Rottende lijken spoelen in recordaantallen aan op de oevers van de Ganges, een belangrijke rivier die door India en Bangladesh stroomt. Nog maar een week geleden spoelden eenenzeventig lichamen aan voor de kust van het dorp Chausa. De plaatselijke bewoners van Uttar Pradesh vonden tientallen lichamen toen zij naar de rivier gingen om te baden. Nog eens 62 lichamen werden geborgen langs de rivier in het district Ballia, en tientallen werden gevonden in Gahmar. Meer dan vijftig lichamen spoelden aan in Mahadevi Ghat en wilde honden en vogels voedden zich met de resten. Tientallen lichamen worden dagelijks gevonden langs de 1,560-mijl lange rivier, bericht telegra.ph.

De onhygiënische en overbevolkte omstandigheden in India zijn een dodelijk recept, vooral in plattelandsdorpen waar hygiëne, voedsel en medische zorg schaars zijn. In dorpen langs de Ganges, waaronder Kanpur, Kannauj, Unnao en Prayagraj, liggen geïmproviseerde begraafplaatsen langs de rivier waar familieleden in ondiepe graven worden gedumpt. De sterftecijfers lopen in India de spuigaten uit, maar pas nadat miljoenen spike-eiwit verspreidende, ontstekingsveroorzakende Covid-19 vaccins werden vrijgegeven.

Infectieziekten verwoesten India, van tuberculose tot malaria, omdat Covid-vaccins ernstige ontstekingen veroorzaken en de bevolking verzwakken

Elke dag sterven in India duizenden mensen aan infecties, en veel van die sterfgevallen worden in geen enkel officieel register geregistreerd. Tuberculose, tyfus, malaria, cholera, griep en Covid-19 zijn slechts enkele van de besmettelijke ziekten die het land hebben getroffen.

Een ooit zeldzame schimmelinfectie genaamd mucormycosis is inmiddels uitgegroeid tot een opportunistische infectie bij herstellende Covid-19 patiënten. Mucormycose wordt veroorzaakt door blootstelling aan slijmzwammen, die algemeen voorkomen in de bodem, planten, mest en rottend fruit en groenten. Een andere infectie die misbruik maakt van het zwakke immuunsysteem is buiktyfus. Elk jaar worden in Azië bijna een miljoen gevallen gemeld. Buiktyfus kan het centrale zenuwstelsel, het cardiovasculaire systeem, de nieren, het ademhalingsstelsel en het maagdarmkanaal aantasten, wat kan leiden tot longontsteking of de dood. De meest voorkomende infectieziekte is tuberculose (tbc) en een verscheidenheid aan varianten die resistent zijn tegen geneesmiddelen. India heeft de hoogste incidentie van tbc met 2,8 miljoen gevallen en 435.000 sterfgevallen per jaar.

  Dierenbescherming-billboards van PETA kwetsen de gevoelens van moslims

Covid-19 heeft de situatie alleen maar erger gemaakt. Mensen met ademhalingssymptomen die lijken op longontsteking en tuberculose sterven aan Covid-19 en het aantal sterfgevallen neemt toe als nooit tevoren nu de medische systemen instorten. India meldt momenteel meer sterfgevallen op één dag dan enig ander land in de afgelopen anderhalf jaar. Sinds januari 2021 zijn in het hele land meer dan 186 miljoen vaccinaties toegediend. Waarom zijn de mensen in India plotseling vatbaarder voor Coronavirussen en andere infecties na de massale inentingscampagne? Is het omdat de wetenschap van het aangeboren immuunsysteem wordt genegeerd en onderdrukt om mensen met meer vaccins te vergiftigen die ernstige problemen veroorzaken zoals antilichaamafhankelijke versterking (pathogene priming) en virale interferentie (verhoogde gevoeligheid voor infecties)?

Hoe kon vaccinatie de plotselinge doodsspiraal in India veroorzaken?

Sinds januari 2021 zijn er in het hele land meer dan 186 miljoen vaccinaties toegediend. Vóór de massale vaccinatiecampagne deed India het uitstekend op het gebied van infectiebestrijding en het voorkomen van overmatige sterfte. Na de inentingen steeg het sterftecijfer tot ongekende hoogte. Vandaag de dag zijn er 3.532 circulerende Covid-19 “varianten” in India , en zij floreerden allemaal vrijwel onmiddellijk na het begin van de massale injectie van de “vaccins”.

Het gemiddelde aantal Coronavirus-doden per dag in India lag in de eerste drie maanden van de globale lockdown ver onder de 100 mensen. Het land zag dit aantal stijgen tot 1.000 doden per dag in augustus en september, onmiddellijk nadat mondkapjes-mandaten werden opgelegd met de macht van de politiestaat . De infecties verdwenen in januari 2021. Op dat moment lag het aantal sterfgevallen per dag weer ruim onder de 100, maar toen de vaccins werden ingevoerd, steeg het sterftecijfer als nooit tevoren, tot 1.500 per dag in april en meer dan 4.500 sterfgevallen per dag in mei!

