Interessant. Dit is een hele lange opsomming van allerlei mensen die nachtmerries, hallucinaties, demonische ervaringen hebben, zelfmoordgedachtes waarvan een aantal ook echt de hand aan zichzelf hebben geslagen. Slaapverlamming, lucide dromen, schaduwen zien in de kamer, duivelse stemmen horen nadat ze de mRNA gifspuiten hebben gekregen, achtervolgingswaanzin etc etc. Is er een vloek over die gifspuiten uitgesproken of is het occult besmet? Buitengewoon curieus. Check. – Met dank aan Nehemia.

NIGHTMARES & TERRIBLE “VIVID DREAMS” REPORTED IN MASS TO HHS VACCINE ADVERSE EVENTS REPORTING SYSTEM


Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Ik zou willen dat degenen die weigeren te erkennen dat de vaccins schadelijk zijn, konden ervaren wat wij doormaken”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  WEF-bureaucraat roept leger op om bevolking te vaccineren: "Stop met het uitleggen van de wetenschap"
Vorig artikelDe Vierde Winter des Doods Omwenteling
Volgend artikelRisico Wereldoorlog: Russische raketten raken naar verluidt Poolse stad – 2 doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

  • Idd,de duivel is meer aanwezig op aarde dan dat God op aarde is…al wat ik weet is dat God enorm boos aan het worden is en dat hij een mooie kuis zal houden in die gevaxten…is trouwens nu al bezig
   Staat nog in de bijbel dat je respect moet hebben voor je lichaam en dat hebben de gevaxten niet,boontje komt om z’n loontje….

   • Ik geloof absoluut dat er een onzienlijke wereld is die wij niet kunnen waarnemen. We kunnen als mens maar een klein stukje van het totale spectrum waarnemen. De rest blijft verborgen voor onze zintuigen. Het kan heel goed zijn dat door die gifspuiten je spirituele poorten openzet – vergelijkbaar met mensen die totaal bevangen zijn door drugs en of alcohol.

    • Nehemia: poorten zouden inderdaad ook opengezet kunnen worden dmv die smerige gifspuit…. dat de ontvangst van energie en licht minder gefilterd wordt omdat er geknoeid is met de centrale controle in de hersenen door die gifspuit. Dat is ook iets om over te denken. Kan heel goed zijn…. Goed punt. Helaas.

     • Het is een lange video en verderop Zeker. De hele neurale bedrading kan ontregeld zijn met alle gevolgen van dien. in de video worden meer en meer meldingen gemaakt van demonische manifestaties, zelfmoordgedachtes en dat soort duistere fratsen en spijtig genoeg zijn een aantal mensen zo mentaal ‘gefolterd’ dat ze uit het leven zijn gestapt. Als je daarin meeneemt dat dit slecht een fractie is van het totale geheel vanwege grote onderrapportage. Ik hoor zelfs getallen dat maar 1 tot 10 procent werkelijk wordt doorgegeven aan VAERS.

      • Herstel. Het is een lange video en verderop in de video worden meer en meer meldingen gemaakt van demonische manifestaties, zelfmoordgedachtes en dat soort duistere fratsen en spijtig genoeg zijn een aantal mensen zo mentaal ‘gefolterd’ dat ze uit het leven zijn gestapt.

     • Beeldmateriaal? Nee dank, ik lees liever.
      Ik ben slecht gezind geworden door het scrollen en dan op de reageer-knop te duwen, waardoor ik moet gaan zoeken waar ik zat.

      Echt heel vervelend.

    • bestel een kweekbak GOLDEN TICKET paddenstoelen en kweek ze op. Heel simpel te doen en kost een paar tientjes online.

     Dan zie je het andere spectrum (DE GOEDE) en die is heel mooi.

     • Ik zocht ze vroeger in de wei. De Posbank is een goede locatie. Weiden waar paarden lopen. Juist in deze tijd groeien ze. Wel snel zijn voordat het gaat vriezen!

     • @broertje >> (Dan zie je het andere spectrum (DE GOEDE) en die is heel mooi.)

      Of je wacht tot het eind zomer / najaar. Dan kan je ze gratis plukken 😉 puntig kaalkopje..

