De Canadese regering heeft een duivelse nieuwe oplossing bedacht om de inflatie, de dakloosheid, de torenhoge misdaad en de voedseltekorten op te lossen – euthanasie voor de armen.

Het Trudeau-regime zegt dat zij nu gaan aanbieden om te betalen voor euthanasie van mensen die “te arm zijn om waardig verder te leven”, schrijft Newspunch.com.

Wat dit betekent, is dat iedereen die het gevoel heeft dat zijn levenskwaliteit slecht is ten gevolge van radicaal liberaal beleid, nu de staat kan vragen om de rekening voor zijn zelfmoord te betalen.

Alsof het nog niet dystopisch genoeg was met de lockdowns en Orwelliaanse mandaten – wordt nu het doden van de armen omdat zij geen “waardigheid” hebben om te leven als de nieuwe progressieve ideologie beschouwd.

Woensdag besprak Tucker Carlson het schokkende euthanasieprogramma van Canada met schrijver Charles Camosy, die een boek over het onderwerp geschreven heeft.

Volgens Camosy is het beleid van Canada puur kwaad.

Thegatewaypundit.com meldt het volgende:

In 2021 vaardigde het Canadese parlement Bill C-7 uit die de geldige redenen voor medisch geassisteerde zelfmoord sterk uitbreidde. Het wetsvoorstel, dat een “sweeping euthanasia law” werd genoemd, schrapte de meeste beperkingen en maakte het voor Canadezen mogelijk om legaal euthanasie te laten plegen op grond van hun leefsituatie. Nu, dankzij de moreel onrechtvaardige nieuwe wet, komt zowat iedereen in aanmerking voor medisch begeleide zelfmoord, als hij dat wil.

Volgens het Canadese dagblad The Spectator is de kwestie al vanaf het begin een glibberig pad, en voegt eraan toe dat sinds het Hooggerechtshof van Canada in 2015 aanvankelijk enkele beperkingen op de praktijk had ingetrokken, dit altijd de “natuurlijke conclusie” was waarop wij zouden uitkomen.

  U bent niet alleen, de woede groeit over de hele wereld!

Uit The Spectator:

“Er is een eindeloos herhaalde kwinkslag van de dichter Anatole France dat “de wet, in haar majestueuze gelijkheid, zowel de rijken als de armen verbiedt om onder bruggen te slapen, op straat te bedelen en brood te stelen. Wat France zeker niet voorzien heeft, is dat een heel land – en een ostentatief progressief land bovendien – besloten heeft zijn sarcasme op de koop toe en tot zijn natuurlijke conclusie te nemen…

Zoals met de meeste glibberige hellingen, begon het allemaal met een sterk geformuleerde ontkenning dat het bestaat. In 2015 heeft het Hooggerechtshof van Canada 22 jaar van zijn eigen jurisprudentie teruggedraaid van het verbod van het land op hulp bij zelfdoding als ongrondwettelijk te beschouwen, waarbij het de vrees dat de uitspraak “een afdaling op een hellend vlak naar moord” zou inleiden tegen de kwetsbaren, zonder blikken of blozen afdeed als gebaseerd op “anekdotische voorbeelden”.”

5 jaar geleden zou het moeilijk te geloven zijn geweest dat een moderne, beschaafde, westerse natie mensen zou toestaan om medisch begeleide zelfmoord te plegen omdat zij vinden dat zij “waardigheid” ontberen. Wij zijn allen naar het beeld van God geschapen, en hebben dus allen waardigheid en waarde. Zelfmoord zou nooit een optie mogen zijn, zeker niet als die graag door de regering betaald wordt – en dat geldt dubbel voor een regering die geleid wordt door een Klaus Schwab/WEF-gezinde globalistische dictator als Justin Trudeau.

Programma’s als dit hebben in vrije landen niets te zoeken. Zelfmoord is het tegendeel van vrijheid.

  "Mediavrije zone' ingesteld rond rampgebied door bosbrand in Maui - Wat proberen ze te verbergen?

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Onze dodelijke vijand TrudeauVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFranse vrijwilliger woedend over leugens van Westerse media, onthult waarheid over oorlogsmisdaden in Oekraïne
Volgend artikelTwee maanden Operatie Z
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Toch deels oneens. Mijn leven is NIET van de staat. Alleen al het idee dat zelfmoord verboden zou zijn is belachelijk. Alleen de persoon zelf mag bepalen of hij wel of niet zelfmoord wil plegen. Dat daar een humane manier voor zou moeten zijn kan ik slechts goedkeuren.
  Daar staat tegenover dat het absoluut onjuist is dat de staat mensen aanmoedigt zelfmoord te plegen vanwege problemen die de staat zelf veroorzaakt heeft en DAT is wat er aan de hand is. Het is niet dat mensen geen waardigheid hebben, het probleem is dat de staat het haar bevolking onmogelijk maakt normaal te leven door allerlei onderdrukkende maatregelen en zware belastingen

