Screenshot video 'The HighWire with Del Bigtree' YouTube 

Een topambtenaar van de Europese Unie heeft gewaarschuwd dat het World Economic Forum (WEF) erop uit is om de controle over kooldioxide (CO2) in handen te krijgen, zodat de ongekozen globalistische organisatie “de mensen kan controleren.”

Het Nederlandse parlementslid Rob Roos gaf zijn waarschuwing tijdens een interview met Del Bigtree van The HighWire, bericht Thepeoplesvoice.

Terwijl de boerenprotesten zich over Europa verspreiden, besprak Roos, die ook een onafhankelijk lid van het Europees Parlement is, de klimaatzwendel die door radicale globalistische elites wordt gepusht als onderdeel van de “netto-nul” agenda van het WEF.

InfoWars meldt:

Roos legde uit: “Ze [elites] gaan tegen familiewaarden in. Ze gaan tegen natuurlijk voedsel in. Ze gaan tegen vrijheid in – want als je een elektrische auto moet kopen. Ze zijn bijna twee keer zo duur – en mensen kunnen dat niet kopen – het gaat niet om de auto – het gaat erom dat je nergens heen kunt en afhankelijk bent van het openbaar vervoer.”

Hij zei: “Het is ook digitalisering – wat we zien is de digitale identiteit en de digitale valuta van de centrale bank – dit gaat allemaal over een nieuwe vorm van communisme.”

“Als je de mensen wilt controleren, moet je de CO2 controleren – want alles wat we doen in het leven, ademen, leven, reizen, eten, en alles wat we doen in het leven leidt tot CO2-uitstoot. En als je de CO2 kunt beheersen, kun je de mensen beheersen,” zei Roos.

Hij legde verder uit dat de ultieme controle komt wanneer globalisten de digitale identiteiten van mensen koppelen aan de digitale valuta van de centrale bank.

  Wat als de anti-vaxxers al die tijd de uitverkorenen zijn?

Bigtree reageerde: “Zoveel van deze [globalistische overname van het Westen] werd echt versneld tijdens Covid.” Hij wees erop dat het WEF het Covid-tijdperk bestempelde als de “Grote Reset.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nederlandse Europarlementariër Rob Roos hekelt globalisten ‘Great Food Reset’ beleid: “Geen boeren, geen voedsel, geen toekomst” (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSlechte veronderstellingen, slechte resultaten
Volgend artikelDe wereld volgens schapen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

41 REACTIES

  • Beste Erwin,
   Punt 1 is, mensen vergeten vlug.
   Punt 2 is, er komen hier mensen op de site die weinig idee hebben van het hoe en wat en hopen hier wat belangrijke info te krijgen.
   Dat jij wellicht up to date bent wil nog niet zeggen dat anderen dat ook zijn.

    • Beste Erwin,
     Voor alles is een tijd.
     Voor sommigen te snel, voor anderen te langzaam.
     De wisseling van de winter naar de zomer heeft ook zijn tijd nodig ondanks dat veel mensen de kou en de regen kotsbeu zijn.

    • @ Tigron Ik ben geen europarlementariër, ik hoef geen oplossing aan te bevelen. Ik krijg ook geen gigantisch loon voor alleen maar praten.

     • Rob Roos heeft de moed de zaken hardop te benoemen. 90% of meer leden van het Europarlement zwijgt en laat zich dicteren door de deep state.
      Helaas zal Rob weinig voor elkaar krijgen als ” eenzame wolf ” maar hij is oprecht, doet zijn best en praat niet mee met de kudde.
      Dus petje af voor deze man!

     • Beste Anton,
      Je hoeft ook geen europarlementariër te zijn of een groot loon te ontvangen om toch ideeën te hebben voor een oplossing.
      Jij verwijt mensen dat ze alleen maar praten en praten, maar zelf kom je met niets.

      • Beste Tigron, ik denk dat je wel begrijpt wat ik bedoel. Ik denk niet dat de EU luistert naar mijn oplossing (zoals bijvoorbeeld Nexit of regeringen verbieden met WEF en andere NGO’s samen te werken), nee daar gaan ze niet naar luisteren omdat ik daar niet werk. Ik mag stemmen en verder heb ik niets te vertellen. Rob daarentegen werkt daar wel. Ik vind het zeer fijn wat hij doet, hij benoemt de problemen en de daders, dat is idd belangrijk. Maar de volgende actie zou dan moeten zijn dat probleem oplossen. Als je een lek in je keuken hebt en je belt een loodgieter gaat hij ook eerst het probleem bekijken en de dader opsporen. Dan wil je toch ook dat hij het daarna oplost. Als ik tijdens m’n werk alleen maar praat en nooit problemen oplos, raak ik al m’n klanten kwijt. Ik heb de link in mijn bovenstaande bericht alleen maar gedeeld omdat ik het belangrijk vind hier zoveel mogelijk info met elkaar te delen. Maar ik denk dat ik de volgende keer maar oversla, je geeft mij het gevoel dat dat niet gewaardeerd wordt.

