Pixabay

Bedenk wat er gebeurt als een verschrikkelijke winterstorm toeslaat. U hoort de weerswaarschuwing, maar handelt er waarschijnlijk niet naar. De lucht wordt donkerder. Dan slaat de storm in volle hevigheid toe, en de lucht is gierend wit. Eén voor één vallen uw verbindingen met het machinetijdperk weg. De elektriciteit floept weg, waardoor de tv uitvalt. Batterijen raken leeg, waardoor de radio uitvalt. Telefoons vallen uit. Wegen worden onmogelijk, en auto’s komen vast te zitten. Voedselvoorraden slinken. De dagelijkse overblijfselen van de moderne beschaving – bankautomaten, beleggingsfondsen, grootwinkelbedrijven, computers, satellieten, vliegtuigen, regeringen – worden allemaal irrelevant.

Stel uzelf en uw dierbaren voor te midden van een gierende sneeuwstorm die enkele jaren duurt. Bedenk wat u nodig zou hebben, wie u zou kunnen helpen, en waarom uw lot van belang zou kunnen zijn voor iemand anders dan uzelf. Zo plant u een saeculaire winter. Denk niet dat u kunt ontsnappen aan de Vierde Omwenteling. De geschiedenis waarschuwt dat een crisis de sociale en economische basisomgeving die u nu als vanzelfsprekend beschouwt, zal veranderen.” – Strauss & Howe – De vierde omwenteling

Het is minder dan een jaar geleden, op 16 december 2021, dat onze demente leider van zijn handlers de opdracht kreeg om te liegen, te verdoezelen en kritisch denkende Amerikanen die weigerden slachtoffer te worden van de door Big Pharma, Fauci gepromote, ongeteste, onveilige, ineffectieve gentherapie, te demoniseren door te verklaren dat “we een winter van ernstige ziekte en dood tegemoet gaan voor de ongevaccineerden – voor henzelf, hun families en de ziekenhuizen die ze binnenkort zullen overspoelen.” De vaccinatiemandaten van Biden werden door de rechter verworpen. De ongevaccineerden stierven niet aan Covid. Heel weinig mensen stierven aan Covid. Sommige echt oude en zieke mensen op de drempel van de dood stierven door Covid. Sommige zeer ongezonde zwaarlijvige mensen stierven aan Covid. Maar zelfs 95% van de oude en ongezonde mensen overleefde Covid, schrijft Jim Quinn.

Vrijwel niemand onder de 70 jaar stierf aan Covid. Biden loog. Fauci loog. Walensky loog. Gates loog. Albert Bourla, CEO van Pfizer, loog. Hun overbetaalde medische industrie loog. Hun hooggecompenseerde, bekende mediakopstukken logen. Gekaapte politici logen. Het hele Covid-systeem was niets anders dan het bewapenen van de jaarlijkse griep door middel van angstpropaganda, een reclamecampagne van miljarden dollars, en het invoeren van totalitaire maatregelen op de wereld als onderdeel van de Grote Reset Build Back Better New World Order-complot, georkestreerd door onze globalistische oligarchische overheersers.

Elke Vierde Omwenteling heeft zijn eigen dynamiek, chaotische stroming, politieke nuances, algemene verwarring, antagonisten en gebeurtenisgestuurde omwenteling. We bevinden ons momenteel in het 14e jaar van deze crisis en de door Biden voorspelde winter van de dood voor de ongevaccineerden is niet doorgegaan en de dood en ziekte treft de gevaccineerden in veel grotere getale dan de ongevaccineerden. De daders van de pandemische oefening om te zien hoe ver mensen in de ontwikkelde wereld kunnen worden gepushd, misbruikt en veranderd in onderdanige vazallen van de staat, eisen nu amnestie voor zichzelf en hun medesamenzweerders, nu de gevolgen van hun moorddadige escapades onmogelijk te verdoezelen en te verbergen zijn.

Echte gegevens uit de echte wereld, niet van hun scheefgetrokken gemanipuleerde modellen, stapelen zich op, en ondanks de onvermoeibare pogingen van de media om te negeren, te censureren en verkeerd te informeren, sijpelt de waarheid naar buiten door het ijverige graafwerk van degenen die vanaf het begin van deze zwendelzaak gelijk hadden.

