Vorige week getuigde kankergenomica-expert Dr. Phillip Buckhaults voor de senaat van South Carolina over de DNA-vervuiling die gevonden is in de mRNA covid-vaccins van Pfizer. Er zitten naar schatting 200 miljard stukjes plasmide DNA in elke dosis van het Pfizer covid vaccin, zei hij. Deze stukjes DNA zijn verpakt in lipide nanodeeltjes, in feite een synthetisch virus, en worden afgeleverd in de cellen van de gevaccineerden, bericht Rhoda Wilson.

Dr. Phillip Buckhaults is professor aan de Universiteit van South Carolina. Hij heeft een PhD in biochemie en moleculaire biologie en doet onderzoek naar kankergenomica. Dat betekent dat hij en zijn team specialisten zijn in het opsporen van vreemde stukjes DNA op plaatsen waar ze niet horen te zijn.

Op 12 september getuigde hij voor de South Carolina Senate Medical Affairs Ad-Hoc Committee van de Department of Health and Environmental Control (“DHEC”).

“Het Pfizer-vaccin is besmet met plasmide DNA. Het is niet alleen mRNA, er zitten stukjes DNA in,” zei Prof. Buckhaults.

Een collega die de leiding had over het vaccinatieprogramma in Columbia, South Carolina, bewaarde alle Pfizer-flacons met resten van de inhoud van de twee gebruikte batches. Van deze resten heeft Prof. Buckhaults al het DNA in deze flesjes gesequenced. “Ik kan zien wat er in [de vaccins] zit en het is verrassend dat er DNA in zit. En je kunt uitzoeken wat het is en hoe het daar gekomen is, en ik maak me nogal zorgen over de mogelijke gevolgen hiervan, zowel voor de menselijke gezondheid als voor de biologie,” zei hij.

“Ik denk dat dit DNA een aantal zeldzame, maar ernstige bijwerkingen kan veroorzaken, zoals dood door hartstilstand.

Dit DNA kan en zal waarschijnlijk integreren in het genomische DNA van cellen die getransfecteerd zijn met het vaccinmengsel … we doen dit voortdurend in het lab; we nemen stukjes DNA, we mengen ze met een lipidecomplex, zoals het Pfizer-vaccin, we gieten het op cellen en veel ervan komt in de cellen terecht. En veel ervan komt in het DNA van die cellen terecht en wordt een permanent onderdeel van de cel. Het is niet iets tijdelijks. Het zit vanaf nu in die cel en in al zijn nakomelingen vanaf nu en voor altijd … Dus daarom maak ik me een beetje zorgen over het feit dat dit DNA in het vaccin zit. Het is anders dan RNA omdat het permanent kan zijn.”

Gebaseerd op solide moleculaire biologie, is het een theoretische maar redelijke zorg dat dit DNA een aanhoudende auto-immuunaanval op dat weefsel zou kunnen veroorzaken, zei hij.

  Mensen die de giftige ontvolkingsprikken afwezen, worden nu gedwongen om te zorgen voor de goedgelovige massa's die de prikken wel hebben genomen

“Het is ook een heel reëel theoretisch risico op kanker in de toekomst bij sommige mensen. Afhankelijk van waar in het genoom dit vreemde stukje DNA terechtkomt, kan het een tumorsuppressor onderbreken of een oncogen activeren,” voegde hij eraan toe. “Ik denk dat het zeldzaam zal zijn, maar ik denk dat het risico niet nul is.”

“DNA heeft een lange levensduur,” legde Prof. Buckhaults uit. “Waarmee je geboren bent, daar ga je mee dood en dat geef je door aan je kinderen. DNA gaat honderdduizenden jaren mee … Dus veranderingen in het DNA – die blijven bestaan.”

Prof. Buckhaults legde uit dat er VEEL stukjes DNA in de vaccins van Pfizer zitten. Hoewel sommige stukken 5000 en 500 basenparen lang zijn, zijn de meeste stukken rond de 100 basenparen. Maar dit is irrelevant omdat de waarschijnlijkheid dat een stukje DNA in het menselijk genoom integreert niet gerelateerd is aan de grootte ervan. “Uw genoomrisico is gewoon een functie van hoeveel deeltjes er zijn,” zei hij. “Al deze kleine stukjes DNA die in het vaccin zitten geven duizenden kansen om een cel van een gevaccineerde persoon te veranderen.”

