New York Magazine publiceerde onlangs een verhaal waarin wordt gemeld dat “volledig gevaccineerde” covid-junkies liegen over het feit dat zij “niet gevaccineerd” zijn om zo toegang te krijgen tot hun volgende dosis booster shots, bericht Ethan Huff.

Getiteld “Johnson & Johnson & Regret,” vertelt het stuk van Benjamin Hart hoe Hart zelf diep teleurgesteld was dat hij de enkele dosis J&J injectie heeft genomen in plaats van een van de dubbele dosis mRNA injecties van Pfizer-BioNTech of Moderna omdat die met boosters worden geleverd.

Hart wil blijkbaar heel graag een boosterdosis, maar kan er geen krijgen. Dus hebben hij en anderen zoals hij “het heft in eigen handen genomen en zijn op zoek gegaan naar illegale boosters bij apotheken door zich voor te doen als ongevaccineerd.”

Net als junkies die op straat op zoek zijn naar hun volgende shot, zijn deze Covidianen zombies geworden, op zoek naar de volgende “vaccin” kick. Je vraagt je af wat er gebeurt als ze geen succes hebben?

In het geval van Hart was liegen over zijn vaccinatiestatus al genoeg om zijn plaatselijke apotheek de felbegeerde booster te ontfutselen. Hij geeft ook toe dat hij nu in feite een Big Pharma mormoon is die verslaafd is aan injecties met het Covid-19 virus.

“Ongeacht het feit dat een groeiend aantal bewijzen aantoont dat we nog een dosis meer kunnen gebruiken dan de Pfizer-fanaat of de Moderna-maffia – dat doorbraakinfecties op zijn minst iets vaker voorkomen bij ontvangers van één dosis dan bij onze zelfvoldane landgenoten met een dubbele dosis, ook al blijven ziekenhuisopnames uiterst zeldzaam”, klaagt Hart in zijn artikel, waarbij hij vitriool uitslaat tegen volledig gevaccineerde mensen die de dubbele dosis injecties hebben genomen.

  Bedank Poetin voor het stoppen van de COVID-hoax

Covid vaccin-junkies zijn wandelende zombies geworden in wanhopige behoefte aan hun volgende farmaceutische shot

Hart heeft zichzelf ervan overtuigd dat hij als ontvanger van een enkelvoudige dosis vergeleken met zijn tegenhangers met een dubbele dosis aan het kortste eind heeft getrokken – omdat in zijn ogen meer injecties een betere bescherming betekenen.

“De kleine omvang van ons cohort, plus de tijdlijn voor de goedkeuring van vaccins in de VS (J&J was wat dat betreft natuurlijk de laatste), betekende dat de gegevens schaars waren voor grote delen van dit voorjaar en deze zomer,” klaagt hij verder over de onderzoeken naar injecties met één dosis.

“En ondanks het feit dat we echt een bepaalde richting nodig hebben, voelde het vaak alsof we helemaal buiten het verhaal over de pandemie werden gehouden – alsof we de generatie X van de ontvangers van vaccins waren.

Het blijkt dat de J&J-vaccins ook niet te zien zijn in het “Excelsior”-vaccinpaspoortsysteem van New York – bijna alsof de mensen die ermee zijn ingeënt niet worden beschouwd als “volledig gevaccineerd”.

Een medewerker van J&J meldde dat de Excelsior-app van New York zijn vaccinatie niet als legitiem herkende totdat hij een verwarde, maar uiteindelijk behulpzame medewerker opbelde om te klagen,” schrijft Hart.

“Geconfronteerd met deze voortdurende afwijzing hebben sommigen van ons het heft in eigen handen genomen en bij apotheken naar bootleg boosters gezocht door te doen alsof ze niet gevaccineerd waren. (‘Uh, ja, ik heb gehoord over dat coronavirus-gedoe, en het klinkt zeker verontrustend! Een van je beste Moderna shots, alsjeblieft!’).”

  De verantwoordelijkheid van doktoren: waarschuw het publiek wereldwijd voor ernstige staatscriminaliteit en het in de doofpot stoppen daarvan

Hart is duidelijk getriggerd door zijn vermeende tweederangs status als ontvanger van een J&J injectie. Hij wenst nu duidelijk dat hij in plaats daarvan de mRNA-prikken had genomen, omdat hij dan als eersterangs burger van de nieuwe wereldorde in goede doen kan deelnemen aan het “nieuwe normaal”.

“Dit is wat er gebeurt als globalistische instellingen massaparanoia overbrengen op de nuttige idioten in de samenleving en in ruil daarvoor slaafse dienstbaarheid verwachten,” schrijft National File.

“Het artikel in New York magazine biedt onbedoeld een venster op de donkerste en meest pathetische hoeken van de menselijke psyche. In tijden als deze moeten we ons realiseren dat sommige van onze medemensen zo gehoorzaam zijn, zo verstoken van kritisch denken, zo vastgeketend aan een systeem dat van hen profiteert, dat ze misschien gewoon nooit de werkelijkheid zullen zien zoals normale mensen dat doen.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStudie: COVID-19 vaccins VERHOGEN sterfgevallen en ziekenhuisopnames door COVID-19 gebaseerd op analyse van meest-gevaccineerde landen
Volgend artikelDe tijd dringt, ze staan op het punt de totale en definitieve controle over te nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Even wat anders,
  Zondag 3 oktober gaat blcbx een uitgebreide live-registratie van de demonstratie in Amsterdam. Om 14:00 uur gaan we live nadat de stoet al om 13:00 uur is vertrokken voor een route van ca. 5 kilometer. Minimaal twee reporters van ons team zullen onderweg interviews afnemen van deelnemers, afgewisseld met helikopter beelden en presentaties vanuit een hoog punt in de stad. Om 16:00 uur zal de live uitzending eindigen. Dit is tevens de eindtijd van de manifestatie zelf.
  https://www.youtube.com/watch?v=VRx9w1mhw1Y

 2. Wel een mogelijkheid.
  Het is zo onvoorstelbaar.
  Inderdaad zijn er velen die het gevoel voor properties volledig kwijt zijn.
  Overigens niet alleen bij de “junkies” maar ook bij de promotie motor voor deze modificatie prikken. (Doel who?)

 3. Apart dat ze niet neerstorten? Dat zou er dan op duiden dat het vaccin geen sterfte of bijna-sterfte veroorzaakt? Vreemd verhaal… die gasten zijn gewoon leip, gewoon een graadje erger dan die andere gasten die zichzelf “volledig” gevaccineerd noemen en staan te jubelen, alsof ze daarvoor nooit “volledig” waren. (Ja, in de kop zeker niet.) Maar mss is het verhaal ook wel weer propaganda om aan te tonen dat het “vaccin” NIET dodelijk is en geen bijwerkingen veroorzaakt, ook al neem je tig spuiten en boosters. Niet dat NY Mag zo’n propaganda apparaat is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in