Kinderen aanvallen met een biowapen zal "de aandacht trekken".

Na alles wat er de afgelopen achttien maanden is gebeurd, hebben ze niet de moeite genomen om toxische giffen, die zich voordoen als “vaccins”, terug te roepen. Zo weten we dat ze werken zoals bedoeld, schrijft Good Citizen.

Welke andere verklaring kan er zijn dat “gezondheidsinstanties” zulke dodelijke en destructieve injecties niet hebben teruggeroepen als ze niet willen dat de dood en vernietiging doorgaan?

Ze blijven de boosters promoten, en tegelijkertijd angst zaaien voor een nieuwe Covid “variant” die in hun woorden “aan de vaccins ontsnapt”, en dat allemaal terwijl ze de plotselinge dood “toevalligheden” negeren op sportvelden, bij sportjournalisten achter bureau’s, in cockpits van vliegtuigen en in live televisieprogramma’s voor de hele wereld om te veinzen dat daar niets te zien is.

Dat is serieus hun laatste boodschap:

Haal uw booster om uzelf en anderen te beschermen tegen een variant die resistent is tegen vaccins.

Corky Thatcher van Life Goes On moet zijn gepromoveerd tot Jaar Drie Plandemische Chef Narratief Manager op Globopsyops HQ.

De grootste satirici van welke generatie dan ook zouden niet kunnen komen met het materiaal dat deze idioten nu produceren, en er is een speciaal soort disfunctioneel brein voor nodig om erin te trappen. Sommigen noemen degenen die deze narratieven nog steeds geloven, ernstig achterlijk. Achter-lijk

In een satirisch kort filmscript dat ik afgelopen februari publiceerde, genaamd The Heavenly Halftime Show, spotte ik met de komische vanzelfsprekendheid van vroegere en huidige gebeurtenissen die door onze bioterroristische Malthusiaanse overheersers voor de wereld werden voorbereid.

Het is een satire over toekomstige Super Bowl halftime shows met in de hoofdrol één gelukkige deelnemer, gekozen uit mensen over de hele wereld, die aan een rad van pandemische virussen draait om te bepalen wat dat jaar als het dodelijke wereldwijde virus zal worden losgelaten. Een groep farmaceutische managers en het hoofd van DARPA (Deadly Advanced Respiratory Pathogenic Acquisition) draaien aan een tweede rad dat bepaalt welk continent de beperkte “vaccins” krijgt die al klaarliggen voor distributie voor het virus dat bij de eerste draai de winnaar is.

We kunnen net zo goed al in die wereld leven.

Het eerste SARS-virus uit 2002 was een poging om een plandemie in te luiden. U herinnert zich wellicht dat de media destijds hun best deden om de wereld angst aan te jagen, maar het virus verspreidde zich niet zoals gehoopt. Dr. David Martin heeft onthuld dat de eerste SARS een virus was dat in een laboratorium was gecreëerd en waarvoor Fauci’s NIAID tussen 1999 en 2001 patenten had aangevraagd. In 2009 probeerden ze het opnieuw met de varkensgriep, maar ook dat sloeg niet aan.

Als het in eerste instantie niet lukt, volg dan het Rockefeller draaiboek, verover de markt voor vaccins, koop de media en de Wereldgezondheidsorganisatie, infiltreer alle regeringen met trouwe marionetten, vooral in hun geheime politie-alfabureaus en regelgevende instellingen, en probeer het opnieuw.

De afschuwelijke, door dot gov gecontroleerde tentakels van de sociale media en de corrupte vereniging van alle bedrijfsmedia onder één gigantische propagandaparaplu, waar gedragspsychologen de scripts, krantenkoppen, muziek en taal voorbereiden, hebben in januari 2020 de basis gelegd voor de huidige Covid-operatie, waarvan bureaucratische functionarissen en demente uitvoerende marionetten nog steeds volhouden dat het een “noodgeval” is.

Ze hebben in de loop der decennia allemaal oorlog gevoerd onder verschillende operatienamen en evenementtitels: Dark Winter, SPARS, Atlantic Storm, Clade-X en Event 201.

  De ongevaccineerden hebben bloed aan hun handen

In 2016 lieten ze zelfs X-Files bedenker Chris Carter een paar aspecten van hun huidige operatie in de collectieve psyche van het maatschappelijk lichaam programmeren door middel van verhaallijnen die genenvervalsing en corruptie van het immuunsysteem via trojaanse paardenvaccins omvatten.

