Onlangs nodigde mijn gewaardeerde collega Virginie Joron de bekende Franse tropenarts en vaccinatiedeskundige professor Christian Perronne uit in het EU-parlement voor een gezamenlijk evenement met collega’s van #TeamFreedom.

Zie mijn openingstoespraak in de laatste video en hoe ongelooflijk groot de belangstelling van burgers, pers en Europarlementariërs die avond was. Een volle zaal nu het Corona-narratief verder instort en de openbare aanklager van de EU al bezig is met een onderzoek.

Direct naar de video.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Doe de test voor uzelf – zij hebben u gemerkt als beestenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Het zou zoveel erger zijn geweest als ik niet was gevaccineerd
Vorig artikelWaarom klinkt het Westerse narratief zo dom en onrealistisch?
Volgend artikelVlaamse regering moet haar partnerschap met het WEF opzeggen, dat meer dan 175.763 euro per jaar kost
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Openbare aanklager? Ahh… dichtimmeren van aanklacht. (Jurisprudentie zetten om andere aanklachten te stoppen. Hebben we al eerder gezien.)

 2. Dit is natuurlijk goed nieuws maar kan ook ‘gevaarlijk’ worden als ’te’ veel mensen nu ontspannen achterover gaan leunen en denken dat ze niets meer hoeven te doen. Ik vrees dat de introductie van de CBDC gewoon doorgaat en we alsnog in een digitale gevangenis terecht kunnen komen mits we ons niet massaal verzetten tegen de afschaffing van het fysieke geld en natuurlijk zoveel mogelijk daarmee blijven betalen.

 3. “de openbare aanklager van de EU al bezig is met een onderzoek”

  Nou daar verwacht ik totaal niets van, het onderzoek zal wel met een Jantje van Leiden afgedaan worden voor zover ik dit megalomane, instortende machtsblok dat de EU heet ken. Leugens en halve waarheden staan hoog in het crypto-communistische vaandel geschreven, arme Europeanen.

 4. To Big to fail…
  They are the System.
  They make the Rules, or change them for their own purpose.

  As long as it stays like that above, legally we can not win, but if it cracks further and further thanks to some Modern day Heroes, we still have a chance before a lot more gets lost (more then we already lost)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in