Een van ’s werelds beste epidemiologen heeft gewaarschuwd dat de toename van “turbokanker” veroorzaakt wordt door mRNA-chemicaliën, waardoor binnenkort miljoenen mensen kunnen sterven.

Dr. Harvey Risch is emeritus hoogleraar epidemiologie aan de Universiteit van Yale. Hij is gespecialiseerd in de etiologie, preventie en vroegtijdige diagnose van kanker en in epidemiologische methoden, schrijft Thepeoplesvoice.

De professor kreeg een subsidie van $3,65 miljoen van de National Institutes of Health (NIH) voor een vijfjarig onderzoek naar de etiologie van alvleesklierkankergevallen in Connecticut.

Na de ontdekking van een alarmerende toename van “turbokankers” spreekt Risch zich nu uit om het publiek te waarschuwen voor de ontvolkingsagenda die zich voor onze ogen ontvouwt.

Slaynews.com meldt: Volgens Risch en andere vooraanstaande kankerspecialisten zijn de gevallen van dit nieuwe fenomeen de afgelopen twee jaar snel gestegen.

“Deze kankers die normaal gesproken door het lichaam onder controle worden gehouden, groeien onverwacht heel snel,” legde Risch uit in een recent interview met The Epoch Times.

“We weten dat de Covid-vaccins in verschillende mate schade hebben toegebracht aan het immuunsysteem bij een fractie van de mensen die ze hebben genomen.

“En die schade kan overal vandaan komen, van het vaker krijgen van Covid, het krijgen van andere infectieziekten, en misschien ook kanker op de langere termijn,” waarschuwde hij.

Risch staat echter niet alleen in zijn bezorgdheid.

Veel vooraanstaande artsen, waaronder de gerenommeerde patholoog Ryan Cole, hebben alarm geslagen over “turbokankers”.

“Vanwege de ontregeling van de immuunreacties en de onderdrukking van het immuunsysteem door deze genetische injecties … groeien deze kankers, die normaal gesproken door het lichaam onder controle worden gehouden, onverwacht heel snel,” waarschuwde Dr. Cole eerder tijdens een interview met Children’s Health Defense.

  Als je het had geweten, zou je dan de prik hebben genomen?

Maar het ergste moet misschien nog komen, waarschuwt Risch.

“Het idee dat een nieuw product zoals de [COVID]-vaccins kanker zou kunnen veroorzaken, is niet iets dat van de ene op de andere dag waarneembaar is,” legt hij uit.

“Kanker heeft als ziekte een lange tijd nodig om zich te manifesteren vanaf het moment dat het begint, vanaf de eerste cellen die op hol slaan totdat ze groot genoeg zijn om gediagnosticeerd te worden of om symptomatisch te worden. Dit kan twee of drie jaar duren voor bloedkankers, zoals leukemieën en lymfomen, tot vijf jaar voor longkanker, tot 20 jaar voor blaaskanker, of 30, 35 jaar voor darmkanker, enzovoort.”

“Dit zijn dus langetermijngebeurtenissen, en als je plotseling een nieuw product zoals de vaccins introduceert, zou je als eerste de bloedkankers verwachten die ik noemde, maar niet de andere soorten kanker.”

Toch zijn er al stijgingen van bloedgerelateerde aandoeningen te zien in officiële overheidsgegevens.

Gegevensanalist Edward Dowd heeft eerder dit jaar zijn licht laten schijnen op de jaarlijkse Britse PIP clearances (betalingen) per lichaamssysteem.

De analyse van Dowd onderzoekt verschillende statistieken voor 2020, 2021 en 2022.

De zeer gerespecteerde gegevensexpert ontdekte dat de hematologische (bloedgerelateerde) claims met maar liefst 522% stegen ten opzichte van de trend in 2022.

Het zijn echter niet alleen bloedgerelateerde aandoeningen die de pan uit rijzen.

Kanker die zich normaal gesproken pas na tien, twintig of dertig jaar ontwikkelt, steekt snel de kop op bij patiënten.

Risch beweert dat Covid injecties ervoor zorgen dat het immuunsysteem van het lichaam “op hol slaat”.

