© Freepik / BillionPhotos

Uit een studie is gebleken dat ongevaccineerde mensen die goed op hun gezondheid letten, bijna nooit ernstige verschijnselen van Covid-19 hebben. Een artikel over deze studie kwam aanvankelijk op het door Bill Gates’ Microsoft opgerichte nieuwsportaal “MSN” terecht – maar werd inderhaast weer verwijderd. De resultaten botsten blijkbaar te veel met het heersende narratief, bericht Report24.news.

De studie “Self-reported outcomes, choices and discrimination among a global COVID-19 unvaccinated cohort” is gebaseerd op enquêtegegevens en is dus natuurlijk beperkt in zijn informatieve waarde en generaliseerbaarheid – wat correct werd uitgelegd in het artikel op MSN dat door “Medical Daily” werd overgenomen. Dit heeft het niet voor verwijdering behoed; het is nu alleen nog maar in gearchiveerde vorm beschikbaar.

Niettemin zijn de gegevens die verzameld zijn bij meer dan 18.500 deelnemers van het “Control Group“-Projekts (CGC) uit 175 landen uiterst interessant. Zij werden geanalyseerd door een onafhankelijk en internationaal team van wetenschappers rond Dr. Robert Verkerk, die de “Alliance for Natural Health” heeft opgericht. De auteurs van de studie concluderen dat de ongevaccineerden meer moeite deden om hun immuunsysteem te versterken – bijvoorbeeld door vitamine D, vitamine C of zink in te nemen. Dit wordt al sinds de officiële uitbraak van SARS-CoV-2 door kritische deskundigen aanbevolen, maar het voordeel ervan is door politici ontkend, ongeveer op dezelfde manier als de superioriteit van natuurlijke immuniteit over vaccinatie. Voor de deelnemers leidde de maatregel echter blijkbaar tot succes, want zij werden minder vaak ernstig ziek met covid-19 dan de gevaccineerde vergelijkingsgroep. De studie werd uitgevoerd van september 2021 tot februari 2022, voornamelijk in tijden van de reeds milde Omicron-variant.

  Analyse uitgelekt DARPA document bevestigt aanval op de mensheid met behulp van aërosolvormige, huidpenetrerende nanodeeltje spike-eiwitten

Uit het onderzoek bleek ook dat veel ongevaccineerde deelnemers te lijden hadden onder ernstige discriminatie en daaropvolgende psychische problemen. Redenen om vaccinatie te weigeren waren onder meer gebrek aan vertrouwen in de informatie van de overheid, bezorgdheid over bijwerkingen en algemeen scepticisme tegenover de farmaceutische industrie; veel deelnemers gaven over het algemeen de voorkeur aan een meer natuurgeneeskundige aanpak.

Een andere interessante bevinding was dat sommige ongevaccineerde vrouwen ook last hadden van onregelmatige menstruaties en meer bloedingen, wat de onderzoekers toeschreven aan de mogelijkheid dat het spike-eiwit verantwoordelijk zou kunnen zijn voor dit verschijnsel (het meest recent bekend als een bijwerking van een vaccin), shedding werd niet uitgesloten – of chronische stress als gevolg van covid-maatregelen.

In feite hebben de auteurs niet eens kritiek op de vaccinatie – maar alleen op de discriminatie en uitsluiting van de ongevaccineerden. En dat doen zij door alle beperkingen ten aanzien van de interpreteerbaarheid van hun studie correct aan te geven. Met hun gegevens spreken zij alleen maar het sprookje tegen dat ongevaccineerden een immense belasting vormen voor de gezondheidszorg. De auteurs vatten hun conclusie als volgt samen:

“Afgezien daarvan leveren de enquêtegegevens indicatief of suggestief bewijs dat het ongevaccineerde cohort van CGC COVID-19 voorrang gaf aan zelfzorg en de gezondheidsstelsels in hun respectieve landen zeer weinig belastten. Hieruit volgt dat uitsluiting, stigmatisering, dwang en discriminatie van deze bevolkingsgroep, die niet heeft ingestemd met een COVID-19 injectie geldig noch ethisch is. Dergelijke discriminatie en beperking van vrijheden op grond van de vaccinatiestatus kan in strijd zijn met de desbetreffende nationale antidiscriminatiewetten en internationale verdragen, zoals het Internationaal Verdrag inzake economische, sociale en culturele rechten van de Verenigde Naties (ICESCR, 1966), dat de fundamentele rechten waarborgt op vrijheid en veiligheid van de persoon, vrijheid van beweging, privacy, godsdienst en overtuiging, vrijheid van meningsuiting en vreedzame vergadering.