Waar hun eerste pogingen mislukten, hebben ze de zaken opgeschoond en de berichtgeving, de aflevering, de psychologische manipulatie en de narratieven aangescherpt.

Er is altijd een papieren spoor en een financieel spoor, en aangezien ze hun agenda graag van tevoren bekendmaken, is het echt geen geheim wat ze doen terwijl ze het doen. Wie dit gelooft, wordt twee dingen die eigenlijk één en dezelfde zijn: een overlever en een samenzweringstheoreticus.

En dus terwijl ze de volgende voorbereiden, en die daarna, en die daarna, zullen de samenzweringstheoretici de aarde erven en verantwoordelijk zijn voor het opruimen van de rotzooi.

Catastrofale Besmetting: 23 oktober 2022. De nieuwste plandemische simulatie speeldatum.

In de nieuwste Globopsycho bioterror speeldatum genaamd Catastrophic Contagion die zij op 23 oktober van dit jaar publiekelijk uitvoerden, waren de gebruikelijke verdachten, het John Hopkins Center for Health Security, de Gates Foundation en de WHO, een door Gates gecontroleerde organisatie die 196 landen onder haar volledige controle zal hebben wanneer het WHO Pandemie Verdrag in mei 2024 van kracht wordt.

Zij stemden dit speeldatum-virus af op hun satanische manieren en noemden de nep “besmetting” SEERS voor Severe Epidemic Enterovirus Respiratory Syndrome. SEERS. Snap je? Als in iemand die de toekomst kan zien. Ze wrijven ons nu gewoon in deze shit en lachen ons de hele weg naar het lijkenhuis uit. Vergeet de bank, dit ging nooit over geld voor degenen die de geldprinters controleren, en binnenkort de programmeerbare digitale valuta voor de laatste fase van onze slavernij.

SEERS ziet dit “virus” gericht op kinderen in plaats van zich voor te doen als griepverschijnselen en in Gates’ eigen woorden “zal het de aandacht van de mensen trekken.”

Als we nadenken over hun meest recente plandemische optreden is het duidelijk dat er geen dreiging was. Ze hebben het allemaal verzonnen, misschien zelfs het bestaan van het virus. Het idee van een virus of bedreiging is überhaupt het enige dat telde, en ze moesten de angstkriebels opvoeren om de hysterie te creëren die nodig was voor wat eigenlijk het doel van alles was – zoveel mogelijk armen injecteren met de echte biowapens. Zoals Reiner Fullmich zei: “Als je begrijpt dat de vaccins niet werden gemaakt voor het virus, maar dat het virus werd vrijgelaten voor de wachtende vaccins, dan begint alles duidelijk te worden.”

Als het virus echt was, of echt een bedreiging vormde, zouden ze de angst niet hebben aangewakkerd, ze zouden hebben geprobeerd de echte hysterie te beheersen door de bedreiging te bagatelliseren. Als ze de vaccins niet hadden, zouden ze hebben geprobeerd de authentieke angst van het publiek te beheersen met optimisme, en het pandemonium te beheersen met weloverwogen maar redelijke verhalen.

Dat is de meest zekere manier om de juistheid van hun plannen vast te stellen. Als zij angst willen creëren, dan kunt u er zeker van zijn dat er absoluut niets is om bang voor te zijn en dat er überhaupt geen dreiging is, alleen de illusie ervan, zodat zij meer macht kunnen oppotten, meer van onze resterende vrijheden kunnen onthoofden en ons psychologisch gevangen kunnen houden in de percepties van hun eigen fantasie, zodat onze acties en ons gedrag een reactie worden op de door hen gecreëerde crises.

  Kijk: GEVACCINEERDE Montreal burgemeester Valérie Plante stort in halverwege toespraak

Als je je hoofd erbij kunt houden terwijl iedereen om je heen het zijne verliest, ben je een man, mijn zoon.1

Ze leggen momenteel het psychologische artillerievuur aan om ons de altijd aanwezige dreiging van virussen in te prenten, die overal en nergens kunnen toeslaan. Het maakt allemaal deel uit van een ontwikkeld psychologisch programma van operatieve conditionering.

Ze hebben hun Apenpokken-klucht in maart in scène gezet met een aangekondigde releasedatum voor 15 mei en halverwege mei waren er overal krantenkoppen over Apenpokken, zonder ernstige bedreiging voor iedereen die geen homoseksuele orgieën bijwoont.