       • Beste Anton,
        De EU zal niet luisteren naar ons.
        Daarentegen zijn er steeds meer mensen die nog niet weten hoe het spel gespeeld wordt en hebben baat bij het verkrijgen van inzichten.
        Rob Roos helpt daarbij.
        Helaas is het EU parlement een papieren tijger en alle positieve geluiden die daar vandaan komen worden door de EU commissie terzijde geschoven.
        Rob Roos kan alleen maar proberen mensen bewust te laten worden, meer niet.

        Er zijn nog veel te veel mensen die niet in de gaten hebben waar het daartoe gaat.
        het eerste wat er nodig is om mensen ‘ wakker’ te krijgen is met ‘ praten’.
        Pas zodra de massa in de gaten heeft in het hoe en wat, kan er actie komen.

        Het is jammer dat je denkt dat jouw bijdrage niet gewaardeerd wordt.
        We hoeven het met elkaar niet altijd eens te zijn.
        Communicatie blijft altijd van belang om begrip te krijgen/houden voor elkaar.
        Daarbij komt nog dat ik niet de enigste ben hier op FN die de artikelen leest.
        Er zijn er mogelijk veel meer die het met jou eens zijn maar er niet op niet reageren.

        Blijf alsjeblief niet weg hier omdat ik jouw comment niet zou waarderen.

        Nog 1 ding tot overdenken t.a.v. jouw voorbeeld met het waterlek in de keuken (is geen aanval hoor

        In jouw voorbeeld kijk ik niet eerst naar het probleem en dan de loodgieter bellen.
        Ik draai eerst de hoofdkraan dicht, om erger te voorkomen.
        Daarna pas actie.

        • Een tip en doe ermee wat je wil: reageer niet als de strenge vader die het hier voor het zeggen heeft. Hier wil ik het bij laten.

       • Hey Anton. Wilde nog ff zeggen dat ik groot bewonderaar ben van Icke. Dit is de enige persoon die alles precies weet en weet te benoemen en de totale geschiedenis kent van het cabal. Al die mam shit en msm shit kan op een grote hoop geveegd worden als je snapt wat hij zegt. Msm en mam is een pot nat. En veel mam pulbicaties zijn doordrongen van cabal invloeden, zonder dat diegene die het delen in de gaten hebben.

        Icke is the man to follow. De rest doet maar wat…of snapt het niet volledig.

 1. Co2 staat aan de basis van leven, ze willen leven dus belasten. Daarom geven ze iedereen angst en een schuldgevoel dat ze überhaupt bestaan. De kerk leerde ons al dat wij schuldig zijn en zondaars zijn en slecht zijn. Met co2 kunnen ze idd ALLES reguleren en belasten. Elke pennestreep een x bedrag, elke druppel water, betalen om te ademen, betalen om naar de wc te gaan, betalen om te douchen, betalen om je ogen open te doen, voor ALLES betalen tot je geen geld meer hebt en vanaf dan ben je een totale slaaf… en niemand ontkomt eraan behalve de mensen die het hebben bedacht.

  Verzet, protest, demonstreren… allemaal leuk en aardig, maar we moeten niet met de satanisten gaan vechten, we moeten stoppen om nog naar ze te luisteren. Volledig. En dat gebeurt pas als de satanisten hun plannen echt gaan uitvoeren. Tot die tijd kan je alleen jezelf voorbereiden en vrede en rust maken zodat je straks kan dealen met de paniek en angst om je heen.

  • Klimaat religie heeft exact dezelfde 3 pijlers als religie . Let op beide zijn gecreëerd door elites .
   Pijler 1) angst voor God ( oordelen) en de hel .
   Angst dat de aarde vergaat door CO2
   Pijler 2) 1001 regels ( macht) zodat je naar de hemel mag
   Digitale regels (macht) zodat de wereld niet vergaat
   Pijler 3) religies behoren tot de rijkste instituten over de rug van gelovigen .
   Timmermans zegt dat er 200 biljoen geïnvesteerd moet worden . Rara wie krijgt dat geld .

   • @Ara…

    They are a club and we (99,99%) are not in it.

    Ze namen onze EIGENwijsheid af en gaven ons valse religies en ze veranderden alles in angst, want zolang we angstig zijn, zijn we volgers.

  • @Theme

   “Ze” beheersen ons al. Geen enkel ander (zoog)dier hoeft te betalen om te mogen leven. Eigendom is al staatseigendom. Hoe bestaat het anders dat je belasting over je zgn eigendommen moet betalen, jaar na jaar en nòg schandaliger dat de roverheid als kind meedeelt in een nalatenschap.