De volledige en totale mislukking van deze zogenaamde vaccins is vanaf het begin duidelijk geweest, aangezien het aantal infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen toenam nadat de vaccins waren uitgerold als de redder van de hele mensheid. De vaccins presteerden zo afschuwelijk dat het CDC de definitie van vaccin moest veranderen om te verhullen wat een mislukking ze bleken te zijn. De narratiefpolitie kunnen de geschiedenis verdoezelen en proberen te herformuleren, maar de leugens zijn allemaal gedocumenteerd en voor iedereen te zien en te horen.

Fauci zei dat maskers niet werken. Fauci zei dat de vaccins zouden voorkomen dat je Covid krijgt, Covid overdraagt, in het ziekenhuis wordt opgenomen en sterft aan Covid. Walensky, Birx, Biden, Trump en een hele reeks andere “medische deskundigen”, Hollywoodsterren, beroemde atleten, journalisten en Sesamstraatfiguren schreeuwden allemaal non-stop dezelfde “veilige en effectieve” onzin over een vaccin dat aantoonbaar niet veilig en niet effectief is. De paar dappere medische professionals die het narratief in twijfel durfden te trekken en alternatieve behandelingen aandroegen (ivermectine, hydroxychloroquine) werden gecensureerd, geminacht, belachelijk gemaakt, verboden, van hun vergunning ontdaan, de-platformed en hun carrière werd vernietigd.

Het oorspronkelijke anekdotische bewijs dat de vaccins geen enkele bescherming boden tegen de griep wordt nu ondersteund door honderden echte wetenschappelijke studies (geen door Big Pharma gekochte nepstudies) waaruit blijkt dat boosters een negatieve werking hebben omdat deze meervoudige injecties het immuunsysteem van mensen aantasten, precies zoals artsen als Korry, Malone, McCullough, Vanden Bosche, Cole, Zelenko en vele anderen waarschuwden dat dit zou gebeuren. Antilichaam-afhankelijke versterking (ADE) vindt nu plaats bij miljoenen mensen die gevaccineerd zijn. Jonge mensen sterven plotseling aan hartaanvallen, myocarditis komt nu veel voor bij jonge mannen, atleten storten in, kanker wordt geactiveerd door het spike-eiwit, en de sterfte door alle oorzaken schiet over de hele wereld omhoog.

Vorige week rapporteerde Service Corp Intl., de grootste uitvaartonderneming ter wereld, een veel hogere winst dan verwacht omdat het aantal niet-Covid sterfgevallen veel hoger was dan verwacht. De CEO zei dat ze 1% groei verwachtten over het 3e kwartaal van 2019 en eindigde met 15% onverwachte groei. Lincoln National, een van de grootste levensverzekeraars van het land, rapporteerde verschrikkelijke financiële resultaten omdat de uitbetalingen van levensverzekeringen op personen tussen 18 en 64 jaar oud met 163% stegen. Beide bedrijven zeiden dat dit vrijwel allemaal niet-Covide sterfgevallen waren.

Naarmate deze afschuwelijke trends aanhouden, zal de ware impact van deze miljardenwinsten van Big Pharma ondubbelzinnig duidelijk worden. Biden zal zijn winter des doods krijgen, maar het zullen niet de ongevaccineerden zijn die sterven. Met 250 miljoen Amerikanen en nog eens 5 miljard mensen over de hele wereld van wie het immuunsysteem is verzwakt door de Big Pharma genveranderende geldmakers, zullen de komende wintermaanden problematisch zijn voor miljoenen gedupeerden. Verwacht dat de ziekenhuizen overstelpt zullen worden en dat de media zullen zwijgen over de ware oorzaak. Naarmate meer kinderen plotseling beginnen te sterven, zullen degenen die kinderen, echtgenoten en andere dierbaren hebben verloren, nadenken over vergelding tegen de moordenaars Fauci, Bourla, Walensky en een hele reeks schadelijke hoofdrolspelers in de pandemie.

Iedereen die verwacht dat het binnenlandse of internationale klimaat in de nabije toekomst zal verbeteren, is dwaas en leeft in een staat van ontkenning. Vierde omwentelingen kennen eb en vloed, maar de intensiteit neemt nooit af totdat duidelijke winnaars en verliezers zijn aan te wijzen. Denk aan Yorktown, Appomattox en Hiroshima. Alle drie eerdere Amerikaanse ‘Vierde Omwentelingen’ eindigden na een totale oorlog, bloedige conflicten en dood op grote schaal. Er is absoluut niets in de wereld van vandaag dat erop wijst dat we niet afstevenen op een soortgelijke bloedige afloop met dood op epische schaal.