Ze probeerden de uitbraken van Apenpokken te herhalen zoals ze dat deden met de Convid-zwendel, met regionale “gevallen” die hier en daar opdoken en nooit noemden ze de groep die werd getroffen of waarom. Toen hadden ze als bij toverslag een vaccin klaar voor Apenpokken en begonnen de staten te veel te betalen voor de giftige injecties waarvoor homoseksuele mannen die van homoseksuele orgieën houden in juni en juli in de rij stonden als achterlijke proefkonijnen.

Geen enkele “gezondheidsfunctionaris” had het over zelfbeheersing of onthouding, maar ze promootten wel die waardeloze “vaccins”. En om het zekere voor het onzekere te nemen doopten dezelfde “gezondheidsfunctionarissen” het virus om tot Mpox omdat Apenpokken blijkbaar beledigend is voor homoseksuele mannen of zoiets?

Maar de homogemeenschap en zwarte weesjongens aanpakken met dodelijk giftige medicijnen is niets nieuws voor Fauci en zijn “gezondheids”soortgenoten, laat staan “beledigend” taalgebruik. Zij vermoordden een kwart miljoen met AZT, naast honderden zwarte weesjongens, waarvan velen in een massagraf in New York terechtkwamen.

Dit is dezelfde man die de best betaalde overheidsfunctionaris werd en de leiding kreeg over de “gevaarlijkste pandemie” sinds de Spaanse griep, waarbij hij elke avond op televisie verscheen om “gezondheidsadvies” te geven.

Meer recentelijk hebben ze een nieuwe variant op de viruskaart uitgeprobeerd met MERS tijdens het WK voetbal. Het is als SARS-2 Act One, maar in plaats van vleermuizen zijn er kamelen ingezet.

George Webb volgt de MERS en MERS-2 zwendel (DARPA) al jaren, onder andere hier op substack en in zijn boek World War DARPA.

De Gates Foundation, die samenwerkt met DARPA en de WHO, bestempelde het afgelopen decennium als een decennium van “vaccins” en dit huidige decennium als een decennium van pandemieën. En zij kunnen het weten, want zij zijn de scriptschrijvers, regisseurs, producenten en acteurs in deze bioterroristische speeldata.

Wat voorspelt dit allemaal voor de toekomst en voor ons, slachtoffers van hun bioterroristische Malthusiaanse agenda?

Als we enkele eenvoudige puntjes met elkaar verbinden, kunnen we zien dat de afgelopen pogingen om hysterie te creëren rond MERS en Apenpokken geen stand hielden. Ze pushen nu seizoensziekten in de zin dat ze weersomstandigheden zoals winterstormen, die nu BOMB CYCLONES worden genoemd, versterken! De nieuwste “TRIPLEDEMIC!” is een poging om de door mRNA gecreëerde VAIDS te verdoezelen.

Immuunsystemen zijn kapot en hoe angstiger en voorzichtiger mensen zijn in het “afstand nemen” en zich verbergen voor “bedreigingen”, hoe minder hun immuunsystemen oefenen met gezonde blootstelling aan ziektekiemen. Combineer dat met de injecties waarvoor ze in de rij staan, en ze zijn perfecte doelwitten die vatbaar zijn voor het krijgen van allerlei ziekten, waaronder kanker.

Wat de toekomst betreft, betekent deze laatste catastrofale speeldatum met het jaar 2025 gekoppeld aan een fictief virus genaamd SEERS waarschijnlijk dat ergens eind 2024, NADAT het WHO-pandemieverdrag 196 landen onder zijn macht heeft gekregen voor “pandemiebestrijding”, maar maanden VOOR de volgende Amerikaanse verkiezingen (zodat ze hun stem-per-mailzwendel weer kunnen doen) ze waarschijnlijk de volgende zullen aankondigen.

  Alle "deskundigen" hadden het bij het verkeerde eind over COVID. Nu zijn zij gedwongen het toe te geven

Het zal beginnen met psyops, beelden van werknemers in volledige besmettingspakken die kinderen behandelen in hyperbaar verpakte brancards, aankondigingen van het CDC, spoedvergaderingen van de WHO, en propagandisten van het mondiale bedrijfsleven die allemaal voorlezen uit dezelfde door alfabetbureaus geschreven scripts van gedragspsychologen.

Regeringen zullen reageren als een symfonie in concerto, en hun reactiebevoegdheid overdragen aan de Ethiopische communistische rat die de WHO leidt, en samen zullen ze de angstthermometers die maar tot tien gaan, helemaal opvoeren tot elf.

