Zwarte militiegroep NFAC schiet haar eigen mensen neer: “We hadden een klein ongelukje, kan gebeuren”

0

Drie gewapende NFAC-activisten zijn op zaterdag onbedoeld neergeschoten door hun eigen militielid tijdens de betogingen in Louisville.

Kort voor 13.00 uur was er een schietpartij in de buurt van Baxter Square Park in Louisville. Naar verluidt werd het vuurwapen van een NFAC-activist per ongeluk afgelost en drie personen raakten gewond. Alle drie de slachtoffers werden met niet-levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis van Louisville vervoerd.

De persoon die per ongeluk zijn wapen afvuurde is lid van de Not Fucking Around Coalition, die een volledig zwarte militie is. De kogels troffen andere militieleden van het NFAC. Toen de schoten werden afgelost, vluchtten de NFAC-activisten het gebied uit en andere kropen  achter auto’s

“Alle betrokkenen zijn lid van het NFAC en er zijn geen verdachten. Dit is een tragische situatie die veel erger had kunnen zijn. Ik moedig iedereen aan die ervoor kiest om hun Tweede Amendement rechten uit te oefenen om dat op verantwoorde wijze te doen”, zegt politiechef Robert Schroeder.

  Ras-vereisten geïntroduceerd voor de Oscars - alleen films die voldoen aan de diversiteitseisen kunnen winnen

De Drie Procent, een Amerikaanse rechtse militiebeweging en paramilitaire groep, was in de buurt om een oogje in het zeil te houden.

De Louisville politie heeft naar verluidt een vuurwapen van het NFAC in beslag genomen. Een woordvoerder van de politie beschreef het schieten als “onachtzaam” en zei dat er “momenteel geen aanklachten waren” en geen verdachten.

Een van de zwarte activisten van het NFAC verklaarde: “We hadden een klein ongelukje, kan gebeuren”.

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam

Vorig artikelWe moeten moslims eindelijk eens behandelen zoals zij christenen behandelen
Volgend artikelAgrarische oorlogsvoering? Amerikanen ontvangen mysterieuze ongevraagde pakketjes met zaden in de post uit China
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in