  Als het vieren van beroemdheden met COVID vaccinletsel fout is, wil ik niet goed zijn

De handlers van Biden laten hem een proxy-oorlog voeren in de Oekraïne tegen Rusland en hun pijpleidingen, bruggen en oorlogsschepen opblazen. Het doorsluizen van 80 miljard dollar, en nog meer onderweg, naar Zelensky en het meest corrupte land ter wereld is een oorlogsdaad. Tegelijkertijd blijven de amateur-adviseurs van Biden China provoceren door de onafhankelijkheid van Taiwan actief te steunen. Het vervreemden van landen die de helft van de wereldbevolking uitmaken, is een recept voor wereldwijde conflicten.

Het opblazen van de Nordstream-pijpleiding door de VS en hun Britse medesamenzweerders heeft Duitsland veroordeeld tot een winter van ontbering en wanhoop. Duitse burgers zullen deze winter sterven als gevolg van de acties van een Amerikaans imperium dat ronddartelt in zijn laatste doodsstrijd van schuld, bedrog, verloedering en ontkenning. Deze door de mens veroorzaakte wereldwijde catastrofe van onheil in de bevoorradingsketen, razende inflatie, energiecrisis en voedseltekorten is doelbewust in gang gezet door kwaadwillige mannen die de mensheid behandelen als pionnen in hun spel van wereldwijd schaken. De wereldwijde reset is echt.

Schwab, Gates, Soros, Obama, Biden, Clinton en hun cohort van Davos miljardairs, Wall Street oplichters en satanische legioenen zullen nergens voor terugdeinzen om hun agenda uit te voeren om de wereld te veranderen in een techno-gulag waar zij de bevolking controleren via sociale kredietsystemen, menselijke microchips, 24/7 bewaking en digitale valuta van centrale banken. het gepeupel zal niets bezitten en insecten eten, onder dreiging van de wapenstok, terwijl hun opperheren in privéjets vliegen, eten en leven als koningen, die alles bezitten en zich verheugen over hun vermogen om de wereld te controleren via psychologische en technologische manipulatie van de gewillige onwetende massa.

In de VS heerst een razende inflatie, in het bijzonder voor voedsel, energie, onderdak en medische zorg – precies die dingen die de middenklasse en de armen nodig hebben om hun leven te leiden. De gerapporteerde inflatie van 7% tot 8% is een leugen en iedereen weet dat, zelfs als ze niet op de hoogte zijn van de Fed/BLS bullshit “aanpassingen” die opzettelijk het werkelijke inflatieniveau met 5% tot 8% verlagen. De manipulatie van de gegevens is bedoeld om de waarheid voor de massa te verbergen.

De inflatie is in feite hoger dan begin jaren tachtig, toen Volker de Fed Funds rate tot 18% moest opkrikken om de razende inflatie te beteugelen. Stoere jongen Powell, die door de onnozele mainstream media wordt beschreven als de nieuwe Volker, heeft de Fed Funds rate momenteel op 3,75% staan. Hysterisch eisen de corrupte politici en het Wall Street-kabinet dat deze “verwoestende” renteverhogingen worden stopgezet. En hun eisen zullen in 2023 worden ingewilligd.

Ons schuldenimperium (31,2 biljoen dollar en stijgend met 6 miljard dollar per dag) kan veel hogere tarieven niet aan. De rente op de staatsschuld bedroeg $399 miljard in FY22, tegen minder dan $300 miljard in FY16, en is nu op weg naar meer dan $700 miljard in FY24. Powell en de Fed zitten nu in de val door hun eigen roekeloze knieval voor hun eigenaars van Wall Street en hun ruggengraatloze politieke moerasratten in DC.

Zij hebben deze inflatiegolf opzettelijk over de hele wereld ontketend, terwijl Biden en zijn handlers deze hebben verergerd met hun green new deal en sancties tegen Russische brandstof, voedsel en kunstmest. Als mensen in derdewereldlanden zich geen voedsel meer kunnen veroorloven, bestormen ze presidentiële paleizen en hangen ze hun leiders op. Overal ter wereld zijn al revoluties begonnen.