Zo weten we dat er geen echte dreiging is.

Hoe ze deze keer kinderen zullen aanpakken met massale ziekenhuismoord is voor iedereen een raadsel. Misschien zit er al iets in miljoenen van hen die de Covid-injecties kregen, een soort trojan horse-infectie die op afstand of via frequenties kan worden geactiveerd.

Het maakt niet echt uit, het enige wat ze hoeven te doen is PCR gebruiken om een casedemie te creëren om ouders de stuipen op het lijf te jagen, die hun kinderen bij de eerste de beste verhoogde temperatuur naar de eerste hulp zullen haasten, waar de artsen de rest zullen doen.

Fauci zal instructies hebben achtergelaten over welk mislukt kankermedicijn de EUA moet goedkeuren om de kinderen mee in te spuiten zodat ze binnen een week sterven aan nierfalen of stikken.

Dit zal het hoogtepunt zijn van SEERS Act One, net voor de overgang naar Act Two, waar we allemaal thuis opgesloten zitten te wachten op hun instructies en de magische mRNA-injecties die ze al hebben voorbereid en aan het “testen” zijn op zes of acht muizen. U weet hoe de rest van het stuk gaat, behalve dat deze keer de injecties verplicht worden gesteld en deelname aan de samenleving digitale ID’s vereist die gekoppeld zijn aan de vaccinatiestatus.

We hebben dus precies minder dan twee jaar tot de volgende. Niet meer dan twintig maanden om ons psychologisch en fysiek voor te bereiden, en misschien vooral geografisch, want niet alle landen zullen hun burgers in dezelfde mate terroriseren.

Ze hebben hun intenties aangekondigd, net als de vorige keer. Er is geen reden om ze niet op hun woord te geloven. Ze laten ons graag weten hoe ze ons zullen terroriseren en proberen te doden voordat ze het doen.

Ze weten het. Wij weten het. Zij weten dat wij het weten.

En Bill Gates geniet er elke minuut van.

Er is een reden dat wanneer de bedrijfsmedia met iemand spreekt over virussen, vaccins en medicijnen ze een beroep doen op een schoolverlater en de man die niet kon voorkomen dat virussen uw computersoftware infecteerden.

Het is gemakkelijk om de juiste “oplossingen” voor de volgende catastrofale infectie te voorspellen als u degene bent die elke handeling van het stuk financiert.

Bill Gates threatens again: Next one will get attention this time


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Paddestoelprincipe of Hoe de Anglo-EuroZionistische “democratieën” werken: Het volk in het donker houden en ze stront voeren
Volgend artikel(Video’s) “It’s hell – Get in the building”: De Russen hebben Amerikaanse troepen in Bakhmut in de val gelokt en gehamerd!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Het resultaat van het beleid van overheid wekt dus net het verkeerde resultaat op. Maté ontleedt de onderliggende oorzaken van onze fysieke en emotionele malaise en legt verbanden tussen de rol van trauma, stress en de druk van het moderne leven. Wij zijn geneigd te geloven dat ‘normaal’ gelijk staat aan ‘gezond zijn’. Maar hoe gezond is die norm nu echt?

  In De mythe van normaal lees je over baanbrekend onderzoek naar de oorzaken van ziekten en scherpe kritiek op hoe onze gezondheidszorg juist ziekmakend is. Maté ontdekte dat de gangbare definitie van ‘normaal’ niet juist is: vrijwel alle ziekte is een natuurlijke weerspiegeling van het leven in een ongezonde samenleving, waarin gezondheidszorg steeds verder van onszelf af is komen te staan. Zij negeren hoe de toxische hedendaagse cultuur je lichaam en immuunsysteem belast, en bovendien je emotionele evenwicht ondermijnt.

  In dit inzicht-rijke en invoelende boek laten Maté en zijn zoon je zien dat de sleutel tot genezing ligt in het herstel van onze medemenselijkheid en het omarmen van onze authenticiteit, ongeacht de maatschappelijke verwachtingen.
  https://www.boekenwereld.com/gabor-mate-de-mythe-van-normaal-9789020219456?utm_campaign=Boekmailing_mythenormaal&utm_source=inspirerendleven.nl&utm_medium=email&mpid=WYQDx36u5dFTGTy-MTE9RedgifixfWY-DTJmSVswxUktb2F kortom in liefde weer jezelf worden is een betere keuze…..

