Hun “haat” in willekeurige volgorde:

 

1. Ze vernietigen uw broodwinning en de economie met een neppandemie, maskeren, plaatsen u in lockdown en vergiftigen u en uw kinderen met gentherapie die als vaccin op de markt wordt gebracht. Onderdrukken alternatieve geneeswijzen, eerlijke artsen en bijwerkingen. Betalen ziekenhuizen om te doden.

2. Ze laten miljoenen berooide migranten uit de derde wereld uw land binnenvallen en laten u betalen voor hun welzijn. Het is onvermijdelijk dat velen van hen in de criminaliteit belanden. Burgerschap is een voorrecht en een verantwoordelijkheid, maar globalisten denken dat dat niet langer geldt.

3. Zij vernietigen het huwelijk en het gezin door seksuele promiscuïteit en genderdysforie te bevorderen. Zij tasten de gezonde ontwikkeling van uw kinderen aan door hen te seksualiseren en te castreren.

4. Ze verspillen de rijkdom van de natie aan een totaal onnodige oorlog tegen Rusland die gemakkelijk kan ontaarden in een nucleaire vuurzee.

5. Ze maken u rechteloos door verkiezingen te stelen en vervolgens mensen die bezwaar maken te belasteren en op te sluiten. Ze sluizen Oekraïense “hulp” terug naar de VS om verkiezingen te kopen. Ze ensceneren massale schietpartijen als excuus om u te ontwapenen.

6. Ze hebben de media, de kerk en het onderwijssysteem vernietigd.

Wat is er nodig om u kwaad te maken? Ze kunnen niet geloven hoe weinig weerstand u hebt geboden, schrijft Henrymakow.

Het Westen is in de greep van een psychopathische satanische sekte. Het enige verzet komt uit het Rusland van Poetin.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Onder Satan’s banierVolg Frontnieuws op Telegram

  Oekraïne draait een eeuw terug: Het hele land in duisternis - Rusland bombardeerde de grootste elektriciteitscentrales - Infrastructuur weggevaagd! (Video's)

Lees meer over:

Vorig artikelHypermoderne T-14 Armata ingevoerd in Donbass – Bezorgdheid in het Westen over Russische tank “revolutie”
Volgend artikelDe slachtoffers van AstraZeneca
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

36 REACTIES

 1. Helemaal mee eens. Je kan je er wel kwaad om maken maar je vrienden, familie en collega’s slaan dicht of verklaren je voor gek als je de olifanten in de kamer benoemd. Dus begin ik er niet eens meer over.

  • Kennis en verstand lossen dit niet op. We moeten ons HART gebruiken. In ons HART hebben we allemaal hetzelfde nodig en in ons HART willen we allemaal hetzelfde. Ze hebben ons in ons denken/brein opgesloten, want het denken/brein is bestuurbaar. Ze hebben ons denken/brein gehackt en ze besturen ons via alles wat we horen en zien. Het HART is niet te hacken. Gebruik je HART. In het HART klopt alles. Daarom is er een spreekwoord dat we allemaal kennen… alleen liefde kan ons redden. En het is echt zo. Sommige mensen zijn zo extreem diep geprogrammeerd dat ze beginnen te lachen of kwaad worden OMDAT ZE DENKEN dat liefde niks is, OMDAT ZE HEBBEN GELEERD TE DENKEN in oorlog en geweld. Liefde is geen passief ding. Liefde stop oorlogen en geweld met minimaal geweld. Liefde verenigt. Liefde bekrachtigd. Liefde is alles. Verdeeld zijn wij kansloos, in angst zijn wij verdeeld. Verenigd zijn wij onverslaanbaar, in liefde zijn WIJ verenigd. ALLEEN LIEFDE KAN DE MENSHEID REDDEN. Wordt dus liefde!!!