“De stukjes zijn erg klein omdat ze tijdens het proces in stukjes zijn gehakt om te proberen ze te laten verdwijnen – maar ze hebben het gevaar van genoommodificatie tijdens het proces juist vergroot.”

Het team van Prof. Buckhaults nam al deze kleine stukjes DNA en “lijmde ze aan elkaar” om te proberen de bron vast te stellen. Nadat ze 100.000 stukjes DNA aan elkaar hadden geplakt, konden ze vaststellen dat het afkomstig was van een plasmide die online te koop is bij Agilent, een Californisch bedrijf voor biowetenschappen dat in 1999 werd opgericht als spin-off van Hewlett Packard.

  Als gedwongen vaccinatie niet werkt, dan wat?

“Het is duidelijk dat Pfizer dit plasmide heeft genomen en er vervolgens spike in heeft gekloond en het heeft gebruikt in een proces … waarbij je een RNA polymerase, dit plasmide, voedt en het maakt een hele hoop mRNA kopieën … en dan neem je dit mRNA en je mengt het met het lipide nanodeeltje transfectiemiddel en nu heb je je mRNA vaccin. Maar ze slaagden er niet in om het DNA eruit te halen voordat ze dit deden … ze deden wel enige moeite om het op te knippen, zodat al die kleine stukjes plasma samen met het RNA verpakt werden. Het is overduidelijk wat er gebeurd is als we alleen al naar de DNA-sequentie kijken,” zei Prof. Buckhaults.

Hij legde uit dat dit proces niet hetzelfde was als het proces in de vaccins die gebruikt werden om een noodvergunning (“EUA”) te krijgen. Er zat dus geen DNA in de batches die voor de proeven werden gebruikt vóór de massale covid-injectiecampagnes. Het probleem met DNA-besmetting deed zich pas voor toen Pfizer de productie opschaalde voor de toediening van miljoenen/biljoenen doses aan het publiek nadat het de EUA had gekregen.

“We kunnen kwantificeren hoeveel van dit DNA er in een vaccin zit … Ik schat dat er ongeveer twee miljard kopieën van het ene stukje [van de plasmide] waar we naar op zoek zijn in elke dosis zitten … Als je twee miljard kopieën van één stukje ziet … dan zitten er waarschijnlijk ongeveer 200 miljard stukjes van dit plasmide DNA in elke dosis van het vaccin,” zei Prof. Buckhaults.

  Israël constateert: Pfizer-gentherapie slechts 39 procent effectief tegen Deltavariant - volledig gevaccineerde mensen kunnen nog steeds COVID verspreiden

De honderden miljarden stukjes plasmide DNA zijn ingekapseld in de lipide nanodeeltjes, zodat het klaar is om in de cel te worden afgeleverd. “Dit is een slecht idee,” zei hij. “[Het DNA is] in feite verpakt in een synthetisch virus dat zijn inhoud in een cel kan dumpen.”

Hij raadde aan om sommige gevaccineerde mensen te testen om te zien of het plasmide DNA in hun genoom integreert. Deze schade kunt u bewijzen. Bij andere vaccinschade kun je achterdochtig zijn vanwege de timing, maar je kunt het niet echt bewijzen. “Bij deze kun je het bewijzen omdat het een visitekaartje achterlaat. Als je het vindt in de stamcellen van beschadigde mensen, is dat hetzelfde als wanneer je een bepaald type lood vindt in iemand die nu dood is, dan is het redelijk om aan te nemen dat dat de oorzaak is,” zei hij.

U kunt de volledige getuigenis van Prof. Buckhaults voor de South Carolina Senate Medical Affairs Ad-Hoc Committee on DHEC in de video hieronder bekijken. Dr. Jessica Rose heeft wat aanvullende gedachten over zijn getuigenis gegeven in een Substack-artikel dat u HIER kunt lezen.