 2. De meeste lichamelijke klachten (ziekten, pijnen, ontstekingen, etc.) zijn dikwijls uitlopers van niet gevoelde, emotionele pijn. Wat we niet durven te voelen, heeft de neiging zich te verharden, te kristalliseren of vast te zetten zodat we er niet omheen kunnen. Er ontstaan naast psychische klachten ook lichamelijke klachten, die we dan vervolgens ‘ziekte’ noemen. In de meeste gevallen is dit slechts verharde energie die te lange tijd geen aandacht heeft gekregen. Met andere woorden als wij ons lichaam lange tijd niet de liefdevolle zorg geven die het verdient, en die van levensbelang is, dan uit ons lichaam zich dat op een andere manier.

  Je durft niet uiten wat je voelt; Verstop je jezelf, je creativiteit achter ‘gezag’? Laat je je leven? Je ‘isoleert’ je.
  Je verteert voelen door wrok, rancune of diep leed; onverwerkte trauma’s; Zelfontkenning; hebt je jezelf ‘verloren’ in een ‘bedreigende maatschappij’? In hoeverre ben je geworteld in jezelf? In hoeverre ben je tegen jezelf gekeerd?
  https://leonvanrijswijk.nl/welke-emotionele-betekenis-past-bij-mijn-ziekte-patroon/
  Is jezelf leren kennen = Dit zegt jouw Maans-knoop over vorige levens.
  De sterke karaktereigenschappen uit onze vorige levens en uitdagingen in ons huidige leven
  Dit zegt jouw Maans-knoop over vorige levens, je patronen en je persoonlijkheid.
  Bij onze geboorte krijgen we geen handleiding van onszelf mee. 
  Maar gelukkig is er astrologie! De taal van de atmosfeer en komt van het Sanskriet woord Atmos. Dat wat in de lucht blijft hangen in frequenties. De spreektaal van ieder mens net als wifi voor de computer met een zender en een ontvanger. Jij en Ik. Je horoscoop vertelt heel veel over jou. 

  De Noordelijke Maans-knoop laat bijvoorbeeld zien welke spirituele lessen jij in dit leven mag leren.
  Welke patronen mag je loslaten en welke kanten van jezelf mag je juist ontwikkelen?
  De nieuwe Waterman energie is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde zoals: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid, Vrije wil ervaren. De poort naar ons hart werd hierbij geopend als je weet dat de aarde in cyclussen verloopt en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

 3. Voorbeeld van een imprint van Hugo de Jonge = Heeft hier last en tijd dat ie gaat ontwaken van zijn eigen ego = It’s al written in de stars Te ontwikkelen eigenschappen. Negatieve naar positieve. Je wordt er een mooier mens van. Verborgen vermogens en talenten helpen ontdekken. Samenwerking • Diplomatie en tact • Het vergroten van het bewustzijn van andermans behoeften • Onbaatzuchtigheid: steun geven zonder ’terugbetaling’ te verwachten • Het scheppen van win-winsituaties • Delen • Dingen zien door andermans ogen • De eigen identiteit uiten tegenover anderen = Neigingen om achter te laten = Verminderen van de invloed van deze neigingen kan het leven gemakkelijker en plezieriger helpen maken. Impulsiviteit • Onattente zelf-Ascensie • Gebrek aan besef van andermans behoefte aan steun • Egocentriciteit • Egoïsme • Gebrekkig oordeelsvermogen inzake geld • Verwachten dat anderen hetzelfde zijn • Onverschilligheid over hoe men door anderen wordt gezien • Verzet tegen het sluiten van compromissen • Woede-uitbarstingen ‘Ontdek je innerlijke wijsheid. 2023: jaar van transitie en de grootste bewustzijnssprong ooit voor een heldere visie is jezelf leren kennen in dit leven.

 4. Is er iemand die denkt dat ze zichzelf gaan schaden door ziektes los te laten? Het is waarschijnlijker dat ze iets doen om mensen kwetsbaar te maken voor ziekte.
  Of dit prikken om immuunsysteem te saboteren is, of voeding te vergiftigen, of door gerichte electromagnetische straling, ga er maar vanuit dat ze zoiets uithalen.
  Ze kunnen kinderen extra kwetsbaar maken door met de kindervaccinaties te rommelen. Die lui zijn tot alles in staat.