De midden- en lagere klassen in de VS hebben hun spaargeld al opgebruikt en hun creditcards maximaal benut. Ze moeten nu kiezen of ze kunnen eten, de energierekening betalen of hun recepten betalen. Velen hebben boven hun stand geleefd, met McMansions “gekocht” met een hypotheek van 600.000 dollar, auto’s van 70.000 dollar die ze 7 jaar lang hebben geleased of gefinancierd, en luxe vakanties op een van hun 10 creditcards.

De armen hebben niet geprofiteerd van de goede tijden, maar zij dragen de grootste last van de voedsel- en energie-inflatie. De terugslag is nu begonnen en de golf van gedwongen verkopen, inbeslagnames van auto’s en wanbetalingen op creditcards zal deze winter echt beginnen als bedrijven in het hele land miljoenen beginnen te ontslaan. De neerwaartse spiraal is begonnen en kan niet meer worden teruggedraaid.

De midterm verkiezingen, die zullen doorgaan tot de democratische partij van chaos genoeg stemmen weet te vergaren om het Huis te behouden, worden gebruikt als een nieuwe psy-op om de massa’s te demoraliseren, meer burgertwisten en chaos te veroorzaken, terwijl de voortdurende vernietiging van onze samenleving wordt verzekerd door de linkse radicalen die hun wetteloze, immorele, communistische agenda meedogenloos toepassen op een natie die te laf, geïndoctrineerd en apathisch is om terug te vechten. Door de geschiedenis heen verliest de partij van de president bij midterm verkiezingen ALTIJD een aanzienlijk aantal zetels in het Huis en de Senaat.

De Bushes, Clinton, Obama en Trump verloren allemaal een aanzienlijk aantal zetels na hun eerste twee jaar in functie. We hebben een dementerende opperbevelhebber met een goedkeuringscijfer van minder dan 40%, de ergste inflatie in 40 jaar, 75% van het land zegt dat het land op het verkeerde spoor zit, en politici, generaals en mediakoppen die over een kernoorlog blaten, maar onze opperheren vertellen ons dat de partij van Biden zogenaamd een zetel in de Senaat heeft gewonnen en in het Huis quitte heeft gespeeld. Het is zo lachwekkend dat alleen een afgestudeerde liberaal of een MSNBC-babbelaar dit zou geloven.

Iedereen die beweert dat deze resultaten rechtmatig zijn behaald, is ofwel een hersenloze idioot of maakt deel uit van het plan om verkiezingen te stelen. Uit de peilingen, die altijd positief uitvallen voor de democraten, bleek dat de republikeinen in alle belangrijke beslissingsstaten aan de leiding gingen. In totaal kregen de republikeinen 7% meer nationale stemmen dan in 2020, maar op de een of andere manier slaagden zij erin elke betwiste senaatszetel te verliezen en de meeste betwiste huiszetels in swing states te verkwanselen.

Ze proberen me ervan te overtuigen dat Amerikanen hebben gestemd voor inflatie, recessie, oorlog, CRT in onze scholen, genderfluïditeit, het verminken van kinderen, pedofilie, open grenzen, het maskeren en vaccineren van kinderen, lockdowns, mandaten, dode jongens en hersenbeschadigde commies. Dat is niet wat er gebeurde. Ze gebruikten gewoon exact dezelfde methoden in de belangrijkste races in de belangrijkste staten die ze in 2020 gebruikten om de verkiezingen te stelen. Waarom veranderen als het werkt?

  Paniek in Londen! - Olaf Scholz onthult wat we allemaal weten

In de staat Florida, die rationele stemprocedures en beperkte mail-in ballots implementeerde, won Ron DeSantis, die in 2018 met 32.000 stemmen won van een zwarte, criminele, drugsverslaafde, deviant, vorige week de herverkiezing met 1,5 miljoen stemmen. Na twee jaar van het martelen van onze kinderen, het aanmoedigen van moord, verkrachting, roof, en het vernietigen van onze economie, hadden de Democraten enorme verliezen moeten ervaren in de midterms.

In mijn thuisstaat Pennsylvania bleek uit de peilingen dat John Fetterman, een duidelijk hersenbeschadigd slachtoffer van een beroerte, met 2% verloor van tv-dokter Oz, na een rampzalig debat dat onomstotelijk bewees dat hij in een medische instelling thuishoort en niet in de Senaat. Hij kan geen tien woorden aaneenrijgen in een coherente zin. Afgezien van zijn hersenbeschadiging heeft hij zich ook uitgesproken voor het vrijlaten van meer criminelen in de moordende straten van Philly, het schrappen van banen in de steenkoolindustrie en het aborteren van baby’s tot aan de geboorte. Op de een of andere manier won deze freak uiteindelijk met 4%, volgens degenen die de stemmen tellen.