SC4Freedom: SC Senate Hearing – USC Professor Dr. Phillip Buckhaults, 13 september 2023 (34 min)

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe schokkende studie bewijst dat het mRNA-vaccin van Pfizer het menselijk DNA blijvend verandertVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU desinformatie over vaccincontract: Nee, Pfizer hoeft vaccinschade niet te vergoeden
Volgend artikelDe huiveringwekkende geheime agenda van de VN en de WHO: Totale onderwerping van de mensheid door middel van een “Wereldwijde Gezondheids Dictatuur”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Hel belangrijk artikel.

  Zelfs als leek, kwam ik er al snel achter, dat het mRNA verpakt zit in ‘lipid nano particles’,
  en elke cel binnen dringt. Universitaire onderzoeken, bewezen ‘reverse transcription’ van het DNA.

  Grote lijn : Men wil, vanaf nu en in de toekomst, de messengerRNA-techniek gebruiken om het menselijk DNA te kunnen modificeren.
  Dat is de WEF “droom” : de mensheid modificeren en reguleren.

  Het einde van de menselijkheid.

  • Cool Pete september 30, 2023 Bij 09:43

   Reeds meerdere keren geplaatst Pete, blijkt toch zijn actuele waarde behouden

   2 jaar oud artikel bevestigd: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’

   ‘Sensor geprogrammeerd om na activatie door specifieke 5G frequentie hoge koorts en bloedingen (Marburg, Ebola) te veroorzaken met 88% tot 99% sterftekans’

   Op 3 september 2020 informeerden we u dat DARPA (de technologische ontwikkelingstak van het Pentagon) en de Bill & Melinda Gates Foundation samenwerkten met het tech-bedrijf Profusa bij de ontwikkeling van een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel (stof vergelijkbaar met een zachte contactlens). Deze biosensor zou gelijktijdig met een vaccin kunnen worden geïnjecteerd en vlak onder de huid worden aangebracht, waar deze feitelijk met je lichaam samensmelt. De nanotech component zorgt ervoor dat via 5G alle informatie over jezelf, je lichaam en je gezondheid op afstand kan worden gecontroleerd, en er ook externe opdrachten kunnen worden uitgevoerd. De aanwijzingen dat vaxxers inderdaad deze hydrogel biosensor in hun lichaam hebben gekregen stapelen zich op. Zodra deze sensor middels een speciale 5G frequentie wordt geactiveerd zullen de gevolgen vermoedelijk zeer ernstig zijn. >>>

   https://www.xandernieuws.net/algemeen/2-jaar-oud-artikel-bevestigd-implanteerbare-5g-nanotech-biosensor-vanaf-2021-in-covid-19-vaccins/

 2. Deze moedige arts, Prof. dr. Phillip Buckhaults, zal binnenkort wel dood achter zijn bureau worden gevonden. De kliek rond de criminele vee-arts Bourla deinst daar niet voor terug, dat hebben ze al ruimschoots bewezen.

 3. Ik schreef dit een tijdje terug al, dat de vax bestemd is om mensen tot GMO’s te maken. Kijk maar naar de ingredienten van de zooi. Het zit allemaal in de planning van de programma’s die al jaren lopen. We hadden het nooit verwacht dat iedereen er in zou trappen, maar het lukt redelijk goed en de vax is ook effectief, ahoewel nog niet perfect. Komt nog.

  Maar niemand boeit het werkelijk, lijkt het. De meeste mensen hebben geen ‘last gehad van de vax’ (waarschijnlijk omdat de rotzooi al vergaan was voor het zijn werk moest doen; hetzelfde met de boosters). Het gaat er om de CPU in de hersenen aan te tasten, of helemaal stil te leggen, met alle gevolgen van dien, wat we nu hebben kunnen zien de laatste paar jaar.

  Namelijk, door het constant aanmaken van de spike eiwitten ben je constant je eigen CPU aan het aantasten. De menselijke CPU is een groepje van kleine kliertjes diep in de hersenen verstopt (dus je kan er niet makkelijk bij). Sommige mensen beweren dat die ‘verkalkt’ zijn, maar dat is ook weer zo’n ouwewijve verhaaltje. De pijnappelklier is in geologische tijd nog nooit veranderd door de natuur, en het is goed doorbloed; de enige structuur in de hersenen die zo goed doorbloed is. Voor die goede doorbloeding, daar is een reden voor – deze klier is van heel groot belang, ook voor het menselijk bewustzijn. De pijnappelklier speelt een grote rol in heel veel systemische processen in je lichaam, onder meer het immuunsysteem en de fertiliteit. We hebben reeds kunnen zien hoe dit steeds onderbroken wordt in diegenen die met succes tot prooi gevallen zijn, nu dat het vax programma is uitgerold.