    • Barry… Uit angst wordt iedereen een egoïst. Egoïsten vechten niet samen, egoïsten naaien elkaat om zichzelf te redden. Hoeveel kans maken wij tegen onze vijand als we bang zijn? ALLEEN liefde kan ons verenigen. Zolang je dat niet wil aannemen, gaan we NOOIT verenigen… NOOIT. Tot mensen als jij beseffen hoe WIJ ALS MENSHEID verenigen, zullen we niet verenigen. Die liefde is niet bedoeld om de vijand dood te knuffelen, maar om samen te komen, te verenigen en op te staan tegen ee vijand. In angst rennen soldaten weg van het front, voor liefde strijden ze tot de dood. Pfff… komop Barry… wakker worden… ALLEEN SAMEN KUNNEN WIJ DIT WINNEN… en wij kunnen alleen samenkomen als we elkaar liefde geven en elkaar omarmen en beseffen dat WIJ in een wereld obv liefde willen leven. Spread the love Barry… je krijgt meer gedaan met liefde dan met angst. Met angst stoot je mensen af, precies wat de vijand wil!!! Met liefde haal je mensen naar je toe… wil je een leger van eenlingen of wil je een massale opstand???

     • Ken de geschiedenis. Kijk maar eens terug in de tijd, mensen werden opgehangen, verbrand, noem maar op. Alles in naam van het geloof, politieke overtuiging en nu Covid, Oekraine, Rusland enz. De wang toekeren en liefde prediken gaat je geen steek verder helpen bij deze lieden. Ken je vijand, ben je al een heel eind.

      • Barry… LEZEN… die liefde is niet bedoelt om de vijand mee te knuffelen, maar om je medemensen wakker te maken en een gigantisch leger te maken om die vijand tegen te houden. Je kent de geschiedenis? Dan moet je ook weten dat wij al duizenden jaren worden onderdrukt door te voorkomen dat WIJ ons in liefde verenigen tegen het kwaad. LIEFDE IS NIET BEDOELD OM DE VIJAND DOOD TE KNUFFELEN, MSSE OM EEN LEGER TE VORMEN DAT VOOR LIEFDE VECHT. Als WIJ elkaar geen liefde gaan geven, worden we nooit een leger dat voor liefde gaat strijden.

       • @Naam,

        Mijn ervaring is dat het steeds weer met ´de liefde´ snel gedaan is wanneer ik mijn waarheid en/of de waarheid verkondig.

        Ik denk dat je het beter dient uit te leggen hoe die ´liefde´ er vanuit jouw perspectief dan uitziet. Tot zover kan ook ik er niet veel mee. Er zullen vaker wel dan niet diverse emoties meespelen of triggers… wanneer het één al niet met het ander te maken heeft. Ja dus.

        • @Vince – Liefde en haat zitten aan dezelfde kant van de cirkel. Onverschilligheid is de andere kant.

         Met haat kan je ook de oorlog winnen, kijk maar hoe de vreselijk kwade Soviets de Duitsers op hun lazer gaven, de gehate moffen die zovele van hun familie en landgenoten omgebracht hadden. Voor Hamas en de Houthis geldt hetzelfde tegen alles wat Israel en Amerika vertegenwoordigt.

       • emoties zijn ontzettend gemakkelijk te bespelen…
        kijk naar de voorbije twee jaar van hysteriepandemie…dat was puur gespeel op emoties, kijk naar de oorlog in oekiestan…velen hebben gekozen gebaseerd op emoties…opgeroepen door onze mainstream media en aanverwanten…
        logica,objectief denken…DAT kan ons redden en zolang mensen dat niet doorhebben, zich liever laten bespelen op de emoties (liefde is er ook een van)…gaat de bs alleen maar van kwaad naar erger…
        btw in de naam van ‘de liefde’ (welke liefde dat ook moge zijn) zijn de grootste smeerlapperijen gebeurd, ganse bevolkingen uitgeroeid, genocides enzovoort….toch wel ff er serieus objectief over na DENKEN…

     • @Naam:*
      Oud Bhagwan lid ?
      Je overdrijft met je retoriek vriend .
      De tijd van de bhagwan was een ordinaire orgie .
      De hotaine middenklasse yuppies lieten daar een pakket bagger achter en zelfvoldaanheid onder het mom van liefde.
      De zwang van de communes met vrije liefe en partner ruil .
      Als ik ergens van over mijn nek ga is het die periode .
      Nu andere verpakking zelfde doel .
      De horror van achteruitgestelde die niet voldeden aan de toen geldende ga met ons mee wij weten de weg heeft gelijd tot veel zelfmoorden en voor het leven beschadigde mensen .
      Ik heb mijn ex verloren op die manier compleet van het pad gebracht door die swami types enzielige meisjes versierders.
      Ze heeft zelfmoord gepleegd . Ze liet mij toen zomaar in de steek en ging achter die gasten aan (mee) mij achterlatend , zomaar .
      Herinner je nog eind jaren 60 de idioten die naar india gingen en met de swami in hun kont terugkeerde en de yoga als de verlichting profileerde , en zichzelf verhieven tot de orde van de kruizen kijkers !! Moraal je zit vaak hier verkapt op de christelijk toer te oreren. Nu weer met je draadje . Jij met je geleuter over liefde . Man man kansloos oeverloos geleuter .