De mail-in ballot scam, die in 2020 werd gebruikt vanwege de “Covid noodsituatie”, werd in stand gehouden, ook al is er geen noodsituatie, omdat dat de manier is waarop Democraten de overwinning voor altijd kunnen garanderen. Er werden meer dan 1,2 miljoen mail-in stembiljetten uitgebracht, waarvan bijna 70% door democraten en 20% door republikeinen. Het is een tweeledige strategie. In de corrupte stedelijke getto’s van Philly en Pittsburgh worden de mail-in stemmen “geoogst” door door Soros betaalde “activisten” die de stembiljetten invullen namens de drukbezette crackheads en fentanyl-fanaten en massaal stembiljetten deponeren in handig geplaatste lockboxen. Wie weet hoeveel zwervers, illegalen en nietsnutten worden betaald en door de democratische machine naar stembureaus in Philly worden vervoerd, naast de dode kiezers die stembiljetten uitbrengen.

In de buitenwijken heb je de linkse voetbalmoeders en kattenvrouwtjes die de stembiljetten invullen voor hun kelderwoningbewoners die te druk zijn met gamen en porno kijken om echt te stemmen. Fetterman won deze mail-in stemmen met meer dan 500.000 en won de totale verkiezing met 234.000. Deze zelfde formule werd herhaald in Georgia, Arizona, New York, Nevada, Californië en andere Democratische staten. Daarom willen ze wanhopig voorkomen dat Kari Lake in Arizona wint, omdat zij hun bedrieglijke operatie zal ontmantelen.

Degenen die dit hele valse systeem beheersen, waaronder republikeinen als McConnell en Graham, willen niet dat er iets verandert, omdat zij zichzelf en hun globalistische weldoeners verrijken, ongeacht wie er wordt gekozen. Dit land en de wereld zijn niets meer geworden dan een afroomoperatie, gebaseerd op een Ponzi schema, met het leger als handhavers, de media als propagandisten, en alfabetische agentschappen als de geheime politie die andersdenkenden elimineert. Alle “onregelmatigheden” bij de stemming zullen door de gekaapte media worden verzwegen en iedereen die de resultaten in twijfel trekt, zal door de totalitaire leiders die de gruweldaden begaan, voor gek worden verklaard. De waarheid doet er niet toe, maar het zwijgen over de waarheid wel.

De globalisten die de lakens uitdelen, willen dat u gedemoraliseerd wordt, schulden heeft, bang bent, bevriest, verhongert en boos bent op elkaar, terwijl zij methodisch hun Grote Reset-agenda uitvoeren zonder angst voor vergelding of zelfs maar begrip voor wat hun duivelse plan inhoudt. De chaos, onzekerheid, woede, afwijkend gedrag en militaire conflicten sluiten allemaal mooi aan bij de afnemende jaren van deze Vierde Omwenteling.

Binnenlandse conflicten, die zich tot nu toe vooral in de media en de politieke arena hebben afgespeeld, dreigen in alle hevigheid los te barsten, nu overheidsinstanties en media de vlammen van onvrede, wrok en woede aanwakkeren die vlak onder de oppervlakte van onze samenleving borrelen. Goede mensen kunnen maar tot op zekere hoogte onder druk worden gezet voordat ze reageren met onverwacht geweld tegen hun tegenstanders. Als deze reactie eenmaal op gang is gebracht, zal een grimmige vastberadenheid het land overspoelen, omdat er dan een mentaliteit van vechten tot het einde is ontstaan. Mannen die niet om deze strijd hebben gevraagd, zullen bereid zijn te sterven voor hun zaak.

De schulden, het maatschappelijk verval en de wereldwijde wanorde die in 2008 de katalysator waren van deze Vierde Omwenteling, zijn in 2022 alleen maar groter en onhoudbaarder geworden. De aanvankelijke vulkaanuitbarsting van de door de Fed en Wall Street veroorzaakte wereldwijde financiële crisis blijft stromen langs de voorspelde kanalen van onrust. De economische nood is voelbaar, want de razende inflatie vernietigt de levensstandaard van de meeste Amerikanen en werkende mensen over de hele wereld. Zowel de overheids- als de consumentenschulden lopen op terwijl de rentevoeten stijgen. De financiële markten zijn extreem volatiel geworden, met een neerwaartse tendens.

