© Sodacan (BY-SA 4.0)

Het lijkt er dus op dat Pelosi in Taiwan is geland. Dit is een GROTE overwinning voor de onoverwinnelijke VS en China met al zijn holle dreigementen heeft nu gezichtsverlies geleden. Zo zijn die gemene communisten nu eenmaal – zij verstaan alleen de taal van kracht, en wanneer zij geconfronteerd worden met de verenigde krachten van de democratie, geven zij toe, schrijft Andrei.

Toch? Toch?!

Wel…

Ja, als uw deskundigheid op het gebied van internationale betrekkingen, militaire zaken en China (of Rusland) voortkomt uit het lezen van de boeken van Tom Clancy, dan wel ja.

Maar er is een andere manier om dit te bekijken:

Ten eerste is dit bezoek, objectief gezien, een pure provocatie zonder enig praktisch effect. Pelosi is net zo’n oude teleprompter lezende heks als president Brandon. Wat de VS en Taiwan ook te bespreken hadden, dat hadden ze wel vanop afstand gedaan of door een ontmoeting te regelen tussen mensen die in staat zijn om na te denken.

Ten tweede hebben de Chinezen, net als Rusland vele malen in het verleden, een rode lijn getrokken en die vervolgens door de VS laten overschrijden. Omdat het de narcistische civilisatie is die het is, zag het Westen dit alleen maar als een teken van “zwakte”, “besluiteloosheid” of zelfs “naïveteit”. Waar deze mensen niet eens aan denken is dit: hoe denkt u dat de meeste Chinezen zullen reageren, zowel op het bezoek als op het uitblijven van de Chinese reactie (tot nu toe!)? Zij zullen kwaad worden en hun frustraties uiten. Bekijk het nu eens vanuit het standpunt van de Chinese regering, in plaats van miljarden uit te geven aan anti-VS propaganda laten zij, in plaats daarvan, de VS China vernederen en zo de Chinese bevolking sterken voor de dag waarop de echte confrontatie zal plaatsvinden.

  Hoe Amerika zichzelf en de oude wereldorde vernietigt

[Terzijde: er is een rechtstreeks verband tussen de jarenlange nogal zwakke en vooral verbale protesten van het Kremlin en het “plotselinge” verschijnen van het Russische ultimatum aan het Westen, gevolgd door de SMO: het Kremlin heeft zijn eigen publieke opinie letterlijk “gekookt” tot het punt waarop HET *eiste* dat er krachtig opgetreden werd. Verre van de meeste Russen te vervreemden of bang te maken, kwam de SMO voor hen als een enorme opluchting: “we zetten EINDELIJK de voet dwars en ondernemen echte actie”. Dat zou vóór 2018 niet mogelijk zijn geweest. De mensen in het Westen die de “besluiteloosheid” van Poetin zagen, begrijpen de Russische mentaliteit gewoon niet, net zomin als zij de Chinese begrijpen. Eenvoudig gezegd: je kunt je niet op een oorlog voorbereiden zonder je eigen bevolking erop voor te bereiden! Dat is wat Tom Clancy doet met de hersenen van degenen die hem lezen.]

Ten derde, laat mij u een eenvoudige vraag stellen: wie besliste over het tijdstip van Pelosi’s bezoek aan Taiwan? Het antwoord ligt voor de hand, het waren de leiders van de VS. En u kunt er zeker van zijn dat zij alles zorgvuldig op een rijtje hadden gezet om dat bezoek in de best mogelijke omstandigheden te laten plaatsvinden. Nu is een BASISCH principe van oorlogsvoering dat je je vijand NIET het tijdstip en de plaats van de strijd laat kiezen. Ja, ja, ja, in de westerse cultuur vraagt elke “belediging” (echt of vermeend) om een onmiddellijke reactie. Maar de Chinezen doen dit al vele millennia, niet slechts 200 jaar, en zij weten wel beter, en u kunt er zeker van zijn dat ZIJ, en niet de VS, het tijdstip, de plaats en de wijze van vergelding zullen kiezen.

  China's verbod op de export van zeldzame aardmetalen doet de wereldwijde techindustrie beven

Kortom, de woke narcisten die de VS leiden kunnen wel vieren hoe zij “die Chinese commies” hebben laten zien wie de baas is. Net zoals zij dat met Rusland deden tussen 1991 en 2021. En toen de Russen dan besloten om op te treden, werd Oom Shmuel totaal overrompeld en onwetend over hoe ze met deze plotselinge en directe dreiging moest omgaan.

En last but not least. Dat soort imperiale arrogantie is iets wat niet alleen gevolgen heeft (voor de toch al behoorlijk boze Chinese bevolking), het maakt ook heel Zone B woedend, en schept zo de voorwaarden voor nog meer nederlagen voor de VS in Azië, Afrika, het Indiase subcontinent, Centraal-Azië en Latijns-Amerika.

De meeste Amerikanen van de VS hebben er absoluut geen idee van hoe beledigend hun neerbuigende arrogantie, hun voortdurend vlaggezwaai, hun praatjes over hun messiaanse missie voor de mensheid en hun algemene narcisme is voor de rest van de planeet. Maar als u objectief kijkt naar de eindeloze lijst van mislukkingen van de VS zowat overal op de planeet, dan kunt u zien dat er hier iets diepzinnigs aan de hand is. Om de een of andere reden schijnt het “Yankees go home”-gedoe erg aanstekelijk te zijn.

