Dr. Meryl Nass is naast internist met speciale interesses in door vaccins veroorzaakte ziekten, chronisch vermoeidheidssyndroom, Golfoorlog ziekte, fibromyalgie, toxicologie en ook biologisch oorlogsvoering epidemioloog. Tijdens sessie 3 van het D4CE Symposium II, deelde Dr. Nass haar presentatie: “Hoe verbergen de machthebbers ongewenste effecten van vaccins? Myocarditis als een uitstekend voorbeeld,” schrijft Dailyexpose.uk.

Doctors for Covid Ethics (“D4CE”) hield hun tweede symposium, “Sounding the Call,” op 10 december. Het symposium bestond uit 15 deskundigen op het gebied van wetenschap, geneeskunde, financiën, media en recht die spraken zoals het hoort – vrij en eerlijk. U kunt het volledige 4 uur durende Symposium II “Sounding the Call” HIER bekijken; en de details van het symposiumprogramma, evenals korte biografieën van alle deelnemers, vindt u HIER.

De discussie tijdens de derde sessie van D4CE’s Symposium II werd geleid door Patrick Henningsen, oprichter en managing editor van de nieuwswebsite 21st Century Wire, die Dr. Nass introduceerde.

Aan de hand van het voorbeeld van myocarditis (hartontsteking), liet Dr. Nass zien hoe de federale agentschappen die verondersteld worden de volksgezondheid te helpen, informatie verbergen. “Als we deze informatie hadden, zouden we niet in de situatie verkeren waarin we ons bevinden,” zei Dr. Nass, “het is zo duidelijk, althans voor mij, dat de vaccins gevaarlijk zijn, maar we zijn niet in staat om het bewijs te zien.”

Op 10 december 2020 hield de Food and Drug Administration (FDA) een bijeenkomst over ‘Covid-19 Vaccine and Emergency Use Authorization’ waarbij Dr. Nancy Messonnier, die op dat moment directrice was van CDC’s National Center for Immunisation and Respiratory Diseases, een presentatie gaf. De presentatie van Messonnier kan HIER worden bekeken (start 1:20:54).

  "Onethisch" en tot 98 keer erger dan de ziekte: Topwetenschappers publiceren paradigmaverschuivende studie over COVID-19 vaccins

Tijdens haar FDA-presentatie somde Messonnier alle verschillende databanken op die CDC zei te gaan gebruiken om de veiligheid van Covid-injecties te beoordelen, te beginnen met de mobiele telefoon of mobiele app: v-safe.

C-SPAN: FDA-vergadering over COVID-19 vaccin en vergunning voor noodgebruik, deel 1, 10 december 2020

Dr. Nass sprak door wat deze databases zijn en welke informatie er wel of niet uit komt.
“Wat v-safe liet zien in de eerste maand van het injectieprogramma was dat ongeveer 1-3% van de mensen die werden geïnjecteerd daarna een bezoek aan een arts of aan een spoedeisende hulp nodig hadden. We hebben sindsdien niet veel meer gehoord van v-safe,” zei Dr. Nass.

VAERS is de enige database in de Verenigde Staten die openbaar moet worden gemaakt, zoals vastgelegd in de Childhood Injury Act van 1986. “Maar de CDC en de FDA hebben zeer verrassend de ongelooflijke hoeveelheid gegevens genegeerd in dat vaccin adverse event reporting system, dat zij gezamenlijk beheren, en dat ons laat zien dat er nu meer sterfgevallen zijn gemeld, voor deze Covid vaccins in 10 maanden, dan er ooit zijn gemeld voor alle vaccins in de Verenigde Staten in 30 jaar,” zei Dr. Nass.

Dr. Nass besprak ook kort: een in juni 2021 samengestelde lijst van 16 mogelijke bijwerkingen die de FDA in het bijzonder probeerde te bestuderen; en, het falen om de juiste informatie te verzamelen in Covid “vaccin” proeven.

Een van de tekortkomingen bij het verzamelen van de juiste informatie was dat vaccinfabrikanten bijwerkingen identificeerden per orgaansysteem in plaats van per diagnose. Dus, bijvoorbeeld, je kon het verschil niet zien tussen hoofdpijn en een verlammingsbijwerking.