  • Mee eens. Jaren geleden heb ik een documentaire van een filmmaakster over haar moeder gezien: ‘Moeders Springen Niet Van Flats’. Deze vrouw wilde echt dood. Was al jaren zwaar depressief, had talloze therapieen, kliniek-opnames en medicijnen gehad en heeft vele malen gesmeekt om euthanasie. Wilde men niet geven. Uiteindelijk is ze van een flat gesprongen. Buitengewoon triest dat mensen die echt niet meer willen
   over moeten gaan tot drastische acties als van flats en voor treinen te springen. De filmmaakster wilde met de documentaire dan ook proberen de dialoog, over een menswaardig einde voor mensen die geestelijk lijden, weer te openen.
   Het ‘helpen’ door een overheid bij zelfmoord van mensen die geen ‘menswaardig bestaan’ hebben door toedoen van diezelfde overheid, is ronduit misdadig.

   • Men hoeft niet zo dramatisch te doen als men dood wil. Flat- of treinspringers kunnen zichzelf ook eerst informeren. Zodat ze een ander een levenslang trauma besparen.
    Wilde plantjes genoeg om je leven te beëindigen. Jezelf uithongeren en/ of een week niets meer drinken. Of een paar liter jenever er achter elkaar in gieten. Of liters water drinken zodat je een watervergiftiging oploopt. De 100%heliummethode. Een antibraakmiddel niet vergeten. Manieren genoeg om jezelf knap dood te krijgen.

    Dodelijk depressief zijn kan ook door een ernstig b12-tekort komen. Helaas willen maar weinig huisartsen je daar mee helpen.
    Ze verdienen meer aan je als je ziek bent of dood gaat.

    • Niacine met flush net zo hoog gedoseerd totdat het gevoel van verdwenen is. Maar dat is natuurlijk iets anders als bewust echt dood willen.. En ja waarom komen dan beelden van ophanging, van flat springen, voor trein springen als logische keuze voorbij. Misschien niet aan jou om te oordelen. Maar wel waarom de NL GGZ totaal op zijn kont ligt. Het meeste voor de ergste gevallen. Ook wat de Jeugd betreft is het een grote puinhoop. Personeels tekort wordt er gezegd. Maar dit probleem was er daarvoor ook al. Nu komen de geluiden wb Thuiszorg. Gemeentes kunnen het niet meer betalen. En wie in deze maatschappij nog steeds niet depressief is is ws volledig gehersenspoeld middels Mindprogrammas.

     • P.s Adnum.
      ==LEGAL
      This file is provided for the purposes of amusement, and the actual use of
      any of these methods is not recommended without first considering other
      possibilities, such as dying of old age. Please do not pass it onto people
      whom you know to be actively suicidal.. you may find yourself in jail for
      considerable periods. I have a small amount of info on British law regarding
      assisting suicides; feel free to ask me for a copy. Basically, distribution
      to a number of unknown people is fine, but giving it to someone whom you
      know is actively considering suicide can get you into jail for up to 14
      years.

 2. Euthanasie was nog maar een jaar of tien geleden zo ongeveer onbespreekbaar. Dat was in de tijd dat een Nederlandse dementerende vrouw gilde dat ze niet dood wilde en toch werd doodgespoten. Alleen maar omdat ze dementeerde. Rond de tijd van de moord op die vrouw begon men euthanasie te populariseren. Positieve stukken in de media, je zag dat het bespreekbaar moest worden gemaakt. In die tijd begon dat ons dat op te vallen.
  Nu helemaal.
  Zelf heb ik slechte ervaringen met euthanasie bij mijn broer en mijn opa en mijn man. Oké ze waren ziek, maar de manier waarom ze om het hoekje werden geholpen door de moordzuchtige artsen zinde me niks.
  Ook in Nederland pushen ze je dus al een paar jaar zachtjesaan naar de dood toe. Vertrouw geen huisarts!
  Mijn huisarts helpt cliënten amper. Maar euthanasie wil ze wel geven! Rara…..
  Nu wordt bevestigd wat we bijna tien jaar geleden al begonnen te vermoeden: dat we dood moeten.

  • Dirk je slaat de spijker op de kop. Wil er nog aan toevoegen dat niet alleen huisartsen onbetrouwbaar zijn maar de hele Nederlandse medische stand onbetrouwbaar is.

  • Ik ging naar mijn huiarts om informatie over hoe ik euthanasie aan moest vragen in het geval dat ik immobiel zou worden. Mijn rechterbeen deed het niet en veel pijn. Scootmobiel geen optie omdat ik vrijwel geheel op mezelf ben aangewezen. Verwaarloosd als foetus/baby en nu weer door de door mij gebaarde kinderen. Mantelzorg een bericht wat ze voor mij niet kennen maar voor schoonfamilie wel. Huisarts gaf me direct zonder vragen formulieren mee van een organisatie. Thuis kwam ik erachter dat die organisatie zich alleen richtte op onmiddelijke Euthanasie. Daar was ik nog lang niet.

