Meer dan vijf begraafplaatsen die onder toezicht staan van de Catholic Cemeteries hebben dit jaar tot nu toe een stijging van 15 procent gezien in het aantal begrafenissen en een stijging van 10 procent in het aantal crematies vergeleken met 2020, bericht Ethan Huff.

Uitvoerend directeur Joan Gecik zegt dat zij denkt dat de stijgingen te wijten zijn aan een achterstand van begrafenisdiensten die werden uitgesteld op het hoogtepunt van de “pandemie”, maar de realiteit is dat “vaccins” meer dan waarschijnlijk ook een rol spelen.

Degenen die nog steeds in de pandemie geloven, reserveren nu al met angst de begrafenissen en crematies van hun dierbaren voor de zomer van 2022, in de verwachting dat de volgende “golven” familieleden zullen wegvagen.

Calvary in St. Paul, Gethsemane in New Hope, Resurrection in Mendota Heights, en St. Anthony’s en St. Mary’s, beide in Minneapolis, behoren tot de faciliteiten van The Catholic Cemeteries waar veranderende trends worden waargenomen in correlatie met de uitrol van de prik.

“We hebben een grote zorg voor de veiligheid voor iedereen die naar onze begraafplaatsen komt, met inbegrip van onze medewerkers,” zegt Gecik, opmerkend dat genoemde faciliteiten mensen vragen om buiten gezichtsbedekking te dragen en te allen tijde afstand van hun dierbaren te houden.

“Het is nog steeds aan de gang,” voegt Gecik toe over de plandemie, zonder melding te maken van de mogelijke rol die de Covid-19 virusinjecties zouden kunnen spelen in deze plotselinge toename van verzoeken om lichaamsverwijdering.

Waarom verwerpen zoveel katholieken God en stellen zij hun vertrouwen in het covidisme?
Het is op zijn zachtst gezegd teleurstellend dat een religieuze organisatie als deze zo weinig vertrouwen in God zou hebben om het samenkomen van familieleden en geliefden te laten varen uit angst voor een onzichtbaar virus.

  Professor in immunologie en vaccins tegen de gevaccineerden: "Laten we dit over een paar jaar weer bespreken, terwijl ik nog mens ben... God mag weten wat u dan bent"

Nog erger is de duidelijke afwijzing van elke overweging dat de spuiten er misschien toe leiden dat meer mensen sterven, waardoor meer begrafenissen en crematies nodig zijn. Waarom denken mensen daar absoluut niet aan?

De politieke correctheid die de katholieke begraafplaatsen tentoonspreiden, die naar eigen zeggen “verschillende niveaus van veiligheidsprotocollen” hebben doorlopen, is werkelijk ontmoedigend in het licht van alles wat de afgelopen jaren aan het licht is gekomen.

De organisatie zegt dat zij, in plaats van de Bijbel te volgen, ervoor heeft gekozen om in plaats daarvan de aanbevelingen te volgen van de corrupte Centers for Disease Control and Prevention (CDC), een particuliere onderneming met een gevestigd financieel belang in vaccins die pretendeert de volksgezondheid te vertegenwoordigen en te ondersteunen.

De Katholieke Begraafplaatsen komen zelfs niet meer persoonlijk bijeen met rouwende familieleden die een geliefde hebben verloren, gaf Gecik toe. In plaats daarvan bieden ze digitaal counseling aan via Zoom of “andere middelen”, zei ze.

“Het is alsof je supergevoelig bent voor alles wat er de hele tijd gebeurt,” voegt Gecik eraan toe. “En dat is hoe het dagelijks was tijdens (het hoogtepunt van) covid.”

In 2020 waren er op de vijf genoemde locaties totaal 1.035 begrafenissen en 44 procent crematie. In 2021 zijn er tot nu toe 1.187 begrafenissen geweest en een crematiepercentage van 54 procent.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Patholoog laat zien wat de COVID-19 injectie doet met de hersenen en andere organen van gevaccineerde mensenVolg Frontnieuws op Telegram

  Ik had het fout. Het spijt me
Vorig artikelIvermectine: Het wordt “paardenontwormer” genoemd voor elke burger die het neemt tegen Covid, maar voor het Amerikaanse Congres is het hun EERSTE KEUZE voor preventie en behandeling
Volgend artikelVolledig gevaccineerd zijn is een eindeloze weg naar een twijfelachtige bestemming
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Dan is die steiging van het aantal begrafenissen misschien nog meer geweest omdat de reguliere geen inhoud en meerwaarde meer hebben.
    De Rooms-Katholieke kerk bekent nu kleur, na jaren van onrust en ontmanteling.
    Een gezegde dat onder oud katholieken rond ging, wel al jaren geleden (ben >75), was dat het gedachtegoed best was maar het personeel niet deugde. Dat is inmiddels aangetoond.

  2. Het is veel meer dan 10%. De overlijdensberichten in onze krant zijn verdubbeld en om plaats te sparen in de kant, worden er geen fotos meer geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in