De G7-landen weigeren in roebels te betalen. Peskov: “Wij kunnen ons niet inlaten met liefdadigheid.”

Rusland dreigt nu zijn gasleveranties aan Europa stop te zetten als de ontvangende landen weigeren in roebels te betalen. De G7-landen hebben reeds besloten niet in te gaan op de Russische eis.

“Wij zullen geen gratis gas leveren, dat is duidelijk. In onze situatie is het nauwelijks mogelijk of gepast om aan liefdadigheid te doen,” zei de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, aldus Reuters.

De Russische president Vladimir Poetin heeft vorige week aangekondigd dat “onvriendelijke landen” die in de toekomst Russisch gas willen kopen, in roebels zullen moeten betalen. In reactie op de sancties heeft Rusland onder andere de landen van de EU, de VS en Groot-Brittannië als “onvriendelijk” bestempeld.

Tijdens een vergadering van de EU-leiders op vrijdag is geen gemeenschappelijk standpunt over de Russische eis naar voren gekomen. De G7-landen hebben echter gezamenlijk besloten de eis tot betaling in roebels af te wijzen, die zij als een “duidelijke schending van de bestaande contracten” bestempelen.

De G7-landen zijn Frankrijk, Canada, Duitsland, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Het Russische gas is goed voor ongeveer 40% van het totale verbruik in Europa.

Poetin heeft een deadline gesteld voor nog enkele dagen…

Ondertussen is de Amerikaanse president Joe Biden van mening dat “voedseltekorten de prijs zijn die Europa betaalt”. Biden heeft zaterdag de EU en de NAVO toegesproken over de lopende sancties tegen Rusland. Volgens Biden zijn voedseltekorten iets waar wij in Europa nu mee moeten leren leven.

  De militaire doodstuipen van Oekraïne

“Het zal werkelijkheid worden. De prijs van deze sancties zal niet alleen voor Rusland zijn, maar ook voor een enorm aantal andere landen, waaronder de Europese landen en ook ons land. Want zowel Rusland als Oekraïne zijn de broodmand van Europa geweest als het bijvoorbeeld om tarwe gaat,” zei Biden.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan – Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de “Great Reset”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraëlische begrafenisondernemingen zijn overbelast en het dodental vertienvoudigt
Volgend artikelDe voedselstrijd begint: Eerste uitbarstingen van geweld in supermarkten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. De timing is best wel opmerkelijk. Er komen weer zeker 2 weken van koude aan. Draai die gaskraan maar dicht Poetin, de EU verdiend dit. De arrogantie van het westen begint wel ’n beetje lachwekkend te worden.

 2. Slim bekeken – in roebels betalen. Verdomme, ik zat er een tijdje terug nog over te denken om mijn spaargeld op een Russische bank te zetten.

 3. Putin handelt niet anders dan (trekpop) Nixon begin jaren zeventig.
  De am. dollar was tot die tijd nog gekoppeld aan het goud maar de begrotingstekorte ivm de enorme kosten van de Viëtnam-oorlog. Vandaar dat de U$D-goudkoppeling “TIJDELIJK” (sic) zou worden losgelaten. Dat gebeurde op 15 augustus 1971.
  In plaats daarvan kwam er de zgn “petro-dollar” dat een voortdurende vraag naar dollars creërde, waardoor de dollar zonder “gouden vleugeltjes” weer enkele tientallen jaren kon laten doorvliegen.
  Zo geboorte gevend aan het “Pampieren Tijdperk”. (lang leve de drukpersen van de cb’s ! )
  Aan dat tijdperk komt er nu dus geheid een einde. Van die van de Westerse versie dan tenminste, Europa voorop. Too bad for you !
  Samengevat : (trekpop)(ook HIJ ja !) Poetin copiëert gewoon wat de Amerikanen destijds ook deden, om zo hun roebel een (blijvende) schop omhoog onder de kont te kunnen geven.
  Objectief gezien een hyper-logische beslissing van Put-in 😉
  Maggie d’r in ?
  Ik dank u !

 4. Of de Z van ZolocaustDeprogrammingCourse, ook zéér leerzaam voor den “kikker-gesgoolden” !

  ■ “Holocaust-Deprogramming Course” / after having scrolled down the first quarter of the article, you’ll see the subtitle “Irrefutable Facts ; Auschwitz a Work Camp”. Begin reading there.
  Amazing info on the totally FAKE gas chambers of Auschwitz, the very LAST “zyklon camp” of the Nurnberg List of 22 ; ALL the others have already been debunked ! :
  https://holocaustdeprogrammingcourse.com/

  Mocht u geen toegang krijgen tot deze site, wat nogal eens wil voorkomen, gebruik dan gewoon even een zgn proxy-site zoals “duck-duck”.

  Of zoiets.

  • Even gepeeked (de directe link werkte inderdaad niet). Opvallend, wie weet klopt het, maar het probleem is dat ik sinds 2 jaar weet dat er geen gedocumenteerde waarheid bestaat. Achter elk geschiedenis “feit” schuilt een belang, een belang van een partij die er voordeel aan heeft dat de mensen zo denken en vinden. De stelling “Wie de oorlog wint schrijft de geschiedenis” is niet voor niets.

   • We krijgen nog elke week huilie huilie van de joden uit de 2 de wereldoorlog door onze strot geduwd, totaal onzinnig maar de gedachte aan het “kwaad” moet in leven blijven!!!

 5. $500 a day betekent $15000 per maand, niet $27392 (=random getal). Jaja, $166 per uur verdienen. Mensen trap hier niet in, gebruik je gezond verstand. Gratis geld bestaat niet. Het gaat er om dat je op die link klikt (niet doen). Die 5 letters op ’t einde van de link identificeren de (beetje) geldverdiener. Het is een pyramide spel constructie, jij gaat er niet rijk van worden, iemand anders wel die bovenaan staat.

 6. Als ik Putin was, had ik bij de eerste “onvriendelijke” reactie van europa de gas en oliekraan gewoon helemaal dichtgedraaid, en al hun tegoeden bevroren, hun bezit beslag genomen.

  What goes around, comes around…

 7. de voedselprijzen die de hoogte ingaan gelijk niets een europees probleem volgens biden???
  pamperman gaat het weer zeggen…lol
  en ondertussen zijn de rekken in amerikaanse wnkels vaak voor meer dan de helft leeg en betalen ze zich daar ook blauw aan voedsel, gas, electriciteit en aanverwanten…lol
  getrouwd zijnde met een californische, schoonfamilie ginder hebbende, heel wat vrienden ginder hebbende…zelfs een paar ‘liberalen’ in die familie..
  allemaal aan het klagen over biden’s wanbeleid…geen een die voor pamperman gestemd heeft, zelfs de paar liberalen niet….
  maar he…biden is all about talk the talk and cr*p the cr*p lol…

   • Met alle respect, maar jij gelooft nog in ‘eerlijke’ verkiezingen ? Je kent misschien het gezegde, dat als verkiezingen zouden werken, deze onmiddellijk afgeschaft zouden worden.. hou het volk in de waan..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in