Stephen heeft een aparte video gemaakt van ons gesprek van afgelopen woensdag die zich richtte op de CIA en op Hunter Biden. Hij begon met mij te vragen om commentaar te geven op het volgende nieuwsbericht:

William Burns, directeur van de Amerikaanse CIA, zei zaterdag dat de onvrede in Rusland over de oorlog in Oekraïne een unieke kans was om spionnen te werven – en dat zijn agentschap die kans niet voorbij liet gaan.

“Onvrede over de oorlog zal blijven knagen aan het Russische leiderschap onder het gestage dieet van staatspropaganda en gepraktiseerde onderdrukking,” zei Burns, een voormalige Amerikaanse ambassadeur in Moskou, tijdens een lezing voor de Britse Ditchley Foundation in Oxfordshire, Engeland.

Egads!!! Waarom dit in het openbaar aankondigen? (En ja, in de video noem ik Burns een debiel.) Burns heeft blijkbaar nog nooit gepokerd en is niet bekend met het concept om je kaarten dicht bij je vest te houden. Met andere woorden, laat je verdomde hand niet zien, schrijft Larry Johnson.

De Russen lachen zich rot of schudden hun hoofd van ongeloof terwijl ze luisteren naar deze diplomaat die spionnenmeester is geworden en zichzelf als een amateur onthult. Russische “onvrede” met de oorlog? De opiniepeilingen in Rusland laten het tegenovergestelde zien. Betekent dit dan dat de CIA-analisten tegen Burns liegen of weigert hij de informatie te lezen die openbaar beschikbaar is? Hoe dan ook, het ziet er niet goed uit.

Als u geneigd bent om te denken dat dit slechts een eenmalige fout was, denk dan nog maar eens na. Burns bazuinde vorige week tijdens een interview op het Aspen Security Forum ook over het vermeende succes van de CIA bij het opnieuw opbouwen van een verknoeid spionagenetwerk in China:

  Ruslands S-70 Okhotnik zware stealth drone begint Oekraïense troepen te bestoken terwijl Kiev wanhopig op F-16's wacht

“Ongeveer tien jaar geleden rolde China veel CIA-operaties in China op. Een dozijn of meer CIA-bronnen werden gearresteerd of geëxecuteerd. Hebben jullie het opnieuw opgebouwd?”, zei Mary Louise Kelly, co-host van All Things Considered.

“We hebben vooruitgang geboekt en we werken de laatste jaren heel hard om ervoor te zorgen dat we een sterke menselijke inlichtingencapaciteit hebben als aanvulling op wat we via andere methodes kunnen verkrijgen um op het Cyberfront de recente,” zei William Burns, directeur van de CIA.

In godsnaam man! Je praat niet over Fight Club:

Het is één ding om te praten over de geschiedenis van de CIA en activiteiten met mensen die al lang dood zijn. Maar Burns opmerkingen over de huidige operaties zullen waarschijnlijk de contraspionage-inspanningen van de Russen en de Chinezen aanwakkeren en potentiële buitenlandse spionnen ervan weerhouden om hun leven in handen te leggen van een CIA die geleid wordt door zo’n incompetente persoon.

Hier is mijn gesprek met Stephen:


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Kinderen van Azov opgeroepen om te sterven in Russische vleesmolenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBinnenkort: klimaat-blackouts, airconditioning rantsoenering en koelcentra voor de armen
Volgend artikelGLOBALISTEN bewapenden de voedselvoorraad in de richting van hongersnood omdat COVID-19 vaccins niet genoeg waren om de wereld te ontvolken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Incompetente idioten vertellen vrijwel altijd onzin, doen heel gewichtig en overdrijven de zaken extra in een poging om hun complete falen en gebrek aan feitenkennis te verhullen. Zie hier rutte, kaag, timmerfrans en de rest van de polderjunta. Het is voor ons wel vette pech dat we in een tijd leven dat dit soort schadelijke kakkerlakken massaal de politiek en instituties bevolken.

 2. Spion of afvallige verrader, ?? dat zoeken ze dus..en ze werken er heel hard aan..haha dat lijkt me een hele mooie kans om een dubbelspion te worden, of al te zijn….intussen in het Pentagon..spionnen gevraagd, profiel meertalig zijn, bev Chinees, Russisch, Arabisch of Pastoe strekt tot aanbeveling…landverraders ook welkom..als je van spanning houdt en goed kunt manipuleren, beloven wij u exotische reizen en sexuele voldoening van welke aard dan ook..meld u snel aan, uw president heeft u nodig…😁😁

  • De schrijver heeft de verkeerde Brad Pitt film voor ogen. Hij zegt ‘Fight club’ maar hij bedoelt ‘Burn(‘s) after reading’ waarin Pitt een achterlijke sportschool instructeur speelt die denkt een geheim CIA document te hebben en op een verkeerd moment uit de kast komt met een gat in zijn kop.

 3. De achtergronden :
  Sinds WOII zijn de geheime diensten, heel machtig geworden.
  Engeland : MI-5 en MI-6.
  V.S. : [ FBI ] en CIA.
  Presidenten Eisenhower, Kennedy, Trump waarschuwden er tegen.
  In Nato-landen, zijn de geheimen diensten er mee doortrokken, en in Nederland, is MIVD een onderdeel.

 4. Off topic maar toch niet helemaal n.m.m.

  VN, WEF geven toe dat ze de resultaten van zoekmachines controleren, Big Tech: “We bezitten de wetenschap en we denken dat de wereld het zou moeten weten”

  Om het verhaal constant onder controle te houden, werken de Verenigde Naties (VN) en het World Economic Forum (WEF) samen met Big Tech om niet alleen sociale media-accounts te censureren, maar ook Google-zoekresultaten die in tegenspraak zijn met de officiële propaganda over het Wuhan-coronavirus (Covid -19), klimaatverandering en andere prominente kwesties.
  Afgelopen herfst hield het WEF zijn Sustainable Development Impact Meetings rond dezelfde tijd als de bijeenkomst van de Algemene Vergadering van de VN. Bij beide evenementen werd de kwestie uitvoerig besproken, waarbij beide entiteiten beweerden dat ze “de wetenschap bezitten” door hun controle over Silicon Valley.

  “Wij bezitten de wetenschap en we vinden dat de wereld het moet weten, en de platforms zelf ook”, was een van de arrogante uitspraken die tijdens de bijeenkomsten werden gedaan. >>>

  https://www.naturalnews.com/2023-07-30-un-wef-control-search-results-big-tech.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in