Laten we eens terugdenken aan 2009, toen de farmaceutische industrie met H1N1 dezelfde stunt wilde uithalen die nu wereldwijd zo succesvol en winstgevend is gebleken met SARS-CoV-2. Ook toen “moest” de mensheid door vaccinaties worden “beschermd” tegen de “verschrikkelijke” Mexicaanse griep. Uiteindelijk bleek dat het vaccin verantwoordelijk was voor meer dan 1.000 gevallen van narcolepsie. De elites in politiek en bestuur hebben echter een ander vaccin gekregen. In die tijd werd daar nog openlijk over gesproken, schrijft Willi Huber.

Voor de voorzitter van de Geneesmiddelencommissie van de Duitse medische beroepsgroep, Wolf-Dieter Ludwig, is dit een schandaal dat nauwelijks aan het volk kan worden overgebracht. “Wij zijn ongelukkig met deze inentingscampagne”, vervolgde Ludwig. Het brengt talrijke problemen met zich mee, het nut ervan is onzeker: “De gezondheidsautoriteiten zijn gevallen voor een campagne van de farmaceutische bedrijven die alleen maar geld wilden verdienen met een vermeende bedreiging. – Citaat uit Der Spiegel, 17.10.2009

De vermeende bedreiging van de mensheid zou op identieke wijze worden geënsceneerd als uiteindelijk met het “nieuwe coronavirus” werd bereikt. In die tijd waren de verdedigingsmechanismen van de media en de samenleving nog groot genoeg. Niettemin trapten genoeg mensen in de hype en de paniek – meer dan 1.300 mensen (dit zijn alleen de gemelde gevallen) werden ziek met narcolepsie als gevolg van de veelbelovende “beschermende vaccinaties”. Vooral Scandinavië wilde het goede voorbeeld geven en de bevolking voor gevaar behoeden. Het Pandemrix-vaccin werd ook toegediend aan kinderen en adolescenten – die uiteindelijk de grootste groep slachtoffers waren. Laten we niet vergeten: het is juist deze groep die nu koste wat kost moet worden ingeënt – met een nog experimenteler, nog minder onderzocht vaccin.

  Het lijkt erop dat één op de 1200 mensen die in Nederland zijn gevaccineerd, is overleden

Adjuvantia veroorzaakten bijwerkingen

Maar narcolepsie was niet de enige bijwerking in 2009. Zogenaamde adjuvantia – additieven in vaccins, effectversterkers – leidden tot verhoogde vaccinbijwerkingen zoals hoofdpijn, koorts en meer. Al deze dingen worden met de huidige vaccinatie geaccepteerd en verkocht als bewijs dat de vaccinatie goed werkt. In 2009 wisten zowel de media als de mensen nog dat men niet ziek mocht worden na vaccinaties. Zelfs de Duitse strijdkrachten protesteerden tegen de “adjuvante vaccins” – om de militaire capaciteiten niet te ondermijnen. Zo ja, dan moeten andere middelen worden ingezet. Voor een Bundeswehr die meer geïnteresseerd is in “diversiteit” en alle regenboogkleurige varianten van seksualiteit dan in nationale defensie, is militaire fitheid anno 2021 niet meer zo belangrijk.

We hebben 200.000 doses van het niet-geadjuveerde  vaccin Celvapan gekocht van de firma Baxter”, geeft Christoph Hübner, woordvoerder van het Bondsministerie van Binnenlandse Zaken, toe. In tegenstelling tot het preparaat van GlaxoSmithKline (GSK), waarvan vanaf volgende week 50 miljoen doses onder de bevolking zullen worden verspreid, bevat het vaccin van Baxter geen effectversterkers. Citaat uit Der Spiegel, 17.10. 2009 Minder gevaarlijke vaccins voor de elite