De recessie van 2023 zal leiden tot een veel hogere werkloosheid en het instorten van de aandelen-, vastgoed- en obligatiemarkten. Deze economische tsunami zal de reeds hevige sociale onrust nog verergeren, omdat werkloze, berooide en boze mensen hun woede richten op de illegale horden die onze grens oversteken en op de politici die deze invasie aanmoedigen. De onophoudelijke demagogie van Biden tegen blanke MAGA-aanhangers zal uiteindelijk leiden tot de terugslag die hij veroorzaakt, en dat zal niet fraai zijn. Deze absurde woke agenda van verheerlijking van afwijkingen en abnormaliteiten zal terzijde worden geschoven, omdat mensen gedwongen zullen worden zich zorgen te maken over overleven in plaats van deze triviale onzin.

De politieke ellende die we sinds de verkiezingen van 2020 meemaken, lijkt niet af te nemen. Onze overheidsinstellingen hebben allemaal hun geloofwaardigheid en schijn van rechtspraak verloren. De FBI en de CIA zijn de bewakingswapens van de Democratische partij geworden, plegen een staatsgreep tegen een zittende president en houden demonstranten, journalisten en andersdenkenden van de goedgekeurde narratieven van de regering ten onrechte gevangen. Het stelen van de laatste twee verkiezingen heeft op grote schaal vijandigheid gecreëerd tussen tegengestelde politieke groeperingen op lokaal, staats- en federaal niveau.

Biden heeft nu twee keer gebruik gemaakt van een manoeuvre waarbij hij zijn autoriteit en de grondwet heeft overschreden. Hij en zijn handlers wisten dat een nationaal vaccinatiemandaat ongrondwettelijk was, maar verklaarden het toch en intimideerden werkgevers in het hele land om hun werknemers een medische procedure op te leggen als arbeidsvoorwaarde. Velen werden ontslagen en nog veel meer zijn gewond geraakt of gedood als gevolg van dit valse mandaat. De rechtbanken zouden dit decreet altijd nietig verklaren, en de tirannen wisten dat, maar deden het toch.

  Een Matroesjka van psyops: En waarom Generaal Armageddon nergens heen gaat

Het laatste aas en wissel kwam tot stand op de dag na de verkiezingen. Wat een toeval. Biden verklaarde dat hij 500 miljard dollar aan studieleningen afschreef door de last over te hevelen van afgestudeerden van genderstudies naar loodgieters, hoveniers, elektriciens, vrachtwagenchauffeurs en andere hardwerkende Amerikanen. Pelosi zegt op tape dat Biden de bevoegdheid niet had, maar hij deed het toch op een flagrante illegale manier om de stemmen van de domme geïndoctrineerde jeugd te winnen. En het werkte. Dus nu de rechtbanken het ongrondwettelijk hebben verklaard, blijven de dommen schulden maken.

De doelbewust aangewakkerde vete tussen Trump en DeSantis is bedoeld om verdere verdeeldheid in de politieke arena aan te wakkeren. Dit wordt toegejuicht door de linkse media die proberen de republikeinse kansen op het presidentschap in 2024 te vernietigen. De echte ellende in de politiek is dat er een stuntelende, seniele, kindersnuivende debiel als president is, een kakelende clown als vice-president en een legioen van infantiele sukkels op machtsposities, allemaal aan de touwtjes van Obama, Soros en hun verraderlijke cabal.

Als er ooit een roekeloos onverantwoordelijke en incompetente groep imbecielen is geweest die de leiding had over een zwalkend imperium, dan zou ik dat graag willen weten. Als er een groep imbecielen in staat is per ongeluk de Derde Wereldoorlog te ontketenen door pure overmoed, gebrek aan strategische vooruitziendheid, onvermogen om de gevolgen van hun acties te overzien en pure waanzin, dan zijn het wel degenen die momenteel de Amerikaanse Titanic naar een wereldwijde oorlogsijsberg van Rusland en China sturen. Zij lijken vastbesloten om het Amerikaanse Imperium met een knal in plaats van met een sisser te laten eindigen.

