Als iemand de naam weet van de “paramedicus” die het gezicht van deze crisisacteur heeft ingezwachteld, laat het me dan weten. Het niveau van deskundigheid is echt uitzonderlijk. Hier is zij in 2 afzonderlijke “scènes”. Maak u geen zorgen, ze hebben de ernstige hoofdwond in de 1e scène gemist, maar in de 2e behandeld!

Via Thetruthseeker.co.uk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dag 3 in Oekraïne – Westerse PSYOPs in volle gangVolg Frontnieuws op Telegram

  Analyse van Zelensky's bekentenis dat zijn troepen Artjomovsk/"Bakhmut" zouden kunnen opgeven
Vorig artikelJoe Rogan zeikt Bill Gates af omdat hij de mensen de les leest over gezondheid terwijl hij “man-tieten,” een pens, en “tandenstokers-armen” heeft
Volgend artikelEr is een grote oorlog op komst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  1. Walgelijk, dat mensen, zoals die vrouw, zich laat gebruiken door de media.
    Hoe zal ze later herinnert worden? Als iemand die geld belangrijker vind dan het effect op mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in