De poging tot ontvolking van de globalisten is universeel en ze proberen meer dan zeven miljard mensen in de wereld uit te roeien op elke mogelijke synergetische manier. Dit zei Health Ranger Mike Adams.

De ooit als samenzweringstheorie beschouwde bewapening van de vaccins tegen het coronavirus (COVID-19) wordt nu een feit, met flarden bewijs dat deze “experimentele” injecties ontelbare levens hebben geëist. Maar de Nieuwe Wereld Orde (NWO) wil gewoon niet stoppen, want degenen die niet stierven aan de vaccins of het gemanipuleerde virus zelf, zouden moeten sterven van de honger of het genetisch gemanipuleerde “Frankenfoods”.

“We hebben het begin hiervan gezien in Nederland, waar ze beslag hebben gelegd op 1000 boerderijen… maar dat is nog maar het begin. We zien de massale slachting van koeien in opdracht van de regering in Ierland. We zien ook de inspanningen van de globalisten om echt vlees te vervangen door in feite kankertumorhoudend synthetisch vlees dat wordt gekweekt, geoogst en veranderd in een zogenaamd rundvleeslapje of een soort kipnugget. Maar je eet gewoon kanker, tumorvlees,” vertelde Adams aan Maria Zeee in een recente aflevering van “Zeee Media.”

Als iemand kanker en andere ziektes krijgt van de “tumorfilet,” zou hij ook een krekel McNugget kunnen eten of een soort insectenlarve of larve van de zwarte soldaatvlieg of zelfs Soylent Green, waarschuwde hij. “Kannibalisme zal een kenmerk van de wereld worden als de hongersnood toeslaat en het allemaal gemanipuleerd is,” voegde hij eraan toe, waarbij hij opmerkte dat de uitschakeling al heeft plaatsgevonden. Verder noemde hij de extreme weerpatronen in de wereld op dit moment het resultaat van geoengineering.

  Frankrijk in brand: Overal branden. Wie zit erachter? "Mannen in het zwart"

Deze klimaatmanipulatie zorgt voor mislukte oogsten, droogtes en zelfs overstromingen die uiteindelijk leiden tot voedselschaarste en de bewapening van de voedselvoorziening. “Ik heb net een verhaal gedaan op Natural News over 13 landen, waaronder Australië, die een overeenkomst hebben getekend om een wereldwijde hongersnood te veroorzaken op basis van methaanuitstoot. Ze zullen voedsel en boerderijen stilleggen en ze hebben verklaard dat landbouw een bedreiging voor de planeet is,” zei hij over het plan van de globalisten. “Dit is de volgende agenda. Wie niet sterft aan de vaccins, zal verhongeren. En dat zal trouwens de inheemse bevolking onevenredig hard treffen, tenzij zij hun eigen voedsel verbouwen.

In lijn hiermee haalde Zeee een nieuwe wet in Australië aan die zegt dat “als u meer dan 50 centimeter grond op uw land verstoort, u een Aboriginal adviseur moet inhuren om u te komen vertellen of dat land heilig is of niet.” De waarheid is, volgens de Australische onafhankelijke mediabron Founder, dat dit een landroof is van de Verenigde Naties op Australië, waarbij ze in wezen doen alsof land heilig is en dat ze om de inheemse bevolking geven.

“Maar in werkelijkheid bewapenen ze hen gewoon om het land van de burgers af te pakken,” betreurde ze. Adams was het daar mee eens en zei dat niemand meer heeft geleden onder de kliek van de globalistische agenda dan de inheemse bevolking in Australië en andere landen. De Aboriginals werden bijvoorbeeld gedwongen om de giftige prikken te nemen, en voegde eraan toe dat in de VS de ontvolkingspogingen gericht zijn op gekleurde mensen.

  Alexander Dugin: De denkvormen in de VS

“Dus, nogmaals, inheemse bevolkingsgroepen zouden vreedzaam in opstand moeten komen en zich tegen deze agenda moeten uitspreken in plaats van ermee in te stemmen, alleen maar omdat ze misschien een of ander extra voordeel of een extra herstelbetaling krijgen. In Californië wordt erover gesproken om geld van blanken af te pakken en dat aan gekleurde mensen te geven en dat rechtvaardigheid te noemen. Het is een krankzinnige agenda,” zei hij.

Adams: Kweek een guerrillatuin, wend u tot privécrypto om volledige overheidscontrole te vermijden

Met al deze schokkende en alarmerende berichten over aanvallen op de voedselvoorziening en hongersnood die de wereld ontvolken, waren de twee het erover eens dat er bovenop dit alles nog een positieve kant zit. Omdat we elk slechtst mogelijk scenario kunnen zien, krijgen we een kans om voorbereid te zijn, zei Zeee terwijl ze Adams aanmoedigde om de kijk van de prepper op deze zaken bekend te maken. Adams schreef het luisterboek “Resilient Prepping”, waarin hij praktische principes leert voor gelaagde overlevings- en paraatheidsstrategieën die werken in high-tech, low-tech en NO-tech scenario’s.

