Op de hoogste niveaus van het Oekraïense politieke en militaire leiderschap zijn intense processen aan de gang nu de voormalige naaste en topadviseur van Zelensky, Oleksii Arestovych, een draai van 180 graden maakt ten gunste van Rusland.

De voormalige nationale veiligheidsadviseur van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky, Oleksii Arestovych, heeft gezegd dat Rusland en Oekraïne verenigd moeten worden in één land, bericht WarNews24/7.

Arestovych stuurde een bericht naar Vladimir Poetin waarin hij publiekelijk opriep om een einde te maken aan de oorlog.

“Het ‘nieuwe Oekraïne’ moet zich verenigen met Rusland zodat ze samen ‘gerechtelijke stappen’ kunnen ondernemen tegen het Westen voor de verwoesting die ze in Oekraïne hebben aangericht door de oorlog te ontketenen,” zei Arestovych.

Blijkbaar accepteert Arestovych met “Nieuw Oekraïne” het afstaan van grondgebied aan Moskou.

Arestovych roept de Oekraïners vervolgens op om Zelensky te verwijderen en vrede te sluiten met Rusland.

Dit is een meesterlijke pirouette uit de Russische Bolsjoi balletten. Het is onmogelijk voor Arestovych om niet de dominante trend binnen het Oekraïense leger te verwoorden, dat begrijpt dat er geen licht aan het einde van de tunnel is. Hij heeft gezegd dat hij de steun heeft van Oekraïense topgeneraals.

In de Baltische staten en in Polen werden de uitspraken van Arestovych waarschijnlijk met grote bezorgdheid en angst begroet. Wat zal er gebeuren als Oekraïne definitief verloren is voor het Westen? Volgens hen zullen Polen en de Baltische staten, die Kiev met al hun krachten steunden in deze oorlog, het eerste doelwit zijn…

Arestovych: “Verenig Rusland en Oekraïne”

“We vermoorden elkaar nu met honderden, tienduizenden, voor Avdiivka en andere steden, en waarom? Wat hebben we aan dit Rusland en Oekraïne? Wat winnen we met het verlies van 20 duizend doden in provinciale steden aan beide kanten?

Wat hebben we in historische zin bereikt?

Vinden we het leuk dat onze nonkels van de regionale comités in Washington en Brussel staan te klappen terwijl ze kijken naar twee apen met messen die om elkaar heen huppelen?

En waarom is dit nodig? Poetin zou moeten komen en zeggen:

“Beste vrienden. Laten we vrede met jullie sluiten. Maar we zullen het op een bijzonder moeilijke manier afsluiten: we zullen een collectieve rechtszaak tegen het Westen aanspannen.”

Het Westen is ons alles verschuldigd! Geloof me. We moeten het Westen vertellen dat het Europese veiligheidssysteem niet werkt en dat we een nieuw veiligheidssysteem moeten opbouwen waarbij rekening wordt gehouden met alle partijen.”

Arestovych zei ook dat “er geen reserves meer zijn die bereid zijn om voor Oekraïne te vechten, omdat het land zijn burgers alleen een tweederangs leven kan beloven onder oligarchen en corrupte politici.”

In zijn tweede belangrijke bijdrage benadrukt Arestovych:

  "Geen rechtvaardiging maar een provocatie": Chomsky over de grondoorzaken van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne

“Politico schrijft dat het pro-Russische Oostenrijks-Hongaarse Rijk opnieuw wordt gereconstrueerd. Dit is waar,” zegt Arestovitch en voegt eraan toe:

In Europa worden pro-Russische structuren gevormd.

Ik zou het geen imperium willen noemen. Maar zeker een loyale bondgenoot van Rusland. Dus waarom vechten tegen Rusland? Met wie? Waarom; in Europa ontstaan ​​nieuwe structuren.”

Arestovych onthult ook dat de Russische president Poetin een voorvechter van het Westen was, maar door het Westen zelf is verraden.

Bekijk de twee video’s.

Andere uitspraken van Arestovych

In andere verklaringen onthult Arestovych dat hij, als hij tot president van Oekraïne wordt verkozen. Oekraïne vrede zal sluiten met Rusland en daarbij rekening zal houden met de werkelijke belangen van dat land.

Arestovych:

“Als ik president word, zal ik me richten op het oplossen van deze drie taken.

Ten eerste, vrede met Rusland, rekening houdend met de werkelijke belangen van Rusland.

Ik zal niet toestaan dat mensen de Oekraïense nationale belangen opofferen. Maar ik zal Oekraïne niet anti-Russisch maken.”

Hij benadrukt dat Oekraïne extern, intern, financieel, strategisch failliet is, daarom ontlopen de dienstplichtigen massaal de dienstplicht en vluchten ze van het front. Honderd deserteurs per dag, is een brigade per maand, 12 brigades per jaar.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oorlog in het Oekraïense presidentschap – Arestovich: Zelensky is een volslagen idioot – Hij vernietigde het land met zijn wetten en verklaarde de oorlog aan het christendom! (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

  Manoeuvre "Verschroeide aarde": De Oekraïners trekken zich terug terwijl ze huizen in Bakhmut in brand steken - de Russen zijn Paraskovievka binnengetrokken (Video's)

Lees meer over:

Vorig artikelRothschild geeft toe dat ‘woke’ ESG heeft gefaald, pusht ‘inclusief kapitalisme’-agenda
Volgend artikelModerne oorlog heeft de mythe over de effectiviteit van NAVO-wapens aan diggelen geslagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Geen idee wat te vinden van deze man, interne strijd ook gewoon natuurlijk, de Russen dachten vroeger ook dat Zelensky voor de Minskakkoorden was en de Russisch sprekenden autonomie zouden krijgen en toen dacht Putin dat de problemen opgelost waren, hij en de Russen weten wel beter, we zien wel!