  Chef-patholoog dringt aan op aanzienlijk meer autopsies van gevaccineerde personen - 30-40% van reeds verrichte lijkschouwingen aan vaccinatie overleden

Hij zegt dat kankers in theorie sneller ontstaan door de MRNA-prikken die het immuunsysteem onderdrukken.

Kankers die zich voorheen pas na jaren ontwikkelden, zouden nu op de lange termijn sneller de kop op kunnen steken, aldus Risch.

Maar we zien nu al tekenen dat dit bij jonge mensen gebeurt.

Er zijn steeds meer meldingen van mensen in de bloei van hun leven die plotseling kanker krijgen in een ongekend tempo.

De 26-jarige YouTuber Colby Brock deelde op 9 juli 2023 de diagnose teelbalkanker met zijn abonnees.

Kijk:

Dr. William Makis heeft op zijn Substack-pagina een hele deep dive gedaan naar jonge social media influencers die kanker krijgen.

Volgens Dr. Risch moet er iets anders aan de hand zijn als een 25-jarige darmkanker krijgt zonder een familiegeschiedenis van de ziekte.

“Dat is in principe onmogelijk volgens het bekende paradigma voor hoe darmkanker werkt,” merkt hij op.

Hij voegt eraan toe dat andere vormen van kanker met een lange latentie bij zeer jonge mensen opduiken.

“Dit is gewoon niet de normale manier waarop kanker werkt,” stelde de professor.

“Omdat deze kankersoorten voorkomen bij mensen die te jong zijn om ze te krijgen, zijn ze in feite, vergeleken met de normale manier waarop kanker werkt, aangeduid als turbokankers,” voegde Risch eraan toe.

“Sommige van deze kankers zijn zo agressief dat ze tussen het moment dat ze voor het eerst gezien worden en het moment dat ze na een paar weken terugkomen voor behandeling, dramatisch gegroeid zijn in vergelijking met wat oncologen hadden verwacht.”

Terwijl de vragen toenemen over wat de oorzaak is van het stijgende aantal turbokankerpatiënten, gaf Risch een verklaring.

  Duitse stad stopt met publiceren van statistieken over gevaccineerden ziekenhuisopnames om "corona-ontkenners niet in de kaart te spelen"

“Er moet een initiërende stimulans zijn,” zei hij.

Risch heeft al eerder verklaard: “De Covid-vaccins hebben in verschillende mate schade toegebracht aan het immuunsysteem bij een fractie van de mensen die ze hebben genomen.

“Naar mijn mening is kanker iets dat het lichaam normaal gesproken bestrijdt omdat de cellen die ontstaan als ze in de war raken – het immuunsysteem meestal herkent en erin slaagt om ze op te slokken of uit te schakelen zodat ze niet verder komen.

“Maar als u het immuunsysteem beschadigt op een manier die het vermogen beperkt om nieuwgroeiende, gestoorde kankercellen te herkennen of uit te schakelen, dan zet dat de deur open voor hun vermenigvuldiging tot het punt waarop het immuunsysteem het niet meer aankan.

“En dat is het mechanisme, denk ik, dat hier het meest waarschijnlijk is.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Honderden YouTubers die tijdens de pandemie Covid-vaccins propageerden hebben nu TurbokankerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWelkom bij de “de-westerniseringsbeweging”
Volgend artikelHet ongelofelijke krimpende offensief: Hoe de definitie van Oekraïens ‘succes’, ooit grandioos, steeds bescheidener wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Ik denk dat het door klimaatverandering komt. Als u nu maar genoeg belasting betaalt, stopt met vlees, zuivel en alcohol, CO2-heffingen en scheetjesaccijnzen afdraagt, dan zorgt de overheid er wel voor dat de temperatuur op aarde binnen de perken blijft en dat we allemaal gezond sterven. Met de prik heeft het allemaal niets te maken hoor.