 3. “A l’avenir il s’agira de trouver un moyen de réduire la population.
  Nous commencerons par les vieux, car dès qu’il dépasse 60-65 ans l’homme vit plus longtemps qu’il ne produit et il coûte cher à la société.
  Ensuite les faibles puis les inutiles qui n’apportent rien à la société car il y en aura de plus en plus, et surtout enfin les plus stupides.
  Une euthanasie ciblant ces groupes ; l’euthanasie devra être un instrument essentiel de nos sociétés futures, dans tous les cas de figure.
  On ne pourra bien sûr par exécuter les gens ou faire des camps. Nous nous en débarrasserons en leur faisant croire que c’est pour leur bien.
  La population trop nombreuse, et pour la plupart inutile, c’est quelque chose d’économiquement trop coûteux.
  Sociétalement, il est également bien préférable que la machine humaine s’arrête brutalement plutôt qu’elle ne se détériore progressivement.
  On ne pourra pas non plus faire passer des tests d’intelligence à des millions et des millions de gens, vous pensez bien !
  Nous trouverons quelque chose ou le provoquerons, une pandémie qui cible certaines personnes, une crise économique réelle ou pas, un virus qui touchera les vieux ou les gros, peu importe, les faibles y succomberont, les peureux et les stupides y croiront et demanderont à être traités.
  Nous aurons pris soin d’avoir prévu le traitement, un traitement qui sera la solution.
  La sélection des idiots se fera ainsi toute seule : ils iront d’eux-mêmes à l’abattoir.”

  [ L’avenir de la vie – Jacques Attali, 1981 ]
  Entretien avec Michel Salomon, collection Les Visages de l’avenir, éditions Seghers

  • En met de gedwongen vaxx kan het spuitje heel goed je laatste zijn, als je zeg maar 65 bent of zo en je bent nutteloos in de ogen vd spuitkliek, zoals Attali het voorstelt. Dan mag je naar een tempeltje vd WHO om je spuitje te halen en dan ben je binnen een paar dagen dood aan de hartklap. Dan zeggen de buren ‘gut Ko van Truus hep een hart aanval gehad’ en het is de gewoonste zaak vd wereld. En we zagen dit ook met de covid gifspuit: de oudjes werden rap uitgewied.

   • Dat is precies hetzelfde als de leiders die hun mensen in het leger zich laten doodschieten omdat ZIJ oorlogje willen voeren. En mensen zijn nog zo DOM ook zich voor een ander dood te laten knallen. Degene die oorlog zoekt smeert hem lekker… de tering!

 4. Zo denk ik er ook over, ik ga door tot het einde, totdat het mij onmogelijk wordt gemaakt door het dystopische beleid van de Nederlandse regering.

  https://www.frontnieuws.com
  Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

 5. Met het uitroeien van de Canadese indianen was Justin al begonnen. Min mannetje. Hoe kan zo’n vrouw van hem zich nou laten naaien door zo’n mietje. Dat je er nog kinderen mee krijgt ook. Snap het maar, ik niet.

   • Alles is een scheldwoord tegenwoordig. Ik doe niet mee aan jou new-speak. Indianen zijn het en blijven het tot ik sterf.

   • Het waren niet de Indianen die ’t woord “Indiaan” als scheldwoord zagen en vervingen door “native American” of “first nation people”. Sterker nog aan die mensen was (zoals eigenlijk altijd al ’t geval was als ’t om hun belangen gaat) niks gevraagd.

 6. Nog steeds de prettigste manier om de pijp uit te gaan: een decompressietank , daarin, en zuurstof ontrekken, dus niet lucht.
  Krijg je het volgende: ontspannen-meer ontspannen, happy, meer happy, high super high, dood.

 7. Groot deel van Canadese regering is in de zak van WEF; zoals je dat van gestoorden kan verwachten.

  Een sexuele deviant heeft op meer plaatsen in zijn hersens afwijkingen.
  Even een paar gekkies noemen: Trudeau, Biden, Macron, Rutte; en er zijn er meer.

  Dan heb je nog de catagorie gewoon gestoorden…..de wereld wordt gerunned door gekkies.

 8. Ik zou zo maar een paar namen uit m’n mouw kunnen schudden : Rutte (lijdt een treurig en zinloos leven), Quag (zal Rutte in álles gaan volgen), Wipke Hoekstra en Pietje Segers (voelen zichzelf reeds hemels, dus nog één duwtje !), Fransje Timmermans (beseft niet dat hij nog leeft, dus zou ’t voor hem een verlossing zijn).
  Gait Verhofstadt (onherstelbaar laag IQ).
  Er zijn er nog véél meer die in aanmerking komen,maar dit is een “voorproefje” mijnerzijds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in