Het wordt steeds duidelijker dat gevaccineerden even vatbaar zijn voor infecties, het virus doorgeven, ziekten en sterfgevallen als ongevaccineerden. Bonmot zei gisteravond op de Oostenrijkse tv-zender Oe24: “Als ik Bach bloesems of globuline had genomen, zou ik beter beschermd zijn geweest dan met hun zogenaamde game changer”.  Men mag echter niet vergeten wat er aan het begin van de vaccinatiecampagne is gebeurd – namelijk een enorme toename van infecties, ziekten en sterfgevallen, bericht Tkp.at.

Ik heb hier verschillende keren verslag uitgebracht over wat er is gebeurd bij de start van de vaccinatiecampagnes in december 2020 en begin 2021. In de verslagen werd vooral aandacht besteed aan de toename van het aantal gevallen en het aantal sterfgevallen. Van meer betekenis is echter de verandering in het sterftecijfer van de gevallen. Case Fatality Rate, CFR. Het toont het sterftepercentage onder de bekende gevallen.

Twittergebruiker Rounding the Earth heeft in een lange draad precies deze gegevens voor een aantal landen nog eens op een rijtje gezet.

India is op 16 januari begonnen met massavaccinatie. CFR is een beetje omhoog gegaan. Dit zijn geen mRNA-vaccins. De toename van het CFR zou te wijten kunnen zijn aan het feit dat de doeltreffendheid de mildere gevallen vermindert in plaats van de dodelijker gevallen.

Op 21 december 2020 is in de VS begonnen met massavaccinatie, hoofdzakelijk met mRNA-preparaten. Het CFR was eerder gedaald, maar steeg nu, en te snel voor de 12-daagse vertraging in de vorming van antilichamen om zich bij een significant deel van de bevolking op te bouwen.

Covid psychologie - groeten uit het stenen tijdperk

Indonesië heeft geen massale vaccinatie uitgevoerd. In een klein aantal gevallen hebben ze misschien gekozen voor “ringvaccinatie”. Maar sinds het programma van start is gegaan, is het aantal gevallen van CFR eerst gedaald en daarna weer gestegen.

Brazilië is een van de meest gevaccineerde landen, waar AstraZeneca en SinoVac worden gebruikt. Na een lange periode van stabiele CFR-niveaus, zijn de Braziliaanse niveaus samen met de toediening van vaccins omhooggeschoten.

Rusland is op 15 december 2020 begonnen met het vaccineren van zijn Spoetnik V-serum en zag zijn CFR begin 2021 toenemen.

Heel goed is in deze tweet te zien hoe in het Verenigd Koninkrijk onmiddellijk na het begin van de massavaccinatie op 8 december een enorme piek in sterfgevallen te zien was, die – hoewel bijwerkingen van het vaccin waren – als COVID-gevallen werden geteld.

Wat is er in Duitsland gebeurd?

Op 27 december 2020, toen Mexico met zijn massavaccinatieprogramma begon, bedroeg het CDR (7-dagen sterfgevallen)/(7-dagen gevallen 18 dagen eerder) 5,9%. 27 dagen later, was het 13,61%.

Bangladesh is niet het meest gevaccineerde land en kent ook niet de meeste gevallen. Van 26 januari tot 20 maart is het CFR echter met 140% (2,4-voudig) gestegen.

Het duurde 18 dagen na de mRNA-vaccinatie voordat het stabiele CFR in Japan verdubbeld was. Daarna bleef het stijgen.

In Ethiopië is minder dan 2% van de bevolking gevaccineerd (per 13 maart 2021). Het CFR is daar betrekkelijk stabiel gebleven.

Egypte is een ander land dat zijn bevolking nauwelijks heeft gevaccineerd (5,2 doses per 100). In het algemeen lijkt het CFR de laatste maanden af te nemen.

Arts: Families geven stiekem Ivermectine aan geliefden in ziekenhuizen met COVID-19, zien verbetering

Uruguay is een van de meest gevaccineerde landen ter wereld. Met de start van het vaccinatieprogramma op 27 februari is het CFR in vijf weken verdrievoudigd. Ook het aantal gevallen explodeerde, wat betekent dat op het hoogtepunt 16 maal zoveel Uruguayanen stierven.