  Remedies & Protocollen voor slachtoffers van CoV-19 vaccinletsel

Waarom zouden er elke dag duizenden mensen meer sterven als de meerderheid van de mensen herstelde met antilichamen? Waarom zouden er elke dag duizenden mensen meer sterven als miljoenen vaccins immuniteit garandeerden? Zou vaccin geïnduceerde antilichaam afhankelijke versterking een rol kunnen spelen ? Kunnen vaccins spike-eiwitten van de gevaccineerden verspreiden en de ongevaccineerden in gevaar brengen?

Niet alleen vergiftigen de vaccins het lichaam van de mensen en maken ze hen vatbaarder voor infectiecomplicaties (virale interferentie), maar ze bereiden het immuunsysteem ook voor om te falen wanneer het opnieuw wordt blootgesteld aan Coronavirus-stammen in het wild (“Antibody Dependent Enhancement”). Volgens de klinische proeven veroorzaken de Covid-vaccins neutraliserende antilichamen die de ontvangers van het vaccin overgevoelig maken voor ernstiger ziekten. Bovendien zijn de vermoeidheid, koorts, oogaandoeningen, pijn, gevoelloosheid, gezichtsverlamming en bloedstolsels het gevolg van de vaccins, die ernstige ontstekingen veroorzaken en mensen vatbaarder maken voor allerlei infecties. Bovendien kan een massale vaccinatiecampagne ertoe leiden dat Coronavirussen sneller evolueren, wat leidt tot een versnelde aanpassing van spike-eiwitten en het ontstaan van nieuwe varianten. Wetenschappers in het Verenigd Koninkrijk menen dat variant B.1.617.2, die in India circuleert, 50 procent besmettelijker is.

Daarnaast werken de vaccins als biowapens met auto-immuuneffecten, waardoor het lichaam van mensen gedwongen wordt spike-eiwitten te produceren die kunnen leiden tot blootstelling via het milieu en tot een snelle ontwikkeling van besmettelijke virusdeeltjes kan leiden. De ongevaccineerden worden blootgesteld aan talloze spike-eiwitten van gevaccineerde mensen. Deze redenen kunnen verklaren waarom het dodental in India plotseling de pan uit rijst en waarom de lichamen massaal aanspoelen langs de oevers van de Ganges.

  Vader geplaagd door schuldgevoel nadat 10-jarige zoon 2 weken na prik instort met hartproblemen

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccins de schuld? Coronasterftecijfer in India op recordhoogte


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAlarmerende ongevallencijfers voor mRNA-vaccins rechtvaardigen dringende maatregelen
Volgend artikel“Letterlijk crimineel”: het onderdrukken van gegevens over Ivermectine kostte “een half miljoen levens”, beschuldigt arts
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. 4500 doden per dag op 1300miljoen Indiërs
  = 39,115 op 11.3 miljoen Belgen.
  Dus waar spreken we hier precies over?
  Vorige maand had België er ook zo veel, en vorig jaar wel 10x zo veel.
  Een beetje nuanceren/in het juiste perspectief plaatsen zou niet slecht zijn geloof ik???

 2. Er word gesproken over coronavirus /gevaccineerden doden.
  Dus volgens je berekeningen, zouden 40 belgische doden per dag ( 14600 per jaar)door vaccins geen probleem mogen vormen. Dat is een volledige gemiddelde vlaamse gemeente,( kinderen, volwassenen,ouderen) die per jaar worden doodgespoten !Is dit het perspectief/nuancering dat je bedoelde ?

 3. Emeritus hoogleraar immunologie Pierre Capel vergeleek het vaccin al met het opblazen van een pinapparaat, in de zin van dat het je immuunsysteem opblaast, in een van zijn video’s op youtube.
  Het filmpje heet “Zij die sterven gaan groeten u”.
  Maar in MSM is hij natuurlijk, vergeleken met Koopmans, Osterhaus en van Dissel, een kwakzalver.

 4. De vaccin zorgen dat je hetzelfde spike eiwit maakt dat covid 19 heeft.
  Bij een proef bleek dat het pseudovirus, spike eiwit zonder virus even veel schade toebrengt.
  Dus of het nu door vaccin of door covid is, het resultaat is hetzelfde.
  Ik wil niet nuanceren/relativeren in deze zaak, Maar vind het onbegrijpelijk dat landen als India plots het nieuws halen terwijl er vele landen zijn met veel ergere cijfers.
  waarom worden sommige landen aangehaald in de main stream media?
  Omdat de cijfers spectaculair zijn, en om angst te zaaien zodat mensen snel hun spuit gaan halen;
  waarom deze site nu plots meegaat in dit verhaal begrijp ik niet.
  Dit soort minder erge zaken aanhalen voor het spektakel, om angst te zaaien en mensen aan te zetten tot deelnemen aan experimenten past niet bij een kritische site als deze.
  daarom kroop ik in mij pen.
  Want als jullie inderdaad een probleem hebben met het doodspuiten van mensen, dan gaan jullie met deze berichten in eigen voet schieten in mijn opinie.
  Breng dan liever België in de aandacht als voorbeeld.
  Veel vaccinatie, en veel hogere cijfers per schijf van 1000 inwoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in