   Bij de laffe Fransen gaan ze nu het gezondheidspasje integreren met de id kaart. Ik las dit in een petitie, maar zoals bekend is dat kansloos in een dictatuur.

 2. tja ? als we alleen maar blijven kakelen gebeurt er van onze zijde niets en lopen we steeds verder in de val dat WEF heet sta op en menig ons in een tegen aanval zo niet dan zijn wij de burgers van deze AARDKLOOT VERLOREN!

  • @gerrit…
   We zitten al in de val gerrit. We zullen pas opstaan als we dat beseffen. Het moet gewoon gaan zoals het gaat. We zijn getuigen van een natuurkracht die al het kwade openbaart en daarna opruimt. Mensen die de straat op willen om te demonstreren, proberen met zandzakken een 300mtr hoge tsunami tegen te houden. Zet je nou maar schrap, want na de tsunami moeten we opruimen.

   Jij wil opstaan tegen een 98% satanische systeem zodat dat satanische systeem zichzelf gaat veranderen? We moeten zelf veranderen en alle angst loslaten. Zonder angst gaan we niet demonstreren, dan denken we gezond na en vragen we onszelf af waarom we in hemelsnaam naar de satanisten en hun slaven luisteren en dan keren we de satanisten gewoon de rug toe en gaan we het anders doen.

   Demonstreren helpt helemaal niks en iedereen die wakker kon worden is inmiddels wakker geworden. Het is nu afwachten tot we kunnen beginnen met weigeren en saboteren, dus kom maar op met de volgende crisis. Hoe groter de crisis, hoe sneller ze zullen vallen.

 3. Elk organisme heeft een functie in de natuur, zorgt er voor dat de biosfeer behouden blijft. Moeder natuur regelt dit allemaal zelf . Wat zou nu het nut van de vele miljarden tellende Homo Sapiens kunnen zijn ?
  In de loop van de miljoenen jaren van de geschiedenis van het leven op aarde is de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer stelselmatig achteruit gegaan, van vele duizenden Parts per million (ppm) tot op een bepaald moment voorafgaand aan de industriële revolutie rond de 200 ppm.
  Vanaf 200 ppm begint het plantaardig leven af te sterven en bij 150 ppm is er geen plantaardig leven meer mogelijk.
  Het lijkt er dus heel erg op dat moeder natuur zo’n 200000 jaar geleden een nieuwe soort introduceerde, de Homo sapiens.
  Deze soort zou zich ontwikkelen tot een soort die uiteindelijk na 200000 jaar evolutie slim genoeg was om de in de aardkost gekapselde CO2 onder de vorm van aardolie, aardgas en steenkool te ontwinnen en die te gebruiken als energie met als bijkomend gunstig effect dat de atmosfeer terug voorzien werd van de hoognodige CO2.
  De natuurlijke wijze waarop CO2 oorspronkelijk in de atmosfeer gebracht werd namelijk door vulkanische activiteit is in de loop van de honderden miljoenen jaren geschiedenis van de aarde alleen maar afgenomen door de afkoeling van onze planeet.
  Tegenwoordig is dat bijna nihil. Het was dus nodig dat de Homo Sapiens zich zou ontwikkelen tot een succesvolle soort die door haar miljardensterke hoeveelheid individuen in staat zou zijn om CO2 in de gewenste hoeveelheden terug in de atmosfeer te brengen en dat mag gerust veel meer zijn dan wat we nu hebben .
  Zero Carbon beleid is heel gevaarlijk en bedreigt het voortbestaan van het leven zelf op onze planeet.
  Ik wil de atmosferische waarden CO2 en gemiddelde temperatuur terug zoals die waren toen de aarde op haar groenst was met de hoogste biodiversiteit ooit.

 4. Nou, als die Rob Roos het zo goed voor heeft met ons mensen vraag ik me af waarom hij dan niet Geoengineering noemt waarbij 100 duizenden tonnen nano partikels die uit Aluminium, Nikkel, tin, lood, cadmium etc kunnen bestaan, al decennia lang in de atmosfeer worden gedumpt?

  Heb ik het nog niet over de 1000den kernproeven met een kracht die 10.000den malen krachtiger zijn dan die van Hiroshima. Maar dat maakt allemaal niks uit hoor… Een kennis heeft toevallig vandaag de video van Ivo Sasek geüpload waar je mond wel van open valt; ‘Updates voor Greta’ https://rumble.com/v4cyj1c-kla.tv-updates-voor-greta-de-chte-klimaatkillers-d-nl.html

   • Ik denk dat ik toch geen antwoord krijg want ik heb eerder al diverse mensen gemaild en geen enkele respons gehad. Dus dan stop je vanzelf wel. Ik zal een voorbeeld geven van Erik Boomsma. Hij heeft grondig onderzoek gedaan in 2020 naar de gevaren en de sterfgevallen rond die gifspuit. Lang verhaal kort.. Hij heeft alle, echt alle kamerleden ingelicht en gemaild. Wat denk je? Geen enkele respons. Fijne avond nog.. gr, marco

    • Beste Curiousmarco,
     Lees mijn vorige reactie nu nog eens, maar dan goed.
     Je trekt te vlug conclusies en hebt te vlug aannames.
     Jij hebt Rob Roos geen mail gestuurd maar gaat er op voorhand vanuit dat je geen reactie terug krijgt omdat anderen…..ook geen….enz.)

