Mijn voorgevoelens/voorspellingen over de beperkte go-slow oorlog van het Kremlin in Oekraïne blijken juist te zijn. Poetin en Rusland worden gedemoniseerd. Aan Rusland zijn ongekende sancties opgelegd, die neerkomen op piraterij en diefstal. De VS en Europa sluiten zich bij de oorlog aan als de facto combattanten. Meer landen treden toe tot de NAVO, met als gevolg het vooruitzicht van meer Amerikaanse raketbases aan de grenzen van Rusland. De westerse media beheersen het narratief, dat Rusland aan de verliezende hand is en verslagen kan worden met meer vele miljarden dollars van de VS en meer wapens die het militair/veiligheidscomplex van de VS verrijken. Waarom welke Russische regering dan ook zich hieraan zou blootstellen en zoveel kansen op een misrekening die eindigt in WO III is een raadsel. Wat dacht het Kremlin te bereiken door een situatie te scheppen die Rusland blootstelde aan vele maanden van oorlogspropaganda, afstraffing, en westerse voorbereidingen voor een grotere oorlog? schrijft Paul Craig Roberts.

Wat voor de vrede nodig was, was een snelle beslissende Russische overwinning, die een buitengewone militaire macht demonstreerde, die alle verdere Westerse provocaties van Rusland volledig tot staan bracht. Maar het Kremlin was te liberaal gezind om te doen wat nodig was. Dientengevolge heeft het Kremlin een strategische fout gemaakt, de bal laten vallen en is het er niet in geslaagd Rusland te beschermen tegen provocaties die tot WO III leiden.

In plaats daarvan besloot het Kremlin, vol van liberale waanideeën die in het Westen al lang afgedankt waren, zich van een goede kant te laten zien door zich te beperken tot de redding van de Russen in de Donbass. Dit gaf het Westen alles wat het nodig had om Rusland voor te stellen als een militair incompetente opstandeling. Tot de fouten van het Kremlin behoorde ook dat het Kremlin over het hoofd zag dat de ontreddering van Oekraïne door de beperkte Russische interventie voor Polen een gelegenheid creëerde om voormalige Poolse gebieden in het westen van Oekraïne op te eisen, waar geen Russische troepen zijn ingezet. Het is mogelijk dat de Poolse regering, misleid door het beeld dat de westerse media van het Russische militaire falen in Oekraïne schetsen, West-Oekraïne zal bezetten als voorbereiding om het terug te veroveren, zoals Rusland de Krim en nu Donbass heeft gedaan. Aangezien Rusland Oost- en Zuid-Oekraïne zal hebben, zou het land gewoon kunnen verdwijnen als Polen als groot-Polen herrijst. In zijn geschiedenis is Oekraïne ofwel deel geweest van het Poolse rijk, ofwel deel van Rusland.

  De meeste mensen worden gemakkelijk bij de neus genomen om alles te geloven

Als Polen het westen van Oekraïne binnentrekt, waartoe het in de verleiding komt, ontstaan er mogelijkheden voor een Pools-Russisch conflict. Aangezien Polen lid is van de NAVO, heeft Washington Polen, net als de Britse regering deed met de “Poolse garantie” van de Tweede Wereldoorlog, de macht gegeven om een wereldoorlog te beginnen.

De Poolse regering heeft een voorliefde voor emotionele beslissingen, niet voor verantwoorde beslissingen. Net zoals de Poolse militaire dictatuur dacht dat de “Britse garantie” hen beschermde, waardoor zij de eis van Hitler afwees om het Duitse grondgebied dat Duitsland in het Verdrag van Versailles was ontnomen terug te krijgen, ondanks de “garantie” van president Wilson dat er geen territoriaal verlies zou zijn, denkt de Poolse regering vandaag dat het lidmaatschap van de NAVO Polen beschermt tegen Russische represailles.

De regering in Warschau beseft niet dat de “NAVO-garantie” niet meer waard is dan de garantie van de Britse regering die WO II inluidde.