  In Oostenrijk is het vingerwijzen begonnen! Vaccinartsen worden onder de bus gegooid!

De bevindingen wijzen er ook op dat er grote behoefte is aan goed uitgevoerde observationele studies om de uitkomsten, de keuzes en de mogelijke discriminatie in gevaccineerde en ongevaccineerde COVID-19 populaties te vergelijken.” – Bron

Deze conclusie wordt tegenwoordig waarschijnlijk als zo rampzalig opgevat, dat zowel nieuwsportalen als MSN weigeren er verslag van te doen, als onderzoeksportalen als Research Gate de publicatie van de pre-print van de studie intrekken. Aangezien de studie alleen nog via het archief kan worden bekeken. Toch zijn studies als deze absoluut noodzakelijk – niet in de laatste plaats omdat farmaceutische reuzen als Pfizer er de voorkeur aan geven hun controlegroepen zonder meer op te heffen door ze in te enten, zodat er geen relevante gegevens over het nut en de veiligheid van het vaccin verzameld kunnen worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWHO studie: Het risico om een ernstige verwonding op te lopen door COVID-vaccinatie is 339% groter dan het risico om in het ziekenhuis opgenomen te worden met COVID-19
Volgend artikelWaarom kunnen de mensen de COVID-oplichterij niet doorzien?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Beter gezegd, IK zei de ,gek ,én mjn mede NIET Geinjecteerden NOOIT ziek, bovenbuurvrouw en meerdere die ik ken en waarvan Ik weét hebben ALLES ontvangen , ziek. geen reuk, smaak, hoesten, niet naar haar tuinhuisje, maar in haar bed, belde mij op , kom niet naar beneden voor de koffie, hondsberoerd, ik zeg NIETS ,want ik was DOM. ………………………

  • (ik zeg NIETS ,want ik was DOM. ………………………)

   Hier is het niet anders, vele mensen dit ik ken. Zijn na de spuit, al meerdere keren ziek geweest.
   En ik was (Ben) een complot denker. Liever een complot denker, dan 1 keer per maand 2 weken ziek.
   Fijn Leven.

  • Ervaar dat op mijn werk ook, gevaccineerde collega’s soms al 5 keer positief op corona en goed ziek.

   Maar het ligt niet aan het “vaccin” , toppunt van blindheid en domheid.

 2. En heeft deze studie ook uitgewezen dat covid überhaupt bestaat? Mijn studie heeft namelijk uitgewezen dat covid niets anders dan een verzonnen computermodelletje is, dat middels een versleutelde pcr test naar de werkelijkheid gebracht moet worden. Kortom niemand krijgt covid, ook de gevaccineerden niet. Zij krijgen slechts bijwerkingen van de gifspuit.

  • Inderdaad. En al die onzin over vitaminepillen komt me ook mijn strot uit. Al, echt ál die pillen komen uit diezelfde industrie die iedereen dood wil hebben. Het zijn chemische pilletjes met een substantie die in de verste verten niet lijkt op echte vitaminen uit appels, peren, bananen, verzin het maar. Iedereen die beweert gezond te blijven omdat hij/zij vitaminepillen slikt l*ult uit zijn/haar nek. Die pillen zijn net zulke onzin als HCQ, Ivermectine en dat onbestaande fckng “virus”. Allemaal totale BS. Mensen sporen niet, minimaal 90% is totaal de werkelijkheid kwijt en staat mijlenver af van de natuur.

   • @blackpeat en @Vrijheid is ver te zoeken.

    lukas 19:22: “Uit uw eigen mond oordeel ik u.”
    de argumenten worden alleen maar krachtiger als de voorstanders het zeggen.

    niet iedereen heeft de mogelijkheid en/of middelen om macrobiotisch en biologisch en te eten en zijn de noodzakelijke vitaminen en mineralen minder aanwezig in voeding; zeker als je in een stad woont. daarom zijn suplementen wel degelijk belangrijk. wel oppassen wat je neemt.
    ook is de meeste kennis over natuurlijke vitaminen, mineralen, antioxidanten enz. bewust vernietigd en in deze tijd zeer moeizaam te achterhalen. denk aan DMSO, barium (borax), dennennaalden, paardenbloemen enz. pas sinds de plandemie wordt de kennis daarover weer gedeeld. voor die tijd had ik geen flauw idee hiervan. en ook nu, na een jaar intensief zoeken, is mijn kennis hierover nog steeds pover te noemen.