 2. Ik houd hier in mijn stad altijd klik voor wonen bij. En ook struin ik de stad maandelijks af langs de 55 plus woningen. En tel de leegstaande woningen. De woonstichting hier kan niet bijhouden met de lege woningen opknappen. Veel mensen klagen dat de woning die ze accepteerde een oude keuken heeft die verplicht vervangen moet worden, dubbel glas enzo. Dat komt gewoon omdat de woningstichting volgens hun werkmannen handen en voeten tekort komen om al die lege woningen op de juiste manier weer verhuur klaar te krijgen. Omdat het er zoveel zijn. Ze zijn ze nu weer aan het rechttrekken om toch te voldoen aan de voorwaarden en omdat ze om de haverklap naar de huurcommissie in den haag moeten vanwege achterstallig onderhoud. Ik zie zelf ook dat de woningen hier achteruit gaan en niet genoeg opgeknapt worden.
  Maar de werkmannen zeiden, we komen ook groot personeel tekort. Dan nog eens late leveringen met materiaal voor de woningen op te knappen en dan nog eens de hoeveelheid woningen die leeg staat en leeg komt te staan. Één werknemer vertelde dat de werkdruk zo hoog lag dat hij elders had gesolliciteerd.
  Er worden nu alleen nog maar woningen aangeboden hier waar weinig tot geen onderhoud nodig is en de andere woningen komen in de wachtrij te staan.
  Het is nu zover dat in één wijk waar 80 aanleunwoningen zijn er nu 42 vn hebben leeggestaan de afgelopen 3 jaar en nog steeds staan er gemiddeld 5 woningen leeg. Daar waar er eerder 1 woning per 2/3 jaar vrij kwam.
  Dat zegt genoeg denk ik. Oude mensen sterven hier bij grote getalen of belanden met een verlamming in een zorg tehuis, die overvol zijn hier. Komen ook hier handen en voeten tekort aan zorg. Zo erg dat polen , moslims , bulgaren in de zorg hier werken die slecht nederlands spreken en verstaan. Om je kapot te schamen dt je daar mensen wegzet die geen drol kosten zonder diploma. En dt die gediplomeerde mensen achter het glas in een tankstation werken omdat ze zich niet wilde laten gifprikken. Echt waar hier werken er twee bij een tankstation in mijn buurt🙈. Tja…. Op marktplaats zie ik heel veel advertenties “ wegens overlijden” , ik kn het niet meer bijhouden met opkopen. Ja….euh ik heb een oog voor kunst en kwaliteitsmeubels. En overlijdens brengen mij veel op. Ik kan de vraag van leegruiming niet meer aan en zo ook anderen niet die dit ook doen. We zijn allemaal overstelpt met aanbiedingen om woningen te ontruimen. En probleem is marktplaats loopt ook niet voor de verkoopt,ligt al half jaar stil daar. Dus je blijft met veeel veel veel opslag zitten dt ook geld kost. Ik ga alleen nog maar voor de kunst en kwaliteit….want heb veel goedkoop moeten wegdoen en gratis.
  En nu ik weet dat ze allemaal gevaxt zijn, wil ook niet meer zo happig zijn. Ik vraag altijd subtiel naar de overledene en de vax status , de leeftijd word steeds jonger van 80 naar 70 en nu zijn de meeste vrouwen van halverwege de 60 . En ook vaak hersenbloeding en kanker en nart verzorgtehuis , midden in de 60 .
  Dus ook ik loop tegen deze situaties aan. Een oude maat van mij heeft een wachttijd van 2,5 maand met huis leegruimen in belgie, die zei waar eerst twee weken voor was ingepland. En ook zelfde leeftijd in de 60 vaak. Ook geen opslag meer en alles recht naar het stort. wat zonde is. Er is zo een gezegde de één zijn dood is de ander zijn brood. Hoe dan ook in deze buisnes is het keidruk.

  • Met alle respect, jij lijkt mij in n parallelle wereld te leven, ik zie hier in mijn omgeving echt NIKS van dit alles, overal nieuwe huizen en appartementen die onmiddellijk bewoond zijn en oudere huizen die snel verkocht worden. Op n paar uitzonderingen na lopen de 95 % gevaxxten in mijn buurt nog steeds dartel rond, wel zijn er blijkbaar meer sterfgevallen in de woonzorgcentra, dat moet ik toegeven….

