De Japanse professor Masanori Fukushima is een vooraanstaand expert en auteur die artikelen heeft gepubliceerd over biomedisch onderzoek en translationele geneeskunde. Hij is directeur en voorzitter van het Translational Research Center for Medical Innovation en de Foundation for Biomedical Research and Innovation in Kobe. Masanori heeft meer dan drie decennia ervaring als oncoloog en is bovendien Professor Emeritus aan de Universiteit van Kyoto, schrijft Nakedemperor.

In een verhitte bijeenkomst met ambtenaren gaf de professor zijn mening over de gevaren van Covid-vaccins en hoe de wetenschap wordt onderdrukt:

Gezien het brede scala aan bijwerkingen zouden uiteindelijk miljarden levens in gevaar kunnen zijn.

Ten eerste was het vaccin wetenschappelijk gezien onjuist. Daarom heb ik in 2020 onmiddellijk de Chinese richtlijnen vertaald zodra ze uit China waren aangekomen, om de steroïden zo goed mogelijk te gebruiken. Dus kondigde ik het aan. Maar ik had geen oren om me te horen.

De Japanse artsen zijn echter uitstekend, dus ik besefte al snel dat de steroïden onmiddellijk moesten worden gebruikt en ik gaf de richtlijnen rond juni vrij, waarna het sterftecijfer drastisch daalde. Vóór het vaccin. Dus iedereen die zonder enige academische kennis aanzet tot dit vaccin moet worden veroordeeld.

De schade veroorzaakt door vaccins is nu een wereldwijd probleem. Hier is een onlangs gepubliceerd artikel, zullen we het lezen? Gezien het grote aantal mensen dat gevaccineerd is en gezien het grote aantal bijwerkingen, zouden uiteindelijk miljarden levens in gevaar kunnen zijn.

Wij dringen er bij de volksgezondheidsinstanties op aan om de in dit document genoemde kwesties die relevant zijn voor de volksgezondheid te erkennen of te onderbouwen. Erken ze en handel dienovereenkomstig. Zorg er ook voor dat iedereen zijn eigen beslissingen hierover neemt. Deze informatie als bijdrage gebruiken bij hun medische hulp en besluitvorming.

  2021 top artikelen - Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toe

Wij moedigen u aan uw eigen beslissingen op het gebied van gezondheidszorg te nemen. Ik heb de volledige tekst van dit document vertaald en verspreid, dus lees het aandachtig door.

En nog iets: de helft van hen stierf na de vaccinatie aan hart- en vaatproblemen. Ik weet zeker dat u dit allemaal maar al te goed weet. Alpha, Beta, Gamma… wat een idioterie… een stelletje incompetente geleerden die geen geleerden genoemd mogen worden… een totale minachting voor wetenschap en geneeskunde.

Dit mag nooit meer gebeuren. Wij zijn toch een land van wetenschap en technologie? What the hell… door wetenschap en geneeskunde te negeren laat je op een of andere manier de gezondheidszorg instorten. Sterker nog, kijk eens hoeveel plotselinge cardiovasculaire sterfgevallen er zijn.

Iedereen die dit vaccin heeft gekregen en wiens bloeddruk is gestegen, komt door het vaccin. Bijna 2.000 mensen zijn gestorven… maar ik denk dat dit aantal veel hoger ligt. De meesten vallen huilend in slaap. Als er bij een autopsie iets gevonden wordt, moet u de schriftelijke rapporten niet over het hoofd zien. Wat doet u? Je kunt het maar beter verbergen. Dit is een geval van medicijnschade.

Mr. Kawada heeft veel geleden. Daarom zullen we de risico’s van medicijngebruik ten koste van alles uitroeien. Dit land heeft zijn les geleerd over medicijnschade en is een land geworden dat nooit meer zal lijden onder medicijnschade.

Maar jullie negeren het met geweld en geven biljoenen Yen uit om vaccins voor dit land te importeren en de bevolking op te zwepen, dus dat is überhaupt niet goed. Vorig jaar dacht ik dat het een probleem zou zijn als dit vaccin zich zou verspreiden en besloot ik dat het een waanidee was om te denken dat een vaccin de pandemie zou oplossen. In vakbladen is het misverstand eindelijk aan het licht gekomen en nu begrijpt men hoe gevaarlijk het is.

  De vermiste baby's van Europa

Verpak het mRNA in nanodeeltjes. Elke cel slorpt het op en de cellen transformeren. Dit is wat ik nu weet. Het mechanisme is duidelijk. Onmiddellijk de evaluatiecommissie ontbinden en alle gevallen onderzoeken. Dit is de conclusie. Een onderzoek naar alle gevallen.

En iedereen die ziek is geworden na te zijn ingeënt, mag niet wachten met het inlichten van zijn medische instelling. Wees niet traag. In het ongewisse gelaten wat er zal gebeuren. Hart- en vaatziekten, auto-immuunziekten, vatbaarheid voor infecties en bij aankomst in de hersenen worden de nanodeeltjes door de hersenen opgenomen. Een domme wetenschapper zou zeggen, “ze kunnen de bloedbarrière niet passeren, dus het is oké”. Ik bedoel, ik ben geen dwaas.

Het kan de natuurlijke immuniteit onderdrukken. Daarom verspreidde het zich eerst niet in Japan, omdat zij IGa (speekselimmunoglobuline A) in hun speeksel hadden en die hebben een soort weerstand tegen het coronavirus. Door vaccinatie is de natuurlijke immuniteit echter onderdrukt.

Dit is wat er is gebeurd. Ik denk niet dat het überhaupt zal afnemen. Het zal zich meer en meer verspreiden. De meeste mensen hebben al infecties na de vaccinatie. De mensen die de ziekte nu hebben, zijn niet degenen die niet gevaccineerd zijn, maar degenen die gevaccineerd zijn.

De gegevens van het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn spreken voor zich. Ik heb ze allemaal geleverd.

Geeft u morgen alstublieft antwoord. Meld het goed aan de kranten en de pers en aan allemaal.

Maar nu wordt het gevaar overal ter wereld gemeld.

Nog een deel dat reageert op vragen van een ambtenaar.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinletsels en -doden vastgelegd op cameraVolg Frontnieuws op Telegram

  MOET U ZIEN: "Denkt u dat dit eerlijk is?" - Moderna CEO en AstraZeneca functionaris onthullen schokkende geheimen van COVID-vaccins nadat Roemeens parlementslid Cristian Terheș hen ondervraagd heeft

Lees meer over:

Vorig artikelFranse studie kijkt naar het potentieel van volledig covid geprikten om “shedding” bijproducten op anderen af te geven
Volgend artikelWereldwijd ziet men de vraag naar ongevaccineerd bloed toenemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in