“Wat voedsel betreft, is het natuurlijk relatief eenvoudig om te leren om een bepaalde hoeveelheid voedsel te verbouwen, maar doe het niet op een manier die herkenbaar is als een tuin. In plaats daarvan kunt u het zogenaamde guerrillatuinieren toepassen, waarbij u voedselplanten tussen andere planten kunt kweken, zelfs in bossen in een niet-rijen vorm. Zodat wanneer de voedselconfiscatietroepen van buurt tot buurt trekken, letterlijk het voedsel uit uw tuin halen en waarschijnlijk glyfosaat sproeien om te voorkomen dat u voedsel kweekt, ze het niet zouden herkennen,” zei hij.

  De wereld die u ooit kende is VOORBIJ: 12 must-see voorspellingen (en oplossingen) voor 2023

Wat de financiën betreft, raadde Adams aan om te vertrouwen op fysiek goud en zilver, omdat het voor de autoriteiten moeilijk zal zijn om die in beslag te nemen. Hij stelde ook voor om over te stappen op een meer liquide en gemakkelijker te gebruiken internationaal private cryptocurrency, een portemonnee die niet door de overheid gezien kan worden.

“Ze weten niet hoeveel u hebt, en ze weten niet hoe u het hebt uitgegeven of waar u het vandaan hebt, of aan wie u het hebt gestuurd,” benadrukte hij. “En zij zijn, denk ik, de toekomst van pro-vrijheid, geld in een digitaal formaat.”

Bekijk de volledige aflevering van “Zeee Media” met Maria Zeee en Mike Adams hieronder.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ze willen ons veranderen in “mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond” als we sterven voor het welzijn van het milieuVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe verschrikkelijke puinhoop die de CIA is
Volgend artikelWesters gepraat over een “nieuwe fase in het tegenoffensief van Oekraïne” is slechts een verdoezeling van de mislukking van de operatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

  • Beste Adriaan,
   Ter info’
   F1 zaden produceren gewassen die vervolgens slechte zaden voortbrengen of helemaal niet.
   Deze F1 zaden komen van kruisingen van twee verschillende soorten, b.v. grote en weinig smaakvolle tomaten en kleine wel smaakvolle tomaten.
   Men krijgt dan zaden die zowel grote, als smaakvolle tomaten voortbrengen.
   Echter, de zaden die daar dan weer vandaan komen zullen weer of de ene dan wel de andere soort voortbrengen.
   In sommige gevallen zullen de zaden steriel zijn waaruit geen planten komen met vruchten.
   Ga voor zoveel mogelijk voor ‘ Heirloom zaden’ deze zijn zaadvast.

   • Tigron juli 31, 2023 at 12:27

    Ik heb geen moestuin Tigron, wel een paar bloempotten maar alle gekheid op een stokje, ik voorzie dat waneer de voedselschaarste zulke vormen gaan aannemen dat het niet meer te houden is, ergens gelezen dat na drie dagen niets te eten de mensen de straat op gaan, maar dat hadden “we” met zijn allen véél eerder hadden moeten doen.

    • Beste Adriaan,
     Zonder de intentie te hebben om egoisme te promoten geef ik de tip;
     ” denk aan jezelf, dat doen anderen ook” .
     Als de omstandigheden zich gaan verergeren, gaat het smerig worden.
     Je kunt beter dingen hebben die niet nodig blijken te zijn dan dingen nodig hebben die je niet hebt.

     In de toekomst zullen praktische vaardigheden van levensbelang zijn.
     ( ook prima als ruilmiddel)

   • Beste Tigron,

    Ik kom graag op Frontnieuws, bovenop het nieuws maar ook om deze informatie, ik heb het AI gevraagd? Ik denk dat ik eens op zoek ga of ze te vinden zijn en waar. Die paar tientjes redden misschien je leven als het mis gaat.

    antwoord AI

    Ja, ik ben bekend met Heirloom zaden. Heirloom zaden verwijzen naar zaden van planten die al generaties lang worden doorgegeven door middel van open bestuiving (niet-hybride zaden). Deze zaden zijn vaak afkomstig van oude rassen die al lange tijd worden geteeld en hebben meestal een rijke geschiedenis en culturele betekenis. Ze kunnen vaak worden gekenmerkt door hun unieke smaak, kleur en vorm. Heirloom zaden worden gewaardeerd vanwege hun diversiteit en het behoud van traditionele landbouwpraktijken.