    • @ cas juni 24, 2022 at 12:24,
     Wat dacht je van Chloordioxide ? Dit spul doet wonderen als het inneemt. Dit is alleen inmiddels verboden in Nederland (sinds sept. 2018), maar is nog vrij te bestellen in Duitsland. Het is pas 150 jaar op de markt en is als ware een farmaceutische killer en daarom wordt het van de markt gedrukt. De reguliere gezondheid gaat niet over iemand te genezen en/of gezond te houden. Het gaat erom om iedereen volgzaam en ziek te houden met symptoom bestrijding met chemische middelen, want daar kan de farmaceuten miljarden aan verdienen omdat die te patenteren zijn. Nu het ontvolkingsproject en het gehoorzaam project COVID-19 (Certificatie Of Vaccinatie ID met 19 vergiften erin.) De ziekte zit dus in de spuit, is hieruit duidelijk te beredeneren. Maar als je de waarheid vertelt, wordt jij belasterd in het leugenimperium van de farmaceuten, waar de westerse regeringen hun omgekochte lobbygroepen van zijn. Want regeringen legaliseren alles wat grove frauderende farmaceuten produceren.

   • HCQ en ivermectine zijn bewezen werkende medicijnen ,geen kwakzalver middeltjes . aleen de patenten zijn verlopen . en daar verdienen die gasten niks meer aan

 3. ik doe ook mee. Elke maand lekker invullen dat ik gewoon naar kantoor ga, mensen zie, niet geprikt, getest of schaamlapje op en nog geen dag ziek.
  Ik vul gewoon de waarheid in, natuurlijk.

 4. Kijk aub eens naar Thehighwire.com episode 273 en zie eens hoe de cases toenemen in oa portugal /israel.
  Ik woon in Thailand en vandaag 24/06 2 berichten in de Bangkokpost. Toename van 10% van de ziekenhuis opnames in Bangkok vergeleken met 1 maand geleden. Phuket covid cases toegenomen met meer dan de helft van de lokale ziekenhuis bedden nu bezet!!!!In Thehighwire legt Geert van den Bossche nogmaals uit hoe dat komt!!! Episode 273 is een geweldige uitzending

  • @ Jaap juni 24, 2022 at 13:43,
   Dat is ook heel moeilijk om een computer simulatie te isoleren. En dan de resultaten ervan zo te presenteren, dat het net echt lijkt alsof het werkelijk zo is in ons lichaam te werk gaat.

  • Endus derhalve bestaat het virus niet,krijg nog steeds geen testresultaten uitdraai van bloed test voor en na besmetting…

  • Dan moet je haar eerst maar eens vragen of ze voorheen al eens tegen de griep geprikt was. Zo ja dan heb je daar je antwoord.

   Alle covid doden in Bergamo bleken zonder uitzondering de voorgaande griepprik gehad te hebben. Dat bewijst natuurlijk niet een causaliteit maar laat een sterke correlatie zien. Ook blijken alle covid doden waarop autopsie gedaan is lage vitamine d bloedwaarden hadden.

 5. Mijn kennissen uit Tilburg werken allebei in de zorg. Zijn allebei lekgeprikt maar steeds verkouden en hoesterig. Ze komen wel bij mij, ongevaccineerde, logeren. Hoesterig en wel. Want zij zijn toch geprikt? Zo verantwoordelijk zijn nu de gevaccineerden. Steeds ziek maar wel een ongevaccineerde proberen te besmetten.

  • gaat niet want virus bestaat niet… laat zien dan … waar kan ik een levend virus deeltje uit een besmet persoon direkt life waarnemen??
   80% van de mensheid is ziek van ellende van liefdesverdriet en van het teveel eisenpakket

   • Gaat wel want die lekgeprikten zijn ziek van wat in de spuiten zit. Een ander kan ook ziek worden van/door deze lieden, niet door besmetting met een nietbestaand virus, maar door shedding. Dit verschijnsel is bekend en Pfizer heeft zich willen indekken door hiervoor van tevoren te waarschuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in