    • “We kunnen als mens maar een klein stukje van het totale spectrum waarnemen.” Wist je dat Tesla dat ook zei? Die gifspuit is een enorme misdaad… er zijn geen woorden voor.

 1. De mooiste bijwerkjng zal zijn dat ieder die aan deze hystery heeft deelgenoemen opgepakt wordt.
  Ook al die vreselijke bijwerkingen zijn wakkermakers!

 2. Griezelig ja…Dit kan heel goed te maken hebben met de aanval op de pijnappel klier en de omliggende klieren, zeg maar het controle center van het menselijke systeem in de hersenen, door de mRNA in de gifspuit. Dmv deze centrale controle sta je verbonden met de levenskracht; sommige mensen noemen het God. Het maakt mij niet uit wat je het noemt, maar het is de levenskracht en de energie die een mens nodig heeft om een denkend en gebalanceerd mens te zijn die zonnelicht en de ‘kosmische’ energie ontvangt en gebruikt. Zodra er met de centrale controle geknoeid wordt, gaat er van alles scheef. Zoals we gezien hebben zijn er neurologische problemen, en fertiliteits problemen. Ik blijf het niet voor niets herhalen… ik hoop met heel mijn hart dat mensen het gaan zien wat die smerige gifspuit voor elkaar krijgt. Trap er toch niet meer in…. ik deel mijn kennis met iedereen, en ik hoop dat mensen er over gaan denken. Het staat hier in mensentaal uitgelegd:
  http://www.zonderreden.substack.com

  • CERN zou zr ook voor iets tussen kunnen eitten. De gigantisch grote deeltjesversneller.
   Het zou in staat zijn om portalen te openen naar andere dimensie waar dan demonische wezens uit te voorschijn komen

   Ik heb weleens iets gelezen over Satan”s leger…

   Denk dat het dat moet zijn.

 3. Je lichaam is een tempel. Sorry rommel weet dat je hier niet van houd maar moet even 🙂

  De tempels van Salamo uit de Hebreeuwse bijbel waren fysiek aanwezig (en afgebroken) maar de echte tempels van Salomo zijn symbolisch en zijn je slapen. Een ander woord voor je slapen bij je oren is tempels.

  De 2 tempels beschermen de derde tempel de allerheiligste en dat is je derde oog (pijnappelklier) Waar de satanisten alles aan doen om die bij de mens te vernietigen omdat dat het contact met de hogere macht onmogelijk is zonder een goed werkende pijnappelklier.

  • Heb een vrouwelijke collega die begint op een downey te lijken ze is 43 en sinds haar spuitjes weet en snapt ze niks meer, bloed 20 dagen per maand uit haar doos en begint echt haar verstand te verliezen. lijkt wel een meisje van 12 als je met haar praat.

    • Sowieso altijd voorzichtig zijn met http links.
     Installeer HTTPS Everywhere extension in je browser.
     En voor Firefox gebruikers, ga naar instellingen, General, scroll naar beneden naar network settings, en vink daat Enable DNS over HTTPS aan. De provider kun je kiezen of zelf invullen, maar default is Cloudflare. En die is goed genoeg.

 4. De pijnappelklier is de antenne naar het spiritueel universum, het contact van je menszijn met iets(!) buiten ons besefzijnde.
  Zonder die antenne ben je,word je ,een soort zombie.
  half ibride dmv de mrna gentechnologie en de vreemde parasieten/nanodeeltjes in je lijf!
  Kortom de geprikten zijn gewoon het lul!

  • Kijk eens, Dr Antony Fraudci heeft gezegd dat gevaccineerde mensen heel heel slim kunnen zijn, (daarom niet slimmer dan ongevaccineerden) maar dat hun verbinding met de bron, of het oorspronkelijke universum verbroken wordt.
   Je bent dus met andere woorden niet meer in verbinding met God.

   Zou het niet mogelijk zijn dat dit de weg openzet naar een bepaalde bezetenheid?

   Ik weet het niet, het is maar speculatie.