   • als 5 % van uw gevaxte buren er niet meer is , is dat op zich al een ramp, slechts anderhalf jaar na de uitrol…trk dat door op 10 jaar en er schiet nog 50 5 over..

 3. Tja……. Over een paar dagen valt de oproep voor een nieuwe mRNA injectie weer op de mat.
  Duizenden mensen zullen hier gezagsgetrouw gehoor aan geven en hun mouwtje wederom opstropen om de zeer schadelijke soms dodelijke nucleïne zuur prik te ontvangen.

  Ik heb met ze te doen, maar mijn gezag is in mijn omgeving niet voldoende om het tegen te kunnen houden…..Ik “ parkeer deze misdaad tegen de menselijkheid” dan ook maar als “ een teken van de eindtijd”
  Door diverse “plagen” zal een “derde deel van de mensheid” uitgeroeid worden. Zijn we al zover……❓

  Gezien het artikel vandaag op frontnieuws over de handels overeenkomsten in Vladivostok, zou dit best kunnen corresponderen…..❗️ De westerse wereld ( welvaart financieel en moreel❗️ verval…..) gaat ten onder…….. inclusief de bevolking…..
  Niet alleen economisch en financieel maar ook de moraal en de gezondheid/ het leven……. wordt kapot gemaakt. ❗️
  Want waar is de moraal van de westerse leiders, als je ( inmiddels) weet dat dit een gevaarlijk dodelijk middel is….. MAAR DIT MAG NIET GECOMMUNICEERD WORDEN❓
  Geen leuk bericht maar we zullen er mee moeten dealen.
  De “ GELDZUCHTIGEN OP DEZE WERELD KUN JE NIET VERANDEREN.”

  Het is een grof schandaal dat onze overheid, en met name het RIVM, wat ons voor allerlei schadelijke dingen als PFAS en lucht verontreinigen; Verontreinigingen, in het drink water enz enz enz ( teveel om op te noemen ) waarschuwt, ONS NIET WIJST op de schadelijke werking van deze GENETISCH THERAPEUTISCHE INJECTIE.

  Dit proces gaat geheel buiten de reguliere artsen om, opdat de patiënten niet met hun vertrouwenspersoon op de man af kunnen informeren en doorvragen over deze prik.
  Het is dus een overheids misdaad‼️( ook z’on omkoping!)
  En de één verschuilt zich achter de ander……Ik denk ook wel eens…. Zouden er daarom zoveel kamerleden opstappen…… weten ze meer dan ze kunnen zeggen of mogen zeggen ❓
  De huisarts krijgt wel de “ nazorg problemen” van de prik, zoals turbo kanker en vele andere dodelijke complicaties‼️
  Ik hoop en bid dat vele mensen de ogen open zullen gaan en de prik niet zullen nemen.

  • de meeste huisartsen hebben bewust meegewerkt aan het bedrog. Vanaf maart 2020 hebben ze iedere patient met een luchtweginfectie 2,5 jaar lang omgedoopt in cojonapatient. Voor iedere cojonapatient werden ze betaald. Voor de gifinjecties kregen ze €45,-/injectie. Dus: KASSA. ‘Wir haben es nicht gewusst’ gaat voor dit tuig niet op.

   • Er is natuurlijk een gigantisch verschil tussen huisartsen en specialisten. Huisartsen zijn “eerstelijns” zorg… ze moeten algemene basiskennis hebben die varieert van griep, longontsteking, hoge bloeddruk, suikerziekte, hechtingen, etc.. Dat is een totaal ander kennisniveau dan bijvoorbeeld een viroloog heeft. De beoordeling van het gevaar van een mRNA therapie (want dat is het) kunnen zij veel moeilijker maken volgens mij. “De mevrouw van de GGD zei dat het vaccin uitvoerig getest is en veilig is….” is natuurlijk een citaat dat je vaak zult horen, maar de mevrouw van de GGD heeft totaal geen kennis van mRNA technologie.