  Over 8 jaar telt de wereld nog 4 miljard mensen. De rest is opgeruimd

  • JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA joepie en dat zijn er nog 2 miljard teveel,want al die vrouwtjes willen kindjes…en familie(ziekte)dus al die gevaccineerden planten zich als zieke konijnen voort… komen steeds slechtere zaad/ei-cellen.. ieder virus kan hele wereldbevolking vernietigen..immuniteit volledig weg.. alleen nog maar reageerbuis babies…= het nieuwe normaal

 5. Ik blijf het herhalen:
  Met het breken met de grondwetten en mensenrechtenverdragen is IEDERE HUIDIGE OVERHEID ETC. HAAR LEGITIMITEIT VERLOREN.

  Wij hebben dus niets mij zij te maken.

  We hebben een grote groep wereldwijd nodig die zich hier bewust van wordt èn ernaar handelt!!!!!

  (maar de groep zal pas (relatief) groeien als de massa schapen zal zijn geruimd)

 6. Bring it on. Ik ben er klaar voor. Al die paniekzaaierij over wat er over 18 maanden kan gebeuren… moet je eens kijken hoeveel zieken en dooien er nu al vallen. Laat staan over 2 jaar. Man, er zijn dan helemaal geen gevaccineerden meer die nog kapot kunnen. En de niet geïnjecteerden blijven gewoon overeind. The end. Simpel. Klaar. Punt.
  hoeveel rampscenario’s door alternatieve media uitgebraakt, zijn uitgekomen? Denk aan black-outs en de horrorwinter. Ik zit potdomme nog steeds op die horrorwinter te wachten, want ik wil schaatsen! Oftewel: allemaal met een paar kilo zout nemen

 7. “J.B. Handley is zonder meer ’s werelds meest wijze, ontwikkelde, onvermoeibare en best geïnformeerde activist voor de gezondheid en veiligheid van kinderen. Al 15 jaar voert Handley, als leider aan de frontlijn, het grote gevecht tegen het farmaceutische kartel om een beslissing te forceren, het wetenschappelijk onderzoek te verspreiden en de leugens achter het vaccinbeleid, dat een epidemie van chronische ziekte bij onze kinderen heeft veroorzaakt te ontmaskeren … Dus lees alsjeblieft dit boek en bepaal voor jezelf of je nog steeds gelooft dat vaccins ‘veilig en effectief’ zijn.”

  — Robert F. Kennedy jr. –

  https://www.wanttoknow.nl/boeken/stop-de-autisme-epidemie/

 8. @ Joop Visser december 23, 2022 at 14:50,
  SARS is geen ziekte, het is een hoge frequentie in het GHz. Als ze met het zogenaamde 5G netwerk 26GHz. uitzenden, krijgt iedereen in de buurt van die zenders ademhalingsproblemen. Zodat het net lijkt alsof er iets vreselijke in de lucht hangt. Daar er helaas de massa te onwetend is over deze materie, denken vele dat zij besmet zijn met een bepaalde ziekte. En daarmee zullen zij de wachtkamers van de huisartsen vullen, die vervolgens placebo’s of chemische rotzooi als een zogenaamd medicijn voor geschreven krijgen. Het is eigenlijk een soort van PR stunt van de farmaceuten, om hun rotzooi aan de man te brengen.

  Daar er helaas 99% van de mensheid te onwetend is qua eigen gezondheid, besteden zij dat liever uit aan de grootste kwakzalvers die we gezondheidszorg noemen. Is het jullie opgevallen dat vele bedrijven hun dekmantel in hun bedrijfsnaam hebben staan. Zoals de gezondheidszorg die jouw bewust ziek maakt en houdt, om jouw zo als klant te kunnen behouden om zoveel mogelijk aan jouw wil verdienen, tot je eraan dood gaat.

  Of het Amerikaansbedrijf Staat der Nederlanden om ons de illusie wil geven dat we in een soeverein vrij land wonen met een koning en waar wij de onderdanen van zijn. Wat in werkelijkheid een commercieel bedrijf is, die ons land bezetten en de levende mensen beschouwen als hun lijfeigenen om ons uit te kunnen buiten als slaven. Terwijl we alle soevereinen zijn, die dagelijks geterroriseerd worden door dit bedrijf.

 9. Hoe laten we het onwetende deel v.d. mensheid weten, dat realistisch denken ons de weg naar realiteit wijst.

  Dat, plus op de hoogte van “feiten” zijn laat de realiteit zien.

  De meeste mensen zijn realistisch, maar niet op de hoogte van bepaalde feiten.
  Daar zit de clou van de psy-ops die voor de meerderheid v.d. mensheid invloed uitoefent.

  Toch zullen de arrogante angsthazen door de mand vallen met hun psy-ops.