   Misschien zit die intelligent uitziende octopus-achtige hydra dat in de ‘vaccins” is aangetroffen er voor iets tussen?

   • Antroposofie-stichter Rudolf Steiner (1861 – 1924) heeft tijdens een toespraak in 1917 (!) al gewaarschuwd voor het verbreken van de banden tussen lichaam en ziel (+ etherisch/astraal lichaam) vanwege de opkomst van kunstmest en medicijnen op basis van olie (Rockefellers).

 5. Het schijnheilig deugzaam knuddevee heeft het over zichzelf afgeroepen.Geen medelijden mee, eigen verantwoordelijkheid, ze zijn genoeg gewaarschuwd.

 6. ik heb dit ook sinds een jaar en ben niet gevaccineerd, het onderscheid wat je moet maken dat gevaccineerden vrijwel geen kans hebben om hier iets tegen te doen. Ze worden overgenomen vaak zonder dat ze het door hebben. Dit is een serieus probleem. Probeer in je lcihaam te blijven door bijv ademhalingsoefeningen, EFT etc. Maar het belangrijkste is stop met verslavingen!. Onze frequentie gaat nu omhoog, maar kan niet hoger door verslavingen. Het kwaad kan niet op deze wereld blijven en daarom proberen ze ons over te nemen. Kruizen, stenen etc helpen niet!

   • Ow, en een paar hallicunaties als bijwerking staan er ook bij. Geen demonische ervaringen. Ik zeg een paar, maar dat moet zijn een aantal, zowel voor nachtmerries en hallicunaties. Over het geheel genomen zijn het een paar te noemen alszijnde het geheel aan meldingen waarvan nachtmerries en hallicunaties in de minderheid zijn.

    De video op bitchute is dus gedeeltelijk waar. Ik gebruikte de zoekfunctie op de website van VAERS in de eerste instantie incorrect.

    Excuus.

    • Lul toch niet zo slap idioot. Deze persoon die de video heeft gemaakt loopt drie uur lang alle verschijnselen na en de video duurt bijna drie uur en er komen wel degelijk demonische verschijningen, zelfmoordgedachtes, het horen van duivels voorbij en meer van dat soort zaken maar dat is verderop in de video omdat hij verderop in de video ook nog op andere verschijnselen gaat zoeken. Deze persoon kijkt namelijk gewoon op VAERS haar eigen platform en leest gewoon de ervaringen die de vaccinegebruikers doorgegeven hebben aan VAERS. Niks meer en niks minder. Des probeer nou niet te zeggen dat dat helemaal niet gemeld wordt want het wordt welzeker gemeld.

     • @Nehemia,

      De officiële website van VAERS heb ik geplaatst en gebruikt, maar daar heb jij waarschijnlijk zelf niet eens op gekeken. Demonische verschijningen en het horen van duivels (hoe weten ze nou dat dat duivels zijn) kun je toerekenen aan hallucinaties, niks meer en niks minder. Zelfmoordgedachtes daar heb ik het niet eens over gehad, of lees je soms over mijn commentaren heen. Of die video nou 3 uur of 5 uur duurt dat doet er helemaal niet toe. Overdrijven is ook een vak namelijk. Bovendien heb ik mijn fout aangaande Nachtmerries en Hallucinaties al gecorrigeerd, of heb je dat soms ook overgeslagen.

      Wie is hier nou de idioot.

 7. Kijk eens, Dr Antony Fraudci heeft gezegd dat gevaccineerde mensen heel heel slim kunnen zijn, (daarom niet slimmer dan ongevaccineerden) maar dat hun verbinding met de bron, of het oorspronkelijke universum verbroken wordt.
  Je bent dus met andere woorden niet meer in verbinding met God.

  Zou het niet mogelijk zijn dat dit de weg openzet naar een bepaalde bezetenheid?

  Ik weet het niet, het is maar speculatie.

  Misschien zit die intelligent uitziende octopus-achtige hydra dat in de ‘vaccins” is aangetroffen er voor iets tussen?