Met alle nucleaire aanmatiging, het leveren van wapens aan landen die Rusland en China provoceren, de voortdurende NAVO-proxyoorlog met Rusland, en het kruitvat in het Midden-Oosten dat op ontploffen staat als Iran, Israël, Saoedi-Arabië, Syrië of Turkije een verkeerde beweging maken, is de dreiging van een wereldwijde vuurzee sinds de Tweede Wereldoorlog niet groter geweest. Eén misstap van iemand kan een cascade van gebeurtenissen teweegbrengen die de wereld zoals wij die kennen kan beëindigen.

We zitten allemaal vast in deze Vierde Omwenteling en er is geen ontsnapping mogelijk, behalve door de dood. Onze samenleving zal opnieuw worden gevormd, de dood van de bestaande sociale orde en de wedergeboorte van een nieuwe sociale orde kunnen beter of slechter zijn, afhankelijk van de beslissingen die wij als individuen en als natie nemen. De uitkomst is onbekend en de toekomst onzeker. Alle wegen lijken te leiden naar een echte winter des doods in 2023.

De meeste stormen die de komende jaren zullen uitgroeien tot een perfecte storm van dood en verderf zijn al in gang gezet en niets van wat wij individueel kunnen doen, kan het verloop van deze gebeurtenissen nog keren. Ons vertrouwen stellen in politieke boegbeelden als redders die onze strijd zullen voeren is een hopeloze hoop. Stemmen heeft de koers die wij varen, niet veranderd en zal dat ook niet doen. Die koers is bepaald door beslissingen en keuzes die sinds het begin van deze eeuw zijn gemaakt. Individuele en communautaire inspanningen ter voorbereiding op de komende storm en wat daarna komt, is überhaupt het enige wat we kunnen doen.

Zoals Strauss & Howe duidelijk stellen, biedt de geschiedenis geen garanties en kan het snel vreselijk misgaan. Laat u niet misleiden door de narratieven van degenen die de berichtgeving in de media beheersen. Dat de beurs stijgt, het BBP positief wordt genoemd, de BLS u vertelt dat de inflatie tot 7,7% is gedaald, Oekraïne wint, vaccins veilig zijn en onze verkiezingen eerlijk zijn, is niets meer dan Bernaysiaanse propaganda om u te controleren en te manipuleren. Er zijn slechte mensen die slechte dingen doen met de mensen van deze wereld en alleen goede mensen kunnen hen verslaan.

U moet mensen vinden die u kunt vertrouwen en plannen maken om elkaar door de komende winter des doods te helpen. Een eenling zijn tijdens een Vierde Omwenteling is niet ideaal. Als u uw eigen voedsel niet kunt verbouwen, sluit dan vriendschap met een boer. Zorg dat u voldoende bewapend bent en vertrouw niemand van de overheid of die voor zijn levensonderhoud afhankelijk is van de overheid. Wordt fysiek en mentaal voorbereid op wat komen gaat. Verminder uw belastbare voetafdruk en help de machine uit te hongeren.

Houd alles in perspectief en beslis wat echt belangrijk is. Biden, Gates, Soros en Schwab zijn niets meer dan menselijk vlees. Zij zullen sterven en hun schepper ontmoeten, net als wij allemaal. Doe alsof de beslissingen en daden die u de komende jaren neemt, zullen bepalen hoe uw kinderen en hun kinderen uw nalatenschap zullen zien. Maakt u hen trots of beschaamd? De keuze is aan u. Er hangt een onheilspellende kou in de lucht terwijl de stormwolken zich samenpakken.

“De geschiedenis biedt geen garanties. Natuurlijk kunnen dingen vreselijk misgaan – de mogelijkheden variëren van een nucleaire uitwisseling tot ongeneeslijke plagen, van terroristische anarchie tot een high-tech dictatuur. We moeten er niet van uitgaan dat de Voorzienigheid onze natie altijd zal vrijwaren van de onomkeerbare tragedies die zoveel andere landen hebben overvallen: niet alleen tijdelijke ontberingen, maar degradatie en totale ondergang. Verliezen in de volgende Vierde Omwenteling zou iets onvergelijkbaar ergers kunnen betekenen. Het zou een blijvende nederlaag kunnen betekenen waarvan onze nationale onschuld – misschien zelfs onze natie – nooit meer zal herstellen.” – Strauss & Howe – De vierde omwenteling

