen in dit rijtje voorbij horen komen)

  • Éérlijk en GOD vergeve ’t me-of-niét, maar ‘k hoop vurig geBelgd
   dat dàt onkruid a.s.a.p. in zijn interne excrementen* STÍKT ,
   nadat ze hem langs zijn muyle opripsen !
   ‘k Zal ’t ietwat plastischer schrijven: ” S T R Ò N T * ” !
   Wat ’n demonische zàk beulingen ….

   Jàmmer dat we nóóíít tot zèlden, en meestal
   véél later te weten komen hoe dergelijk crapule aan z’n eind komt !

   “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *” 19 DEC. 2O23 O4:O6

 3. Het lijkt me een goed plan om Bill Gates te modificeren als koe 🤔. Hij is er dom genoeg voor en het lijkt me wel wat om eens wat te experimenteren en wat vaccins op hem los te laten.

  • S.v.p. beledigt de koeien niét …?
   Die zijn snuggerder, des te méér éérlijker dan demonische fabianist Bull G🐐🐐tes ….

 4. Waarom schieten ze deze riool rat niet gewoon dood, en graag meer van deze aard luizen, ik zou zo graag meehelpen om ze voor altijd te laten verdwijnen en wel heel langzaam.

  • Dat is wel wat boosaardig…
   Ben het verder wel met u eens dat de heer Gates mogelijk overeenkomsten vertoond met aardluizen en rioolratten. Hoewel laatstgenoemde diersoorten i.t.t. tot meneer Gates niets te verwijten valt.

 5. Wereldwijd staan er, vooral op papiergeld, volop ondubbelzinnige vrijmetselarij-symbolen.

  https://fitzinfo.net/2023/12/13/masonic-symbols-and-brethren-on-world-currency-according-to-the-grand-lodge-of-russia/

  Volstrekt logisch, gezien het keiharde en door ’top-vm-ers’ toegegeven feit dat zij in dienst staan van het Wereldwijde Koshere Grootkapitaal.

  Welke zijn laatste ‘natuurlijke vijand’ in de vorm van de Russische Tsarenfamilie, de Romanovs, (letterlijk) wist te executeren in juli 1918.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_de_Romanovs

  En toen lag de “weg naar de wereld” wijd open hè ?

  ps(sst !) : de veelgebruikte term “Bro.” in bovenstaande artikel is natuurlijk een afkorting van “vrijmetselaarbroeder”. U weet wel, één van de miljoenen Nuttige Idioten Wereldwijd.

  ( maar goed, de kandidaten daarvoor presenteren zich vanzelf wanneer je er in slaagt een énorm deel van de mensheid te laten ge-lo-ven dat ze van apen afstammen, er noch een Schepper noch een Oordeel is enz )

  Voor de “gravertjes” onder ons : http://freepdf.info/index.php?post/Lina-Juri-Under-the-Sign-of-the-Scorpion

 6. Lieve mensen,

  Normaliter reageer ik niet op een schrijver van een stuk maar op de inhoud van het stuk. Maar nu komt het, ik citeer de schrijver:

  “De filantroop liet een positiever geluid horen toen hij sprak over de COP28 wereldwijde klimaattop van de Verenigde Naties, die op 12 december werd afgesloten in de Verenigde Arabische Emiraten”.

  Hoe kan een kritisch schrijver anno 2023 Bill Gates nog steeds een FILANTROOP noemen?
  Hier kan ik niet bij met mijn, mogelijk beperkte, geest !#@#$%%^&!!🤔🤔.

  Peace!😎

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in