  Buckhaults heeft weliswaar het eea kunnen confirmeren, maar hij zegt niet waarom ze deze troep inspuiten in de mens.

  • De problemen komen later. Soms pas na jaren ….. Het is afhankelijk van hoeveel je van deze rommel( in dit geval zelfs “ geknipte DNA “ deeltjes ) hebt binnen gekregen.
   Ter onderzoek in Europa hebben de farma boeven flacons aangeboden ZONDER DNA MAAR ALLEEN RNA. Schurken zijn het. Want ze weten dit heel goed!

   En de meeste mensen die nu ziek worden kanker krijgen , wijten dit aan pure pech!! Het komt niet in hun hoofd op dat dit ook nog wel eens van de vaccinatie kan komen. Niemand vraagt zich af hoe komt het toch dat zoveel mensen tegelijk ziek worden….

   • Iedere gevaccineerde heeft inmiddels zijn persoonlijke MAC Adress gekregen en op die manier kunnen ze extern een specifiek 5G signaal naar of van de desbetreffende persoon sturen c.q. schrijven en uitlezen. Als hij/zij niet gehoorzaam genoeg is of als hij/zij niet meer rendabel is of gewoon overbodig is geworden, een bepaald serum aan te laten maken door het bestuurbare lichaam om zelf aan te worden vallen van binnen. Een soort van zelfmoordknop is met de vaccins ingebouwd, alleen die knop hebben externen. Dat was al voor de uitrol bekent. Dat de mens zelf ook een wegwerp object zou worden in onze wegwerp maatschappij. Als je dit aan andere vertelt, wordt als gek uitgemaakt. Diegene die nu al er aan sterven waren al op voorhand afgeschreven voor hen en/of hun lichaam kon de aanpassing niet aan.

    • Qvic september 30, 2023 Bij 19:50
     Dit is inderdaad onderdeel van het progamma met de vax – het kunnen ‘uitzetten’ van een persoon. Net als de levensduur van een computer ook ingeprogrammeerd is. Ja, te gek voor de meeste mensen. Toch is het zo.

   • Ter info. Vandaag las ik op de website van David Sorenson dat Bill Gates heeft gezegd dat de complicatie van de vaccinaties pas na twee jaar openbaar zullen worden.

 4. Moedige artsen/onderzoekers die op de voorgrond treden met hun bevindingen die leven niet lang of de wereld is over het omslagpunt heen en laten deze onderzoekers gewoon hun ding doen omdat er geen kruid gewassen is tegende geboorte van het fascistische, satanisme van een heel nieuw concept, de nieuwe werel regering.

  • Ja dat zijn ze moedig mensen die deze rommel ter discussie stellen MET FEITEN! ik heb het getuigenis van Buckhaults gezien. De man was nerveus, maar de senaat reageerde wel positief op zijn bevindingen….. alleen wat gaan ze nu doen….

 5. Die link verwijst naar een “apparaat dat online te koop is.” Hij verwijst niet naar een “plasmid die online te koop is.”

  “Nadat ze 100.000 stukjes DNA aan elkaar hadden geplakt, konden ze vaststellen dat het afkomstig was van een plasmide die online te koop is bij Agilent, (…)”

  Voor de liefhebbers, een plasmid is een ringetje van dubbelsliertig genetisch materiaal (DNA) dat voorkomt in bacteria. Niet in mensen.

 6. Ik zag vanavond op de Duitse TV een reclamefilmpje over een hartaandoening waar reclame werd gemaakt voor een bepaald onderzoek aangeboden door……PFIZER.
  De smeerlappen hebben blijkbaar hun activiteiten inmiddels ook uitgebreid naar Europa, ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat het hier ook op de TV verschijnt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in