 8. Misschien dat CERN er ook iets mee te maken heeft?
  Ik heb zo links en rechts gelezen dat zij daar portalen aan het openen zijn waar door kwade krachten naar onze dimensie kunnen komen.
  Tijdens de lock downs en de avondklok had ik ook al een heel duister gevoel. En sindsdien is de wereld heel kwaad geworden.
  De ‘hoop’, de levenskracht lijkt er uit te zijn.
  Alle energie gaat omlaag.
  Dat is mijn gevoel bij dit alles.

  • Dee: goed punt. We mogen CERN niet over het hoofd zien in deze waanzin. Ik las onder meer dat het magnetische veld daar 100,000x zo groot is als dat van de Aarde. Net zoals bij HAARP slurpt dat enorme hoeveelheden electriciteit. Je kan van alles uithalen met magnetische velden, onder meer MRI (de bekende onderzoeken in ziekenhuizen), maar ook bijvoorbeeld de Bermuda triangle werd dmv magneten veroorzaakt (daar hoor je ook niks meer over tegenwoordig – hoe kan dat plotseling ophouden). HAARP gebruikt magnetisme tegen de ionosfeer; dit veroorzaakt anomalieën in het klimaat (de zgn ‘global warming’). Wat CERN precies uitspookt, is niet heel duidelijk. Je hoort er eigenlijk nauwelijks wat over, behalve dan dat ze protonbeams op elkaar af vuren om het ‘god particle’ te vinden. Als je ziet wie de CERN director is, dan weet je toch al hoe laat het is met die club? Ook doen verhalen de ronde dat ze ‘Nimrod’ weer leven proberen in te blazen. Wat komt er trouwens uit het space station, ook zo’n totaal nutteloze geldzuiger. Je kan aannemen dat al die geheimzinnige installaties weinig nuttigs doen, en eerder veel rotzooi veroorzaken met hun geheime waanzin programma’s. Kijk ook naar de Gotthard tunnel ceremony (youtubes). Er zal een tijd komen waar al die shitzooi achtergelaten wordt, omdat het niks oplevert. Wat de mens kan verzinnen, zal hij ook willen uitvoeren, en alles kan. Straks zie je Nimrod rondlopen in je Jumbo supermarkt.

 9. Bescherm jezelf daarvoor gebruik zout dat je in diverse kamers bij jou plaatst kunnen ze niet tegen zeker de huis tuin en keuken demonen niet anderen kunnen dan weer niet tegen doop water weet dat die wezens leven op je angst laat ze niet toe brul er terug tegen als ze je proberen te teisteren. Er is genoeg op de markt daarover.

  • Je kunt zeggen wat je wilt, maar de naam “Jezus Christus” uitspreken werkt echt. Ik heb het zelf meegemaakt. Nog beter is te bidden, maar ja, dat mag ik waarschijnlijk niet zeggen.

   • Ja maar Jezus Christus is niet zoals velen denken….Hij was aangewezen door onze (space) creators en “de mens” heeft hem vermoord…Zoals zij velen en zoveel goede dingen vermoorden of slopen…De mens heeft gefaald is geïnfecteerd met slechte gray ones/reptilians entiteiten en dit wordt binnenkort rechtgezet.

  • Niet nodig als je puur bent heb je natuurlijk schild van licht om je te beschermen tegen slechte entiteiten. Ik ervaar, en ik niet alleen ook mensen die minder gevoelig zijn of zelfs sceptisch laatste tijd bezoekjes van Orbs..Oranje en blauwe…Heel apart.. Wij zijn allen energieën.

 10. Cern heeft er alles mee te maken….Die openingsceremonie van Gothard was voor geslaagde Cern activering. Check logo 666, net als wef. Nog ff beeld van Shiva voor de deur god van destructie…En belangrijkste was toch zogenaamd om bing bang theorie na te bootsen voor higgs deeltje??? De big bang theorie is al jaren van tafel….Blijft over…What the fuck doen ze daar? Ze proberen of terugkomst van ’the shining ones’ te voorkomen deze reptielen of zelf extea portals te openen voor demonische entiteiten ET/Satanisch noem het wat je wil….Complot? Nou duik er maar eens goed in het verhaal wat ze vertellen klopt niet en de ceremonies symboliek spreken voor zich…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in