In 2009, nadat de mogelijk schadelijke bijwerkingen van vaccins algemeen bekend en besproken waren, leidde dit uiteindelijk tot de aanschaf van een veel veiliger vaccin – maar alleen voor de kanselier, ministers en topambtenaren. Het volk – d.w.z. het gepeupel – moest worden ingespoten met het met additieven verrijkte drab tegen een volkomen diffuse en onrealistische dreiging die uiteindelijk zoveel mensen ziek zou maken. Hoewel uit dit schandaal in Duitsland niets is geleerd, zijn de mensen in de noordelijke landen die zwaar door de bijwerkingen van Pandemrix zijn getroffen, veel voorzichtiger dan in de rest van de wereld. Denk aan de bijzondere weg die Zweden is ingeslagen, maar ook aan de eerste beperkingen en vaccinverboden nadat de ernstige bijwerkingen van Astrazeneca bekend waren geworden. Zelfs kindervaccinatie wordt daar niet kritiekloos gevierd zoals in onze landen, waar de besluitvormers blijkbaar genoeg persoonlijke voordelen ontvangen dat zij volkomen onverschillig staan tegenover het leven en de gezondheid van de bevolking, vooral van kinderen.

  Blobocracy

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Terugblik: toen de EU een onderzoek instelde naar de WHO omdat zij een neppandemie had uitgevonden om totaal overbodige vaccins te promotenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe slechte logica van de vaccinzeloten is als die van nazi’s die beweren dat de Joden “aarzelen” omdat ze zich niet bij de concentratiekampen en gaskamers melden
Volgend artikelMassale protesten in Griekenland als reactie op uitsluiting van het sociale leven voor ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Zal ook nu wel weer het geval zijn.
  Bewijst eens te meer dat het niveau bij de “roverheid” zeer bedenkelijk is op alle fronten.

 2. Er waren 2 vaccins; veilig en onveilig. In Duitland kregen alle uniformen, ambtenaren politici veilig vaccin. De bevolking onveilig vaccin.

  In NL kregen dokters 10 euro per vaccinatie extra.

 3. Over het verschil tussen vaccins voor Merkel, ambtenaren, etc. enerzijds en het gewone volk anderzijds schreef onderzoeksjournalist Daan de Wit al in zijn boek, “Dossier Mexicaanse griep. Een kleine griep met grote gevolgen” (Lemniscaat) 2010, bladzijden 55-65. https://tinthor.org/2020/01/01/dr-well-hello-dolly-op-twitter-ih8evrybdy-notyour28981739-vaccine-informed-is-a-more-accurate-name-these-are-3-of-the-4-volunteers-who-developed-bells-palsy-after-being-vaccinated-with-the-pfize/ Zie onder “Duitsland, Bild & Vaccins Zonder Adjuvant”

 4. Wie denkt nu dat die megalomane politici en andere zogenaamde hogeren, echt een prik met
  die aangewezen stoffen hebben gehad.
  Denken jullie nu echt dat zulke personen zo een zwakte tonen ofzo? Vatbaar voor ziektes?
  Echt niet.
  Deze personen vinden zichzelf onoverwinnelijk.

  • De echte pest is, dat zij mensen meenemen in hun megalomane gedrag. Dat moet wel.
   Je moet je soms verplaatsen in deze verdorven geesten (nee zij maken de wereld niet beter….kijk maar).

   Onderlagen doen daar lekker aan mee. Kijk maar naar de zuid-amerikaanse bendes, die connecties
   hebben met de politiek.

   Mexico…….ooit was Oost-VS Mexico. Maar niet best. Die toestroom van vluchtelingen.
   Laffe Mexicanen. Vaak allemaal hetzelfde kledende en doende. De echte Mexicaanse Griep.
   Vuile laffe Mexicanen met hun domme nabouwgedrag. Massaal emigreren terwijl zij in paradijs-landen wonen waar ze niet voor kunnen strijden.

   De Mexicanen zijn een beetje als de zogenaamde degelijke Friezen. Alles maar weglachen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in