   • Heb hier over nagedacht. Zaad uit bijv spruitkoolplanten geprobeerd.
    Het worden nietige , lastige planten. Heb wel zaad van deze.
    Maar ik heb ook voor jaren F1 zaden opgeslagen. Je plant zoveel je nodig hebt. Ze doen het altijd goed. Krijgen minder gauw knolvoet.
    Het bewaren zal eerder een dingetje zijn. Al getest met inkuilen. Die plek bleek te nat.
    Dus volgende x een hogere plek. Dan fermenteer ik snijbonen en zuurkool. Is supergezond.
    Maar ik vries ook veel in..en wat als de electriciteit uitvalt. We zijn ( nog) niet offgrid.

    • Beste Pepper,
     Om in te kuilen zou je een kunststof waterton kunnen gebruiken, of, als je daar de ruimte voor hebt, een oude diepvrieskist ingraven.
     Zo’n kist is redelijk temperatuur stabiel van binnen, vochtvrij, insecten en knaagdier vrij.
     Met beide opties wel zorgen voor ventilatie ivm schimmelvorming.
     M.b.t. bewaren zou je ook eens kunnen overwegen om e.e.a. te drogen in een voedseldroger. ( https://voedseldrogers.info/ )
     Tevens is het handig om voedsel vacuum te trekken met een vacuumeerapparaat. ( https://koninginvandekeuken.nl/beste-vacumeermachine/ )
     Het bespaard veel ruimte en de inhoud is na het vacuumeren redelijk vrij van zuurstof.In de vriezer is er minder kans op ‘ droogvriezen’ en gedroogd voedsel blijft goed droog.
     Extra tip;
     kies bij voorkeur voor een machine waarbij je folierollen kunt gebruiken i.p.v. zakken. Rollen zijn een stuk goedkoper in het gebruik en je kunt zakjes maken naar de gewenste hoeveelheid.en lengte van het voedsel.

  • Dat ga ik niet doen, Rutte heeft gezegd dat wij het RIJKSTE LAND VAN DE WERELD EN OMGEVING ZIJN.
   Dus waarom zou ik me druk maken.
   Het kabinet Rutte is RIJK geworden door te nemen, nu gaat Rutte geven, eerste het zuur dan het zoet.
   Best een aardige kerel toch.

 1. @Oprecht, zoals je weet heeft Ur Loge-lid Mark Ruttes voorganger, 33ste graad vrijmetselaar & landverrader J.P. Balkenende dit citaat uit Psalm 77 overgenomen en in zekere zin heeft Balkenende gefungeerd als een wegbereider voor degene, die onlangs zijn afscheid uit de politiek heeft aangekondigd door in de periode 2002 – 2010 de sloopkogel van stal te halen en te hanteren.

 2. Komt daar zo’n centenmadam van Europa vertellen dat de rente voor de zoveelste keer zal stijgen en later nog eens. Ze doet dat met grandioze gebaren, behangen met blingbling en zo bruin als een koffieboon. Dat haar argument, i.c. de hoge inflatie, gewoon neerkomt op de hoge prijzen die gewone burgers voor hun levensonderhoud betalen en dat die door hogere rentes nog zullen stijgen is geen punt. Trouwens, hebt u ooit al prijzen van levensnoodzakelijke dingen zoals brood, melk e.a. zien dalen? Niet een prijsschommeling, maar echt voor lange tijd, permanent? Nee, nooit. De prijzen worden kunstmatig hoog gehouden door speculatie en marktmanipulaties. De daders worden er schatrijk van. De gestegen rente zal jonge mensen die een huis kopen in de schulden storten en zodra er een ziek wordt, of een scheiding volgt, zullen ze het huis verliezen, maar de schulden niet. Ze zal jonge starters naar een faillissement leiden, waarna ze voor de rest van hun leven torenhoge schulden moeten afbetalen. Ze zal de macht van de grote corporaties in de diverse sectoren verder concentreren door kleinere ondernemingen uit de markt te prijzen. Ze zal de naties nog meer afhankelijk maken van de grote financiële en andere wereldspelers. Een macaber spel.

  • Riake toch, het zijn juist de waanzinnig lage rentes van de laatste 10 jaar die een absurde, onroerend goed, inflatoire luchtbel hebben veroorzaakt en de beursindexen onredelijk hoog hebben gestuwd … Toen ik nog jong was, ergens in de jaren 80, betaalde ik 8% ! voor een hypothekaire lening en weet je wat , huizen waren véél betaalbaarder dan nu met 3%….Met hogere interestvoeten zullen huizen betaalbaarder worden en zullen andere beleggingsinstrumenten terug naar normale waarden zakken ….zeg dat Patrick het gezeht heeft …

    • Goed gezien. De bewust gecreerde lage rente was als een snoepdoos voor het volk. Alles was te koop met een lening. Na het zoet komt nu het zuur en blackrock en co. Staan klaar om uw huis over te nemen.
     Geheel volgens het uitgedachte plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in