      • Je leest het woord liefde en je word helemaal waus… PRECIES zoals de vijand het wil. Je framed mij als een of andere baghwan aanhanger. Pfff… op het slagveld zou jij mij in de rug schieten omdat je haat wat ik zeg. Je doet precies wat de vijand wil… geweld promoten als de oplossing. IK HEB HET NIET OVER DE LIEFDE OM DE VIJAND DOOD TE KNUFFELEN… ik heb het over liefde om ons leger zo groot en sterk mogelijk te maken. En wat doe jij… je sabelt mij neer, je spuugt op mij, je verketterd liefde om de wakkeren met elkaar te verbinden. Pfff… jij wil oorlog.

       • @ Naam:*
        Mafketel .
        eigenlijk is jouw terug draadje een zeer intressant draadje . Ik zou jou in de rug schieten ..?
        Lachen . Ik zou je frontaal trotseren .
        Maar je draad spreekt voor jezelf .
        Je valt finaal door de mand heen .
        Man je kwetst mij niet hoor dat vermogen heb je niet. Nog bedankt voor je inzicht 🙂

      • Ohjd… IK ROEP OP OM TE VERENIGEN… en jij maakt er een persoonlijke aanval van en je kotst mij onder met jou onverwerkte trauma’s aan één of andere valse profeet waar jij je ex aan verloren bent. Ik stop met reageren hier. Mensen als jij willen helemaal niet dat we ons VERENIGEN. Je schiet je medestanders neer ipv te verenigen.

       • @Naam,

        Ik ben het geheel met je eens! Omdat wij allen in een zinkend schip zitten, is compassie voor elkaar de enige weg om massaal weerstand te kunnen bieden tegen onze eigen dreigende ondergang…
        SAMEN STERK!
        Als individu bereik je immers niets!!
        Maar ook hier bemerk ik dat men dit helaas niet begrijpt!
        Want wantrouwen en elkaar onderling bestrijden viert hoogtij waarbij de schaterlachende derde partij de ” elite ” is!

       • @Naam:*
        Zwaktebod .
        Lees nu jouw bovenstaande draadje terug .
        Quote” Ik stop met reageren hier. Mensen als jij willen helemaal niet dat we ons VERENIGEN. ”
        Duidelijker kan het niet .
        Je hebt aanhang dat blijkt dat er reguurders hier je steunen . En dan komen idd weer de christelijke mantra’s weer opgedreund .
        Je spreekt over liefde.
        Valt op dat mensen in hun zwakheid zich vastklampen aan de ga met mij mee figuren, en dien overeenkomstig een angstvallig partroon van fanatisme ontwikkelen .
        Quote”Ik stop met reageren hier. ” ik refereer aan mijn woord zwaktebod .
        Bof anyway .
        Fijne dag nog blijf schrijven er zijn altijd reguurders die jouw berichtjes kunnen plaatsen.

       • Verenigen van een volk grotendeels bestaand uit ingeslapen matennaaiende schapen is vrijwel onmogelijk. De Nederlander is bij uitstek een verrader, matennaaier, en slappe lul, oftewel uitstekende kandidaten voor de NSB of wat daarvoor in de plaats gekomen is.

        Daar helpt geen lieve liefde aan…

        Afsteken en weg laten drijven, dat kleine kutlandje.

   • Geliefden, het Woord van God dat wij u thans willen prediken, kunt u vinden in 1
    Johannes 2 en daarvan de verzen 12 tot en met 15:
    Ik schrijf u, kinderkens, want de zonden zijn u vergeven om Zijns Naams wil.
    Ik schrijf u, vaders, want gij hebt Hem gekend, Die van den beginne is. Ik schrijf
    u, jongelingen, want gij hebt de boze overwonnen. Ik schrijf u, kinderen, want gij
    hebt de Vader gekend.
    Ik heb u geschreven, vaders, want gij hebt Hem gekend, Die van den beginne is.
    Ik heb u geschreven, jongelingen, want gij zijt sterk, en het Woord Gods blijft in
    u, en gij hebt den boze overwonnen.
    Hebt de wereld niet lief, noch hetgeen in de wereld is; zo iemand de wereld
    liefheeft, de liefde des Vaders is niet in hem
    Johannes 2: 12-15