De regeringen waaruit de westerse wereld bestaat, hebben Polen opnieuw de beslissing gegeven of er een wereldoorlog komt.

Dit betreurenswaardige en verontrustende feit staart ons in het gezicht, maar geen enkele Westerse media, zelfs de online media niet, erkent het.

De situatie van vandaag is dat óf Rusland en China de hegemonie van de VS moeten aanvaarden, óf de neoconservatieven Rusland en China in een oorlog met het Westen zullen duwen. De hegemoniale ambitie van de neoconservatieven is onverenigbaar met een vreedzame wereld.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan – Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de “Great Reset”Volg Frontnieuws op Telegram

  Pentagon-lek: Mainstream media hebben systematisch gelogen over de oorlog in Oekraïne

Lees meer over:

Vorig artikelGrote Reset: “Hongersnood dreigt 300 miljoen mensen uit te roeien”
Volgend artikelFranse vrijwilliger woedend over leugens van Westerse media, onthult waarheid over oorlogsmisdaden in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Als Polen west Oekraïne binnen valt, dan ontstaat er een tweede conflict. Want dat laten de ultra nationale Oekraïners niet zo maar gebeuren. Daar ook het west Oekraïne een broeinest is van corruptie.
  Als Rusland dit indirect laat escaleren, ontstaat voor Oekraïne een tweede front, wat zij nu al niet aankunnen. Rusland krijgt zo een vrijbrief om dan preventief een kernbom op het west Oekraïne te laten vallen, wat dan tevens er voor zorgt voor een permanente afbakening tussen de NATO/Amerika/EU en Rusland. Want dan heeft Rusland niet de NAVO aangevallen, maar heeft de NAVO Rusland aangevallen.

 2. The ”west” is making all the same ”mistakes” against Russia, that led to WW2, and is deliberately trying to provoke WW3 for the same reasons.
  (Punitive armistice/sanctions with WW1 Germany, and blockade/sanctions against Japan.)
  All this to gain more world power and control.
  ”They still want more!” and will continue to instigate wars until they have TOTAL world control.

 3. Een perfecte samenvatting van wat er zich afspeelt: https://eindtijdklok.org/2022/02/23/een-perfecte-samenvatting-van-wat-er-zich-afspeelt/: “Eerst een fake pandemie, dan de oplossing… een speciaal brouwsel ook gekend als de vaccins, om de populatie binnen de volgende aantal jaar te reduceren; dan de betaalbaarheid van energie [die in het gedrang komt], gevolgd voor gebrek aan voedsel… en er komt meer… Het grote plan van Klaus Schwab en zijn volgelingen gebeurt nu recht vóór jullie, terwijl de meesten van jullie denken dat dit iets is tussen de Russen en de Amerikanen. Ieder scenario werd zorgvuldig op voorhand gepland om eruit te zien als een echt conflict, niets in dit is spontaan. […]” Alles is compleet georkestreerd.
  En verder: Poetins banden met Schwab: https://eindtijdklok.org/2022/03/02/poetin-heeft-reeds-banden-met-klaus-schwab-en-het-wef-sinds-1992/. Poetin kent Schwab sinds 1992 en was een YGL! En tot slot: we mogen wellicht een verrassingsaanval van de Russen verwachten deze zomer, zie deze frappante profetieën: https://eindtijdklok.org/2022/03/21/enkele-opvallende-profetieen-omtrent-de-derde-wereldoorlog-waarvan-een-aantal-reeds-herkenbaar/

  • Beste Mike,
   Die beschrijving die op eindtijdklop.org staat is niet correct. Rusland doet helemaal niet mee met het WEF, dat is een kapitale misvatting. Luister naar Karel van Wolferen z’n commentaar genaamd “Een bijna vergeten perspectief” waarin hij uitlegd waarom Poetin NIET in het complot zit van het WEF: https://www.youtube.com/watch?v=EbfTFolKBLg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in