Bhakdi via Screenshot / Planet Lockdown, Long via freepik / alpakavideo

Professor Sucharit Bhakdi is er zeker van: Covid-19 vaccins doden zowel jonge als oude mensen. Zij doden kinderen. Volgens hem vergemakkelijken hun destructieve effecten op het menselijk immuunsysteem de ontwikkeling van gevaarlijke ziekten. Het is nu tijd om te kijken naar effecten zoals tuberculose, toxoplasmose, herpes en kanker – en om te stoppen met de vaccins, zei hij.

Half januari 2022 heeft het voormalige hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne van de Johannes Gutenberg Universiteit van Mainz zich opnieuw tot het publiek gericht met een emotionele oproep over de gevaren van de Covid-vaccins. Verwijzend naar de onderzoeksresultaten van het team rond Professor Dr. Arne Burkhardt, een van de meest ervaren pathologen in Duitsland, verklaarde hij dat de feiten die nu op tafel liggen gewoonweg vernietigend zijn. Op verzoek van de nabestaanden had Burkhardt autopsies verricht op overledenen die, nadat zij één of meer vaccinaties tegen Covid-19 hadden gekregen, plotseling overleden waren – thuis, op het werk, in de auto, tijdens het sporten, enz. Ongeacht de fabrikant van het vaccin, benadrukt Bhakdi, werden in de overgrote meerderheid van de autopsies duidelijke bewijzen van een auto-immuun zelfaanval gevonden, schrijft Report24.news.

Voor een uitgebreid begrip van de relevante verbindingen en processen in het lichaam, lees (Nederlands transcript):

“Veel gevaarlijke infectieziekten sluimeren in het lichaam van miljarden mensen”.

  Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico's van Covid-vaccins aan!

Volgens Bhakdi veroorzaken de spike-eiwitten die in het lichaam geproduceerd worden door de Covid-vaccins auto-immuunreacties, die vervolgens leiden tot de vernietiging van de aangetaste organen of weefsels: “Zo werkt de immunologie al sinds het begin van de mensheid, en zo werkt zij vandaag de dag nog steeds.” Naarmate het aantal vaccinaties toeneemt, reageert het immuunsysteem ook steeds agressiever. De zogenaamde lymfocyten spelen een beslissende rol in een intact immuunsysteem. Zij zijn verantwoordelijk voor het onder controle houden van de tumorcellen die zich voortdurend in het lichaam vormen, en van de ziekteverwekkers die reeds in het organisme aanwezig zijn. Als deze lymfocyten afsterven (zie Frontnieuws Schokkende boodschap: Gevaccineerde mensen sterven aan auto-immuun aanvallen tegen hun eigen organen), kunnen kanker en verschillende besmettelijke ziekten exploderen.

Lees ook een analyse die in 2021 gepubliceerd is door Doctors for Covid Ethics, waarin uitgelegd wordt waarom gordelroos en idiopathische aangezichtsverlamming (Bell’s Palsy) na Covid-19 vaccinatie wijzen op gevaarlijke immunosuppressie, met gevolgen op korte en lange termijn ook voor kanker en zwangerschap:

Wat betreft het verschijnsel van versnelde tumorgroei na Covid-19 vaccinatie, bekend als “turbokanker”, zie het commentaar van 2020news:

“In 2005 publiceerde de Hongaarse biochemicus Katalin Karikó een methode die zij ontwikkeld had om RNA zo te wijzigen dat het de immuunrespons van cellen kan uitschakelen. Karikó is sinds 2013 vicepresident van BioNTech / Pfizer. In 2014 publiceerde Karikó met BioNTech CEO Ugur Sahin over hoe haar proces gebruikt zou kunnen worden om een heel nieuw soort geneesmiddel te ontwikkelen. Het bedrijf gebruikt de technologie nu op licentiebasis voor de mRNA-vaccins. Is de doelgerichtheid van het cellulaire immuunsysteem verantwoordelijk voor de turbokanker die na coronavaccinatie wordt waargenomen?”

  De ECHTE agressors die de mensheid aanvallen zijn de vaccinpushers, de covidpropagandisten en de regeringen die hun eigen burgers terroriseren

Tuberculose, toxoplasmose en nog veel meer.

Bovenaan de lijst van gevaarlijke infectieziekten die wereldwijd massaal zullen toenemen als gevolg van de effecten van de Covid-19 vaccinatie, noemt Bhakdi een vroegere “grote moordenaar van de mensheid”, tuberculose: “Ik voorspel: door deze verdomde vaccinatie zal er wereldwijd een toename van tuberculose zijn. Vooral in landen waar de tuberculosebacterie in het lichaam van de mensen sluimert. India, Afrika, heel Azië.” Genoemde tuberculosebacterie (Bhakdi zelf is drager ervan) is een zeer langzame bacterie, vandaar dat “tuberculose tijd nodig heeft om te exploderen”. Bovendien is de ziekte, vooral in gevallen van meervoudige geneesmiddelenresistentie, zeer moeilijk te behandelen.

Een ander groot gevaar komt van toxoplasmose, dat ook in de wereld wijd verspreid is. Herpes (HSV), Epstein-Barr (EBV) en cytomegalovirus (CMV) worden ook genoemd. Het is tijd, benadrukt Bhakdi, om te stoppen met praten over bijwerkingen en sterfgevallen. In plaats daarvan moeten wij naar deze effecten gaan zoeken: Herpes, EBV, CMV, tuberculose, toxoplasmose, kanker: “De dingen die u vindt, zullen u verschrikken. Als u niet ophoudt met deze vaccinatiewaanzin.”

U kunt de video van de opmerkingen van Prof. Bhakdi op 17 januari 2022 hier zien.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Sucharit Bhakdi: “Je zult in je leven door de mens gecreëerde horrors zien die je begrip te boven gaan”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe voedselstrijd begint: Eerste uitbarstingen van geweld in supermarkten
Volgend artikelHet Corona-narratief ontsluierd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik weet niet of dit mag verteld worden maar het universitair ziekenhuis in LEUVEN heeft net een speciale kankerafdeling opgericht voor lymfeklier kanker door vaccinatie. Dit vanwege de vele gevallen.

 2. ”Vóór de introductie van de koepokvaccinaties was kanker nagenoeg onbekend. Ik heb te maken gehad met minstens 200 kankerpatiënten en ik heb nimmer een geval van kanker gezien in een niet-gevaccineerd persoon.” W.B. Clarke MD, Indianapolis, VS, (N.Y Press, 26 January 1909)

  De belangrijkste zo niet de enige oorzaak voor de monsterlijke toename in kanker is vaccinatie.”
  Dr. Robert Bell,
  oud-Vice President van de International Society for Cancer Research
  uit
  ZORGWEKKENDE-GEVOLGEN-VAN-VACCINATIES(1).pdf
  door mevrouw Désirée L. Rover

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in