  • Heb op mijn mobiel nu een profielfoto geplaats en die komt vd cartoon movement, in geel en blauw de vlag van Oekraïne en daarom heen het hakenkruis en soldaten in uniform, ben nieuwsgierig of ik er reacties op ga krijgen, exact zoals ik denk over de Oekraine als Nazistaat, alles is door hen begonnen, cartoon zonder tekst maar perfect geillustreerd, ben het niet met alles eens hoor in dit artikel hierboven maar daar gaat het niet om, een afwijkend geluid dat is zo WELKOM, groet aan u Alfred.

 2. Dit speelt natuurlijk al veel langer. Je moet weten wie en welke groepering hier verantwoordelijk voor is. Sinds het einde van WOII is dit versneld in gang gezet. Alleen als je er over begint wordt je voor antisemiet en nazi uitgemaakt. Dan maar de mond dicht en hopen dat ze krijgen wat ze verdienen, de bedelstaf. Jammer dat ik en mijn familie er ook in zitten maar ik gun de mensheid dit van harte. Als je niet wilt wilt luisteren zul je het voelen. Helaas….

  • Anti-semiet is dus tegen de stam van de Sem. Dat zijn dus alle joden en arabieren. Haha.
   Maar mooier is dat de zionisten de vuile rol spelen. Zij zijn oorspronkelijk de Khazaren. Zij aanbaden en aanbidden nog steeds Ba-al. Terwijl ze zichzelf tot Jood verklaart hebben.
   Anti-semmiet betekent niks.

  • Juist Barry… WO2 was een middel om het midden oosten (Israël) en het hele westen te veroveren. Het gaat nog veel verder terug… de Khazaren zitten overal achter. De Khazaren doen zich al duizenden jaren voor als joden en ze verbergen zich achter anti semitisme, de onschuldige joodse bevolking is een menselijk schild. De Khazaren zijn de oorspronkelijke satanisten. Vanuit de Khazaren is de hele planeet van liefde verwijderd en onderworpen in totale angst.

 3. En toch hebben ze verloren.
  Klaus Schwab is dood.
  De rest zal volgen want het licht is nu te sterk zo dat ze niet kunnen overleven.

 4. IK denk dat ieder van ons eerst eens bij onszelf moeten kijken ik bedoel onze eigen kleine negatieve emoties die soms al jaren een grote rol spelen maar die we hebben genegeerd dat is zeer menselijk want niemand is perfect . Soms zullen je dromen steeds over hetzelfde thema gaan waarvan je eigenlijk wel weet dat jijzelf daarin fouten hebt gemaakt ook al is dat al lang geleden daarom zullen meer en meer mensen daar gevoelig voor worden. Zeker in deze tijd waarin we leven zullen we eerst met onzelf in het reine moeten komen daarom vraag innerlijk om steun en hoe je dat doet is eender je kan dat vragen of je kan bidden je doet het gewoon op je eigen manier. Je zal zien zaken die jou erg gekwets hebben gaan verdwijnen je voelt je innerlijk een stuk beter ook zaken in jouw persoonlijk leven gaan je nu minder hinderen of kwetsen zo met het gevoel “ze doen maar” zoals een windvlaagje het verdwijnt vanzelf die emotie.

  • Klopt Margot. We moeten uit ons hoofd en in ons HART. In angst zijn we verdeeld en zwak, in liefde komen we samen en zijn we sterk. In liefde werken we samen en vormen we één groep, de 99,99%. Liefde begint in jezelf.

  • Met name de foto met Eucalypta.
   Dat zoiets gekozen wordt bij de verkiezingen in de VS is het bewijs dat er gefraudeerd móét zijn…
   Dit geslachtloze ‘ding’ met communistische bril en bijpassende worteldoek om haar bochel zou zelfs niet door de ergste actiegroep geaccepteerd worden.

 5. Zielig dat mensen denken dat met liefde en wat blommetjes strooien het kwaad overwint kan worden. Enkel harde maatregelen kan het veranderen. De vijand heeft geen medelijden met u, dus u moet ook geen medelijden met hen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in