     • Beste Tigron, O ik zie dat je nog gereageerd had dan kom ik even hierop terug. Over het algemeen lever je een goede bijdrage aan de topics, daar gaat het niet om maar je kruipt soms in de huid van de allround opvoeder en spreekt diverse reaguurders aan met een provocerende toon en maakt hun direct verwijten. Ik snap wel dat je goede intenties hebt maar zoals je zelf aangeeft dat het voor sommigen te langzaam en anderen te snel gaat,

      is het juist van belang om te proberen mensen in hun waarde te laten en niet op te zadelen met opdrachten waarvan jij denkt dat het nodig is. M.a.w. we zijn mensen en voor dat we het echt in de gaten hebben schieten we wel eens door in onze bezigheden en vergeten we over onszelf te waken. En als je het mij vraagt, lastig genoeg om dat punt blijvend te herkennen wanneer we af moeten schakelen.. gr, marco

      • Beste Curiousmarco,
       Allereerst kruip ik niet in de huid van een allround opvoeder.
       Ik spreek mensen aan op ontbreken van onderbouwing van hun beweringen.
       Ik spreek mensen ook aan op het denigreren van anderen.
       Proberen waarheden en duidelijkheden op tafel te krijgen is een deel van mijn intenties.
       Dat mensen dingen beweren zonder een onderbouwing van wat ze beweren en dat er mensen zijn die anderen soms zelfs schofferen en/of uitschelden heeft niets te maken met snelheid waarover ik het wel eens heb hier.
       Fatsoen en bronvermelding is niet afhankelijk van snelheid.
       Dat kunnen zelfs kleine kinderen toepassen.

       Verder is het zo dat de door jouw genoemde opdrachten slechts in jouw beleving zo zijn.
       Het zijn immers geen opdrachten maar adviezen en stof tot nadenken.

       Ik lever mijn bijdrage hier op FN, soms zijn die goed, soms minder.
       Ik geef opmerkingen aan personen die respect en redelijkheid terzijde schuiven t.a.v. algemeen geaccepteerde fatsoensnormen.
       Hoe dat mensen dat opvatten is aan hen en niet aan mij.
       Ik ben niet verantwoordelijk voor de gevoelens van anderen.

       Verder laat ik zoveel mogelijk mensen in hun waarde.
       Je zult mij nooit betrappen op onbehoorlijk gedrag hier.

       Hier laat ik het verder bij.

       • Oke dan geeft ik je als laatste het ADVIES om eens een rustige boswandeling te maken en jezelf eens een spiegel voor te houden, misschien levert dat stof tot nadenken.. gr, marco

       • Beste Tigron…je wijst wel erg graag met t bekende vingertje….dat mag gezegd worden ondanks dat ik je bijdragen vaak kan waarderen. Dar vingertje siert je dan niet echt 😉

 5. Rob Roos zal wel overladen worden met berichten op allerlei mogelijke manieren. Ik weet hoeveel tijd email lezen vreet op het werk, niet te doen. Dit is het probleem met die functionarissen, ze zijn voor het publiek nauwelijks te bereiken. Ook ik heb getracht met verschillende partijen in contact te komen over zaken, en nooit antwoord gekregen. Ik waardeer het als mensen vertellen dat ze pogingen hebben ondernomen. Ik weet hoe het voelt als je machteloos brieven en emails stuurt, en vele telefoontjes pleegt en er komt nooit iets van. Het meest beledigende was van het Willem Engel kantoor, waar een vrouw opnam die vroeg waar het over ging, en toen schamperde dat ik maar contact moest opnemen met Ossebaard van de graancirkels. Ongelooflijk kinderachtig. En met de FVD sprak ik een kerel, die zei dat ze me terug zouden bellen over het onderwerp (klimaatsverandering en een presentatie houden) en nooit gebeurd. Je kan wel lid worden en geld betalen aan ze, en dat is denk ik meer dat ze willen dan dat ze informatie willen die van toegevoegde waarde is voor hun partij. En zo strompelt de wereld door – functionarissen houden zichzelf bezig met ingefluisterde taakjes, weldenkende mensen willen het sociale bewustzijn verhogen, sociale mensen zoeken contact, enz. En de Tijd verslindt meedogenloos het Nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in