  Het werkt niet.

  Even misschien, maar als u de cijfers v.d. laatste prikrondes ziet, zijn velen afgehaakt,
  Men word bewust, ondanks dat men de feiten niet kent, ondanks de omroepen e.a. propagandakanalen

  Instinct?

  Bij mij werkt dat perfect.
  Waarom weet ik niet.
  Maar ik luister naar mijn instinct.

  Dat ontwikkeld zich nu bij velen, zodat ze ondanks alles voor zichzelf en kinderen, familie op zullen komen.

  Een collectief zelfbehoud, door middel van ons oeroude instinct, is ontwaakt, dankzij de bovengenoemde angsthazen met hun psy-ops

  Dan kan men verplichten “whatever” uit lijfsbehoud zal dat niet lukken.

 10. Sons of Liberty:

  >>> Dr. Lee Merritt, the Medial Rebel, joins me in this episode to discuss a serious issue: cancer. However, Dr. Lee touches on something that others have known but has been rarely shared and that is the connection between parasites and cancer. We’ll also talk about how the COVID shots have caused cancer to explode and the use of 5G and other EMFs are making matters worse. <<<

  Dr. Lee Merritt: The Connection Between Parasites & Cancer + COVID Shots & 5G
  https://www.bitchute.com/video/sVT7h4UQROwa/

 11. De frequentie van onze aarde en van de mens wordt van verschillende kanten aangevallen. Door 5G (maar ook 4G), maar ook door bijvoorbeeld geluidsfrequenties en geo-engineering, HAARP. Wat zou de inname van diverse medicatie eigenlijk met de frequentie en het dna van ons lichaam doen…? En laat staan de laatste uitgerolde ‘vondst‘, de CV19 injecties… Er wordt gesold met het dna van de mensheid en de frequentie van aarde en alles dat hierop leeft. Het valt ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele zelf aan. De koppeling tussen ego, fysiek leven hier en nu, en het hogere bewustzijn wordt kapot gemaakt ten einde van de natuurlijke levensstroom afgesloten te raken en, net als het duister, enkel nog meegezogen te kunnen worden in het duister. Volgens de theosofie en antroposofie bevinden wij ons nu in de zwaarste (qua zwaartekracht en bestaan van materie) ronde binnen onze planeet de aarde. Ook de zwaarste planeet. Na deze ronde zal de frequentie stijgen. Echter, kan dit niet wanneer je jezelf hebt losgekoppeld van je hogere zelf en van de natuurlijke levensstroom (dus stop transhumanisme!). Alleen door God, de Christstream, ziel etc te ontkennen en mensen mee te zuigen op luciferiaanse wijze naar het digitale, AI tijdperk (Ahriman), kunnen zij macht en controle krijgen. Zo creëren zij een nieuwe wereld (orde) met de enige kans voor hen om te blijven bestaan. Hun ziel is verloren en kan alleen bestaan tot en met deze aardcyclus. Ben ik te volgen eigenlijk? Ik begrijp de materie maar vind het lastig uit te leggen. De ideale frequentie zou trouwens 528hz zijn https://www.bitchute.com/video/QiI8j7tuXWMy/?list=watch-later&randomize=false
  Het komt er hoe dan ook op neer dat het belangrijk is bij jezelf te blijven zoals de meesten hier ook al doen. Blijf naar je gevoel en je innerlijk weten luisteren. Met elkaar houden we de humane en natuurlijke frequentie zo goed mogelijk staande. En nu meer en meer mensen ‘het zien’, zal onze gezamenlijke, natuurlijke levenskracht en energie alleen maar groeien 💕✨! Onze energie zal uiteindelijk die van het duister overwinnen, hun Luciferiaanse vuur dooft uit waar ons innerlijke licht al het donker zal uitroeien tot in de eeuwigheid. De 8th sphere, of abyss, is waar het duister heen kan gaan. En zo zal het zijn.

  • Geplaatste Link is niet bereikbaar vanwege

   The parent channel of this video is unavailable at your location due to the following restrictions:

   Contains Incitement to Hatred

   • O, wat jammer! En bizar dat deze mooie content zo wordt benoemd… De waarheid mag blijkbaar niet gehoord en gezien worden… Heb je VPN? Via Mexico lukt het wel 💫!