 

Het CFR van Hongarije is tussen 28 december 2020, toen met de massavaccinatie werd begonnen, en 14 februari, minder dan 7 weken later, 3,4-maal zo hoog geworden.

Zweden is op 27 december 2020 begonnen met massavaccinatie en het CFR is in 18 dagen tijd 4,3-voudig gestegen van 0,74% tot 3,19%.

 

De meest kwetsbaren werden natuurlijk het eerst gevaccineerd: ouderen, zwakken, mensen met veel reeds bestaande aandoeningen.

Voor het geval het u nog niet was opgevallen: de vaccinatieprogramma’s zijn op het noordelijk halfrond grotendeels begonnen rond de pieken van de wintergolven, en vervolgens in de landen op het zuidelijk halfrond een paar weken *later* rond de pieken van de zomergolven. Wat is een betere manier om de sterftecijfers te verbergen in die van COVID-gevallen?

Polen is op 28 december 2020 begonnen met vaccineren, en 18 dagen later was het CFR bijna verdubbeld. Deze 18-dagen tijden om te pieken zijn interessant. Dit is de mediane tijd tot overlijden voor een COVID-dode.

 

Als u maanden later een tweede toename van CFR ziet, komt dat waarschijnlijk omdat de vaccins het aantal milde COVID-gevallen meer terugdringen dan het aantal sterfgevallen. Het slechtst denkbare scenario zou echter een ziekte met antilichamen (AD)E zijn, maar tot dusver verklaart een vertekende doeltreffendheid het merendeel van de gegevens.

Portugal is op 27 december begonnen, toen het CFR 1,72% bedroeg. 20 dagen later piekte het op 4,72%.

Dit is Europa in zijn geheel. De meeste landen zijn rond dezelfde tijd met vaccinatieprogramma’s begonnen, maar niet allemaal, zodat deze grafiek is genormaliseerd naar dagen vóór en dagen ná het begin van de vaccinatie. Het is duidelijk dat er een aanzienlijke golf van sterfgevallen volgde op het begin van de vaccinatie. De rode lijn toont de som van de nieuwe sterfgevallen, de blauwe de som van de nieuwe gevallen:

Paniekzaaiers zijn van plan levens te verwoesten met een virusvariant

Wat vooral interessant is, is dat het tijdsverschil tussen het aantal gevallen en het aantal sterfgevallen plotseling is veranderd.

En hier zijn de totalen voor Europa, geaggregeerd naar dagen sinds het begin van het vaccinatieprogramma. De toename van CFR in de eerste 18-20 dagen is onmiskenbaar! De vaccins hebben vele, vele mensen gedood.

Het geschatte sterfteoverschot in de eerste 30 dagen na de Europese vaccinatie, verdacht veel geteld als COVID-doden: 17.000 of meer. Dat is iets meer dan 1000 doden per miljoen doses. Deze aantallen worden waarschijnlijk aanzienlijk gelijker nadat de ouderen zijn gevaccineerd of overleden, dus deze cijfers moeten niet als definitief worden beschouwd.

Laten we tot slot eens kijken naar de landen die in belangrijke mate hebben gevaccineerd na relatief naïef te zijn geweest ten aanzien van COVID. Hoewel het aantal ouderen met comorbiditeit lager ligt, zijn er 380 sterfgevallen per miljoen doses.

Het komt erop neer dat vaccinaties blijkbaar een enorm aantal sterfgevallen hebben veroorzaakt, althans in het begin, maar dat deze niet werden gecompenseerd door enig voordeel op lange termijn. Het heeft weinig zin om het te omschrijven als een “beschermende vaccinatie” als er helemaal geen bescherming is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hartontstekingen en hartfalen: scheuren in het marmer van de vaccin-tempelVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSchandalig plan: Italianen mogen alleen nog stemmen met een groen paspoort
Volgend artikel12 van 13 meest gevaccineerde landen ter wereld nu door gezondheidsautoriteit CDC als reisrisico aangemerkt
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in