    • Veel ‘mevrouwen van de GGD’ waren toen ingehuurde low budget scholieren die met cursuspraat een vertrouwd geluid moesten laten horen om zo veel mogelijk prikafspraken in te plannen, mensen geïnjecteerd te krijgen en angsten uit het hoofd te praten. Wanneer men té kritische vragen stelde bleven de antwoorden ook vrijwel altijd uit.

     They did it before and they will do it again.

    • Wat men ook vergat bij het vaccineren is expliciet om toestemming vragen, en officieel zou dat schriftelijk moeten zijn.
     En uitleg geven welk middel het is, een mRNA wat ingrijpt binnen de lichaamscellen, en dat dit NOOIT EERDER IS GEBRUIKT ALS VACCIN…… dat het een geheel nieuw middel is en dat het slechts “ voorlopig goed gekeurd is.

     EN dat is het nog steeds een EXPIRIMENTEEL MIDDEL IS ‼️
     Als ontvanger van de prik doe je dus in feite mee aan een groot wereldwijd medisch EXPIRIMENT.
     Waarbij de farmaceut ook niet verteld dat er verschillende badges in omloop zijn met verschillende stoffen ERin.
     Er zijn erbij waar Grafeenoxyde inzit wat zeer giftig is.
     Ook andere niet te definiëren stoffen zijn aanwezig waarvan men tot op heden nog niet weet wat het is.
     Dit is te vinden op de site van Craihg Paardenkooper, “ How Bad Are my Badge”
     Ik vraag me af als dit verteld zou worden of mensen dan nog zo gewillig zouden zijn als ze zich realiseerden dat ze een “ PROEFKONIJN “ ( de onwetenschappelijke naam van deelname an een medisch experiment)zouden zijn.❓❓onthoud HET IS ÉÉN GROTE MEDISCHE ZWENDEL.
     MIJN VERTROUWEN IN DE MEDISCHE WERELD IS TOT HET NULPUNT GEDAALD.
     ZO OOK IN DE POLITIEK

  • Anna september 15, 2023 at 12:10 “Zouden er daarom zoveel kamerleden opstappen…… weten ze meer dan ze kunnen zeggen of mogen zeggen ❓”
   Ik heb ook die gedachten, nu kunnen ze misschien op die manier “ontsnappen” en over 10-20 jaar, als we er nog zijn, komt er wel wat naar buiten. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

   • Die stappen op omdat er een Europese regering komt en onze democratie per 1 november zal stoppen te bestaan….er komen nooit geen landelijke verkiezingen meer!!!

  • Volgens de gepensioneerde vaccin ontwikkelaar bij Pfizer Mike Yeadon ( volg hem maar eens ) gaat dit overlijden nog zeker tien jaar duren.
   Zo lang kunnen de genetisch gemodificeerde prikken het lichaam slopend veranderen en hun tol blijven eisen.
   En als er dan ieder jaar opnieuw geprikt wordt , dan wordt deze periode vanzelf langer.
   In een oorlog zijn de slachtoffers en daders aanwijsbaar, in een “criminele witte boorden oorlog” zijn de slachtoffers volgzaam als schapen.
   En de bewijzen verdwijnen onder de grond of in de verbrandings ovens.

 4. Mind-Bending: The Growth of Graphene Hydroxide From Within the Body

  ´Attorney Todd Callender: “It appears, based on our mass spectrometry, that they didn’t actually include graphene oxide in the shots. What I’ve come to find instead is [that] they included all the base compounds in order for the bodies to produce their own graphene oxide… So all they have to do is put the base chemicals into the user, expose them to a certain level of magnetic radiation, so phone signals at a certain frequency, and those people will actually grow graphene hydroxide inside of them.´

  https://www.youtube.com/watch?v=DAw8mCBBMI4

 5. Enkel de Pfizer documenten, die Pfizer 75 jaar wou verborgen houden, en nu door de rechtbank verplicht zijn vrijgegevem , zijn voldoende om deze genocide per direct te stoppen en een Neurenberg.20 op te richten…339 pagina”s vol ernstige bijwerkingen, allen die we nu zien opkomen….ze wisten het verdomd goed…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in