   • Die stroming is idd op een bepaald moment een andere, meer duistere, kant opgegaan, maar alles als satanisch bestempelen is wat kort door de bocht. De planetary spheres, earth rounds etc zijn later door Steiner verder uitgewerkt en bevatten veel interessante informatie. Niet alles vanuit de theosofie is slecht, het is alleen, zoals bij alles, altijd belangrijk zelf te onderscheiden welke informatie met jou resoneert. Het gaat om de inhoud en de impact van de boodschap, de boodschapper is minder relevant. Anders onthoud je jezelf mogelijk van waardevolle informatie. Dat is jammer… Vind ik dan. Niet alle theosofisten zijn bijvoorbeeld Luciferian of horen bij de freemasons. Onderscheid, discernment, waardevol, altijd 🌟.

 12. Ik kon het overigens niet laten om SEERS nader te analyseren. Omdat het kan 😉
  Gaan we:
  Bij elkaar opgeteld geven de letters het getal 66. Goh. Toevallig. En het event was op 23 10 2022, dat maakt… 66. Jóh. Ze doen het er gewoon om. Gaat het dan los op een datum die ook weer 66 geeft?

  Vertaling SEERS naar het latijn geeft ‘Vates’, dat in het Engels terug vertaald “you’re welcome” betekent. Hier ga ik later verder kort op in.

  Betekenis van Vates in het Engels is “a poet or bard who is divinely inspired”
  Of (let op de tekst tussen de !!!)
  “The English-Latin noun vates is a term for a prophet, following the Latin term. It is the origin of the English term ovate for an Irish bard. The earliest Latin writers used vātēs to denote “prophets” and soothsayers in general; the word fell into disuse in Latin until it was revived by Virgil. Thus Ovid could describe himself as the vates of Eros (Amores 3.9). According to the Ancient Greek writers Strabo, Diodorus Siculus, and Poseidonius, the vates (οὐάτεις) were one of three classes of Celtic priesthood, the other two being the druids and the bards. !!!*The Vates had the role of seers and performed sacrifices (in particular administering human sacrifice) under the presidence of a druid according to Roman and Christian interpretation.*!!! Their role therefore corresponded to that of an Adhvaryu in Vedic religion. The Celtic word vates is continued by Irish fáith “prophet, seer,” and gwawd “scorn, satire, scoff” in Welsh.

  In het Duits betekent Vates volgens deze site trouwens Schwachsinn :p… Via latijn-duitse vertaalmachines komt hier weer ‘gewoon’ ziener, profeet, vrouwelijke ziener (Sybille) uit.

  Bron:
  https://www.definitions.net/definition/vates

  Dus: Graag gedaan: wat hebben zij graag gedaan voor wie? Depopulatie en destructie van de aarde op alle fronten? Voor die vreemde 1% die wereldmacht en orde wenst over een beheersbare populatie, over te gaan in, en/of te vermengen met, AI? Zodat zij hun eigen wereld orde kunnen inzetten en middels AI denken onstervelijk te zullen zijn omdat zij door hun verlies van de levensstroom, hun natuurlijke levenspad (rope of life), niet meer in contact staan met hun ziel en daardoor na de aard cirkel binnen de aarde kunnen doorsrromen naar de volgende aardcirkel jupiter richting een hogere spirituele energielijn (ascentie)? Zij kunnen niet door de moonlock, zijn te ver van het levenspad, hun hart, natuurlijk leven, afgedwaald dat zij alleen nog kunnen ontwikkelen en bestaan door artificiële ontwikkelingen. AI is de god van deze door archontische, duistere krachten uit de 4e dimensie beïnvloedde technocraten. De ziel wordt verguisd daar zij die niet meer hebben, zij zijn daar van losgeraakt. Satan/Lucifer en Ahriman zijn hun goden. Ook daarom alles in plain sight. Staat de mens het toe? Dan is er ingestemd, en is sprake van vrije wil.

  En hiermee is op 23 10 22 voorspeld (prophecy, seers, ziener, goddelijk inzicht) wat in 2025 wordt losgelaten, al dan niet psychologisch, middels AI of beide…

 13. De vraag hoe juist kinderen het slachtoffer worden is (denk ik) snel beantwoord. Bedoeling is alle kinderen van 0-5 jaar 3 mRNA-prikken te geven! Daarbovenop willen ze alle zwangere vrouwen, ouderen >60 jaar en zwakkeren gaan prikken. Ik weet helaas niet of dit alleen in Nederland of in meerdere EU-landen + de VS ook aan de orde is. Mocht dat wel zo zijn dan moeten 20 miljoen dode kinderen haalbare kaart zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in