  • Die Clown was toen nog helemaal niet beeld toen deze akkoorden ( leugens) gesloten werden, deze pedo en homo was nog op het podium aan het spelen met zijn piemeltje, het nazi volk vermaken.

   • Arnoldicus,
    Misschien in de letterlijke tekst heeft u gelijk, maar hij verkreeg wel de stemmen van de Russisch sprekenden door te doen voorkomen of hij hen respecteerde en met rust zou laten in een vorm van autonomie, hij is verdomme zelf Russischtalig, hij verkreeg hun stemmen en dat zijn er ook miljoenen en verraadde hun later en nu nog steeds, zelfs zijn Joodse roots verraad hij, die Oekie’s werden zelfs door de SS van de Duitsers als nog wreder gezien dan hun eigen SS mensen, je hebt gelijk hij speelde met zijn piemel op de piano en kan president worden, kan het nog extremer, mag ik effe een teiltje!!!

 2. Vertrouw hem voor geen cm, hij hoopt dat Rusland, oekraine inlijft waardoor Rusland een trojaans paard binnen de Russische federatie heeft en de oekrainers aan de ontmanteling van het Russische rijk kunnen gaan werken.

  Lijf alle Pro-Russische gebieden in.
  Al het westerse en nazi oekraine blijft oekraine waardoor een er scheiding blijft en Europa met dat zooitje mag regelen.

  • idd, net ala Zelensky destijds die van alles beloofde ook voor de Russisch talige streken, maar niks nakwam, zelfs het tegenovergestelde deed.

 3. “We are bankrupt”. Wie niet? Daarom zitten we met z’n allen in de sh.. Of denkt deze man dat de hele voorstelling zal worden afgelast als één trekpop uitvalt?
  Er is altijd maar één echt sterke partij als tegenwicht en dat is het publiek. Als dat wegblijft, omdat het de performance niet meer pikt, dan is de hele show onherroepelijk voorbij. Want NIETS rechtvaardigt de vernietiging van de toekomst van onze kinderen.

  • Dan kom je van een koude kermis thuis. Mooie woorden maar deze man is zeer onbetrouwbaar. Hij is slimmer dan Z. maar handelt in opdracht van de VS, evenals Timochenko.

 4. Arestovich denkt dat er nu nog steeds te onderhandelen valt of maakt dat in elk geval zijn bevolking wijs. Met vage uitspraken als pro-Oekraïne etc.. Kan hij straks toch weer met geweld gebied terugeisen. Samen het Westen aanklagen gaat niet gebeuren, want Oekraïne krijgt de 300 miljard aan in beslag genomen Russische assets en dan zou de eerste stap zijn om die terug te geven. Oude wijn in nieuwe vaten is Arstovich

 5. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar we gaan ’t meemaken. En dan samen met eventuele bondgenoten de corruptie in Europa en van Amerika blootleggen.

 6. Lijkt mij sterk dat dit voorstel nu pas na vele tiendduizenden doden tot stand gaat komen Putin is ook een veroveraar die niet zomaar opgeeft om vrede te sluiten met een vijandig volk dat van hem af wilde Neen dit is een grote blunder van deze man dit denkt dat Putin erin zal trappen Dat de oorlog eens eindigt daar is iedereen zeker van,,, omdat alle oorlogen ooit geeidigd zijn zolang als de mens hier rondloopt…. De vraag is dan wel….. willen de verslagenen dat accepteren en zich aansluiten bij de overwinnaars?????

  • Ik denk niet dat Poetin er in trapt, die is te vaak belazerd met mooie verhalen, maar het zou wel de beste oplossing voor het Oekrainse volk zijn, zonde van al die zinloze doden, levenslang getraumatiseerden en invaliden.

   • Nou! Het is zelfs een val zetten voor Rusland.
    Chantagecomplot deze man.
    De betekenis en inhoud en de doelen van de SMO worden strikt uitgevoerd!
    Vrede sluiten met het westen betekent toch ook dat het westen vrede zou sluiten met Rusland, nou dat zal dhr Poetin niet doen.
    Poetin doet zijn eigen ding.

 7. Alsof Putin geen stem in het kapittel heeft.
  Rusland gaat wellicht eerst de gestelde doelen bereiken.
  De Russen hebben inmiddels teveel negatieve ervaringen opgedaan om de Oekraïne en het Westen nog te vertrouwen.

 8. Alleen de titel gelezen, maar wat zou dat een mooie grap zijn.
  De VS kolonie “europa” financieel uitgekleed en ontwapend en dan alles naar Rusland

 9. Het probleem met Arystovich is dat hij voordurtend van standpunten wisselt: van pro-Zelensky tot anti; van de ene uitersten in de andere.
  En volgens @Kanthan2030 is hij naar V.S. gevlucht.
  Geloof er dus maar niets van. ‘Psy op’ is waarschijnlijker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in