“Het risico op een catastrofe zal zeer groot zijn. De natie zou kunnen uitbarsten in opstand of burgerlijk geweld, geografisch uit elkaar vallen of bezwijken onder een autoritair bewind. Als er een oorlog uitbreekt, zal die waarschijnlijk een oorlog zijn met maximale risico’s en inspanningen – met andere woorden, een totale oorlog. Elke Vierde Omwenteling heeft een opwaartse trend geregistreerd in de vernietigingstechnologie en in de bereidheid van de mensheid om die te gebruiken.” – Strauss & Howe – De vierde omwenteling


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat zou een Russische nederlaag betekenen voor de bevolking van het Westen?
Volgend artikelNachtmerries, hallucinaties, demonische ervaringen gerapporteerd bij meldingssysteem voor ongewenste bijwerkingen van vaccins (VAERS)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Wat een angstpoter! Wat een doemdenker!
  Voorjaarsboden die ons allemaal verblijden in het vroege voorjaar poot je in november.
  Doe dat. En zie er verschrikkelijk verlangend naar uit!
  Nl, de verliezets zijn de huidige machtigen!
  De nieuwe machtigen zijn wij!

  • Frans ga jij maar snel je booster halen die helpt ook tegen kou en honger jullie krijgen wat je verdiend en dat is tot heden allemaal uit gekomen, daarom blijft ik zeggen spuit lekker door maar let op dat je niet gaat leeg lopen met al dat gift spuiten in je lijft.

 2. Een oplossing…een paralelle samenleving met alle mits en maren optuigen….kost een beetje…maar dan heb je ook wat.
  Heel moeilijk/lastig maar we zullen er aan moeten geloven en vooral doen!
  Het gaat nooit meer goedkomen zoals we hadden, we gaan zeer duistere tijden meemaken dus een alternatieve/paralelle samenleving is de enigste manier om de zuivere mensheid te laten voortbestaan.

  • Ik herinner me een gebeurtenis. Ik meen dat het in Duitsland was waar een groep mensen zich in een (echt) bos hadden gesetteld als parallelle samenleving. Na een aantal waarschuwende verordeningen aangaande de eis dat men het bos moest verlaten, werd dit geweigerd waarna een militaire eenheid ervoor heeft gezorgd dat dit toch gebeurde. Dus @politiek profeet (alsook @Gladiator): hoe zie je zoiets voor je met kans op slagen, is mijn vraag.

   • Omdat ze dat probeerden terwijl er nog een georganiseerde overheid was.
    De oplossing is niet om nu al af te splitsen, maar om nu voorbereidingen te treffen en gelijkgestemden te vinden. Als je dat pas gaat doen als de zaak klapt ben je te laat
    Nu mensen vinden, elkaars vaardigheden leren kennen en plannen maken om samen, als een soort moderne stam, op te trekken als de zaak klapt is de juiste stap in mijn ogen.
    Zolang het niet klapt is er niets aan de hand. Zodra het wel gebeurt en de overheid de controle verliest heb je dan wat om op terug te vallen.

 3. Het spelletje blijft maar welles nietes de vel doden tellen niet de schaapjes zijn verslagen en willen nu zoveel mogelijk mensen mee sleuren in het graf de dommigheid spat bij deze schaapjes ervan af, met al de bewijzen en dan ook nog bewezen feiten blijven zij maar hopen dat zij gelijk hadden maar wat een pech voor hun jullie gaan er stuk voor stuk eraan niet door de spuit dan wel van kou honger of jullie plegen zelfmoord, jullie zullen dan ook gelukkig zijn net als jullie door Swaab wordt verteld u zult ook niets meer bezitten en dat is waar want als je de oven ingaat daar is nog nooit iemand van terug gekeerd. HOE DOM EN BANG KAN EEN SCHAAP WEL ZIJN, Rutte vraag nog wat vrijwilligers om zijn reet te komen afvegen en Jette de luier van te verschonen en Kaag en Halsema de wapens komen te poetsen voor ze naar Hamas worden opgestuurd. LAFFAARDS .

 4. Goed en duidelijk beschreven stuk! Hopelijk komt er snel een einde aan deze horror van de Cabal kliek. Het wordt tijd dat de Nederlandse Schwab volgelingen afgezet worden en berecht. Ik ben bang als er nu niet ingegrepen wordt op wereldniveau we echt een event krijgen en dus een 3 e wereldoorlog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in