Ik vind dat Nancy Pelosi onze diepe dankbaarheid verdient. Zij zou minstens twee medailles moeten krijgen:

Eén van de CP van China, uit dankbaarheid voor haar eindeloze inspanningen om het volk van China rond hun regering te scharen, en
Eén van Rusland, voor haar eindeloze inspanningen om de Russisch-Chinese alliantie te verstevigen.
De waarheid is dat tussen Bliken en Pelosi de nationale veiligheidsbelangen van China en Rusland in goede handen zijn 🙂

  Leeuwen en draken en beren, oh jee!

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

CHINA CONFLICT DOSSIER

Russisch Ministerie van Defensie: “Wij staan op de rand van een onmiddelijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuizenden gevaccineerde tienermeisjes krijgen tics, dokters verbijsterd
Volgend artikelDe Russische Ambassade heeft zojuist een nieuwe video uitgebracht waarin het Westen bespot wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Er is een groot verschil tussen het kunnen lezen van ‘Sun Tzu: de Kunst van het oorlogvoeren’ en het daadwerkelijk kunnen toepassen. Voor het Westen is het een boek, voor China (en ook Rusland) is het een leefstijl.

 2. “Alle oorlogsvoering is gebaseerd op misleiding. Vandaar dat, wanneer we in staat zijn om aan te vallen, we niet in staat lijken te zijn; wanneer we onze krachten gebruiken, moeten we inactief lijken; als we in de buurt zijn, moeten we de vijand laten geloven dat we ver weg zijn; wanneer we ver weg zijn, moeten we hem laten geloven dat we in de buurt zijn. ‘ – Sun Tzu

 3. “Als je de vijand kent en jezelf kent, hoef je niet bang te zijn voor het resultaat van honderd veldslagen. Als je jezelf kent, maar niet de vijand, zul je voor elke gewonnen overwinning ook een nederlaag lijden. Als je noch de vijand noch jezelf kent, zul je bezwijken in elk gevecht. ‘ – Sun Tzu

 4. Pelosi is een hebzuchtige,demente sloper.
  De chinezen laten haar gewoon haar gang gaan, zodat ze straks alleen nog maar de brokken hoeven op te ruimen.

 5. Mensen jullie kunnen lullen wat je wilt ,zij had de ballen om daar heen te gaan met alle risico .
  De draak China heeft VERZUIMT bang als een wezel .
  Met al dat getrommel met wij gaan niet stil zitten filmpjes make van grote troepen verplaatsing maar allemaal bluf .
  Je kunt zeggen wat je wilt maar China heeft zich te kak gezet voor de hele wereld en niks anders .

 6. Het feit dat velen hier denken dat er landen zijn die geen onderdeel zijn van wat komen gaat, u weet wel de NWO, geeft het niveau (het half wakker zijn) wel aan.
  We hebben het hier over de NWO, niet eoa N-halve-W-O.
  Alle landen spelen hun spel hierin.
  Zo ook Rusland, China, Saoedi-Arabië, etc…

  Bedenk bij bovenstaande wat ik schrijf vooral het volgende:
  Alles wat er nu gebeurt, staat beschreven, het is voorspeld.
  Neem bv. de acties van Rusland: dit speelt precies de energie-, voedsel-, etc- crisissen in de voorspelde kaart.
  Dat begon precies op het moment dat de corona-hoax tijdelijk in de ijskast werd gezet.
  Het is gewoon het uitrollen van de agenda en alle landen spelen hun spel hierin.

  Ik ga dit verder niet uitspellen, het is eenvoudig om zelf op te zoeken.

  Helaas zal mijn reactie ws weer worden tegengesproken door de Putin-lovers.
  Ik zal verder geen reacties vuilmaken aan half-wakkere reacties.
  Waarom: dat is kansloos!

 7. Ik own nu al nothing,dus erger kan het bijna niet meer.
  Pelosi heeft met vuur gespeeld.Niet meer/niet minder.
  Ik herinner me dat ze onder Trump een formulier voor de camera verscheurde,vreselijk mens.
  Sancties zullen weer gaan komen,waardoor uiteindelijk de burger weer de dupe is.
  Op naar 2030,i.ll be happy then.?

  • Met vuur gespeeld, zegt u….
   Zij doet exact wat past in het plan.

   Dit is mijn laatste reactie vrees ik in dit topic.
   Zo kansloos allemaal 🙁

 8. Tsja, wat zal ik zeggen…
  Om het even het hoe, waar, en waarom…
  Om op het moment dat je met het “Oekraïne spiel” al duidelijk te veel hooi op je NAVO vorkje genomen hebt ook nog even een gewapend conflict met China te gaan zoeken getuigt van een gewoonweg ontstellende arrogante achterlijkheid.

  • @Ravian,
   Zou kunnen, is er een mogelijkheid dat de VS echt gaan inzien, that the world is changing, dat de Navo nu toch echt een tegenspeler krijgt en dat zal de VS zullen moeten gaan accepteren, beter met elkaar werken zoals in de ruimtevaart dan tegen elkaar, er is een wereld te winnen!!!

 9. “getuigt van een gewoonweg ontstellende arrogante achterlijkheid”

  Of je erkent gewoon dat dit niets te maken heeft met achterlijkheid, maar dat dit gewoon onderdeel van het spel is…

 10. Jongens en meisjes, het zou kunnen dat Joep gelijk heeft en alles volgens plan wordt uitgerold.
  Wat als al die grote jongens en meisjes samen “good cop, bad cop” spelen?
  Ooit al bij stilgestaan dat Biden en Pelosi simpelweg landverraders zijn die geen problemen met de val van hun land hebben, zo lang er een persoonlijk graantje valt mee te pikken?
  Vooral Biden heeft er alle voordeel bij om de Chinese bek niet open te breken. Zoontje Hunter en tal van anderen (o.a. Fauci) zou er zeer bekaaid uitkomen.
  The Great Reset komt er, met of zonder jullie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in