  Enorm! CDC onderzoekt Covid-klonterprik die beroertes veroorzaakt

Maar ze konden myocarditis niet verbergen, zei Dr. Nass, ook al “hebben ze bijna alle andere bijwerkingen voor het publiek verborgen gehouden”. Myocarditis werd voor het eerst geïdentificeerd in de Verenigde Staten door een wetenschapper van Oracle die het aan de federale agentschappen vertelde en die zwegen. Maar toen werd het bekend in Israël – het was op tv, er was veel discussie, het stond in de kranten. En langzaam gleed het verhaal van myocarditis de oceaan over en kwam het naar de Verenigde Staten. En twee maanden nadat het voor het eerst in Israël was gemeld, hielden de FDA en de CDC er vergaderingen over, over dit ‘nieuwe’ probleem waarvan ze al maanden op de hoogte waren … De effectgrootte [zoals gerapporteerd in VAERS] was zo groot dat ze het niet konden verbergen.”

Dr. Nass besprak een studie uit Hong Kong waaruit bleek dat 1 op de 2700 jongens van 12 tot 17 jaar een klinisch geval van myocarditis had na hun tweede injectie. De studie, gepubliceerd op 28 november 2021, is getiteld ‘Epidemiology of Acute Myocarditis/Pericarditis in Hong Kong Adolescents Following Comirnaty Vaccination’.

Vervolgens besprak zij myocarditis die na het pokkenvaccin optrad om aan te tonen dat klinische gevallen van myocarditis wellicht slechts het topje van de ijsberg zijn. Het Walter Reed National Military Medical Center van het ministerie van Defensie heeft een studie uitgevoerd bij meer dan 1000 soldaten. In de studie getiteld ‘A Prospective Study of the Incidence of Myocarditis/Pericarditis and New Onset Cardiac Symptoms following Smallpox and Influenza Vaccination’ werd meer dan 200 maal het verwachte aantal gevallen van myocarditis gevonden – 1 op de 220 had een klinisch geval, of vertoonde symptomen, van myocarditis na vaccinatie. Toen de studie werd getest op niet-klinische gevallen, bleek dat 1 op 30 van de soldaten aanwijzingen had voor hartschade.

  Door de mainstream media doodgezwegen: Covid-19 uitbraken met ernstige ziekteverlopen en sterfgevallen ondanks volledige vaccinatie

Dr. Nass sloot haar presentatie af met nog een van hun trucs om bijwerkingen van Covid injecties te verbergen. Zoals met veel regelgeving in de gezondheidszorg tijdens de afgekondigde pandemie, werden er veranderingen aangebracht in de analyse van veiligheidssignalen in de aanloop naar het experimentele massale Covid injectie programma. Het PRR (proportional reporting ratio) algoritme – een formule die gebruikt wordt om veiligheidssignalen te bepalen – kan elke bijwerking “op magische wijze doen verdwijnen” merkte Dr. Nass op. Ze raadt aan het artikel ‘Defining Away Vaccine Safety Signal’ te lezen om te begrijpen hoe de PRR wordt gebruikt om bijna alle ernstige bijwerkingen te verbergen. Het zou advocaten kunnen helpen om zaken te vervolgen “op basis van deze, in feite, nepwetenschap”, adviseerde Dr. Nass.

Meryl Nass: “How Do the Powers That Be Hide Adverse Vaccine Effects? Myocarditis As a Prime Example”, An Interdisciplinary Symposium II – Sounding the Call, 10 December 2021 (22 min)

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dodelijke injectie; frontlijn arts geeft huiveringwekkend verslag van ongebruikelijke door vaccin veroorzaakte ziektesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTot 24.000 euro extra per maand: Vorstelijke overheidsbeloning voor Duitse vaccineer-artsen
Volgend artikelDe val van de mainstream media en de grootste leugens die ze in 2021 vertelden 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Covid injecties zijn met recht levensgevaarlijk, vooral als het er meer dan een is.
  Wereldwijd zijn er sterfgevallen geconstateerd en bewezen dat de vaccinaties de oorzaak zijn !!
  Het aantal (vaak zeer ernstige) bijwerkingen, loopt letterlijk in de miljoenen.
  Wat de wereld een vaccin noemt, is echter GEEN vaccin volgens de officieele definitie, maar een verzameling van uiterst giftige stoffen die niet alleen je dna verandert, maar op termijn ook je lichaam verwoest.
  Maar dit is nog maar het begin, het gaat nog veel verder.
  Voor meer info hierover, ook over het hoe en waarom van dit alles, zie mijn website http://www.dewegwyzer.nl

 2. Ik heb een. Vraag mijn echtgenoot heeft na vaccinaties een acute vorm van hyperventileren, hij is 62 en heeft nog nooit last gehad van ademhalinsstoornissen. Is hier iets over bekend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in